Keresés

Megjelenések

2016. szeptember 10., szombat 15:16
A "buzi" tényleg egy igazán magyar szó:

http://vakablak.blog.hu/2009/09/17/a_buzi_szo_eredeterol
most posts by TM
0
2016. szeptember 9., péntek 15:28
Inkább Moviecrazy! :)
(ezt a nicknevet meg azért nem akarom, mivel kizárólag HA nagyon úgy érzem/adódik (a név se tartozna ide), használnék csak angol szavakat, pl. a filmek eredeti címeinél, végtére mégis magyar emberke lennék!)
0
2016. szeptember 9., péntek 15:01
Welcome back, Moviegay!:D
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. szeptember 9., péntek 13:09
on:
Kiváncsi leszek, hogy mikor fog (újra)megjelenni már a Szakasz és a 9 és fél hét dvd? Ahogy néztem, úgy kb. egy hete tologatják a megjelenésüket! Nem is beszélve a sok fapados korongról, 3 gurigáért (ezek közül a Rendes fickók érdekelne legjobban, de hát...). Oké, befogom a lepénylesőm. :)
off
Vissza vettem hát mégis pár nap után a régi nevem, csak nem jött be a nicknév váltás... Mit mondjak, (ebben is) a megszokások rabja vagyok. Sajnos a "filmőrült" név már foglalt volt, de mindegy: igyekszem hát még több filmet nézni (és momentán sok a szabadidőm is)!
0
2016. szeptember 4., vasárnap 1:45
Nem, nincs olyan hosszú memóriám. :)
Általánosan fanyar kritikának szántam azoknak a korlátoltaknak, akik csak erről képesek beszélgetni, legyen akármilyen különleges filmről szó.
most posts by TM
0
2016. szeptember 3., szombat 20:50
Jól érzem, hogy az utolsó mondatodat a GYU új kiadása kapcsán írt 1-másfél hetes hozzászólásom miatt írtad?
0
2016. szeptember 3., szombat 0:08
A felsoroltak mindegyike a gyűjteményemben van.
Mit szólnál hozzá, ha beszélgetnénk róla?
Te msgmondanád, hogy mennyiért sikerült megvenned őket, én meg részletezném, hogy melyik milyen csomagolásban van.
most posts by TM
0
2016. szeptember 2., péntek 12:11
Szuper!:D Boldog is vagyok.
0
2016. szeptember 2., péntek 11:47
Boldog lehetsz :)

" Az Etalon kiadó jóvoltából, a japán filmművészet egyik legnagyobb alakjának, Akira Kuroszavának három ritka, de kiváló filmje kerül októberben kiadásra!

Az 1963-as Menny és pokol, az 1965-ös Rőtszakállú, és az 1970-es Dodeskaden."
0
2016. szeptember 2., péntek 11:46
Én is megkaptam a hírlevelet, vártam azóta is, ki tartja fontosnak, hogy megossza itt :)

Egyébként az ilyen (nagyon ritka) megjelenéseknél felidéződik bennem, miért is kezdtem el anno DVD-t gyűjteni. Nagyon sajnálom, hogy már csak félévente-évente jelennek meg ezekhez hasonló, idehaza nagyon ritkának számító film klasszikusok.

Már szinte valami nosztalgikus, vissza nem térő múltnak tűnik, amikor a Cinetel Ingmar Bergman, Werner Herzog, Takeshi Kitano gyűjteményt jelentetett meg, a Fantasy Fellini, Pasolini (újra kiadásként) és Truffaut sorozatot hozott ki, a Mokép Tarkovszkij, Jim Jarmusch és Tarr Béla sorozatot adott ki, az Ultrafilm meg olyan válogatott horror klasszikusokat adott ki, amik számomra egyedülállóak és hiánypótlók voltak. De lehetne mondani még sok más megjelenést (Chaplin díszdoboz, Kubrick díszdoboz, David Lynch filmek, Woody Allen sorozat, Hellraiser doboz, Akire, Ghost in the shell) , és néhány más kiadót is (Navigátorfilm, Odeon, Budapestfilm).

