blurayfan1983 írta:Jó videókat csinálsz a csatornádon, tegnap egész este azokat néztem. A filmgyűjtés ugye megszűnt ahogy nézem, mondjuk a srác nekem annyira nem volt szimpi, meg a videók nagy része sem érdekelt, mert azt néztem egy idő után hogy ő gondolkodás nélkül csak halmozott mindent... Aztán ami van még hazai csatorna, a Richárd leginkább zenékkel foglalkozik, filmekkel ritkán. A Dávid és a horrorszkóp pedig kb csak horrorral, úgyhogy ahogy nézem te foglalkozol egyedül műfajtól függetlenül ezzel. Egyszer csinálj majd egy gyűjteménybemutatót is!😉
Köszi szépen, pedig gondoltam rá, hogy abba hagyom, mert hogy senkit nem érdekel. Nincs visszajelzés semmi, pedig szívesen beszélnék adott esetben a filmről, kiadványról, stb. Egy régebbi gyűjtemény bemutatós videóm van csak, akkor kezdtem a videózást. De abba ugye csak a blu-rayek vannak. Akkor még nem volt uhd-m, csak dvd-k, de azokat se néztem. Mindenesetre örülök, hogy legalább egy embernek tetszik amit csinálok. :)
Na ezek tök jók lennének, azt hittem direkt nem akarsz beszélni, azért nem kérdeztem rá. De így, akkor mindenképp jó lenne, nézem vissza a videóidat folyamatosan, nagyon jó hogy csinálod, mert tényleg csak te vagy, aki így foglalkozik vele. Biztos hogy sokan nézik, és tetszik nekik, csak gondolom sokan megnézik, és nem reagálnak, ez miatt ne hagyd abba!😉