Remény mindig van. Bár azzal úgy vagyok mint az új tripla X-szel, hogy soha nem akarom megnézni.
0
2017. július 16., vasárnap 12:59
2693
Hol vannak ezen borítók? :) Lemaradtam valamiről?
0
2017. július 16., vasárnap 12:59
2693
És Dolby Atmos hang. Na, nem mintha kitudnám használni. Transformers 5-re van remény? Csak azért is vagyok kíváncsi, mert az IMDb lapján a film hossza mellett feltűnt egy ilyen "189 min (Blu Ray Extended Edition)". Őszintén nem értem miért, ennek a filmnek nem a rövidsége a baj vagy hogy egy kis karakterépítés több jelenettel hozzátenne valamit a filmhez.
0
2017. július 16., vasárnap 10:16
8851
Viszont csak most szúrt szemet, hogy a T2 eredeti címe hibásan van leírva a borítón. Helyesen: "Terminator 2: Judgment Day". Remélem, ilyesmivel nem rontják el a borítókat!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. július 16., vasárnap 10:09
8851
Szerintem meg ízlések és pofonok. Nekem pl. úgy tetszik a tervezet, ahogy van, éppen ezektől a stílusjegyektől mutat egységes képet.
0
2017. július 15., szombat 23:39
14599
A francia harcos nő oldalán csak feliratot írnak, így az biztos, hogy lesz rajta, már a sokadik hely, ahonnan ez megerősítést nyer.
0
2017. július 15., szombat 23:22
372
Szerintem a szokásos helyeken ugyanúgy meg fogja kapni a magyar szinkront, mint a többi paramountos film.
0
2017. július 15., szombat 23:18
14599
Akkor úgy tűnik megnyugodhatunk, már ami a Paramount-ot illeti, csak most valamiért nem a kelet, hanem a nyugat-európai verzióra kerültünk fel. Borító szempontjából ez a jobb eshetőség, mert az angolok is ugyanezekkel a nyelvekkel kapják.
Szerintem a fehér keretek nélkül jobban festene a címoldal, esetleg balra, a gerinc melletti rész maradhatna fehér, ha muszáj egységesíteni. A digibookoknak általában egészoldalas grafikájuk szokott lenni, úgy jobban néznek ki.
A grafikák némelyike túl képregényes. Túlzottan rajzos illetve mozgalmas. A Terminátornál pl. hatásosabb lenne szerintem fekete háttérben Schwarzenegger feje, ahogy a napszemüvegen átvilágít a piros LED. A Rambónál is jobb lenne elhagyni a sok képregénykockát és egyetlen motívumot berakni háttérnek Stallone mögé. Ennek megfelelően a címeket is inkább alulra kéne tenni a Vörös zsaru dizájnjához hasonlóan.
Érdemes lenne több változatot csinálni és megszavaztatni az Xpress vásárlóit/előrendelőit, végül is ők a legilletékesebbek tetszik-nem tetszik téren.
0
2017. július 15., szombat 1:36
1698
Halálos Iramban 8 BD megint rendezői változat is rajta lesz ugyan? Mint az előző két részen is?
SuperHeRo
0
2017. július 14., péntek 23:07
3105
Gondolom majd ősszel, amikor az új megjelenésből is annyi lesz, hogy már azokat is nehezen győzi kipengetni az ember...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. július 14., péntek 19:15
14599
Digibook-ot ugyan nem írnak, de az A bosszú börtönében jöhetne mihamarabb, mert a Mirax-kiadás feliratilag nagyon el van cseszve (az LK-ról lemaradtam sajnos), addig nem tűnik el a kiírás, amíg egy újabb nem követi. Ez főleg akkor kifejezetten bosszantó, ha több percig nincs beszéd. Úgy tudom, a kiadó filmjeit sajnos sűrűn érintette ez az authoring-gikszer...
0
2017. július 14., péntek 18:48
8851
A digibookok mikor jönnek a StudioCanal filmjeiből?
0
2017. július 14., péntek 18:18
520
Köszi!
Cliffhanger, Tökéletes katona, Elemi ösztön ohh... te jó ég!
Beszerzésre kerül mind a három!
Újfent köszönjük Bontonfilm!
0
2017. július 14., péntek 17:24
188
Hűha, neked sokkal komplikáltabb a rendszerhibád, mint az elsőre látszik. Be is fejeztem ezt, mert alapelvem, hogy őrültekkel nem vitatkozom, és te tényleg az vagy. Viszont, bármit is gondolsz magadról, bármilyen "pozitív visszajelzéseket" is kapsz itt a fórumon :D messze állsz még attól a kiforottságtól. Egyértelműen szerelmes vagy magadba. De ez örök szerelem és ebből nincsen kiút, az tisztán látszik. :) Az viszont sértés, hogy én tőled bármit is tanulhatnék.
0
2017. július 14., péntek 16:29
19957
BONTONFILM julius-augusztus
julius 21. Egigero fu (DVD) Elet (DVD) Elet (BD) Elet (BD steelbook) Elet (UHD BD + BD) Pom Pom mesei 1 (DVD) Pom Pom mesei 2 (DVD) A tanu (DVD) A tizedes meg a tobbiek (DVD)
augusztus 4. Cliffhanger - Fuggo jatszma (BD) Egyes nok (DVD) Rock csont (DVD) Soha ne felejts (DVD) Tokeletes katona (BD) A zatony (UHD BD + BD)
Köszi! :) Egyébként érdemes egy kis időre kiszakadni a hazai miliőből (értsd: média, közbeszéd, kettészakított, gyűlöletre nevelt, frusztrált emberközösségek stb), hogy láthasd a kontrasztot. Apropó, amit pm írtál, abban sajna nem tudok nyújtani semmit, nem mifelénk gyártották azokat.
most posts by TM
0
2017. július 14., péntek 1:28
52685
Egyelőre úgy néz ki, hogy te többet gondolkodsz rólam, mint én magamról. Valahol ez hízelgő is, bár jobban örülnék, ha néhány szőke bombázó lenne így velem. :) Sorry, ha azt várod, hogy álljak le sarat dobálni, ebben nem lenne számodra semmilyen tanulási folyamat. Ráadásul nekem nincs bajom veled.
most posts by TM
0
2017. július 14., péntek 0:12
188
Sajnálom, hogy sokkal többet gondolsz magadról, mint ami valójában vagy. De te erre az idő elteltével sem fogsz rájönni.
0
2017. július 14., péntek 0:08
188
"Kaliberű" :D Túlbecsülöd ezt a semmirekellőt, nem gondolod? :)
0
2017. július 13., csütörtök 21:16
1303
Túl sok t.m. kaliberű ember kerüli már el (vagy ki) ezt az országocskát, többnek már nem kellene. A Mátrixot kellene felszámolni.