Keresés

Megjelenések

2017. július 6., csütörtök 22:23
Nagyon jó hír! Azt őszintén sajnálom ,hogy itt az Xpress saját oldalán ,nem az Xpress tette közzé ezt a nagyszerű hírt! Remélem erre nem kell sokat várni,de azért töröltem a megrendeléseim, pl. Rambo sorozat , mivel most láttam jön a digi is... vagy nem...vagy nem itt... vagy nem is tudom.
0
2017. július 6., csütörtök 22:16
T2-ből remélem a moziverzió is megfog jelenni
0
2017. július 6., csütörtök 19:47
Huhh, azt hiszem ez az év (illetve a Blu-ray formátum kezdete óta a legdurvább) bejelentése.

Remélem az elérhető legjobb transzfereket fogják használni, mert a felsoroltak közül egynémely film HD-képe sajnos hagy maga után kívánnivalókat. Az angol StudioCanal kiadású Menekülés New Yorkból például okádék minőségű.
0
2017. július 6., csütörtök 19:39
Kezdhetek spórolni. :D
0
2017. július 6., csütörtök 19:38
Sziasztok!

Bontonfilm most tette közé, hogy melyik filmek várhatóak a közel jövőben BD.:

-A bosszú börtönében
-Függő játszma
-Terminátor 2
-Piszkos alku
-Vörös zsaru
-Total Recall – Az emlékmás
-Tökéletes katona
-Menekülés New Yorkból
-A köd
-U-571 stb.
0
2017. július 6., csütörtök 19:33
A Bontonfilm 10 perce tette közzé facebookon.
Fúha!

Köszönjük a sok érdeklődő üzenetet és a türelmeteket, íme a várva-várt bejelentés és a kapcsolódó lista:
Örömmel jelentjük be, hogy együttműködésbe kezdtünk a StudioCanal céggel, ami azt jelenti, hogy hamarosan érkeznek a 80-as és 90-es évek kultfilmjei, valamint 2000 után készült filmcsemegék is, ráadásul végre Blu-ray formátumban. A mai kor kívánalmainak megfelelően a filmek feljavított kép- és hangminőségben jelennek majd meg. Az első hullámban a polcokra kerülhetnek a korszak két meghatározó akciósztárja, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger ikonikus filmjei. Sly olyan tesztoszteron bombákat dob le, mint a Lock Up – A bosszú börtönében, a Rambo (trilógia formájában és a részek külön-külön is: Rambo – Első vér, Rambo II., Rambo III.) vagy a Cliffhanger – Függő játszma. Muszkli riválisa, Schwarzi közönségkedvenc mozijai közül érkezik a Terminátor 2., a Piszkos alku, a Vörös zsaru és a Total Recall – Az emlékmás. Nem csak ők biztosítják majd a 80-as, 90-es évek hamisítatlan adrenalinlöketét: Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren (Tökéletes katona), valamint Kurt Russell (Menekülés New Yorkból) is beszáll a buliba. A borzongásról John Carpenter vérfagyasztó A köd című filmje és Paul Verhoeven erotikus thrillere, a Sharon Stone és Michael Douglas nevével fémjelzett Elemi ösztön gondoskodik.
2000 utánról megjelenik a torokszorító, tengeralattjárón játszódó háborús mozi, az U-571, és Nicole Kidman lúdbőröztető alakítását is újra átélhetjük a Más világ című misztikus filmmel. Könnyedebb alkotások is érkeznek: Penelope Cruz és Nicholas Cage festői tájakon esik szerelembe a Corelli kapitány mandolinjában, Rowan Atkinson pedig mint Johnny English – a világ legcsapnivalóbb ügynöke – mókázik. Megjelenik Edgar Wright kultstátuszú Cornetto-trilógiájának nyitódarabja, a Haláli hullák hajnala és a Coen-tesók bizarr hangvételű, imádnivaló filmje, az Ó, testvér, merre visz az utad? is.
A tervek szerint a felsoroltak közül a 10 film (Rambo - Első vér, Rambo II., Rambo III., Total Recall - Az emlékmás, Tökéletes katona, Cliffhanger - Függő játszma, U-571, Elemi ösztön, Terminátor 2., Vörös zsaru) egységes küllemű, gyönyörűen kivitelezett digibook formájában is megjelenik majd – a kiadványok a jelenetfotók mellett számos, az adott filmre vonatkozó érdekességet is tartalmaznak majd (a lenti képen látható egy kis ízelítő a tervezett digibookokból - a borítók még nem véglegesek!).
Melyik filmet várjátok a legjobban, és mi az, amit szívesen látnátok egy jövőbeni listán?

