Egyelőre dátumok nélkül, de íme a Pro Video februári DVD/BD kínálata.
Elzárva a világ elől (The Disappointments Room) Harc a szabadságért (Free State of Jones) Idegpálya (Nerve) Lángelmék (Masterminds) Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon) Scooby-Doo: Hajsza a vadnyugaton (Scooby-Doo! Shaggy s Showdown) Sully - Csoda a Hudson folyón (Sully) BD: Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon) BD: Sully - Csoda a Hudson folyón (Sully)
A lista még nem végleges.
0
2017. január 19., csütörtök 19:07
16099
:D Erre nem is gondoltam, remek ötlet! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. január 19., csütörtök 19:06
3448
"formátumokat" Lesz ismét VHS opció. :D
0
2017. január 19., csütörtök 18:59
16099
A PV, a facebook bejegyzéssel kapcsolatban ezt írta nekem privát üzenetben. (miután 1-2 megjegyzést fűztem a képhez, hogy inkább mivel kellene foglalkozniuk)
Na szóval:
"Kedves Ádám, egy-két héten belül fogjuk közzétenni az elérhető formátumokat a Rogue One megjelenésével kapcsolatosan. Üdv, PVF"
Őszintén? Továbbra sem tudom mire gondolnak...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. január 19., csütörtök 15:58
52685
Az egy Star Warszból nem lett volna elég. De mindegy, én nem lettem feljogosítva, hogy ennél bizalmasabbat mondjak, így nem is teszem. Logikailag nézve ugyanakkor ha egy évvel ezelőtt a "főfilm" esetében elég volt ez a mennyiség az egyezséghez, akkor most a mellékszálnál is belefért volna. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy ezúttal a MM nem száll be a megjelenésbe, például azért, mert egy rakás Star Wars-cucc ott porosodik rajtuk, például a PV-forgalmazta százezres BB8-modell és boltonként legalább tucatnyi eladatlan Zsivány Egyes filmzene CD, stb.
most posts by TM
0
2017. január 19., csütörtök 15:45
3113
Más, a szakmában dolgozó forrás szerint valójában összesen csak 1000 db készült Az ébredő Erő BD-ből. Én nem mondom, hogy ezt az adatot feltétlenül elhiszem vagy készpénznek veszem - azzal együtt, hogy a hazai viszonyokat ismerve hihetőbbnek tűnik -, de mindenesetre ennyit a konkrétumokról...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. január 19., csütörtök 15:40
52685
Az ébredő erő eladási számai nem voltak kedvezőtlenek, tekintettel arra, hogy az eredeti megállapodás (melyet a MM közreműködése hozott létre) szerinti 3000 darab elfogyott és még o-ring nélküli utánnyomás is készült. Amúgy meg épp a dicső PV mondta azt dölyfösen az érdeklődni merészelő nightrace-nek, hogy majd mindig megmondja, hogy ami jön, az hogyan jön. Hát akkor majd megmondja. Egy unalomból készült FB-kompozíció nem meríti ki a tájékoztatás fogalmát, ezért azt kenjék a hajukra, annyit nem érdemel az egész, hogy egyáltalán itt szóba kerüljön.
most posts by TM
0
2017. január 19., csütörtök 15:26
3113
Hát, én nem vagyok benne biztos, hogy a Zsivány Egyes akár csak az MM-nek köszönhetően, de megjelenhet. Sőt annak ellenkezőjére is vonatkozhat a PV-féle Facebook-üzenet, ami mellesleg annyira mellőz minden konkrétumot, hogy éppen csak a lényeg nem derül ki belőle. Mert mi van, ha teszem azt nem csak BD-n nem lesz Star Wars, hanem már DVD-n sem?
Azt sem tudjuk, hogy most akkor arról van szó, hogy: - Tárgyaltak a Disney-vel úgy általában a BD-kről, de nem sikerült megegyezni, így a Zsivány Egyes sem jöhet ebben a formátumban? - Tárgyaltak külön a Star Wars-ról, de nem sikerült megegyezni? - Netán Az ébredő Erő Blu-ray eladási statisztikái voltak olyan kedvezőtlenek (külföldi/stúdió szemmel nézve), hogy a Zsivány Egyesre már nem kerülhet rá a magyar vonatkozás? - Vagy a Zsivány Egyes állítólagos kamerás felvétele miatt rágott be ránk már megint a Disney, és ez a büntetés?
