Igy van, a BF az egyetlen rendes kiado, aki tenyleg odateszi magat, es csomo film magyar kiadasat koszonhetjuk nekik, amikrol azt hittem, sosem lesznek magyarul :D
Es a havi kinalattal sincs okuk szegyenkezni :)
0
2017. október 17., kedd 20:23
1497
Szerintem ne panaszkodjunk. A Bontonfilm megint elég szép megjelenési listával áll elő, Pókember és Majmok minden mennyiségben, aki ebből nem tud választani, az hagyja abba a filmek gyűjtését. :D :D Komolyan mondom a Provideo ássa el magát, tiszta szégyen amit művelnek.
0
2017. október 17., kedd 19:39
2405
LOL, meg akkor is, ha tudom, h igy van. A kesesek egyebkent elegge szanalmasak.
De... azert egy kiadonak illene tudnia, mit szeretne a kovetkezo 2-3-4 honapban megjelentetni.
0
2017. október 17., kedd 19:01
976
"Egyebkent nem teljesen ertem, h egy ilyen lista miert csak 2 hettel a kovetkezo honap elott kerul a nyilvanossag ele. Nem lehetne min 1-2 honappal korabban megjelentetni?"
Mert van ami egy hónappal a tervezett megjelenés után sem kapható még, esetleg rossz lemezt tesznek a tokba, így megint lehet egy-két hónapot várni, stb... magyar piacon akkor biztos egy film megjelenése, ha ott van a polcon.
0
2017. október 17., kedd 18:33
2405
Ezeket majd tuti megveszem: BD: Csajok hajnalig (Rough Night) BD: Menekülés New Yorkból (Escape from New York) BD3D: Gru 3. - steelbook változat (Despicable Me 3, BD3D+BD) BD3D: A majmok bolygója - Háború - steelbook változat (War for the Planet of the Apes, BD3D+BD) 4K: Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 4K UHD BD+BD)
Amin meg vacilalok: BD: A majmok bolygója - A trilógia [2011-2017] - steelbook változat (The Planet of the Apes Trilogy, 3 BD) - ugyan mar megvannak a filmek kulon, de egy steelbook mindig szebben mutat ;) BD: Alsógatyás kapitány: Az első nagyon nagy film (Captain Underpants: The First Epic Movie) BD3D: Pókember: Hazatérés - steelbook változat (Spider-Man: Homecoming, BD3D+BD) - jon a FAC es a FAC unnumbered is, de valoszinuleg ezt is be fogom majd szererzni :) [mint ahogy az Alien: Covenant eseteben is beszereztem az osszeset!]
Egyebkent nem teljesen ertem, h egy ilyen lista miert csak 2 hettel a kovetkezo honap elott kerul a nyilvanossag ele. Nem lehetne min 1-2 honappal korabban megjelentetni?
0
2017. október 17., kedd 18:11
2693
Megelőztél. :) Majmok és pókok minden mennyiségben. Jó lenne, ha a classic Majmok bolygója filmek is jönnének újra.
0
2017. október 17., kedd 18:06
19957
Íme a Bontonfilm novemberi DVD/Blu-ray kínálata.
2017. november 3.
Csajok hajnalig (Rough Night) Fábri Zoltán díszdoboz [Édes Anna, Hannibál tanár úr, Két félidő a pokolban, Körhinta] Gru 3. (Despicable Me 3) Gru 1-3. díszdoboz (Despicable Me 1-3 Boxset) Gyilkosság az Orient expresszen [1974] (Murder on the Orient Express) BD: Csajok hajnalig (Rough Night) BD: Gru 3. (Despicable Me 3) BD: Menekülés New Yorkból (Escape from New York) BD3D: Gru 3. (Despicable Me 3, BD3D+BD) BD3D: Gru 3. - steelbook változat (Despicable Me 3, BD3D+BD) 2017. november 15.
Makk Károly: Szerelem - digipack változat (2 DVD) 2017. november 17.
A majmok bolygója - Háború (War for the Planet of the Apes) A majmok bolygója - A trilógia [2011-2017] (The Planet of the Apes Trilogy, 3 DVD) Alsógatyás kapitány: Az első nagyon nagy film (Captain Underpants: The First Epic Movie) Hogyan legyél latin szerető (How to Be a Latin Lover) Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) BD: A majmok bolygója - Háború (War for the Planet of the Apes) BD: A majmok bolygója - A trilógia [2011-2017] (The Planet of the Apes Trilogy, 3 BD) BD: A majmok bolygója - A trilógia [2011-2017] - steelbook változat (The Planet of the Apes Trilogy, 3 BD) BD: Alsógatyás kapitány: Az első nagyon nagy film (Captain Underpants: The First Epic Movie) BD: Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming) BD3D: A majmok bolygója - Háború (War for the Planet of the Apes, BD3D+BD) BD3D: A majmok bolygója - Háború - steelbook változat (War for the Planet of the Apes, BD3D+BD) BD3D: Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, BD3D+BD) BD3D: Pókember: Hazatérés - steelbook változat (Spider-Man: Homecoming, BD3D+BD) 4K: Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, 4K UHD BD+BD) 2017. november 18.