Keresés

Megjelenések

2022. március 5., szombat 17:17
és öööö...az mgm is most már olyané,maki nálunk nem lesz?..utolsó Bond és esetleg egy Graig-doboz esélyei?
0
2022. március 4., péntek 9:11
A disney o-ring dvd kiadások itthon is foszforeszkálóak vagy sima papírban vannak? Lehet bespájzolnék belőlük jobb híján..
0
2022. március 4., péntek 9:02
Disney-től nincs már dvd se!
0
2022. március 4., péntek 7:51
funtom (resigned) írta:
Universal, 20th century fox, kiadványok amik nem jelennek meg itthon, azok esetleg valamely szomszédos országban elérhetőek magyar vonatkozással? Pl a hamarosan megjelenő West Side Story, Hourse of Gucci, stb?

Foxos kiadványokra egyáltalán nem kerülünk rá már sehol, lévén az újabb címek már a Disney égisze alá tartoznak. Universalból sem mindenen vagyunk rajta. Amin meg igen, azt főként cseh vagy lengyel területről fogod csak tudni beszerezni.

Jaj de jó.... akkor visszajön a régi idő amikor kintről magyar vonatkozás nélkül szereztük be amit akartunk? :-D

Disney filmeknek már dvd kiadása sem lesz itthon?

Szvsz ez az idő már rég eljött. :)

DVD vonalon nem tudok nyilatkozni, hogy a Disney ad ki még ezen a formátumon nálunk, de valaki más biztos választ ad majd erre is.
0
2022. március 4., péntek 7:45
Argento írta:
Universal, 20th century fox, kiadványok amik nem jelennek meg itthon, azok esetleg valamely szomszédos országban elérhetőek magyar vonatkozással? Pl a hamarosan megjelenő West Side Story, Hourse of Gucci, stb?

Foxos kiadványokra egyáltalán nem kerülünk rá már sehol, lévén az újabb címek már a Disney égisze alá tartoznak. Universalból sem mindenen vagyunk rajta. Amin meg igen, azt főként cseh vagy lengyel területről fogod csak tudni beszerezni.

Jaj de jó.... akkor visszajön a régi idő amikor kintről magyar vonatkozás nélkül szereztük be amit akartunk? :-D

Disney filmeknek már dvd kiadása sem lesz itthon?
0
2022. március 4., péntek 7:37
funtom (resigned) írta:

0
2022. március 4., péntek 7:23
0
2022. március 2., szerda 21:56
xido76 írta:
Sziasztok!

Marveleket kerestem a bázisban,már kint kéne lenniük...Fekete özvegy..Shang Chi..lassan jönnie kell az Örökkévalóknak,április körül meg a Pók 3-nak..van ezekről valami hír?..a mini sorozatok gondolom maradnak disney+ exkluziv...köszönettel..

A felsoroltak majdnem mind Disney filmek... Nem tudom idáig merre voltál, de 2014 óta nem jelennek meg Disney BD-k és pár éve már DVD se, mivel nincs forgalmazója a filmjeiknek, és már valószínűleg nem is lesz soha.

A Pókember - Nincs hazaút áprilisban jelenik meg, mivel Sony film és az lesz mindenféle kiadásban:

https://hu.ign.com/spider-man-3-mcu/74925/news/exkluziv-ekkor-es-ilyen-valtozatokban-jelenik-meg-nalunk-dvd-n-bd-n-es-uhd-n-a-pokember-nincs-hazaut
0
2022. március 2., szerda 21:32
Sziasztok!

Marveleket kerestem a bázisban,már kint kéne lenniük...Fekete özvegy..Shang Chi..lassan jönnie kell az Örökkévalóknak,április körül meg a Pók 3-nak..van ezekről valami hír?..a mini sorozatok gondolom maradnak disney+ exkluziv...köszönettel..
-1
2022. február 28., hétfő 17:56
Pow12er írta:
A Gucci Ház megjelenik Magyarországon Dvd-n és Blu-ray-an?

