Keresés

Megjelenések

2024. október 14., hétfő 8:05
A videók alatt direkt nem beszélek. Azt nem tudnám jól csinálni, meg ott a termék lényeg. Én konkrétan utálom, mikor nézek egy unboxing-ot és a pofázást kell nézni, hallgatni. Mindig beleléptetek a már kicsomagolt részre. Hogy néz ki az adott steel kívül, belül.
Beszéd alatt a chatelésre gondoltam, adott videó alatt.
0
2024. október 13., vasárnap 20:44
blurayfan1983 írta:
Jó videókat csinálsz a csatornádon, tegnap egész este azokat néztem. A filmgyűjtés ugye megszűnt ahogy nézem, mondjuk a srác nekem annyira nem volt szimpi, meg a videók nagy része sem érdekelt, mert azt néztem egy idő után hogy ő gondolkodás nélkül csak halmozott mindent... Aztán ami van még hazai csatorna, a Richárd leginkább zenékkel foglalkozik, filmekkel ritkán. A Dávid és a horrorszkóp pedig kb csak horrorral, úgyhogy ahogy nézem te foglalkozol egyedül műfajtól függetlenül ezzel. Egyszer csinálj majd egy gyűjteménybemutatót is!😉

Köszi szépen, pedig gondoltam rá, hogy abba hagyom, mert hogy senkit nem érdekel. Nincs visszajelzés semmi, pedig szívesen beszélnék adott esetben a filmről, kiadványról, stb. Egy régebbi gyűjtemény bemutatós videóm van csak, akkor kezdtem a videózást. De abba ugye csak a blu-rayek vannak. Akkor még nem volt uhd-m, csak dvd-k, de azokat se néztem. Mindenesetre örülök, hogy legalább egy embernek tetszik amit csinálok. :)

Na ezek tök jók lennének, azt hittem direkt nem akarsz beszélni, azért nem kérdeztem rá. De így, akkor mindenképp jó lenne, nézem vissza a videóidat folyamatosan, nagyon jó hogy csinálod, mert tényleg csak te vagy, aki így foglalkozik vele. Biztos hogy sokan nézik, és tetszik nekik, csak gondolom sokan megnézik, és nem reagálnak, ez miatt ne hagyd abba!😉
0
2024. október 13., vasárnap 20:23
katobazsika írta:
Jó videókat csinálsz a csatornádon, tegnap egész este azokat néztem. A filmgyűjtés ugye megszűnt ahogy nézem, mondjuk a srác nekem annyira nem volt szimpi, meg a videók nagy része sem érdekelt, mert azt néztem egy idő után hogy ő gondolkodás nélkül csak halmozott mindent... Aztán ami van még hazai csatorna, a Richárd leginkább zenékkel foglalkozik, filmekkel ritkán. A Dávid és a horrorszkóp pedig kb csak horrorral, úgyhogy ahogy nézem te foglalkozol egyedül műfajtól függetlenül ezzel. Egyszer csinálj majd egy gyűjteménybemutatót is!😉

Köszi szépen, pedig gondoltam rá, hogy abba hagyom, mert hogy senkit nem érdekel. Nincs visszajelzés semmi, pedig szívesen beszélnék adott esetben a filmről, kiadványról, stb. Egy régebbi gyűjtemény bemutatós videóm van csak, akkor kezdtem a videózást. De abba ugye csak a blu-rayek vannak. Akkor még nem volt uhd-m, csak dvd-k, de azokat se néztem. Mindenesetre örülök, hogy legalább egy embernek tetszik amit csinálok. :)
0
2024. október 13., vasárnap 18:47
blurayfan1983 írta:
Kár értük, mondjuk csak 3 kiadásom van tőlük, de jók voltak.

Én 4 steel-t rendeltem onnan:  
King Kong, Pain & Gain, Pitch Black, Terminátor 2.  Mindegyiken  van szinkron/felirat.
Filmgame-et jobb szeretem.

Alapjáraton én is a Filmgame-tők rendelek (néha Blu-shop) ha a csehekről van szó. Filmarénától csak a saját kiadásukból vettem hármat, Tenet, Lánglovagok FAC, és a 13 óra Black Barons. De ezeket sem mostanában, és ennyi a Filmarénás történetem.😄 Ahonnan sokat rendelem az a Filmgame, Futuremovie, no meg az Ebay.😊 Jó videókat csinálsz a csatornádon, tegnap egész este azokat néztem. A filmgyűjtés ugye megszűnt ahogy nézem, mondjuk a srác nekem annyira nem volt szimpi, meg a videók nagy része sem érdekelt, mert azt néztem egy idő után hogy ő gondolkodás nélkül csak halmozott mindent... Aztán ami van még hazai csatorna, a Richárd leginkább zenékkel foglalkozik, filmekkel ritkán. A Dávid és a horrorszkóp pedig kb csak horrorral, úgyhogy ahogy nézem te foglalkozol egyedül műfajtól függetlenül ezzel. Egyszer csinálj majd egy gyűjteménybemutatót is!😉
0
2024. október 13., vasárnap 17:55
katobazsika írta:
Kár értük, mondjuk csak 3 kiadásom van tőlük, de jók voltak.

