Keresés

Megjelenések

2017. november 15., szerda 20:39
Három hét múlva kijön a Piszkos Harry BD-n cseheknél (egyelőre csak az első rész), az előbb megtaláltam más ország kínálatában is, ahol írnak magyar vonatkozást. Jó lenne, ha itthon is megjelenne. A sorozat többi részével egyetemben.
0
2017. november 15., szerda 20:28
Abban még reménykedhetsz is.
0
2017. november 15., szerda 18:56
Nagy kár. Pedig kékért kiált a sorozat operatőri munkája. De amíg nincs hivatalos bejelentés reménykedem. Lenne még pár sorozat, aminél jó lenne a vcak DVD is, csak jönne itthon.
0
2017. november 15., szerda 18:48
Ohh de jó. :(
Kicsit reménykedem hátha úgy lesz ahogy a Trónok harcánál volt, 3-4 évad után elkezdik kékben is árulni.
0
2017. november 15., szerda 18:42
A Westworld 4k-n es BD.n nem vagyunk rajta. Tehat max dvd-n lesz belole valami.
0
2017. november 13., hétfő 21:52
Szintén.
0
2017. november 13., hétfő 20:35
Dunkirkből én örülnék, ha behoznák a digibookot.
0
2017. november 13., hétfő 20:09
Egy könyves cég reklámfüzetében írják, hogy december elején jön a Dunkirk és a Trónok harca hetedik évad. Ott csak a DVD szerepelt, legalábbis az ára alapján.
0
2017. november 13., hétfő 20:04
A Westworld nagyon jó hír, már épp rendelni szerettem volna külföldről, de így kivárom, mi lesz. Tudom, rizikós sorozatba belekezdeni, de most kivételt teszek :)
0
2017. november 13., hétfő 20:00
Nekem az a bajom ezekkel a sorozatokkal h mindig elkezdenek egy ujat kiadni es utana nem folytatjak. Igy meg kenjek a hajukra.
0
2017. november 13., hétfő 19:57
Na, kicsit írogattam a PV-nek és azt mondják a Westworld jönni fog nálunk is, pár nap és bejelentik a részleteket!
A Galaxis őrzői 2-ből a közlejövőben nem terveznek műanyagtokos változatot. És nem tervezik forgalmazni BD-n a Mátrix befejező epizódját - ez utóbbi az én csőröm bökte, illetbe nem értettem.
0
2017. november 13., hétfő 17:40
Szuper! Köszönöm a válaszokat.
0
2017. november 13., hétfő 11:56
Már van BD is a legnagyobb áruházláncba. Múlt hét elején láttam belőle 2 db-ot az egyikben.
0
2017. november 13., hétfő 4:24
A DVD-t már láttam az egyik áruházlánc polcain, a BD-t egyelőre csak az online shopjukban, szóval igen.

(Ha a 2017 a megjelenés évét jelenti, mert a koncert, a leírás alapján 2016-os).
0
2017. november 12., vasárnap 23:14
Vajon Hans Zimmer-Live In Prague (2017) megjelenik itthon DVD vagy BD-n?
0
2017. november 9., csütörtök 10:07
Örülök, én tuti, hogy fogom gyűjteni ezeket. Egyrészt tetszik a dizájn. Látszik, hogy foglalkoznak a filmekkel és nem csak kiadják őket.

Azt nem tudom, hogy lesz-e nagyon régi film is kiadva. Például a magyar filmnapok ideje alatt levetítettek Kertész Mihálytól is korai némafilmet, jó lenne, ha kincsek is felbukkannának. De sok a kiadatlan nagyon jó darab is.

Fábritól még tuti jön díszdoboz, ez biztos. Én viszont örülnék egy Makk Károly gyűjteménynek is.

Valami 700.000 film van a birtokukban, azt hiszem van miből válogatni. :D
0
2017. november 8., szerda 14:34
Értem. Csak mert láttam több korábbi Manda kiadást eltűnt vagy nem rendelhető. Többek közt a Szaffi, míg a Vuk pl. kapható MNFA kiadásban.
0
2017. november 8., szerda 14:19
A Manda 2017. január 1-jével beolvadt a Filmalapba, annak egyik osztályaként üzemel. Így a DVD-kiadás "felettese" is az MNFA lett.
0
2017. november 7., kedd 20:47
Valamennyi idáig DVD-n megjelent Fábri-film megvan /ő a kedvenc magyar filmrendezőm/, de most ezzel a rövid ismertetővel még nagyobb kedvet csináltál a diszdoboz berendeléséhez. Remélhetőleg minél hamarabb, innen az Xpresstől. Amennyire tudom, ez a doboz a Fábri életmű első részének válogatása és követik majd a későbbi filmjei szintén díszdodozban.

Érdekelne például, hogy lesznek-e újabb megjelenések is az életmű idáig kiadatlan drabjaival? /pl: Húsz óra, Requiem, Gyertek el a névnapomra, stb.../

Az egyéb klasszikus magyar filmek közül én a "Csodacsatár"-t várom a legjobban.
0
2017. november 7., kedd 18:21
Az MNFA a MANDA-t váltotta fel? Mert korábban az indított klasszikus magyar filmeket DVD-n, felújítva meg minden. De úgy látom félbe maradt és jött az MNFA. Csak azért kérdem mert elég szórtak, főleg rajzfilmek terén. A Vukot pl. mindkettő kiadta - meg még s régebi kiadások - de egy Macskafogó 1-2. pack (első szépen flújítva) is jöhetne meg ugye a sok klasszikus magyar film, mint a Hyppolit.
0
2017. november 7., kedd 18:12
Jon BD.n is de exkluzivkemt egy aruhazlancban csak.
0
2017. november 7., kedd 18:08
A Kincsem jön BD-n is vagy csak dvd-n ?
A válaszokat előre is köszi.
0
2017. november 7., kedd 16:24
Ha már kérdezted a díszdobozt. Én hétvégén vettem meg a Corvinban. Nagyon szép darab. Remek a kísérőfüzet is hozzá. A filmek is nagyon szép digipackekben vannak. Tökre tetszik, hogy van belső borító is a lemeztartó alatt.

Egy filmet néztem meg eddig, a Körhintát, és mondhatom, hogy nagyon szépen fel lett újítva valóban. Nekem nagyon bejönnek a MNFA most indított kiadványai. A tanút is megvettem, haver meg lecsapott a Hyppolitra és a Ludas Matyira. :D

Egyetlen bajom volt csak a Fábri díszdobozzal, hogy a külső tok lehetne masszívabb kartonból, nem vészes így sem, de láttam már jobbat. Remélem még sok hasonló rendező megkapja a méltó gyűjteményét.
0
2017. november 4., szombat 21:00
Kedves Xpress!

Vagy bárki más, aki tudja:

Fábri Zoltán díszdoboz mikortól lesz rendelhető itt?
0
2017. november 3., péntek 3:12
Például a gesztenyék? :)
most posts by TM
0