Keresés

Megjelenések

2024. október 12., szombat 20:02
A Filmarénával mi a helyzet a cseheknél? Oké hogy időnként előkerülnek üres steelek pl a T2-ből, meg mágnesek a FAC kiadásokból amik megmaradtak, de mintha egy jó ideje megállt volna az egész nem? Legalábbis nekem úgy tűnik, kb a lemezek nélküli Predator kiadások óta.
0
2024. október 11., péntek 14:21
Dömi írta:
Tisztelt Xpress!

Mi a helyzet a Fotelmozi / ProVideo "nagy őszi visszatérésével"????
Nagyon várjuk a beigért "aktuális" és a tavasszal elmaradt jobbnál jobb megjelenéseket!

Írtam nekik face-n, természetesen nem válaszolnak!
1
2024. október 10., csütörtök 22:24
katobazsika írta:
Arra várhatunk... Őket ismerve, szép csendben eltűnnek.

Így van sajnos, főleg hogy a Paramount új címeire sem kerülünk már fel. Ebben az országban már csak függetlenek jönnek, amíg a B-weB / Fanservice, meg a Filmega bírja szuflával (bár ez utóbbi eddig három kivétellel nem nagyon adott ki számomra értékelhető filmet).

Ez van, a románoknál viszont tudtommal már semmi.

Sebaj, ott a Torrent, nekem a stream nem opció. Alkalmazkodni kell a körülményekhez.
1
2024. október 10., csütörtök 10:04
Dömi írta:
Tisztelt Xpress!

Nagyon várjuk a beigért "aktuális" és a tavasszal elmaradt jobbnál jobb megjelenéseket!

Arra várhatunk... Őket ismerve, szép csendben eltűnnek.
1
2024. október 10., csütörtök 4:09
Tisztelt Xpress!

0
2024. október 6., vasárnap 12:25
katobazsika írta:
AZ "endisc.hu" webshoppal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Nekem bevált, többször is rendeltem onnan, nem volt gond.
0
2024. október 5., szombat 16:13
AZ "endisc.hu" webshoppal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
0
2024. szeptember 21., szombat 18:17
blurayfan1983 írta:
A Fanservice által kiadott Rambo 5 és az első kiadás között képben/hangban van valami különbség? Gondolkodom rajta, de mivel megvan az első kiadás, ha csak a csomagolás minőségibb, akkor lehet most kihagyom.

Nincs. Csak igényesebb a kiadvány!
Kicsomagolás:

https://youtu.be/4pXpfveo1A4?si=LiABD2bbmaGKeFhy

Igen a kicsomagolást láttam, köszi az infót. Egyenlőre várok még vele, a régi kiadás megvan, mostanában sok kiadványra költöttem... 😊
-1
2024. szeptember 21., szombat 10:22
argab írta:

Sajnos a streaming , covid, torrent nagyon megölte ezt az egészet.

Ha ezek az okok vezettek a magyar piac halálához, akkor hogyhogy működik továbbra is a sok szempontból hasonló és méretében is egyező méretű cseh piac? Ráadásul nemcsak hogy működget,  hanem kifejezetten jó állapotban is van ahhoz a magyar piachoz képest, ami már a 2010-es évek vége felé is erősen gyengélkedett.

A cseh piac teljesen más, máshogy is gondolkodnak. Ott pl szállítanak külföldre is, míg az itthoni viszonteladók nem. Így jóval nagyobb a vásárlókör, több kiadványt tudnak eladni. Árban is olcsóbbak, a jóval alacsonyabb ÁFA és a nagyobb darabszámok miatt, így a környező országokból és sokan itthonról is onnan rendeltek- rendelnek, ezzel is gyengítve az itthoni eladásokat.
Az egyik cseh oldalon, pl magyar borítóval is vehetsz filmeket....
0
2024. szeptember 21., szombat 9:43
Én eladtam az első kiadást, hogy megvegyem az újat.
0
2024. szeptember 21., szombat 9:41
katobazsika írta:
A Fanservice által kiadott Rambo 5 és az első kiadás között képben/hangban van valami különbség? Gondolkodom rajta, de mivel megvan az első kiadás, ha csak a csomagolás minőségibb, akkor lehet most kihagyom.

Nincs. Csak igényesebb a kiadvány!
Kicsomagolás:

https://youtu.be/4pXpfveo1A4?si=LiABD2bbmaGKeFhy
0
2024. szeptember 20., péntek 12:36
argab írta:

Ha ezek az okok vezettek a magyar piac halálához, akkor hogyhogy működik továbbra is a sok szempontból hasonló és méretében is egyező méretű cseh piac? Ráadásul nemcsak hogy működget,  hanem kifejezetten jó állapotban is van ahhoz a magyar piachoz képest, ami már a 2010-es évek vége felé is erősen gyengélkedett.

Lehet, hogy mindez már csak az utolsó kenet volt itthon egy lényegében amúgy is halott piacon...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2024. szeptember 20., péntek 11:03
Mozigépész írta:

0
2024. szeptember 20., péntek 8:43
0
2024. szeptember 15., vasárnap 17:24
Nem veszem készpénznek a dolgot, amíg nem jelennek meg tesztek a kiadvány specifikációiról mondjuk a blu-ray.com-on.
0
2024. szeptember 15., vasárnap 8:24
tumi írta:
"Ha" igaz amit hallottam, akkor a Sonyt még teljesen ne temessük :)

Lehet utóbbi miatt ír az Amazon a Columbia Classics 4K Ultra HD Collection Volume 5-nél magyar hangot. Aztán majd ha megjelenik kiderül marad is-e.

