Keresés

Megjelenések

2016. szeptember 14., szerda 10:21
Szuper hír!
Ha BD-n nem jön, legfeljebb az FPS hőskorára fogok visszagondolni ... :)
0
2016. szeptember 14., szerda 9:52
BD-n még befuthat (tudod a remény), de dvd-n biztosan jön. :D
0
2016. szeptember 14., szerda 0:35
Kivéve ha gyenge a videokártya. :)
0
2016. szeptember 14., szerda 0:27
Na de ma már az FPS-eket is minimum 720p-ben nyomja az ember, nemdenem?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. szeptember 13., kedd 20:18
Novemberben jön a Hardcore Henry dvd-n a Fantasy  Filmtől.
0
2016. szeptember 13., kedd 19:40
Mozi premier után 4 hónappal kb. Azt hiszem júniusi film volt szóval október.
0
2016. szeptember 13., kedd 19:38
Ki tudja mikor jelenik meg dvd-n a Függetlenség napja 2-ő?Vagy az Amikor kialszik a fény dvd-n.
0
2016. szeptember 12., hétfő 0:51
Köszönöm! :)
0
2016. szeptember 12., hétfő 0:44
Legalább pezsdítettél az általános nihilen, meg a mijelenikmegcseheknélmiértnincsfémdobozköcsögkiadó-szerű roppant érdekfeszítő firkálmányok mellett végre megint valaki arra használja a fórumot, amire eredetileg szánta a gazdája. Több ilyen kellene, mint te!
most posts by TM
0
2016. szeptember 11., vasárnap 17:26
Rendben van, akkor bocs, TM!

Azért a zárójeles részben írtakat tartom.
A topikokba írogatásomról annyit, hogy ahogy néztem -kivétel persze az engem nem érdeklő témák, filmek forumai- szinte minden második-harmadik hozzászólás tőlem jött... hát belehúztam én rendesen a filmes-vélemenyeim megosztásába (főleg, mert kihagytam, asszem, négy évet -nem jött az "ihlet", pluszban azokat a filmeket akkor még nem is láttam-, és inkább csak csomagokat rendelgettem innen)...
0
2016. szeptember 11., vasárnap 15:48
Szarom le én is a neved, kis nyelvészeti érdekességként tálaltam a tényt, épp azért nem neked címeztem a hozzászólást. Távol álljon tőlem, hogy elvegyem lelkesedésedet a topikokba irogatástól.
most posts by TM
0
2016. szeptember 11., vasárnap 1:47
Legalább valami hasznos is történik ebben a fórumban. :)
most posts by TM
0
2016. szeptember 10., szombat 17:13
Szét van offolva miattam ez a topik is (mint a BvS-es) ez remek... Gratulálhatok magamnak!
0
2016. szeptember 10., szombat 17:10
Szarom ezt le, marad a név!
0
2016. szeptember 10., szombat 15:43
Minden nap tanulok valami újat. :)
0
2016. szeptember 10., szombat 15:16
A "buzi" tényleg egy igazán magyar szó:

http://vakablak.blog.hu/2009/09/17/a_buzi_szo_eredeterol
most posts by TM
0
2016. szeptember 9., péntek 15:28
Inkább Moviecrazy! :)
(ezt a nicknevet meg azért nem akarom, mivel kizárólag HA nagyon úgy érzem/adódik (a név se tartozna ide), használnék csak angol szavakat, pl. a filmek eredeti címeinél, végtére mégis magyar emberke lennék!)
0
2016. szeptember 9., péntek 15:01
Welcome back, Moviegay!:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. szeptember 9., péntek 13:09
on:
Kiváncsi leszek, hogy mikor fog (újra)megjelenni már a Szakasz és a 9 és fél hét dvd? Ahogy néztem, úgy kb. egy hete tologatják a megjelenésüket! Nem is beszélve a sok fapados korongról, 3 gurigáért (ezek közül a Rendes fickók érdekelne legjobban, de hát...). Oké, befogom a lepénylesőm. :)
off
Vissza vettem hát mégis pár nap után a régi nevem, csak nem jött be a nicknév váltás... Mit mondjak, (ebben is) a megszokások rabja vagyok. Sajnos a "filmőrült" név már foglalt volt, de mindegy: igyekszem hát még több filmet nézni (és momentán sok a szabadidőm is)!
0
2016. szeptember 4., vasárnap 1:45
Nem, nincs olyan hosszú memóriám. :)
Általánosan fanyar kritikának szántam azoknak a korlátoltaknak, akik csak erről képesek beszélgetni, legyen akármilyen különleges filmről szó.
most posts by TM
0
2016. szeptember 3., szombat 20:50
Jól érzem, hogy az utolsó mondatodat a GYU új kiadása kapcsán írt 1-másfél hetes hozzászólásom miatt írtad?
0
2016. szeptember 3., szombat 0:08
A felsoroltak mindegyike a gyűjteményemben van.
Mit szólnál hozzá, ha beszélgetnénk róla?
Te msgmondanád, hogy mennyiért sikerült megvenned őket, én meg részletezném, hogy melyik milyen csomagolásban van.
most posts by TM
0
2016. szeptember 2., péntek 12:11
Szuper!:D Boldog is vagyok.
0
2016. szeptember 2., péntek 11:47
Boldog lehetsz :)

" Az Etalon kiadó jóvoltából, a japán filmművészet egyik legnagyobb alakjának, Akira Kuroszavának három ritka, de kiváló filmje kerül októberben kiadásra!

Az 1963-as Menny és pokol, az 1965-ös Rőtszakállú, és az 1970-es Dodeskaden."
0
2016. szeptember 2., péntek 11:46
Én is megkaptam a hírlevelet, vártam azóta is, ki tartja fontosnak, hogy megossza itt :)

Egyébként az ilyen (nagyon ritka) megjelenéseknél felidéződik bennem, miért is kezdtem el anno DVD-t gyűjteni. Nagyon sajnálom, hogy már csak félévente-évente jelennek meg ezekhez hasonló, idehaza nagyon ritkának számító film klasszikusok.

Már szinte valami nosztalgikus, vissza nem térő múltnak tűnik, amikor a Cinetel Ingmar Bergman, Werner Herzog, Takeshi Kitano gyűjteményt jelentetett meg, a Fantasy Fellini, Pasolini (újra kiadásként) és Truffaut sorozatot hozott ki, a Mokép Tarkovszkij, Jim Jarmusch és Tarr Béla sorozatot adott ki, az Ultrafilm meg olyan válogatott horror klasszikusokat adott ki, amik számomra egyedülállóak és hiánypótlók voltak. De lehetne mondani még sok más megjelenést (Chaplin díszdoboz, Kubrick díszdoboz, David Lynch filmek, Woody Allen sorozat, Hellraiser doboz, Akire, Ghost in the shell) , és néhány más kiadót is (Navigátorfilm, Odeon, Budapestfilm).

Még szerencse, hogy  az Etalon, a Fantasy, a Kultúrbarlang és a Manda időnként megjelentet a mainstreamtől eltérő, értékes filmeket és van értelme még vásárolni :) Az Etalon Film kiadó gyűjteményei a DVD kiadások hőskorában is megállták volna a helyüket, olyan jó érzékkel választanak :)
0