Keresés

Megjelenések

2017. június 16., péntek 19:42
T2 kapcsán már talán valóban érdemes lenne várni, mert sanszos, hogy a térhatásítás kapcsán készül(t) egy jobb 2D master is, mivel a 2D->3D konverzióhoz úgyis kell egy jó 2D forrás.

Egyébként én magam is örülnék neki, ha mindhárom változat elérhető lenne a lemezen, de ha csak egy változat kerül rá, akkor én is a moziváltozatra szavazok. Az itthon még soha nem jelent meg lemezen.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. június 16., péntek 19:35
Biztos h nem az lesz. Oruljunk ha 1 felekeppen rajta lesz majd nem hogy harom.
0
2017. június 16., péntek 19:21
Az inkább 30. évforduló a Hegylakónál. Valóban impresszív az új transzfere, ha jönne, akkor azzal kéne megjelentetni (bár az előző angol kiadásé sem volt rossz, az amerikait inkább hagyjuk). Jó lenne, ha tényleg a második RTL-es szinkront kapná Kautzky Armand-dal, a Mirax DVD-re már azt tették fel, csak sajnos lemonósították a valódi sztereóról. A VHS-felvételemen, amit az MTV-ről vettem fel, megvan a térhatás. Az első szinkron itt felejtős, a hangmérnöknek eltörném a kezét, aki azt a gány melót kiadta a kezéből. Michael Kamen zenéjét kompletten sikerült eliminálni, állítólag minden jelenethez a Queen nótáját vágták be, zene és effekt-hangsáv híján, a minőségéről nem is beszélve. Úgy kellett az az új szinkron, mint egy falat kenyér.

A T2-ből nekem elég lenne a moziváltozat is, csak legyen jó minőségű.
0
2017. június 16., péntek 19:00
Remélem a T2-ből a SkyNet Editiont kapjuk, amin a film 3 verzióban is megtekinthető. A Hegylakó is jöhet, tavaly készült belőle egy 20. évfordulós 4K-s transzfer. Speciel a Hegylakónál az újabb a jobb szinkron. Hangok és minőség terén is.

A megjelenések kapcsán rákérdeztem a Bontonfilmnél Face-en és azt mondták június végén adnak ki részletesebb listát a várható filmekről. :)
0
2017. június 16., péntek 18:15
Es azt se felejtsuk el h az aruk is nagyon de nagyon jo! (3990)
0
2017. június 16., péntek 17:56
Ezekre én is vevő leszek, csak jöjjenek! :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. június 16., péntek 17:49
A Rambo-trilógia BD megjelenése számomra az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb híre! Ezek azok a filmek, amiket bárhol bármikor "rongyosra" tudok nézni, egyszerűen megunhatatlanok. Szurkolok a Bontonfilmnek, hogy minél több klasszikus filmet sikerüljön kiadniuk. Szerintem nagy sikerük lesz, hiszen filmgyűjtő körökben óriási ezen filmek rajongótábora.
0
2017. június 16., péntek 17:46
Ez igaz, a Rambo 1-2 magyarítása 1994-ben készült el az HBO megrendelésére, a Cliffhanger viszont mozira, ami már akkor is sztereó volt, tévében viszont akkor még a mono hang volt a sztenderd, így nem nagyon foglalkoztak a térhatással. Ezek nem szólnak rosszul valóban. A Rambo 3 viszont nagyon gyenge, az Intervideo szinkronjai kritikán alulian szólnak.

A másik is igaz sajnos, hogy ezeknek a filmeknek a HD-képe nem egy referencia, bár független filmeknél ahány ország, annyi transzfer. Általában nem az amerikai Lionsgate-változatokat vették át Európában, mert azokról már kilométerről lerí, hogy mennyire szarok.
0
2017. június 16., péntek 17:40
Iszdb szerint a Rambo szinkronja késobb készult el mint a Cliffhanger-é, szal lehet nem lesz vészes.

Amúgy a képtol se kell sokat várni. A Studiocanal filmek HD transzfere elég gyenge...
0
2017. június 16., péntek 17:26
A T2-nél valószínű megvárják, hogy kifusson a 3D-verzió a mozikban.