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19702408_731826137021579_4047075455999713990_n.jpg?oh=a02ee94ededf511fb2f15c427da8cbd1&oe=59D78C17
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2017. július 1., szombat 23:21
Semmit. De majd rájuk kérdezzek újfent.
0
2017. július 1., szombat 21:29
A Bontonfilm azt írta a facebook oldalán hogy a 26. Hét közepe fele ad részletes tályékoztatást a megjelenésekkel kapcsolatban erről tud valaki valamit?
0
2017. július 1., szombat 17:41
A Mokép-féle kiadáshoz képest. De akinek a Manda-féle kiadás van meg, az lényegében ugyanazt kapja, egy magyar felirat a plusz.
0
2017. július 1., szombat 17:25
Igen, mind a 2 fel lett kepileg es hangilag is teljesen ujitva.
0
2017. július 1., szombat 16:26
Sziasztok!

2 megjelenéssel kapcsolatban van kérdésem, hátha valaki tájékozottabb, mint én. A Vuk, illetve Lúdas Matyi DVD kiadások a korábban megjelent kiadásokkal azonosak, vagy netán történt némi kép "javítás" is? Egy-két helyen a "Remastered" szócskát olvastam, de ez az adatlapokon nem látszik. Ha tényleg fel lettek újítva, akkor mindenképp vevős volna mind a kettő, de főleg a Lúdas, mert az nagyobb kedvenc :D

Előre is köszönöm a segítséget.
0
2017. június 28., szerda 20:12
Köszönöm az is jó lesz :)
DVD-n is az van meg. :)
SuperHeRo
0
2017. június 28., szerda 15:46
A kult és a populáris azért nem mindig fedi egymást...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. június 28., szerda 13:25
Én csak ábrándozok. A flash Gordon azért elég kult film, nem? Úgy értem a Queen legendás zenéje lévén is. DTS-HD hanggal brutál lenne! :P
0
2017. június 28., szerda 12:52
Szerintem azert minden olyan filmbe ami anno az LK csomagban volt nem szamitsatok BD.n. Mert szerintem egy Flas Gordont, Bosszuvagy, Delicates, stb... filmeket biztos nem fognak kiadni. Ez az en velemenyem csak is olyan filmeket fognak csak amik el is adhatoak a nagykozonseg szamara. Az ilyen reteg filmek biztos nem fognak jonni.
0
2017. június 28., szerda 12:27
De, benne van. Legalábbis LK volt DVD-n.
0
2017. június 28., szerda 12:25
A T2 a lényeg, az első mellé a poclra és az egyik legjobb mozis élményem. Amúgy a hétre ígérte a Bontonfilm, hogy bővebb infót ad a megjelenő filmekről.
A Hegylakó és a Csillagkapu is jöhetne. A Flash Gordon nincs ebbe a packba?
0
2017. június 28., szerda 12:25
Ez nem hinnem erdekli a BF.t mert szerintem az "uj" T2 nem naluk van/lesz. Tehat ok csak azt adjak ki ami naluk van. Ennyire egyszeru. Amugy nem latok sok eselyt h a T2 "uj  verziojat kiadnak nalunk mar csak a forgalmazobol ki indulva sem. Bar sose lehet tudni...
0
2017. június 28., szerda 12:22
Szerintem csak a mozis lesz ezen a kiadason. Max meg a bovitett ami anno az LK lemezen volt.
0
2017. június 28., szerda 12:21
Tuti h lesz T2.
A 3D-s verzio itthoni kiadasarol nem tudok.
0
2017. június 28., szerda 12:11
Az mondjuk nem lenne jó, ha mostanában kiadnák a T2-t, mivel tudjuk, hogy nagy valószínűséggel jön a felújított változat, aztán meg újra kiadnák azzal az újradigitalizált még tökéletesebb képpel. Nem venném meg kétszer ugyanazt a filmet pár hónap eltéréssel. Valószínűleg ezzel a kiadó is tisztában van és megvárja az új mastert.
0
2017. június 28., szerda 12:02
Azt esetleg tudod, hogy milyen verzióban?
A mozis jön csak, vagy esetleg a Skynet-es kiadás, amin rajta lesz mind a három változat? Vagy egy teljesen új kiadás jön majd?

Köszönöm
SuperHeRo
0
2017. június 28., szerda 12:01
Dömi Terminátor 2 tuti lesz akkor ? A cseheknél nemsokára megjelenő pack-ben lesz ? Bár sztem abba a régi lemezek vannak azon meg nem vagyunk a második részen.Esetleg a 3D verzióra fogunk rákerülni?
Köszi a választ előre is.
0
2017. június 28., szerda 11:57
Szintén, de azokra nagy az esély :)
0
2017. június 28., szerda 11:51
Szuper :)
0