Még szerencse, hogy  az Etalon, a Fantasy, a Kultúrbarlang és a Manda időnként megjelentet a mainstreamtől eltérő, értékes filmeket és van értelme még vásárolni :) Az Etalon Film kiadó gyűjteményei a DVD kiadások hőskorában is megállták volna a helyüket, olyan jó érzékkel választanak :)
0
2016. szeptember 2., péntek 9:47
Váó! Remélem a Menny és pokol köztük van... nagyon szeretem azt a filmet.
0
2016. szeptember 2., péntek 6:20
Októberben jön egy Kuroszawa-doboz, három, eddig kiadatlan filmmel.
most posts by TM
0
2016. szeptember 1., csütörtök 14:31
Ja, nem kéne dramatizálni a helyzetet ennyire.
0
2016. szeptember 1., csütörtök 13:47
Nem, szerencsére!
most posts by TM
0
2016. szeptember 1., csütörtök 1:22
"...előbb Francis Dollarhyde lettem(...),de ez így rossz ómen lett volna, belegondolva, mert ő végül is egy hibbant pszichopata" -Ehhez még muszáj megjegyeznem, hogy bár rendelkezik a doktori titulussal, ennek a "Kiborgzsarus" Kesselnek sem épp a gyógyítás a szíve ügye abban a filmben (igen, ő is hibbant gyilkos tulajdonképpen, ennyit a rossz érzetekről...).

Na, most már viszont takarodom is innen!
Bocs az offolásokért.
0
2016. szeptember 1., csütörtök 0:02
Csak szimpla tények.
0
2016. augusztus 31., szerda 23:56
off
...Dr. Kessel a Cyborg zsaruból (1993), talán láttad is ezt a filmet, nem tudom. Azért írom megint, mert hiába a Robocop topicban írtam le azt (egy válaszban, egy másik fórumtársnak), e név nem egyezik természetesen, a Robotzsaru egyik szereplőjének nevével sem (amúgy, láttam már Clerence Boddicker nevű felhasználót más -lehet, hogy régen még itt?- filmes fórumon).
Azért váltottam nevet, mert a napokban -többek közt a Deadpool forumban lévő beszélgetés közben- kiderült, hogy bár megmondani sem tudom, mennyi mozifilmet láttam már... ahhoz szerintem pedig keveset, hogy igazi filmbuzinak nevezhessem magam, s főleg, hogy megválogatom nagyon, mit is nézzek meg! Hát kábé ennyi.
off vége (most már tényleg...)! :)
0
2016. augusztus 31., szerda 23:24
Ó, hát persze, én marha!:)

Na de hú da fakk iz Alice?:O
0
2016. augusztus 31., szerda 23:18
DNS, én vagyok az (voltam, pontosabban), Filmbuzi. Nem ismered meg a doktor urat, fiam? :D

off!
A Robotzsaru topicjában leírtam, hogy új nicknevem (előbb Francis Dollarhyde lettem az Embervadászból, de ez így rossz ómen lett volna, belegondolva, mert ő végül is egy hibbant pszichopata, még ha könyves/filmes is -így váltottam rögtön a nevet) melyik filmes karaktert takarja, persze ha érdekel. :)
off vége!
0
2016. augusztus 31., szerda 23:00
Nézd a jó oldalát... Olyan arcok is megjelentek a fórum felületén, akiket talán még sosem láttunk azelőtt:)
0
2016. augusztus 31., szerda 22:30
Rossz irányba halad a beszélgetés.
0
2016. augusztus 31., szerda 22:17
"Sajnos, ebben az országban minden haldoklik" -Ezt én se mondhattam volna találóbban... Igen, sajnos. :(
0
2016. augusztus 31., szerda 18:45
Sajnos, ebben az országban minden haldoklik.A paramount filmeknek sincs sajnos home video kiadója,pedig a mozikban azért van egy pár paramount film.Persze a régebbi paramountos filmekről már nem is beszélve.
0
2016. augusztus 31., szerda 13:12
Bocsi, igaz. :D
0
2016. augusztus 31., szerda 13:09
Mint irtam az InterCom-nak mar nincs HomeVideo joga sehova.
0