Keresés

Megjelenések

2017. január 29., vasárnap 17:41
Nem tudom nálunk is jönnek e, ha igen megvan mi lesz az első 4K cím amit megveszek.
http://www.blu-ray.com/news/?id=20671
0
2017. január 20., péntek 18:10
Igen, ez lett a veszte pár játéknak is. Évenként jött, mint pl. a COD vagy az eleinte sikeresen és szakszerűen születtő Assassin s Creed - melyből majd egy évtized után lett csak mozifilm. Ez tény, hogy lassan megszokott válik az adott mű, téma, műfaj... a hype hullámról nem is beszélve.
Ezt eddig csak a Marvel tudta kezelni, hisz cirka egy évtized alatt majd egy tucat film jött és 3-4 TV sorozat. Nem esett a színvonal se (beismerem minden filmjüket nem láttam) és az érdeklődés se.
Az Episode VII-re tényleg sokat vártunk, talán túl sokat és túl nagy elvárásokkal. Tény hogy szinte copy+paste Episode IV lett, de sajnos a színészek is megöregedtek és nem látuk Luke-ot fénykorában nagy Jedi mesterként, Leiát, amit az Erő útjára lép és sorolhatnám. Ehelyett ez a sok ide-oda készített film és olyan arcokat új színészekkel helyetessíteni, mint Harrison Ford szerintem totál öngyilkosság.

Kérdés, mert láttam nagyon jártas vagy a témában a Harc az Endorért miért nem kapható? Pontosabban itthon, emlékszem hogy láttam valamelyik német adón még a  90-es években.
0
2017. január 20., péntek 15:03
Ezt nem tudom értelmezni, viszont George Lucas A Jedi visszatér után még összehozta a Bátrak karavánja és a Harc az Endorért tévéfilmeket, a Droidok és az Ewokok animációs sorozatokat, az első Star Wars videojátékot, aztán az utána következő bő 7 évben Indiana Jones felé fordult, megírta az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovagot és Az ifjú Indiana Jones-sorozatot, de közben bábáskodott a 90-es években egyre sűrűbben megjelenő újabb videojátékok megszületésénél. A legtestközelibb Star Wars-élménye ekkortájt az volt, mikor 1991-ben a Hook egyik jelenetében csókolózott Carrie Fisherrel. De már három évvel később megkezdődött a trilógia restaurálása. Újabb három évvel később kijött a trilógia "special edition" változata a betoldott jelenetekkel. Háromnál ugyan kevesebb, de kettőnél több évvel később érkezett a Baljós árnyak, ezt követte három évvel később A klónok támadása és megint három év után (közte még befért a Tartakovsky-féle mini-Clone Wars) A sith-ek bosszúja. Ezután három évvel jött A klónok háborúja animációs film, mely az azt követő negysikerű sorozat felvezetője volt. Újabb három évvel később érkezett hatalmas várakozást követően a teljes moziuniverzum Blu-ray formában. Három évvel későbbre is volt terve Lucas-nak, akkor indította volna el az élőszereplős tévésorozatot.
Az egyébként már ismert elemeket, adatokat tartalmazó felsorolás lényege az, hogy rávezesse az olvasókat az említett hároméves ciklusokra. Ebben mindig van lehetőség szusszanni egyet rajongóknak, kívülállóknak, alkalmi nézelődőknek, egyszeri vásárlóknak és ez így remekül bevált harmincvalahány éven át.
Aztán most meg van a mohó Disney, aki úgy gondolja, hogy még ezen a tempón lehet pörgetni, és bár a Lucas által eladott birodalom újabb hároméves pihenője után valóban kiéhezettek voltak a népek, ami erősen meglátszott az "ügyesen" tálalt új mozifilm bevételein és a járulékos piac forgalmán, de már egy évvel később, a profitmaximalizáló antológiafilmek első fecskéjénél látszik, hogy túl sok az a minden, amit rázúdítanak az emberekre, s ezt még a keményvonalas rajongók sem fogják bírni hosszútávon.
Véleményem szerint kár elrontani az eddig működő modellt, de majd a számok megmutatják, hogy a kevesebb-e a több, vagy a korábbinál háromszor nagyobb tempó a kifizetődőbb. S hogy a mennyiség a minőség rovására megy-e vagy sem.
most posts by TM
0
2017. január 20., péntek 13:53
J.J. Abrams harminckét éves szünetet hagyott két film között. :)
0
2017. január 20., péntek 11:32
A Disney elérte, hogy túlkínálat legyen, ami viszont idővel érdektelenséget szül.
George Lucas ügyesebben csinálta. Kellett az a három éves szünet a filmek közé, hogy  kifussák magukat az adott részek járulékos termékei. Ha így megy tovább, a mozifilmek is annyira megszokottá válnak, hogy az a bevételeken fog lecsapódni.
most posts by TM
0
2017. január 20., péntek 11:26
Én voltam budapesti MM-ban és volt ahol szégyenteljes áron adták, szóval itt Pesten is az a helyzet mint máshol...
0
2017. január 20., péntek 11:03
Nem beszélve a rengeteg eladatlan Star Wars fémdobozos kiadványról. Igaz... nem láttam a nagyobb budapesti Media Markt-okat, de nálunk még "hegyekben állnak" azok is.