Én 4 steel-t rendeltem onnan:  
King Kong, Pain & Gain, Pitch Black, Terminátor 2.  Mindegyiken  van szinkron/felirat.
Filmgame-et jobb szeretem.
0
2024. október 13., vasárnap 9:49
blurayfan1983 írta:
A Filmarénával mi a helyzet a cseheknél? Oké hogy időnként előkerülnek üres steelek pl a T2-ből, meg mágnesek a FAC kiadásokból amik megmaradtak, de mintha egy jó ideje megállt volna az egész nem? Legalábbis nekem úgy tűnik, kb a lemezek nélküli Predator kiadások óta.

Én úgy tudom, hogy csődbe mentek, ezért nincsenek már jó ideje új megjelenések, csak a meglévő készletet árusítják. Mondjuk ha ez igaz, nem értem miért nem szórják ki a készletet apróért, aztán belehet zárni a bazárt. Nagyon drágák még mindig.

Na ezt nem hallottam, de ez járt a fejemben. Azt én sem értem, így az életben nem fogják kiszórni, ráadásul ha belépek, utána még drágább árat mutat... Kár értük, mondjuk csak 3 kiadásom van tőlük, de jók voltak.
0
2024. október 13., vasárnap 7:22
katobazsika írta:
A Filmarénával mi a helyzet a cseheknél? Oké hogy időnként előkerülnek üres steelek pl a T2-ből, meg mágnesek a FAC kiadásokból amik megmaradtak, de mintha egy jó ideje megállt volna az egész nem? Legalábbis nekem úgy tűnik, kb a lemezek nélküli Predator kiadások óta.

Én úgy tudom, hogy csődbe mentek, ezért nincsenek már jó ideje új megjelenések, csak a meglévő készletet árusítják. Mondjuk ha ez igaz, nem értem miért nem szórják ki a készletet apróért, aztán belehet zárni a bazárt. Nagyon drágák még mindig.
0
2024. október 12., szombat 20:03
Ezt muszáj volt előrendelnem: :)

https://www.futuremovieshop.fi/interstellar-limited-special-edition-p-5729.html
0
2024. október 12., szombat 20:02
0
2024. október 11., péntek 14:21
Dömi írta:
Tisztelt Xpress!

Mi a helyzet a Fotelmozi / ProVideo "nagy őszi visszatérésével"????
Nagyon várjuk a beigért "aktuális" és a tavasszal elmaradt jobbnál jobb megjelenéseket!

Írtam nekik face-n, természetesen nem válaszolnak!
1
2024. október 10., csütörtök 22:24
katobazsika írta:
Arra várhatunk... Őket ismerve, szép csendben eltűnnek.

Így van sajnos, főleg hogy a Paramount új címeire sem kerülünk már fel. Ebben az országban már csak függetlenek jönnek, amíg a B-weB / Fanservice, meg a Filmega bírja szuflával (bár ez utóbbi eddig három kivétellel nem nagyon adott ki számomra értékelhető filmet).

Ez van, a románoknál viszont tudtommal már semmi.

Sebaj, ott a Torrent, nekem a stream nem opció. Alkalmazkodni kell a körülményekhez.
1
2024. október 10., csütörtök 10:04
Dömi írta:
Tisztelt Xpress!

Nagyon várjuk a beigért "aktuális" és a tavasszal elmaradt jobbnál jobb megjelenéseket!

Arra várhatunk... Őket ismerve, szép csendben eltűnnek.
1
2024. október 10., csütörtök 4:09
Tisztelt Xpress!

0
2024. október 6., vasárnap 12:25
katobazsika írta:
AZ "endisc.hu" webshoppal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Nekem bevált, többször is rendeltem onnan, nem volt gond.
0
2024. október 5., szombat 16:13
AZ "endisc.hu" webshoppal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
0
2024. szeptember 21., szombat 18:17
blurayfan1983 írta:
A Fanservice által kiadott Rambo 5 és az első kiadás között képben/hangban van valami különbség? Gondolkodom rajta, de mivel megvan az első kiadás, ha csak a csomagolás minőségibb, akkor lehet most kihagyom.

