Szerintetek a A Sólyom végveszélyben szinkronos lesz? A Cseheknél jön ez a steel és ott csak Magyar felirat van feltüntetve .
0
2017. március 17., péntek 20:21
2693
Szép lesz ez a Halálos iramban széria. Kár hogy nemv agyok fan, se XXX fan. Ellenben a Riddick filmeket is kiadhatnák így. Hamár Vin Diesel filmek.
0
2017. március 17., péntek 19:54
14599
Nem lett, úgyhogy idegállapotba kerültem, ahogy Erzsébet Fenevadova mondaná. Megvárom a májust, ha akkor sem lesz, megy a külföldi rendelés.
0
2017. március 17., péntek 19:27
19957
Íme a Bontonfilm áprilisi DVD/BD kínálata.
2017. április 7.
A forradalom napján (Bastille Day) Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals) Sárkányszív 3. - A varázsló átka (Dragonheart 3: The Sorcerer s Curse) BD: A Sólyom végveszélyben (Black Hawk Down) BD: A Sólyom végveszélyben - steelbook változat (Black Hawk Down) BD: Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals) BD: Halálos iramban - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (The Fast and the Furious) BD: Halálosabb iramban - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (2 Fast 2 Furious) BD: Halálos iramban: Tokiói hajsza - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (The Fast and the Furious: Tokyo Drift) BD: Halálos iram - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (Fast & Furious) BD: Halálos iramban: Ötödik sebesség - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (Fast Five) BD: Halálos iramban 6. - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (Furious 6) BD: Halálos iramban 7. - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (Furious Seven) BD: Halálos iramban 1-7. - digibook változat extra lemezzel (The Fast and The Furious Digibook, 8 BD) BD: Sárkányszív 3. - A varázsló átka (Dragonheart 3: The Sorcerer s Curse) BD: xXx - 15 éves jubileumi változat (xXx) 2017. április 21.
A forradalom napján (Bastille Day) Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals) Sárkányszív 3. - A varázsló átka (Dragonheart 3: The Sorcerer s Curse) BD: A Sólyom végveszélyben (Black Hawk Down) BD: A Sólyom végveszélyben - steelbook változat (Black Hawk Down) BD: Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals) BD: Halálos iramban - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (The Fast and the Furious) BD: Halálosabb iramban - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (2 Fast 2 Furious) BD: Halálos iramban: Tokiói hajsza - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (The Fast and the Furious: Tokyo Drift) BD: Halálos iram - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (Fast & Furious) BD: Halálos iramban: Ötödik sebesség - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (Fast Five) BD: Halálos iramban 6. - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (Furious 6) BD: Halálos iramban 7. - steelbook változat, 2017-es dizájnnal (Furious Seven) BD: Halálos iramban 1-7. - digibook változat extra lemezzel (The Fast and The Furious Digibook, 8 BD) BD: Sárkányszív 3. - A varázsló átka (Dragonheart 3: The Sorcerer s Curse) BD: xXx - 15 éves jubileumi változat (xXx) 2017. április 21.
Nálam még a Sárkányszív 3 BD. Viszont az elsőt nagyon illene már kékben kiadni.
0
2017. március 17., péntek 19:06
1498
Megvan a bontomfilm listája is. Lusta vagyok ide másolni, de mindenképp kiemelném A sólyom végveszélyben steel-t illetve a Halálos iramban filmek steel kiadásait vadonatúj design-al illetve a gyűjtői csomagolást.
0
2017. március 17., péntek 16:03
2693
Legenda vagyok fémben? Kicsit fura mennyi rég címet adnak ki újra. A Rogune One-nal bevallom elcsábultam, az előző is papírborítósan van meg.
0
2017. március 17., péntek 15:46
19957
Íme a Pro Video áprilisi DVD/BD kínálata.
2017. április 3.
A mogyoró-meló - oktatókártyával (The Nut Job) Justin, a hős lovag - oktatókártyával (Justin and the Knights of Valour) Parkour életre-halálra - oktatókártyával (Tracers) Száva, a szív harcosa - oktatókártyával (Savva. Serdtse voina) Villám és a varázsló - oktatókártyával (The House of Magic) 2017. április 12.
BD: Legenda vagyok - steelbook változat (I Am Legend) 2017. április 19.
Hivatali karácsony (Office Christmas Party) Tapló Télapó 2. (Bad Santa 2) Váratlan szépség (Collateral Beauty) Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (Rogue One: A Star Wars Story) BD: Amadeus - steelbook változat BD: Váratlan szépség (Collateral Beauty) BD: Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (Rogue One: A Star Wars Story, 2 BD) BD: Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet - papírborítós változat (Rogue One: A Star Wars Story, 2 BD)* BD: Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet - steelbook változat (Rogue One: A Star Wars Story, 2 BD)*
*A Zsivány Egyes papírborítós és fémdobozos kiadása valószínűleg Media Markt exkluzív lesz.
0
2017. március 17., péntek 15:39
14599
Akinek rajtam kívül kellett, nem viszi el a gépe a full HD-t. Saját részre látatlanban jó volt ez is, ha már b@sztak bemutatni moziban.
Harmadjára már nem 720p-ben nézném meg, hanem eredetiről, bár ha a Bontonfilm másképp gondolja, akkor majd én is másképp fogom gondolni a beszerzését.
0
2017. március 17., péntek 15:06
7074
És tényleg nem tudom, milyen Bobról beszéltek.
0
2017. március 17., péntek 15:05
7074
Ez a régi vicc jutott az eszembe:
A szõke nõ panaszkodik a szexológusnak, hogy férje mostanában nem kívánja meg. - Ki a férje kedvenc színésznõje? - kérdi az szexdoki. - Bridget Bardot. - Akkor nagyon egyszerû: tetoválja a fenekére a színésznő monogrammját és púcsítson az urának. A nõ megfogadja a tanácsot, a két fenékpofájára rá is tetováltat egy-egy B betüt. A férj hazaér, a nő letolt bugyival púcsítva fogadja. A férj nézi egy darabig majd így szól: - Na de drágám, ki az a BoB?
0
2017. március 17., péntek 14:39
3535
Szerintem legkésőbb áprilisra kiderül, lesz-e Bob vagy se.
Engem speciel eléggé zavarnak a német/cseh stb nyelvű borítók, így várok még egy kicsit, hátha nátha.
0
2017. március 17., péntek 13:55
14599
Akkor mi a reteknek nem mondják azt, hogy nem jön? Legalább bűntudat nélkül lehetne a kérdéses címeket külföldről rendelni.
A vége az lesz, hogy nem várok Bob-bal és jön az angoloktól. Saját magukkal csesznek ki ezzel a hozzáállással.