Keresés

Megjelenések

2016. november 19., szombat 18:44
Azt gondolod csak jótékony célból csinálják? Ingyen? Illetve kevéske pénzért? Szerintem nagyon nem , de persze mindenki azt gondol amit akar.
Ma jelen pillanatban ha bemegyünk egy moziba és egy ember ül egy film vetítésén , akkor azt gondolnánk az bukó és de rendesek , hogy becsületből levetítik...valójában meg a reklám evételek ől már emberek nélkül is nyert az ügy! A film csak hab a tortán...
Talán a kiadók a nehéz piacot részben maguknak köszönhetik...uff
0
2016. november 19., szombat 13:58
Hát, talán nem járunk nagyon messze az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy ebben az országban nemigen lehet profitorientált vállalkozásként filmeket forgalmazni...

(Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy haszonszerzési módszerekben is elég nagy lehet a különbség az egyes vállalkozások között.)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. november 19., szombat 10:56

"Remélem az egész készlet rájuk fog rohadni,csődbe mennek és végre valaki olyan veszi át a filmek kiadását,akit nem a profit vezérel."

Csak nehogy ránézzenek majd a dvdextrán a hozzászólásokra, mert akkor attól is elmegy a kedvük hogy filmek kiadásán gondolkozzanak mint üzleti vállalkozás ;)
0
2016. november 19., szombat 0:07
Nekem átjött. :)
most posts by TM
0
2016. november 18., péntek 23:13
Ez egy fokkal jobb!  :)
0
2016. november 18., péntek 22:44
A borítója más lesz, ha minden igaz.

Ilyen várható. Persze nem digibookban:

http://www.blu-ray.com/movies/Labyrinth-Blu-ray/145722/
0
2016. november 18., péntek 22:40
Úgy látom nem érted miről beszélek.
0
2016. november 18., péntek 22:39
Rég láttam már az első szinkkel (a film címe abban az eredeti,"sima" Labirintus, s nem "fantasztikus"... na mindegy).
"A zenét szerintem elsősorban érezni és élvezni kell" -Van igazság benne, amit mondasz... Hát, majd meglátom/meglátjuk, ha már megjelent a lemez!
Amúgy könyörgöm, cseréljék le a régebbi kiadás -szerintem- igénytelen borítóját; plusz nem ártana akkor legalább az extrákra (ha persze lesz rajta) magyar feliratot tenni!
0
2016. november 18., péntek 22:19
Szerintem Szakácsi Sándor hangja sokkal jobban illet David Bowie-hoz, mint Máté Gábor az eredetiben.

A zenét szerintem elsősorban érezni és élvezni kell. Ezért sem értem miért ragaszkodtok a feliratozáshoz, de oké elfogadom, nem vagyunk egyformák.
0
2016. november 18., péntek 22:15
Szerintem sem nagy baj, ha marad ismét az új szinkron (főleg mert -ha jól emlékszem- Bowie hangja Szakácsi Sándor!), de az, hogy az éneklős részek nincsenek magyarul feliratozva -ellentétben e filmek tévés sugárzásával- már idegesített a Rémségek kicsiny boltja dvd-nél is.
0
2016. november 18., péntek 21:59
Nekem nagyon tetszik az új szinkron, de gondolom nem sokan vannak ezzel így.

A dalok feliratozása nem értem miért érdekes...

Mi értelme? DVD-n nem túl sok. BD-n meg egy felújított , sokkal részletgazdagabb, telt színű transzfer fogad. Én cserélem a korábbi BD kiadást.
0
2016. november 18., péntek 21:54
"ha jol tudom akkor ugyan ugy az uj szinkron lesz rajta es a dalok se lesznek feliratozva tovabbra se." -Pedig be akartam szerezni majd ezt a dvd-t...DE, ha valóban így adják ki ismét a Labirintust, akkor számomra inkább felejtős! Mi értelme ennek?!
0
2016. november 18., péntek 21:54
Sokkal szebb lesz a kép. Remastered kiadás.
0
2016. november 18., péntek 21:40
Gondolom mivel jubileumi változat lesz nem hiszem, hogy csak a borító fog változni. Nekem végül is tökmindegy, hogy milyen lesz. A film nincs meg, így azért fogom beszerezni.  