Nincs. Csak igényesebb a kiadvány!
Kicsomagolás:

https://youtu.be/4pXpfveo1A4?si=LiABD2bbmaGKeFhy

Igen a kicsomagolást láttam, köszi az infót. Egyenlőre várok még vele, a régi kiadás megvan, mostanában sok kiadványra költöttem... 😊
-1
2024. szeptember 21., szombat 10:22
argab írta:

Sajnos a streaming , covid, torrent nagyon megölte ezt az egészet.

Ha ezek az okok vezettek a magyar piac halálához, akkor hogyhogy működik továbbra is a sok szempontból hasonló és méretében is egyező méretű cseh piac? Ráadásul nemcsak hogy működget,  hanem kifejezetten jó állapotban is van ahhoz a magyar piachoz képest, ami már a 2010-es évek vége felé is erősen gyengélkedett.

A cseh piac teljesen más, máshogy is gondolkodnak. Ott pl szállítanak külföldre is, míg az itthoni viszonteladók nem. Így jóval nagyobb a vásárlókör, több kiadványt tudnak eladni. Árban is olcsóbbak, a jóval alacsonyabb ÁFA és a nagyobb darabszámok miatt, így a környező országokból és sokan itthonról is onnan rendeltek- rendelnek, ezzel is gyengítve az itthoni eladásokat.
Az egyik cseh oldalon, pl magyar borítóval is vehetsz filmeket....
0
2024. szeptember 21., szombat 9:43
Én eladtam az első kiadást, hogy megvegyem az újat.
0
2024. szeptember 21., szombat 9:41
katobazsika írta:
A Fanservice által kiadott Rambo 5 és az első kiadás között képben/hangban van valami különbség? Gondolkodom rajta, de mivel megvan az első kiadás, ha csak a csomagolás minőségibb, akkor lehet most kihagyom.

Nincs. Csak igényesebb a kiadvány!
Kicsomagolás:

https://youtu.be/4pXpfveo1A4?si=LiABD2bbmaGKeFhy
0
2024. szeptember 20., péntek 12:36
argab írta:

Ha ezek az okok vezettek a magyar piac halálához, akkor hogyhogy működik továbbra is a sok szempontból hasonló és méretében is egyező méretű cseh piac? Ráadásul nemcsak hogy működget,  hanem kifejezetten jó állapotban is van ahhoz a magyar piachoz képest, ami már a 2010-es évek vége felé is erősen gyengélkedett.

Lehet, hogy mindez már csak az utolsó kenet volt itthon egy lényegében amúgy is halott piacon...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2024. szeptember 20., péntek 11:03
Mozigépész írta:

0
2024. szeptember 20., péntek 8:43
0
2024. szeptember 15., vasárnap 17:24
Nem veszem készpénznek a dolgot, amíg nem jelennek meg tesztek a kiadvány specifikációiról mondjuk a blu-ray.com-on.
0
2024. szeptember 15., vasárnap 8:24
tumi írta:
"Ha" igaz amit hallottam, akkor a Sonyt még teljesen ne temessük :)

Lehet utóbbi miatt ír az Amazon a Columbia Classics 4K Ultra HD Collection Volume 5-nél magyar hangot. Aztán majd ha megjelenik kiderül marad is-e.

A hatból három film korábban már megjelent BD-n magyarul (Az ártatlanság kora, Aranyoskám, Kisasszonyok), valószínűleg azért írják a magyart, mert ezek nem kaptak remasztert és a korábbi lemezeket rakták az UHD-k mellé. Én azért óvatosan kezelném ezt a dolgot.

Ha a Sony annyira vissza akarna rakni minket a fizikai hordozóira, akkor a Bad Boys 4-en is ott lennénk valószínűleg. De ez nem történt meg.
2
2024. szeptember 11., szerda 8:35
tumi írta:
Ahogy elnézem ez a fórum lassan teljesen halott... Gondolom akkor már itt az Xpress-en csak a Fanservice megjelenéseire számíthatunk... :(

Én szoktam sasolni, de nem igazán vannak új hozzászólások, mert szinte alig van új megjelenés, így nem is igazán van miről beszélni.
Talán ha a Gamma és a Pro-video feltámad hamvaiból, akkor lesz valami, de nagyon nagy a csönd, meg se Sony,Disney, Warner, Universal, Paramount, szóval mi jelenhetne meg azt nem tudom.
Jók ezek a kis független kiadók, de többnyire nekem nem igazán sokat mondó filmeket adnak ki, amiket nem igazán raknék a polcra, csak hogy ott álljon.

Én most a régebbi hiányzó kiadványokat vadászom, meg külföldről a magyar szinkronos újra megjelenéseket.

"Ha" igaz amit hallottam, akkor a Sonyt még teljesen ne temessük :)

Lehet utóbbi miatt ír az Amazon a Columbia Classics 4K Ultra HD Collection Volume 5-nél magyar hangot. Aztán majd ha megjelenik kiderül marad is-e.

Na arra kiváncsi leszek én is.
0