Szerintem a fehér keretek nélkül jobban festene a címoldal, esetleg balra, a gerinc melletti rész maradhatna fehér, ha muszáj egységesíteni. A digibookoknak általában egészoldalas grafikájuk szokott lenni, úgy jobban néznek ki.
A grafikák némelyike túl képregényes. Túlzottan rajzos illetve mozgalmas. A Terminátornál pl. hatásosabb lenne szerintem fekete háttérben Schwarzenegger feje, ahogy a napszemüvegen átvilágít a piros LED. A Rambónál is jobb lenne elhagyni a sok képregénykockát és egyetlen motívumot berakni háttérnek Stallone mögé. Ennek megfelelően a címeket is inkább alulra kéne tenni a Vörös zsaru dizájnjához hasonlóan.
Érdemes lenne több változatot csinálni és megszavaztatni az Xpress vásárlóit/előrendelőit, végül is ők a legilletékesebbek tetszik-nem tetszik téren.
0
2017. július 15., szombat 1:36
1698
Halálos Iramban 8 BD megint rendezői változat is rajta lesz ugyan? Mint az előző két részen is?
SuperHeRo
0
2017. július 14., péntek 23:07
3113
Gondolom majd ősszel, amikor az új megjelenésből is annyi lesz, hogy már azokat is nehezen győzi kipengetni az ember...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. július 14., péntek 19:15
14599
Digibook-ot ugyan nem írnak, de az A bosszú börtönében jöhetne mihamarabb, mert a Mirax-kiadás feliratilag nagyon el van cseszve (az LK-ról lemaradtam sajnos), addig nem tűnik el a kiírás, amíg egy újabb nem követi. Ez főleg akkor kifejezetten bosszantó, ha több percig nincs beszéd. Úgy tudom, a kiadó filmjeit sajnos sűrűn érintette ez az authoring-gikszer...
0
2017. július 14., péntek 18:48
8851
A digibookok mikor jönnek a StudioCanal filmjeiből?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. július 14., péntek 18:18
520
Köszi!
Cliffhanger, Tökéletes katona, Elemi ösztön ohh... te jó ég!
Beszerzésre kerül mind a három!
Újfent köszönjük Bontonfilm!
0
2017. július 14., péntek 17:24
188
Hűha, neked sokkal komplikáltabb a rendszerhibád, mint az elsőre látszik. Be is fejeztem ezt, mert alapelvem, hogy őrültekkel nem vitatkozom, és te tényleg az vagy. Viszont, bármit is gondolsz magadról, bármilyen "pozitív visszajelzéseket" is kapsz itt a fórumon :D messze állsz még attól a kiforottságtól. Egyértelműen szerelmes vagy magadba. De ez örök szerelem és ebből nincsen kiút, az tisztán látszik. :) Az viszont sértés, hogy én tőled bármit is tanulhatnék.
0
2017. július 14., péntek 16:29
19960
BONTONFILM julius-augusztus
julius 21. Egigero fu (DVD) Elet (DVD) Elet (BD) Elet (BD steelbook) Elet (UHD BD + BD) Pom Pom mesei 1 (DVD) Pom Pom mesei 2 (DVD) A tanu (DVD) A tizedes meg a tobbiek (DVD)
augusztus 4. Cliffhanger - Fuggo jatszma (BD) Egyes nok (DVD) Rock csont (DVD) Soha ne felejts (DVD) Tokeletes katona (BD) A zatony (UHD BD + BD)
Köszi! :) Egyébként érdemes egy kis időre kiszakadni a hazai miliőből (értsd: média, közbeszéd, kettészakított, gyűlöletre nevelt, frusztrált emberközösségek stb), hogy láthasd a kontrasztot. Apropó, amit pm írtál, abban sajna nem tudok nyújtani semmit, nem mifelénk gyártották azokat.
most posts by TM
0
2017. július 14., péntek 1:28
52685
Egyelőre úgy néz ki, hogy te többet gondolkodsz rólam, mint én magamról. Valahol ez hízelgő is, bár jobban örülnék, ha néhány szőke bombázó lenne így velem. :) Sorry, ha azt várod, hogy álljak le sarat dobálni, ebben nem lenne számodra semmilyen tanulási folyamat. Ráadásul nekem nincs bajom veled.
most posts by TM
0
2017. július 14., péntek 0:12
188
Sajnálom, hogy sokkal többet gondolsz magadról, mint ami valójában vagy. De te erre az idő elteltével sem fogsz rájönni.
