Keresés

Megjelenések

2017. április 17., hétfő 23:32
Nem Cameron tett csodát a 3D-vel a Titanicnál - mint ahogy Spielberg sem a Jurassic Parknál -, hanem egy Stereo D nevű cég.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. április 17., hétfő 20:18
Így van! Kapsz belőle egy félképet  :)
most posts by TM
0
2017. április 17., hétfő 19:57

Remélem sokan örömüket lelik majd benne, de nekem ez így nem érdekes... Teszem hozzá, azért gyatra képminőséggel a 3D se igazán működne, úgyhogy remélem azért a 2D transzfert is helyre hozzák rendesen!
0
2017. április 17., hétfő 19:39
Biztos lehetsz benne, hogy a 3D jobban érdekli, mivel azt küldi moziba, és számára a mozi az érdekesebb.
most posts by TM
0
2017. április 17., hétfő 18:46

Először a 2D képminőséggel tegyen csodát, aztán tőlem azt csinál a 3D-vel amit akar! ;)
0
2017. április 17., hétfő 15:22
Remélhetőleg Cameron itt is csodát tesz a 3D-vel, mint ahogyan a Titanicnál.
most posts by TM
0
2017. április 17., hétfő 14:50
Wow! Akkor mégis van remény?! :) T2 kéken, mind három változattal. Bár tudom a mozi egy másik dolog, mint ahome video, de augusztus 29.-én jön újra a mozikba 3D-ben. Egyszóval tuti lenne rá vevő.
0
2017. április 17., hétfő 1:04
Ha ezt meglépnék, az említett címekre mindre vevő lennék.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. április 17., hétfő 0:45
A többi szereplő? Az is kb. csak egy darab kiadó, a hőn szeretett ProVideo. A Fantasy Film és az ADS nem játszik most, mivel ők nem foglalkoznak stúdiófilmekkel.

A Warner háza táján rengeteg klasszikus cím van, amit meg lehetne jelentetni.

Ha tényleg igaz, hogy a Bontonfilm honosítana BD-n egy-két StudioCanal címet, az brutál lenne, jelenleg úgy sincs senkinél hivatalosan (a Mirax-ot inkább hagyjuk, nem voltak éppen official kiadványok a nálunk megjelent eresztések).
0
2017. április 16., vasárnap 23:24
Nem "kábé", hanem jelenleg az egyetlen. Sajnos csak az egyetlen!

Amit nem is értek, mert nyilván nem dilettánsok dolgoznak a BontonFilm-nél, hogy anyagi csődbe juttassák a céget. Tehát az eddigi tevékenységük alapján feltételezhetjük, hogy megéri nekik ezeket a régi klasszikusokat még ezen a sokat szidott magyar piacon is kiadni.

Akkor mi van a többi szereplővel? Miért nem követik a BontonFilm által mutatott jó példát?
0
2017. április 16., vasárnap 18:07
Az is abba a csomagban van.
0
2017. április 16., vasárnap 17:54
Kösz az infót és legyen igaz Dömi. A menekülő embert is kiadhatná a BontonFilm, bár nem tudom, hogy kihez tartoznak a jogok.
0
2017. április 16., vasárnap 16:49
Ez tényleg eléggé szívderítő megnyilvánulás. Amúgy a Bonton sok rizikósabb címet is bevállalt már, egy csomó régi kedvencet újra kiad stb. Kb. ő az egyetlen kiadó, aki még nem felejtette el, hogy itt is vannak filmgyűjtők még, ha nem is olyan sokan.
0
2017. április 16., vasárnap 16:47
Tényleg, a GitS nekem baromira tetszett a moziban. Ha nem jelenik meg itthon valamilyen úton módon radikális lépéseket teszek.
0
2017. április 16., vasárnap 16:46
Kar nektek barmit is mondani....
0
2017. április 16., vasárnap 16:44
Te angolul beszélgetsz másokkal? Nehéz elhinni.. De legyen igazad én örülnek neki a legjobban!!
0
2017. április 16., vasárnap 16:11
Hala az egnek megismertem a Filmarena tulajat es szoktam vele beszelgetni. Most pl. az egyik forumjukban pont arrol van szo h miert adjak ki ujra a Rambo 1-2-3, T2, Cliffhanger, stb... filmeket. Azt irta h azert mert a Magicbox-nal lejartak a jogok es most a BontonFilm vette meg oket ujra es o lat benne fantaziat h ujra kiadja oket. Irtam h de jo lenne ha nalunk is egyszer megjelennenek ezek ha mar a Bontonfilm itt nalunk is forgalmaz filmeket.
Szo szerinte ez volta a valasza: "They are likely going to ;-) )

De jo lenne ha tenyleg igy lenne! :)
0
2017. április 16., vasárnap 11:49
Remélem a Ghost in the Shell-re is rákerülünk szinkronnal és felirattal.
Mondjuk még a filmet magát is pótolnom kell...
0
2017. április 16., vasárnap 11:38
Hogy halmozzam az élvezeteket, a Szövetségesek 4K UHD-kiadásán is rajta vagyunk, igaz azon csak felirattal. Úgy tűnik, ennyire érdekli a Paramount-ot, hogy itthon nincs forgalmazója. De ez nem baj, legalább kint rákerülünk az új filmjeikre.
0
2017. április 15., szombat 20:12
Mondjuk én nem is bánom, mert az első szerintem nagyon gyenge. A 2. részt bőven eladta a tökéletes korhangulat, jó gyerekszínészek, meg a sztori is tetszett. De ugye furcsa így tényleg, hogyha valaki szeretné az előzőt a polcra tenni, az cseszheti.
0
2017. április 15., szombat 16:16
Tudom, már megszoktam. És ez vonatkozik a Splitre is... :)
0
2017. április 15., szombat 16:14
A kritikusok és a nézők többsége pont ellentétes véleményen vannak.

0
2017. április 15., szombat 16:12
Bár igazán nem akarom megszabni, szóval valóban érdemes megnézni Jester-nek, mert lehet, hogy azután pozitívabban áll hozzá az Underworld-höz :D Azért már megérné :)))
0
2017. április 15., szombat 16:08
Nem is lett vége. Simán eljátszották, hogy ha úgy akarják folytatják. Ez is szép benne, hogy a befejezés mégse igazán az.
0
2017. április 15., szombat 16:01
Ja, logika ebben sincs. Ráadásul az Ouija 2 közel nézhetetlen, míg az első egész jó volt... szerencse, hogy a saját igényfelmérésem alapján a polcon figyel BD-n.
0