Tény, hogy Star Wars termékből nagyon sok van még a polcokon.
0
2017. január 19., csütörtök 23:22
Közben ránéztem én is, és valóban törölték a hozzászólásomat, pedig valóban nem volt nagyon durva. Lehetett volna csúnyább is. :)
Komolyan nem értem, hogy miért kell folyton ennyire titkolózni. Most emiatt elhiszem, hogy lesz valami SW BD, aztán majd közlik, hogy ja bocs mégsem, hazudtunk... SZUTYOOOOOK!!! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. január 19., csütörtök 22:27
Azt tudom. ÉN úgy értem a digitális verzió, mobilokra, onlien stream, mint kint amcsiban az UV vagy iTunes. Ugye ott trend szinte a hármas pack: BD+DVD+digital copy.
0
2017. január 19., csütörtök 21:19
A DVD és a BD is digitális.
0
2017. január 19., csütörtök 20:58
Digitális? Mint említettem már itt a Google Playen elérhető Az ébredő erő szinkronnal is! Egyébként kíváncsi vagyok, mert moziban már lemaradtam róla. :(
Egyébként ez a Disney BD dolog tényleg eldőlhetne már, vagy tavaly ne lett volna az a hírecske hogy lehet lesz majd Disney BD. Szerintem az tüzelte fel itt a gyűjtöket. Ahogy engem is, szerintem sokakat a Star Wars és Marvel BD-k hiánya okozza a keserűséget.
0
2017. január 19., csütörtök 20:38
Azt azért tedd hozzá, hogy közben a hozzászólásodat meg törölték. Én legalábbis már nem látom...

Pedig nem is volt csúnya... legalábbis nem annyira, mintha egyik kedves fórumtársunk írta volna. :)

Mindenesetre az elérhető formátumok jelenthet bármit. A DVD mellett akár VHS-t is. :)
0
2017. január 19., csütörtök 19:18
Pro Video: 2017. februári megjelenések

Egyelőre dátumok nélkül, de íme a Pro Video februári DVD/BD kínálata.

Elzárva a világ elől (The Disappointments Room)
    Harc a szabadságért (Free State of Jones)
    Idegpálya (Nerve)
    Lángelmék (Masterminds)
    Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon)
    Scooby-Doo: Hajsza a vadnyugaton (Scooby-Doo! Shaggy s Showdown)
    Sully - Csoda a Hudson folyón (Sully)
    BD: Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon)
    BD: Sully - Csoda a Hudson folyón (Sully)

A lista még nem végleges.
0
2017. január 19., csütörtök 19:07
:D Erre nem is gondoltam, remek ötlet! :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. január 19., csütörtök 19:06
"formátumokat"
Lesz ismét VHS opció. :D
0
2017. január 19., csütörtök 18:59
A PV, a facebook bejegyzéssel kapcsolatban ezt írta nekem privát üzenetben. (miután 1-2 megjegyzést fűztem a képhez, hogy inkább mivel kellene foglalkozniuk)

Na szóval:

"Kedves Ádám, egy-két héten belül fogjuk közzétenni az elérhető formátumokat a Rogue One megjelenésével kapcsolatosan. Üdv, PVF"