A hatból három film korábban már megjelent BD-n magyarul (Az ártatlanság kora, Aranyoskám, Kisasszonyok), valószínűleg azért írják a magyart, mert ezek nem kaptak remasztert és a korábbi lemezeket rakták az UHD-k mellé. Én azért óvatosan kezelném ezt a dolgot.

Ha a Sony annyira vissza akarna rakni minket a fizikai hordozóira, akkor a Bad Boys 4-en is ott lennénk valószínűleg. De ez nem történt meg.
2
2024. szeptember 11., szerda 8:35
tumi írta:
Ahogy elnézem ez a fórum lassan teljesen halott... Gondolom akkor már itt az Xpress-en csak a Fanservice megjelenéseire számíthatunk... :(

Én szoktam sasolni, de nem igazán vannak új hozzászólások, mert szinte alig van új megjelenés, így nem is igazán van miről beszélni.
Talán ha a Gamma és a Pro-video feltámad hamvaiból, akkor lesz valami, de nagyon nagy a csönd, meg se Sony,Disney, Warner, Universal, Paramount, szóval mi jelenhetne meg azt nem tudom.
Jók ezek a kis független kiadók, de többnyire nekem nem igazán sokat mondó filmeket adnak ki, amiket nem igazán raknék a polcra, csak hogy ott álljon.

Én most a régebbi hiányzó kiadványokat vadászom, meg külföldről a magyar szinkronos újra megjelenéseket.

Lehet utóbbi miatt ír az Amazon a Columbia Classics 4K Ultra HD Collection Volume 5-nél magyar hangot. Aztán majd ha megjelenik kiderül marad is-e.

Na arra kiváncsi leszek én is.
0
2024. szeptember 10., kedd 18:15
Mr.Sterling450 írta:
Ahogy elnézem ez a fórum lassan teljesen halott... Gondolom akkor már itt az Xpress-en csak a Fanservice megjelenéseire számíthatunk... :(

Én szoktam sasolni, de nem igazán vannak új hozzászólások, mert szinte alig van új megjelenés, így nem is igazán van miről beszélni.
Talán ha a Gamma és a Pro-video feltámad hamvaiból, akkor lesz valami, de nagyon nagy a csönd, meg se Sony,Disney, Warner, Universal, Paramount, szóval mi jelenhetne meg azt nem tudom.
Jók ezek a kis független kiadók, de többnyire nekem nem igazán sokat mondó filmeket adnak ki, amiket nem igazán raknék a polcra, csak hogy ott álljon.

Én most a régebbi hiányzó kiadványokat vadászom, meg külföldről a magyar szinkronos újra megjelenéseket.

0
2024. szeptember 10., kedd 16:40
Mozigépész írta:

0
2024. szeptember 10., kedd 13:44
katobazsika írta:

0
2024. szeptember 10., kedd 12:24
katobazsika írta:

Hát jóideje... Pedig hűséggel nézem az új termékek a kínálatban lapfült, de elvétve frissül és azok sem feltétlen olyanok amik érdekelnek... Visszatértünk oda, mint a kezdeti időkben, hogy kintről kell beszerezni dolgokat.  Kb 20-22 éve vagyok Xpress tag, emlékszem a kezdeti időkre, hogy vártuk a megjelenéseket, vagy, hogy kintről esetleg mit szereztünk be mert egy hangyafasznyit hamarabb jelent meg, vagy nagyobb volt a bitráta... Akkor úgy voltam, hogy megvettem jópár dolgot kintről, persze messze nem olyan mértékben mint itt jópar igazi nagy gyűjtő, de van azért sztem párszáz kiadványom kintről, aminek jórésze anglia, minimális meg amerika. De azóta eltelt majdnem 2.5 évtized és van már egy kislányom, így a magyar vonatkozás nélküli gyűjteményépítés nem a legideálisabb...
0
2024. szeptember 10., kedd 9:06
0
2024. augusztus 16., péntek 22:27
Adama írta:
Kedvencek temetője 35. évfordulós kiadásán, ami szeptemberben jelenik meg az angoloknál, a 4K lemezen van magyar szinkron és felirat.

Mivel az UHD-lemez tartalma megegyezik a 2019-es kiadáséval, ez nem meglepő.
0
2024. augusztus 16., péntek 19:31
Kedvencek temetője 35. évfordulós kiadásán, ami szeptemberben jelenik meg az angoloknál, a 4K lemezen van magyar szinkron és felirat.
0
2024. augusztus 12., hétfő 20:43
Ha valakit nem zavar a magyar vonatkozás hiánya, nyugodt szívvel ajánlom a https://cinemaclassics.com/ webshopot. USA-ból postáznak jozzánk is, kb 2-2,5 hét a szállítási idő, nagyon jól csomagolnak, nekem nagyon bevált. Kino Lorber, Shout, Criterion, minden van itt!
0