Keresés

Megjelenések

2021. november 29., hétfő 16:57
Sziasztok!

Van valakinek infója arról, hogy az Ómen (1976) első részét újra kiadják-e BD-n?

Előre is köszönöm!
0
2021. november 24., szerda 9:34
Sziasztok.

Valami hír van arról, hogy a Dűne új változata illetve a Halloween Kills megjelenik-e nálunk UHD-n?
0
2021. október 10., vasárnap 16:53
csd írta:
Sziasztok! A Nobody megjelenése várható-e nálunk a közel jövőben? Universal ha jól gondolom.

Novemberben jelenik meg DVD-n, BD-n, UHD-n, és UHD +BD steelbookban.

Már épp ideje, legközelebb (negyedszerre) már inkább BD-ről nézném. UHD felesleges belőle, 2K-ban fejezték be.

Azért a Baby Driver és az Arrival esetében elég nagy a difi az UHD javára pedig egyiket se 4k-ban forgatták.

Nagyon kevés esetben nem jobb az upscaled verzió a sima BD-hez képest. És ugye, ott a HDR!

Egyetértek.

Upscaled verziók között is akad jópár referencia anyag. Kedvenc UHD demo korongjaim a Zátony,a Hold  ill. A Víz érintése is gyönyörűen néznek ki, pedig nem natív anyagok.

SZVSZ a régebbi szalagra forgatott filmek esetében jobban kijön egy natív, igényesen restaurált 4k transzfer felbontása, mint ezeknél a modern CGI szappanoperáknál.
0
2021. október 10., vasárnap 10:11
csd írta:
Sziasztok! A Nobody megjelenése várható-e nálunk a közel jövőben? Universal ha jól gondolom.

Már épp ideje, legközelebb (negyedszerre) már inkább BD-ről nézném. UHD felesleges belőle, 2K-ban fejezték be.

Azért a Baby Driver és az Arrival esetében elég nagy a difi az UHD javára pedig egyiket se 4k-ban forgatták.

Nagyon kevés esetben nem jobb az upscaled verzió a sima BD-hez képest. És ugye, ott a HDR!

Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. október 10., vasárnap 9:42
nightrace írta:

1
2021. október 9., szombat 19:12
Frank Horrigan írta:

0
2021. október 9., szombat 19:03
nightrace írta:

0
2021. október 7., csütörtök 11:15
nightrace írta:

A hülye azért nem vagyok bolt online felületén már előrendelhető.

Hű, köszönöm szépen.
1
2021. október 7., csütörtök 11:07
Foxymaxy írta:

A hülye azért nem vagyok bolt online felületén már előrendelhető.
-1
2021. október 7., csütörtök 11:03
0
2021. október 6., szerda 20:15
Space Jam A New Legacy-n is rajta vagyunk, valószínűleg abból is lesz majd megjelenés.
0
2021. október 3., vasárnap 20:48
Frank Horrigan írta:
Kígyószem UHD és BD:

https://poral.eu/snake_eyes_g_i_joe_rigins_2021_blu-ray.php

https://poral.eu/snake_eyes_g_i_joe_rigins_2021_4k_ultra-hd.php

Úgy tűnik, a Paramount ismét ad ki magyar vonatkozású UHD-ket.

Furcsa, hogy erre és a Hang nélkül 2-re felkerültünk, de az Indiana Jones-ra nem.
1
2021. október 3., vasárnap 20:32
Kígyószem UHD és BD:

https://poral.eu/snake_eyes_g_i_joe_rigins_2021_blu-ray.php

https://poral.eu/snake_eyes_g_i_joe_rigins_2021_4k_ultra-hd.php

Úgy tűnik, a Paramount ismét ad ki magyar vonatkozású UHD-ket.
0
2021. október 3., vasárnap 19:59
kobretti írta:
A Sony bejelentette, hogy Szeptember 14-én jelenik meg a Columbia klasszikusok UHD-gyűjtemény második kötete.

A gyűjtemény az alábbi filmeket fogja tartalmazni:

Egy gyilkosság anatómiája
Oliver!
Taxisofőr
Bombázók a seregnek
Értelem és érzelem
The Social Network - A közösségi háló

Kíváncsian várom ezek közül melyik film UHD-kiadására tesz majd magyar vonatkozást a Sony.