Őszintén? Továbbra sem tudom mire gondolnak...
0
2017. január 19., csütörtök 15:58
Az egy Star Warszból nem lett volna elég. De mindegy, én nem lettem feljogosítva, hogy ennél bizalmasabbat mondjak, így nem is teszem. Logikailag nézve  ugyanakkor ha egy évvel ezelőtt a "főfilm" esetében elég volt ez a mennyiség az egyezséghez, akkor most a mellékszálnál is belefért volna. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy ezúttal a MM nem száll be a megjelenésbe, például azért, mert egy rakás Star Wars-cucc ott porosodik rajtuk, például a PV-forgalmazta százezres BB8-modell és boltonként legalább tucatnyi eladatlan Zsivány Egyes filmzene CD, stb.
most posts by TM
0
2017. január 19., csütörtök 15:45
Más, a szakmában dolgozó forrás szerint valójában összesen csak 1000 db készült Az ébredő Erő BD-ből. Én nem mondom, hogy ezt az adatot feltétlenül elhiszem vagy készpénznek veszem - azzal együtt, hogy a hazai viszonyokat ismerve hihetőbbnek tűnik -, de mindenesetre ennyit a konkrétumokról...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. január 19., csütörtök 15:40
Az ébredő erő eladási számai nem voltak kedvezőtlenek, tekintettel arra, hogy az eredeti megállapodás (melyet a MM közreműködése hozott létre) szerinti 3000 darab elfogyott és még o-ring nélküli utánnyomás is készült.
Amúgy meg épp a dicső PV mondta azt dölyfösen az érdeklődni merészelő nightrace-nek, hogy majd mindig megmondja, hogy ami jön, az hogyan jön. Hát akkor majd megmondja. Egy unalomból készült FB-kompozíció nem meríti ki a tájékoztatás fogalmát, ezért azt kenjék a hajukra, annyit nem érdemel az egész, hogy egyáltalán itt szóba kerüljön.
most posts by TM
0
2017. január 19., csütörtök 15:26
Hát, én nem vagyok benne biztos, hogy a Zsivány Egyes akár csak az MM-nek köszönhetően, de megjelenhet. Sőt annak ellenkezőjére is vonatkozhat a PV-féle Facebook-üzenet, ami mellesleg annyira mellőz minden konkrétumot, hogy éppen csak a lényeg nem derül ki belőle. Mert mi van, ha teszem azt nem csak BD-n nem lesz Star Wars, hanem már DVD-n sem?

Azt sem tudjuk, hogy most akkor arról van szó, hogy:
- Tárgyaltak a Disney-vel úgy általában a BD-kről, de nem sikerült megegyezni, így a Zsivány Egyes sem jöhet ebben a formátumban?
- Tárgyaltak külön a Star Wars-ról, de nem sikerült megegyezni?
- Netán Az ébredő Erő Blu-ray eladási statisztikái voltak olyan kedvezőtlenek (külföldi/stúdió szemmel nézve), hogy a Zsivány Egyesre már nem kerülhet rá a magyar vonatkozás?
- Vagy a Zsivány Egyes állítólagos kamerás felvétele miatt rágott be ránk már megint a Disney, és ez a büntetés?

De mindenekelőtt azt kéne tudni, mi is ez a "büntetés" egész pontosan... Szóval ha valaki rendelkezik valami konkrét infóval (nem tippekkel), az igazán megoszthatná velünk.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. január 19., csütörtök 14:53
Vagy nem tudtak megegyezni a Disney-vel, de a Star Wars film idén is megjelenhet.
0
2017. január 19., csütörtök 14:03
Ak miért van olyan bulis hangulátabn Vader nagyúr egy rohamosztagossal a háttérben?
A savanyúcokorka meg utalhat arra is, (cuki)hogy lesz Zsivány csak (savanyú)egyféle kiadásban mint az EPVII volt. Én ezt silabizálom ki, persze tévedhetek. Volt már rá precendens.
Más nem látja így mondjuk?
0
2017. január 19., csütörtök 13:56
Arzo sokat mesélt az egyik ott"dolgozó" főemberről. Urak ezek, sőt, ISTENEK, tessék leborulni és nem kiborulni!
most posts by TM
0
2017. január 19., csütörtök 13:39
Szerintem meg figyeljük a Media Markt oldalát, a PV-nak az EP VII-hez sem volt sok köze.

Hogy Dömit idézzem: "Szutyok... "  :)
0
2017. január 19., csütörtök 13:31
Szerintem hogy minden Rogue One DVD-hez jár egy Füles plüss.
0