„AZ ÉV LEGERŐTELJESEBB FILMJE.” - Stephanie Zacharek, TIME 400.000 EMBER NEM TUDOTT HAZAJUTNI, EZÉRT A HAZA JÖTT EL ÉRTÜK.
A LEGENDÁS CHRISTOPHER NOLAN (Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezésében érkezik ez a nagyívű akció thriller Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance és Tom Hardy főszereplésével. A történet szárazföldön, tengeren és a levegőben bontakozik ki, és arra a több százezer brit és szövetséges katonára összpontosít, akik Dunkerque partjainál ragadtak, miközben az ellenség marka egyre szorosabbra zárult körülöttük. Odafenn Spitfire típusú repülők szállnak szembe az ellenséges gépekkel, miközben több száz kisebb hajó indul el Anglia partjairól többnyire civil legénységgel a fedélzeten, hogy életük kockáztatásával kimentsék a francia partoknál rekedt katonákat – vagy legalábbis egy részüket.
DUNKIRK Bluray film mikor várható!? :)) Várható megjelenésben minden nap nézem a Bluray filmeknél de nem látom. Pókembert meg Rambot meg Atomszőkét látom meg Dundee őrnagy meg ilyeneket de Dunkirk valahogy lemaradt. Pedig sokkal komolyabb film!! Meg szerintem többen megvásárolnák. Pedig máshol már előrendelésben van. :((( December 6-tól kapható lesz. Lehet átpártolok ha ez így megy tovább.... XPRESS DUNKIRK-et akarok :))))))))))
0
2017. november 23., csütörtök 20:09
3535
A Kincsemet ők adják ki BD-n.
0
2017. november 23., csütörtök 20:08
3535
Németországban lesz belőle BD.
0
2017. november 23., csütörtök 20:00
2693
Nem is tudtam, hogy az aDS még tevékenykedik. Kéket már nem adnak ki?
0
2017. november 23., csütörtök 19:45
372
Itt igen.
0
2017. november 23., csütörtök 18:52
1764
Kár, hogy a Testről és lélekről csak DVD-n lesz :(
0
2017. november 23., csütörtök 18:20
372
ADS Service decemberi listája:
1945 Totál gáz
Az alapító Testről és lélekről Raid – A törvény nemében Oroszlán A kőkezű (Hands of Stone)
Én is lecsúsztam és szégyenre Spielberg fanként eddig nem is láttam. Szóval az ilyen hiányptló újra megjelenéseknek mindig van értelme. Mindig akad új gyűjtő.
0
2017. november 19., vasárnap 10:40
372
Mert szerinted, akik akkor kezdték el a gyűjtögetést, mikor már az régen elfogyott, nem szeretnék beszerezni?
0
2017. november 19., vasárnap 1:56
1500
Hogyne lenne értelme. Nekem nincs meg az előző, majd ez lesz bezsákolva. Biztos vannak mások is akik lemaradtak a korábbi verzióról. És itt valami vadonat új extra tartalmat is emlegetnek.
0
2017. november 19., vasárnap 1:04
7076
Sok értelme nincs, aki akarta, megvette az előző kiadást. Viszont a kora ellenére az a film még ma is nézhető, nem úgy mint szegény bénácska Jumanji.