Nemrég kiraktak egy kicsomagolós videót a dobozról, úgyhogy a pontos specifikációk is ismertté váltak:

Egy gyilkosság anatómiája: magyar felirat az UHD-n és a BD-n

Oliver!: magyar felirat az UHD-n és a BD-n

Taxisofőr: magyar szinkron és felirat az UHD-n és a BD-n

Bombázók a seregnek: magyar felirat a film mindkét változatán az UHD-n és a BD-n

Értelem és érzelem: magyar szinkron és felirat az UHD-n és a BD-n

A közösségi háló: magyar szinkron és felirat az UHD-n, a BD-n nincs semmilyen magyar vonatkozás, mivel nem kapott új masztert, gondolom majd a meglévővel fogják kinyomni, ha egyáltalán.
0
2021. október 1., péntek 10:19
Blu-Ray Fan írta:
Godzilla vs Kong várható még idén? Vagy a PV a Remény rabjai fiaskó után lehúzta a rolót?

Október vége. Dvd, bd, uhd, de mindenből csak műanyagtokos, steel nem lesz.

Azt biztos a Man of Steel következő részére tartogatják...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. szeptember 30., csütörtök 22:31
Plissken írta:
Godzilla vs Kong várható még idén? Vagy a PV a Remény rabjai fiaskó után lehúzta a rolót?

Október vége. Dvd, bd, uhd, de mindenből csak műanyagtokos, steel nem lesz.
0
2021. szeptember 29., szerda 14:18
Becstelen Brigantyk UHD október 21.
Erről tudni valami?

https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_becstelen-brigantyk-4k-ultra-hd-blu-ray-blu-ray-1367922.html
0
2021. szeptember 29., szerda 13:24
Jester írta:
Csak egy lejátszóm van. A BD-t fogom nézni, legfeljebb néhány káromkodásról lemaradok.

Én azért sajnálom, hogy így került kiadásra, mivel mindkét szinkron is felkerülhetett volna a lemezekre egy kis odafigyeléssel/hozzá értéssel. Megmaradt volna a választási lehetőség.
0
2021. szeptember 29., szerda 13:19
Blu-Ray Fan írta:
Miért kéne 2 lejátszó? A blu-ray viszi a dvd-t is. Az uhd meg mindhárom formátumot? Persze ettől függetlenül lehet neki 2 féle lejátszó. Nekem is volt, csak a dvd-st nem használtam, el is ajándékoztam családon belül.

Persze,persze tudom, csak arra gondoltam a jó minőségű képet játsza a BD-ről az egyik lejátszóval, a jobbik hang illetve szinkron meg jön a dvd-ről a masik lejátszóval.
Csak poén akart lenni.
0
2021. szeptember 29., szerda 11:18
Csak egy lejátszóm van. A BD-t fogom nézni, legfeljebb néhány káromkodásról lemaradok.
0
2021. szeptember 29., szerda 11:01
Miért kéne 2 lejátszó? A blu-ray viszi a dvd-t is. Az uhd meg mindhárom formátumot? Persze ettől függetlenül lehet neki 2 féle lejátszó. Nekem is volt, csak a dvd-st nem használtam, el is ajándékoztam családon belül.
0
2021. szeptember 29., szerda 10:01
Jester írta:
Miért, te megvetted?

A sima BD-t igen. Nem hiányozhat a gyűjteményemből. Azért a háromlemezes DVD-t is megtartom.

Melyiket fogod nézni? Ja, értem két lejátszód van (egyébként nekem is) ...

Igazad van , így kell gyűjteni...
0
2021. szeptember 27., hétfő 16:10
csd írta:
Miért, te megvetted?

A sima BD-t igen. Nem hiányozhat a gyűjteményemből. Azért a háromlemezes DVD-t is megtartom.
0
2021. szeptember 27., hétfő 15:05
Miért, te megvetted?
Jester írta:

Nem hiszem, hogy néhány nyafogó miatt (fiaskó,ez jó! :D) lehúznák a rolót.
0
2021. szeptember 27., hétfő 13:58
Plissken írta:

Nem hiszem, hogy néhány nyafogó miatt (fiaskó,ez jó! :D) lehúznák a rolót.
0