De mindenekelőtt azt kéne tudni, mi is ez a "büntetés" egész pontosan... Szóval ha valaki rendelkezik valami konkrét infóval (nem tippekkel), az igazán megoszthatná velünk.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. január 19., csütörtök 14:53
7076
Vagy nem tudtak megegyezni a Disney-vel, de a Star Wars film idén is megjelenhet.
0
2017. január 19., csütörtök 14:03
5528
Ak miért van olyan bulis hangulátabn Vader nagyúr egy rohamosztagossal a háttérben? A savanyúcokorka meg utalhat arra is, (cuki)hogy lesz Zsivány csak (savanyú)egyféle kiadásban mint az EPVII volt. Én ezt silabizálom ki, persze tévedhetek. Volt már rá precendens. Más nem látja így mondjuk?
0
2017. január 19., csütörtök 13:56
52685
Arzo sokat mesélt az egyik ott"dolgozó" főemberről. Urak ezek, sőt, ISTENEK, tessék leborulni és nem kiborulni!
most posts by TM
0
2017. január 19., csütörtök 13:39
8260
Szerintem meg figyeljük a Media Markt oldalát, a PV-nak az EP VII-hez sem volt sok köze.
Hogy Dömit idézzem: "Szutyok... " :)
0
2017. január 19., csütörtök 13:31
2693
Szerintem hogy minden Rogue One DVD-hez jár egy Füles plüss.
0
2017. január 19., csütörtök 13:30
1849
A művészi ábrázolásba vetett munkát, amit a képen agyalva pazaroltak, inkább arra fordítanák, hogy megpróbáljanak megegyezni. Talán, esetleg, méltóztassanak, vagy valami.
0
2017. január 19., csütörtök 12:08
16099
:) Dehogy! Ironizáltam. Szerintem pontosan azt jelenti, amire gondolsz...
0
2017. január 19., csütörtök 12:06
3535
Tényleg? Mert akkor sorry, én asszociáltam félre.
0
2017. január 19., csütörtök 11:53
16099
Szerintem is. Nyolcféle kiadásban érkezik a Zsivány Egyes: - 1 lemezes, extra nélküli DVD - 2 lemezes, extrákkal bővített változat - 1 lemezes Blu-ray változat, extra nélkül + kétféle, választható O-ringgel - 2 lemezes Blu-ray változat, extrákkal megpakolt + kétféle, választható O-ringgel - 2 lemezes Blu-ray változat, extrákkal megpakolt, O-ring nélkül, viszont gyűjtehtő karakter kártyákkal és poszterrel - 2 lemezes Blu-ray változat, extrákkal megpakolt, fémdobozos kiadás - 3 lemezes, 3D-s kiadás, melynek a 3D-s lemezen kívül mindenben megegyezik a 2 lemezes Blu-ray kiadással (+ lentikuláris borító) - 3 lemezes, 3D-s kiadás, melynek a 3D-s lemezen kívül mindenben megegyezik a 2 lemezes Blu-ray kiadással (FÉMDOBOZOS KIADÁS!)
Szerintem ezt jelenti a közzétett kép, nem igaz?
0
2017. január 19., csütörtök 11:39
52685
- SAVANYÚCUKOR!!! - Jaj! - Megint elhitte! :D
most posts by TM
0
2017. január 19., csütörtök 11:30
3535
Szerintem egyértelmű mire utal.... De lehet, én tévedek.
0
2017. január 19., csütörtök 11:27
1765
I have a bad feeling about this.
0
2017. január 19., csütörtök 11:00
3535
A Pro Video kitett egy sokat sejtető képet a Facebook oldalukra.
Egy szomorú Füles plüsst ábrázol, felette vírit a Disney Lucasfilm savanyúcukorka szalagcímek..
0
2017. január 18., szerda 17:48
52685
Nagy a córesz.
most posts by TM
0
2017. január 18., szerda 17:26
653
Magyarán nincs, csak nem volt pofájuk leírni. Vagy inkább úgy fogalmaznám, volt pofájuk ilyen választ adni. Na ez mutatja mit gondolnak rólunk vásárlókról.
0
2017. január 18., szerda 13:37
2001
Nyugodj meg, hogyha a TV-t is lelehetne tölteni akkor annak is kb. akkora piaca lenne nálunk mint a BD-nek. :)
0
2017. január 18., szerda 0:18
5528
Persze mert a tévé a fontos hisz ott a net meg a wifi és online megnéz bármit.