0
2017. július 14., péntek 0:08
188
"Kaliberű" :D Túlbecsülöd ezt a semmirekellőt, nem gondolod? :)
0
2017. július 13., csütörtök 21:16
1303
Túl sok t.m. kaliberű ember kerüli már el (vagy ki) ezt az országocskát, többnek már nem kellene. A Mátrixot kellene felszámolni.
0
2017. július 13., csütörtök 21:11
1303
Jó szórakozást! 😊
0
2017. július 13., csütörtök 16:31
52685
Lesz kampeca. :D Ha már szóba került, 2014 után először elkerültem Magyarországot, ha nem is örökre, de egy kis időre igen, hogy Szerelmemmel egy remek fővárosban egy remek filmzenei koncerten vegyek részt. Majd írok róla. :)
most posts by TM
0
2017. július 13., csütörtök 15:44
7076
Gotromba!
0
2017. július 13., csütörtök 15:40
52685
Sajnálom, hogy ennyi indulat feszül benned. Idővel majd rájössz, hogy te okozod magadnak, nem más. Paramounttal kapcsolatos kívánságod már teljesült, nincsenek itt, vittek mindent.
most posts by TM
0
2017. július 13., csütörtök 15:28
188
Nyilván, kerüljék el, vigyenek el innen mindent! Nem tudom ki és honnan szalajtott téged, de mi lenne ha te kerülnéd el ezeket a fórumokat a "zseniális" hozzászólásaiddal? Hm? Muszáj neked mindig az ördög ügyvédjét játszanod? Nem a Paramountnak kellene elkerülni Magyarországot, hanem neked!
0
2017. július 13., csütörtök 15:18
2405
Komolyan nem ertem, havi 6 film kiadasabol megel egy kiado??? (ok, a regebbi filmjeik is termelnek hasznot, de inkabb az ujakra kellene koncetralni, hisz azok termelik a legtobbet, szerintem).
0
2017. július 13., csütörtök 14:31
52685
Pontosabban fogalmazva nem akarnak olyan helyen bizniszellni, ahol egyszer már egy üzleti partner lenyúlta a pénzüket. Teljesen érthető. Ez amúgy is csak nyűg volt nekik az aprópénzért. Amit végül nem kaptak meg. A helyükben én is nagy ívben elkerülném a magyar piacot.
most posts by TM
0
2017. július 12., szerda 1:05
2693
Jah, ez tényleg totál paradoxon. Disney filmek ugyan vannak, de javára csak DVD. Szerencsére pár film újra van kéken, de gyanítom csak a Star Wars és Marvel filmekre igaz? A Paramount filmjei meg már... mióta nincs kiadója? De a dVD-k és a BD-k még mindig kapnak szinkront, feliratot. Nem beszélve sok Paramount filmről, amikről még jobban lemaradunk hazai forgalmazó hiányában. Anno is nem egy filmjükre nem került még csak magyar felirat se. A Selekt azért próbálta eme hiányt pótolni, de mi lett azzal a projecttel is? Bár azokkal a kiadványokban én azt nem értettem miért kellett lespórolni az extrákat - oké, ezt még "megértem" - és az angol hangot 2.0-ra butítani?
0
2017. július 11., kedd 23:19
3113
Azért az nem morbid szerintetek, hogy míg egy stúdió (Disney) ad ki nálunk filmeket, de - néhány kivétellel - az istennek sem tesz magyar vonatkozást a BD-ire, addig egy másik (Paramount) nem ad ki semmit, de - némi túlzással - az istennek se akarja levenni a magyar vonatkozást a BD-iről?
Ha összeadnánk ezt a két extrém fasságot, akkor legalább az egyik forgalmazna nálunk BD-ket magyar vonatkozással...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. július 11., kedd 22:40
1698
Igen, én is inkább ezt támogatnám, mint az UHD filmeket...
SuperHeRo
0
2017. július 11., kedd 22:08
157
UHD filmek jelennek meg, mi meg Disney és Paramount BD-ket se tudunk venni már több, mint 1 éve. PV jogok nem szállnak át pl a Bontonfilmhez? Szerintem azzal járnánk a legjobban.
0
2017. július 11., kedd 21:41
3448
Pedig reménykedtem a Szépség és a Szörnyeteg BD megjelenésében. :( Akkor csak Arthur király lesz számomra.