Keresés

Megjelenések

2017. július 11., kedd 9:23
Meg tudná valaki mondani, a Szövetségesek (Allied) c. film DVD-n is megjelent-e külföldön magyar vonatkozással? És ha igen, hol lehet beszerezni?
0
2017. július 11., kedd 8:15
E szerint pedig van:

Audio

English: Dolby Atmos
English: Dolby TrueHD 7.1 (48kHz, 24-bit)
French: Dolby Digital 5.1
German: Dolby Digital 5.1
Italian: Dolby Digital 5.1
Japanese: Dolby Digital 5.1
Spanish: Dolby Digital 5.1
(less)
Note: Castilian Spanish

Subtitles

English, English SDH, French, German, Italian, Japanese, Portuguese, Spanish, Cantonese, Czech, Danish, Dutch, Finnish, Greek, Hebrew, Hungarian, Icelandic, Korean, Malay, Mandarin (Simplified), Mandarin (Traditional), Norwegian, Romanian, Slovak, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian (less)

0
2017. július 11., kedd 1:39
Nem akarok vészmadár lenni, de nagyon úgy tűnik, hogy a Paramount-nak is ennyi volt, a Ghost In The Shell már nem kapott magyar vonatkozást.

Megköszönhetjük a több, mint két éve tartó faszkodást a kiadóinknak, most meglett a böjtje. Bár egyelőre még nincsenek pontos specifikációk, de eléggé kész tényként közlik, amit tudnak a külföldiek.
0
2017. július 9., vasárnap 12:51
Én már DVD-t nem veszek évek óta, úgyhogy részemről nem oszt nem szoroz.
0
2017. július 9., vasárnap 12:49
Tudom, a Jackie és A szobalány miatt is szomorkodom, hogy csak dvd-n jelent meg, de legalább jönnek.
0
2017. július 9., vasárnap 12:47
Nekem nagyon tetszett. Pont az aktuális moziünnepen láttam. Szóval nem azzal volt baj, hogy nem tetszett volna. Szimplán tényleg gáz a piaci helyzetünk. Már nem azért, de az Oscar-díjas Holdfény is mikor jön már? Még februárban láttam, azóta semmi hír róla... :/
0
2017. július 8., szombat 15:59
Nem azért feledkeztél meg róla mert nem is annyira szipi szupi filmecske?
0
2017. július 8., szombat 11:12
De az IQ 0 filmeket kiadják minden verzióban.
:(
0
2017. július 8., szombat 11:08
A Fantasy Film sajna nem ad ki BD-t, legyen bármennyire is szép a képi világa egy filmnek.

0
2017. július 8., szombat 10:50
Pedig a Neon Démon ütne BD-n. Annyira szép a képi világa annak a filmnek.

Basszus, a Kiéhezettekről meg már el is feledkeztem. Ez a baj látjátok, hogyha nem jön ki mozis premier után a film, a kiadók elsunnyogják a dolgokat, aztán egy-egy film ha eszünkbe jut, rájövünk, hogy rég elkerülte kis piacunkat.
0
2017. július 8., szombat 9:36
Még az év elején úgy volt, hogy a Neon démont kiadja a Fantasy Film.

Gondolom várnak arra, hogy a HBO szinkront gyártson a filmhez, mert feliratosan nem akarják kiadni. Természetesen csak DVD-n.

Bár a Kiéhezettek is hozzájuk tartozik, ami szinkronos volt moziban, mégse adták ki ezidáig. Passz.
0
2017. július 8., szombat 6:16
Lights out nem lesz itthon BD-n mert a kedves ProVideo nem hozza be.
0
2017. július 8., szombat 1:36
Pletyka
0
2017. július 8., szombat 1:35
Nem tudja valaki, hogy megjelenik itthon is esetleg a

Lights Out c. film BD-n ?

Estleg a következő filmek akár DVD-n:

Kiéhezettek
Neon Démon
Ajándék
Sinister
The Babadook

Valami pketyka biztos van.
Valaki csak tud valamit.

Szerintem mind jó film.
0
2017. július 8., szombat 1:04
Húú ez jó hír.
Szerintem a T2-t meg az U-571-et bezsákolom majd :)
SuperHeRo
0
2017. július 7., péntek 23:24
Rég óta mondom, hogy a Bontonfilm a legkirályabb cég a piacon! :) Az pedig külön öröm, hogy ők még látnak fantáziát a régi, klasszikusok ismételt kiadásának.

Hmmm... mégis csak megéri a magyar piacon ezzel foglalkozni? :)

Éppen készültem a fent említett akciófilm klasszikusok BD változata begyűjtésének a "zöld angol site"-ról, de ebben az esetben várok vele. ;-)
0
2017. július 7., péntek 17:12
Közben válaszolt a Bontonfilm. A fémről még nem döntöttek. Szerintem zaklassátok őket minél többen ezzel kapcsolatban, lássák hogy arra is van igény.
0
2017. július 7., péntek 11:46
Áh... kösz. Kicsit olyasmi, mint az A.I. első DVD kiadása volt. Tényleg jó lenne fémbe is, ahogy más is írja, az 1 megvan. De mindegy, a lényeg hogy jön kéken itthon! :)
0
2017. július 7., péntek 11:20
Ez inkább, mióta blu-ray van itthon, azóta a legjobb hír!
0
2017. július 7., péntek 4:38
Terminator 2ből remélem lesz steelbook is. Úgy lenne stílusos és egységes az első résszel.
0
2017. július 7., péntek 0:40
Az év legjobb híre filmes vonalon. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. július 7., péntek 0:22
https://www.youtube.com/watch?v=lMKruov38jQ&t=190s ilyen egy digibook
0
2017. július 7., péntek 0:20
Digibook a digipackhoz hasonlatos. Külső keményebb kartontok tart lapozgatható füzetszerű oldalakat. Elejében vagy a végében digitálcával, ami a lemezt tartja.
0
2017. július 7., péntek 0:17
Szép lista. A Digibook milyen kiadás? Úgy értem az is fém? Nincs egyetlen ilyen jelegű kiadásom se, csak mert az elő Terminator steelbookja mellet jól mutatna. Meg jó lenne tudni mely verziók lesznek rajta.
A Total Recall, Menekülés New Yorkból is kellemes meglepetés. Csillagkapu és a Hegylakó is jöhetne még.
0
2017. július 7., péntek 0:07
A Rambo filmekből digi??
0