Nincs hazai forgalmazója a Universal filmeknek, így jelenleg biztos nem.
0
2022. február 28., hétfő 16:26
A Gucci Ház megjelenik Magyarországon Dvd-n és Blu-ray-an?
film kedvelő
0
2022. február 19., szombat 10:59
Adama írta:
Gamma Home Entertainment - 2022. márciusi megjelenések

2022. MÁRCIUS 18.
Dűne
- 4KUHD + Blu-ray "orange" steelbook

Ez állítólag 4K-only, nincs benne 2K lemez!
0
2022. február 18., péntek 19:21
Gamma Home Entertainment - 2022. márciusi megjelenések

2022. MÁRCIUS 18.
Dűne
- 4KUHD + Blu-ray "orange" steelbook

Az első áruló
- DVD

Ifjúság
- Blu-ray

Szellemirtók gyűjtemény - szellemcsapda díszdoboz
- 4KUHD + Blu-ray (ajánlott fogyasztói ára: 79.990 HUF)

Szellemirtók: Az örökség
- 4KUHD + Blu-ray steelbook
- 4KUHD + Blu-ray
- Blu-ray steelbook
- Blu-ray
- DVD

Természetes fény
- DVD

2022. MÁRCIUS 25.
A feleségem története
- Blu-ray
- DVD

Az igazság bajnokai
- Blu-ray
- DVD

Mátrix: Feltámadások
- 4KUHD + Blu-ray "erőmező" steelbook
- 4KUHD + Blu-ray "pirulák" steelbook
- 4KUHD + Blu-ray
- Blu-ray "digitális eső" steelbook
- Blu-ray
- DVD

Mátrix "déjá vu" 4 filmes gyűjtemény
- Blu-ray
- DVD
0
2022. február 18., péntek 16:35
A Mátrix 4 megjelenik márciusban itthon dvd-n?
Az Universal filmek jönni fognak valamikor megint?
film kedvelő
0
2022. január 26., szerda 14:59
Jester írta:

Már a 4K is felesleges. Csak akkor látszik a különbség a full HD-hoz képest, ha legalább 3 méter átmérőjű kijelzőn vagy vásznon nézed.

Kinek mi a felesleges. :) Én a 4K-t a HDR és az objektum alapú (Atmos, DTS:X) hang miatt gyűjtöm elsősorban.
0
2022. január 26., szerda 14:35
Argento írta:
Majd egyszer lesz forgalmazója Universal filmnek!

Annyit sikerült kiderítenem, hogy állítólag a Cinemix becsődölt, a lengyeleknél meg elkerült a stúdió a Filmostrada-tól. Furcsa, hogy hivatalos infó nincs, csak találgatás, nekem is boltos ismerős mondta.

Annyira nem félek attól, hogy elmaradnak a magyar vonatkozások. A Paramountnak három évig nem volt hazai képviselete, mégis mindenen ott voltunk, legalább felirattal. Bond minden bizonnyal lesz majd, mert a bónuszlemezen minden extra feliratos, tehát kell lennie filmes korongoknak is magyarul.

A Paramount kiadványokból sem kerülünk fel sok mindenre. Igazából formátumonként egyre kevesebb filmre kerül fel magyar vonatkozás.

Ha esetleg még kijön a jövőben egy fizikai 8k formátum, ott már lehet nem is lesz majd magyar szinkronos vagy feliratos kiadvány egyáltalán.

Már a 4K is felesleges. Csak akkor látszik a különbség a full HD-hoz képest, ha legalább 3 méter átmérőjű kijelzőn vagy vásznon nézed.
1
2022. január 26., szerda 14:25
Frank Horrigan írta:

Annyit sikerült kiderítenem, hogy állítólag a Cinemix becsődölt, a lengyeleknél meg elkerült a stúdió a Filmostrada-tól. Furcsa, hogy hivatalos infó nincs, csak találgatás, nekem is boltos ismerős mondta.

Annyira nem félek attól, hogy elmaradnak a magyar vonatkozások. A Paramountnak három évig nem volt hazai képviselete, mégis mindenen ott voltunk, legalább felirattal. Bond minden bizonnyal lesz majd, mert a bónuszlemezen minden extra feliratos, tehát kell lennie filmes korongoknak is magyarul.