0
2016. november 18., péntek 21:37
Úristen, a mai világban olyan kiadót várni aki majd nem a profitért ad ki nekünk filmeket, a nap legjobb vicce volt olvasni.
0
2016. november 18., péntek 21:17
Szerintem aki ezt a lépést meglépte , nem a profit vezérli...ezért a kiadványért,mint vevő nem adok pénzt
0
2016. november 18., péntek 20:37
Miben lesz mas? Mert sajnos ha jol tudom akkor ugyan ugy az uj szinkron lesz rajta es a dalok se lesznek feliratozva tovabbra se.
0
2016. november 18., péntek 20:13
A Fantasztikus labirintus - 30-éves jubileumi változat biztos, hogy limitált lesz. Legalábbis kevés lesz belőle. Nálam biztos vétel lesz. Nem akarok lemaradni róla. :)
0
2016. november 18., péntek 14:07
Én is beszállnék a történetbe,mivel elég erős indulatokat váltott ki belőlem ez a pénzéhes banda,aki kiadónak meri nevezni magát.Nos,véleményem szerint,mikor látták,hogy a gyűjtemények gyűjteménye kiadása halott ügy,így ráfeküdtek arra a verzióra,hogy még karácsony előtt megpróbálják kiadni a trilógiát,akár külön-külön is.Feltételezem a szinkron hiánya a második és harmadik részen köszönhető annak,hogy minél több profitot kisajtoljanak ezekből a kiadásokból,még karácsony előtt,mivel ilyenkor lehet a legnagyobbat szakítani.A két éven belüli szinkronos kiadás dumát nem veszem be.Remélem az egész készlet rájuk fog rohadni,csődbe mennek és végre valaki olyan veszi át a filmek kiadását,akit nem a profit vezérel.
0
2016. november 18., péntek 13:57
"Csak az elsőt beszerezni nem érdemes, mert akkor benne van a pakliban, hogy a design nem fog stimmelni a későbbi szinkronos változatokéval..."

Ezzel nem értek egyet. A film a lényeg, az pedig ugyanaz lesz. Ez a mostani biztos, most érdemes megvenni.
0
2016. november 18., péntek 13:49
Hiánypótló kiadás lesz. Egyébként szép kis lista decemberre.
0
2016. november 18., péntek 13:35
Kicst késve, de minden hozzászólást elolvasva beszállok én is a LOTR vélemény "áradatba".

A bővített változatokat én is vártam, bár az angol kiadás már rég ott virít a polcomon (sajnos családdal nem lehet nézni a magyar vonatkozás hiánya miatt, így mindenképp vevő vagyok/lettem voltam a kiadásra).

Számomra a gyűjtemény azt jelentené, hogy a 3 film egységes specifikációkkal kerül kiadásra. Tehát mindegyik lemezen van szinkron és felirat, vagy mindegyik lemezen csak felirat van. A filmeket nem szinkronnal nézem, de meghallgattam a magyar változatot, ami valóban jóra sikeredett. Viszont így megvenni a 3 filmet nem nagyon akarom, főleg annak tudatában, hogy - állítólag - 2 éven belül / 2 év múlva jön a másik két rész szinkronos verziója is. Feleslegesen nem akarom megvenni csak feliratosan. Csak az elsőt beszerezni nem érdemes, mert akkor benne van a pakliban, hogy a design nem fog stimmelni a későbbi szinkronos változatokéval...

A problémám, hogy az lesz a vége a dolognak, hogy a feliratos részek nem fognak elfogyni, ebből pedig azt a következtetést vonják majd le, hogy nincs rá kereslet. Tehát egyáltalán nem vagyok bizakodó a másik két rész szinkronos megjelenését illetően...

Jelen pillanatban most úgy vagyok vele, hogy marad az angol BD, illetve a gyűjtői DVD változat, ha nem egyedül nézem őket.

Én is sajnálom a dolgot, mert már beterveztem egy decemberi maratont...
0
2016. november 18., péntek 13:20
Kialszik a fény elmaradása sajnálatos, ellenben a Nice Guys-nak örülök, szóval lehet még változik a menet. A Bonton részéről  gazdag a lista a The Visit pedig nagyon örvendetes. Köszönjük.
0
2016. november 17., csütörtök 22:34
Hááát... nem is kell olyan messzire menni, hogy lássuk, már nem alapfeltétel a szinkron sem...
0
2016. november 17., csütörtök 22:26
Igen. Azert adjak ki.
0