Keresés

Megjelenések

2017. január 3., kedd 17:03
Ajánlom is nekik, hogy hozzák BD-n a Deepwater Horizon-t. Az lett volna az utolsó független film, amit moziban nézek meg, ha nem így lenne. Voltak aggályaim ezzel kapcsolatban, mivel nem igazán hozta a szintet a nézettsége, de ezek szerint elég volt a kéküléshez (hála az égnek).
0
2017. január 3., kedd 16:46
Hasonlónak tudnék örülni.
0
2017. január 3., kedd 14:24
Szuper gyorsasággal már postázták is a filmet. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. január 3., kedd 12:06
Nézd meg őket!
0
2017. január 3., kedd 12:01
A rossz/jó híreknek pedig örülök/nem örülök, bár engem egyik film film sem érint (jeleleg).
0
2017. január 3., kedd 12:00
Az én dágaszágom! A héten kiszabadítom, készülj Xpress! :D
0
2017. január 3., kedd 11:53
Nekem is egyből megírták, hogy nem jelenik meg. Semmi köntörfalazás, aminek abból a szempontból örülök, hogy így legalább azonnal meg tudtam rendelni máshonnan.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2017. január 3., kedd 11:51
Nekem az a fura, hogy most válaszolnak egyértelműen.

Az utóbbi pár hónapban valahányszor érdeklődtem, mindig azt válaszolták, hogy a megjelenés közeledtével minden infot közölnek majd a Facebook oldalukon.
0
2017. január 3., kedd 11:49
Örülök veled együtt, bár ez most engem nem érint. :) Esetleg ha Te megkérdeznéd a Nerve BD-t, talán megjelenne. :)
0
2017. január 3., kedd 11:48
Itt próbáltad már? :)

http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=22535&VID=066-459430718-90289757680263270
0
2017. január 3., kedd 11:46
Én viszont most kaptam egy számomra jó hírt a Pro Video-tól: A Mélytengeri pokol megjelenik itthon BD-n! :)
0
2017. január 3., kedd 11:44
Megyek segíteni, de nem tudom, hol hagytam el a karmaim. Ötlet? :)
0
2017. január 3., kedd 11:44
mármint az angol BD-t
0
2017. január 3., kedd 11:43
Engem sajnos érint, nagyon számítottam rá, DVD-n nem kell, ezért megrendeltem az angol változatot, ott már december elején megjelent.
0
2017. január 3., kedd 11:42
:) úgy látom újra elő kell vennem a maszkot, hogy jobbá tegyük a világot! :)
0
2017. január 3., kedd 11:22
Ha maszkot húzol, akkor se? ;)
0
2017. január 3., kedd 11:20
Engem nem érint, de elszomorító... Jól ment itthon a film.

Remélem a Mélytengeri pokol megjelenik BD-n. Ott aztán lenne értelme a nagyfelbontásnak és a veszteségmentes hangoknak....
0
2017. január 3., kedd 10:58
Akit esetleg érdekelne a dolog, annak mondom. Az Idegpálya (Nerve) című film sajnos csak DVD-n fog megjelenni, Blu-rayen nem. :(
Most kaptam az infót a ProVideotól!
0
2016. december 27., kedd 16:12
Stúdiófilm, így szinte biztos. Szerintem februárban jelenik meg.
0
2016. december 27., kedd 16:10
A Sully vajon mikor jön, és vajon lesz-e BD-n?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. december 27., kedd 14:17
Köszi nightrace.
A hét mesterlövész steel jöhet is majd.
0
2016. december 27., kedd 14:15
Nocsak! A Bontonfilm első UHD BD fecskéje (A hét mesterlövész) is berepül januárban. Lassan de biztosan csak terjed majd ez az újabb formátum.
0
2016. december 27., kedd 14:07
Kedveltem A hét mesterlövészt is.
most posts by TM
0
2016. december 27., kedd 14:04
Nekem a Florence - A tökéletlen hang és A barátságos óriás a nyerő.
most posts by TM
0
2016. december 27., kedd 13:37
Még ha meg is vannak a maga (súlyos...) gyerekbetegségei, ezek közül a Hurok megjelenésének örülök a legjobban.

Tudom, hogy már a moziban sem igazán érdekelte a kutyát sem, de nem lehet tudni valamit a Veszettek megjelenéséről vagy forgalmazásáról? Ha már annyi pénzt elnyomtak rá, csak nem kéne a fiókban hagyni megpenészedni...
0