Cliffhanger és Bosszú börtönében is kötelező, főleg az utóbbi, mert sajnos az első kiadásáról lemaradtam anno, a Mirax-os verzión meg rossz a magyar felirat, addig nem tűnik el a kiírás, amíg egy újabb nem követi. Nagyon zavaró, főleg ha több percig nincs beszéd.

A Dredd bíró Cinergi-film, ami a Disney hatásköre, ezért nem jött se régen, se most.

A szinkronoktól sokat ne várjon senki hangminőségre, főleg ha az eredetik kerülnek fel, még akkor se, ha dts-HD MA kódolást kapnak. A Cliffhanger esetében garantált egyedül a valódi sztereó hatás, a többi sajnos mono, kivétel a Haláli hullák hajnala, az a film már a házimozis korszakban készült.

Ha így belehúznak, akkor a Hegylakó is várós.
0
2017. június 16., péntek 17:23
Íme a Bontonfilm júliusi DVD/Blu-ray kínálata.

2017. június 30.

Lúdas Matyi (1977)
Vuk
2017. július 7.

A homok alatt (Land of Mine / Under sandet)
Áldozat? (Elle)
Logan
Psyché - rendezői változat (3 DVD)
Rambo-trilógia (Rambo Trilogy, 3 DVD)
BD: Haláli hullák hajnala (Shaun of the Dead)
BD: Johnny English
BD: Logan
BD: Logan + Logan Noir - digibook változat (2 BD)
BD: Logan + Logan Noir - steelbook változat (2 BD)
BD: Rambo-trilógia (Rambo Trilogy, 3 BD)
2017. július 21.

A régi város (Manchester by the Sea)
BD: A régi város (Manchester by the Sea)

A Regi varos BD.n csak 2.0-as szinkron lesz mig a DVD-n 5.1.  Erdekes.
0
2017. június 16., péntek 16:27
Tokeletes es Cliffhangerre van esely. Mert a csomag resze elvileg.
T1 mar regota van. T2 passz. T3 mashol voltak a jogok.
0
2017. június 16., péntek 16:21
Lesz Tökéletes katona, Cliffhanger, meg Terminator 1,2,3 is?
0
2017. június 16., péntek 15:46
Lattam mar a BF juliusi listajat.
0
2017. június 16., péntek 15:45
Dredd biro Buena Vist/Disney. Tehat ProVideo.
0
2017. június 16., péntek 15:32

A Rambo trilógia a jövő héten jelenik meg a szomszédoknál.
A Cliffhanger és a Terminátor trilógia július elején.

Már csak az a kérdés, hogy utóbbi kettőre rákerülünk-e szinkronnal.

0
2017. június 16., péntek 15:15
Mióta? Egyébként a Stallone-sre gondoltam. Dredd bíró Stallone, Dredd Urban. Anno se jött az LK szériában, ezért várom hátha most.
0
2017. június 16., péntek 14:51
Úgy értem honnan jön az info?
0
2017. június 16., péntek 14:50
A Dredd bíró a ProVideo hatáskörébe tartozik.
0
2017. június 16., péntek 14:43
A Rambo eredeti szinkronjai elég régiek, talán az első még monó, nem? Bár ettől még lehet DTS-HD kódolású. A Dredd bíró nem jön? :D
0
2017. június 16., péntek 13:48
Pont tegnap este néztem a HHH-t DVD-n, ilyen nincs :D Jöhetne akkor már a Vaskabátok is :)
0
2017. június 16., péntek 13:30
A lentebb irt 3 film mar biztos.

0
2017. június 16., péntek 13:03
Ezeket honnan veszed?
0
2017. június 16., péntek 12:55
Bosszu bortoneben
Cliffhanger

Allitolag a Rambokon DTS-HD MA magyar szinkronok lesznek.
0
2017. június 16., péntek 12:48
Akkor úgy tűnik, a Bontonfilm elkezdi a StudioCanal csomagot kiadogatni BD-n. Remek, remek! Csak így tovább!

Ez az első eresztés már jöhet is azonnal...

Menekülés New Yorkból, karölte Csillagkapuval (két változatban) és Vörös zsaru-val az lenne csak az igazi meglepetés.

Ilyen hírekre jó ébredni!
0