A Paramount kiadványokból sem kerülünk fel sok mindenre. Igazából formátumonként egyre kevesebb filmre kerül fel magyar vonatkozás.

Ha esetleg még kijön a jövőben egy fizikai 8k formátum, ott már lehet nem is lesz majd magyar szinkronos vagy feliratos kiadvány egyáltalán.
0
2022. január 26., szerda 13:28
kuclas írta:

0
2022. január 26., szerda 13:21
Frank Horrigan írta:
Nyilván ez még előzetes adat, változat minden is, de az 50. évfordulós Keresztapa trilógia pakknál írnak magyar feliratot egy kinti webáruházban.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha felirattal is, én örülnék, ha ilyen képminőséggel megjelenne itthon. Tekintve, hogy a legutóbbi fémdobozos dvd bár tele volt extrával, de az se tegnap jelent meg. Ráfér a formátumfrissítés.

Itáliánóban volt belőle magyar feliratos BD, nem sok híja volt a hazai megjelenésének sem, csak aztán a Szelekt megadta magát és nem lett semmi az egészből. Már ott is referencia-minőséget kaptunk, fogalmam sincs, hova tudnák még fokozni a dolgot, de örvendetes lenne, ha UHD-n megkapnánk mi is.

Érdekes. Nekem múlt héten azt írta a magyar forgalmazó mikor érdeklődtem a Keresztapa UHD-megjelenése kapcsán, hogy a Paramount nem tett fel minket az UHD-masterre, de próbálnak velük egyezkedni. Hátha mégiscsak sikerült megegyezniük valamiben a Paramounttal.
0
2022. január 26., szerda 13:10
Filmprofi írta:
Nyilván ez még előzetes adat, változat minden is, de az 50. évfordulós Keresztapa trilógia pakknál írnak magyar feliratot egy kinti webáruházban.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha felirattal is, én örülnék, ha ilyen képminőséggel megjelenne itthon. Tekintve, hogy a legutóbbi fémdobozos dvd bár tele volt extrával, de az se tegnap jelent meg. Ráfér a formátumfrissítés.

Itáliánóban volt belőle magyar feliratos BD, nem sok híja volt a hazai megjelenésének sem, csak aztán a Szelekt megadta magát és nem lett semmi az egészből. Már ott is referencia-minőséget kaptunk, fogalmam sincs, hova tudnák még fokozni a dolgot, de örvendetes lenne, ha UHD-n megkapnánk mi is.
-1
2022. január 25., kedd 16:01

0
2022. január 24., hétfő 19:04
kuclas írta:
Zolika!

Légyszíves  fejezze be!
Türelemmel megvárjuk! Majd egyszer lesz forgalmazója Universal filmnek!
Ne nézzen le senkit!
Inkább azzal foglalkozzon  magával, hogy minek az  1 film sok féle kiadásban!
1, Sok helyett foglal a polcon
2, többségben nincs magyar vonatkozás
3, maga újra szokott nézni a filmet vagy díszre van a polcon?

Köszönöm!

Kukacka

Látom nagyon nem vagy képben. Ugyanis ha tartósan nincs forgalmazó akkor nem fogunk a lemezekre rá kerülni, így ha később újra lesz akkor a mi kedvünkért nem fognak új mastert csinálni, úgyhogy ezeket a filmeket buktuk.
0
2022. január 24., hétfő 18:34
Zolika!

Légyszíves  fejezze be!
Ne nézzen le senkit!

Köszönöm!
0
2022. január 24., hétfő 18:34
Zolika!

Légyszíves  fejezze be!
Ne nézzen le senkit!

Köszönöm!
0
2022. január 24., hétfő 17:21
Az Universal filmek jogai lejártak, úgyhogy egy ideig el lehet felejteni őket! Már a januári megjelenések se fognak jönni! Ja és egyenlőre nincs is rájuk jelentkező!
0