Csak egy lejátszóm van. A BD-t fogom nézni, legfeljebb néhány káromkodásról lemaradok.
Én azért sajnálom, hogy így került kiadásra, mivel mindkét szinkron is felkerülhetett volna a lemezekre egy kis odafigyeléssel/hozzá értéssel. Megmaradt volna a választási lehetőség.
0
2021. szeptember 29., szerda 13:19
1023
Blu-Ray Fan írta:
Miért kéne 2 lejátszó? A blu-ray viszi a dvd-t is. Az uhd meg mindhárom formátumot? Persze ettől függetlenül lehet neki 2 féle lejátszó. Nekem is volt, csak a dvd-st nem használtam, el is ajándékoztam családon belül.
Persze,persze tudom, csak arra gondoltam a jó minőségű képet játsza a BD-ről az egyik lejátszóval, a jobbik hang illetve szinkron meg jön a dvd-ről a masik lejátszóval. Csak poén akart lenni.
0
2021. szeptember 29., szerda 11:18
7076
Csak egy lejátszóm van. A BD-t fogom nézni, legfeljebb néhány káromkodásról lemaradok.
0
2021. szeptember 29., szerda 11:01
1500
Miért kéne 2 lejátszó? A blu-ray viszi a dvd-t is. Az uhd meg mindhárom formátumot? Persze ettől függetlenül lehet neki 2 féle lejátszó. Nekem is volt, csak a dvd-st nem használtam, el is ajándékoztam családon belül.
0
2021. szeptember 29., szerda 10:01
1023
Jester írta:
Miért, te megvetted?
A sima BD-t igen. Nem hiányozhat a gyűjteményemből. Azért a háromlemezes DVD-t is megtartom.
Melyiket fogod nézni? Ja, értem két lejátszód van (egyébként nekem is) ...
Igazad van , így kell gyűjteni...
0
2021. szeptember 27., hétfő 16:10
7076
csd írta:
Miért, te megvetted?
A sima BD-t igen. Nem hiányozhat a gyűjteményemből. Azért a háromlemezes DVD-t is megtartom.
0
2021. szeptember 27., hétfő 15:05
188
Miért, te megvetted? Jester írta:
Godzilla vs Kong várható még idén? Vagy a PV a Remény rabjai fiaskó után lehúzta a rolót?
Nem hiszem, hogy néhány nyafogó miatt (fiaskó,ez jó! :D) lehúznák a rolót.
0
2021. szeptember 27., hétfő 13:58
7076
Plissken írta:
Godzilla vs Kong várható még idén? Vagy a PV a Remény rabjai fiaskó után lehúzta a rolót?
Nem hiszem, hogy néhány nyafogó miatt (fiaskó,ez jó! :D) lehúznák a rolót.
0
2021. szeptember 27., hétfő 13:10
976
0
2021. szeptember 27., hétfő 8:27
139
P1eTr0 írta:
Sziasztok!
Az Escape room 2 című film hazai BD megjelenéséről tudni valamit? Az angol lemezre elvileg felkerültünk szinkronnal és felirattal is.
Ha jönne magyar kiadás, azt venném meg az első rész mellé.
Előre is köszi a válaszokat!
Ha elég sok elment az első részből, akkor valószínűleg jönni fog a 2. rész is. Írj egy érdeklődő e-mail-t a GHE forródrótos e-mail címére, hogy tervezik-e kiadni a 2. részt, ha szerencséd van válaszolnak is. Ha nem, akkor 2-3 hónap múlva biztosan kiderül lesz-e.
0
2021. szeptember 26., vasárnap 22:08
874
Sziasztok!
Az Escape room 2 című film hazai BD megjelenéséről tudni valamit? Az angol lemezre elvileg felkerültünk szinkronnal és felirattal is.
Ha jönne magyar kiadás, azt venném meg az első rész mellé.
Az létezik, hogy lesz magyar vonatkozása az első három Mad Max UHD-nek?
Szia!
A Németeknél megjelenő UHD-n lesz magyar vonatkozás.
Igen mind a három részen lesz magyar hang és felirat. A bluray-disc.de-n meg tudod nézni. Lehet én látom rosszul de török,német vonatkozást látok de magyart nem.
Szia!
Igen mind a három részen lesz magyar hang és felirat. A bluray-disc.de-n meg tudod nézni.
Lehet én látom rosszul de török,német vonatkozást látok de magyart nem.
0
2021. szeptember 19., vasárnap 11:47
214
csd írta:
Mind a három részen?
Szia!
Igen mind a három részen lesz magyar hang és felirat. A bluray-disc.de-n meg tudod nézni.
0
2021. szeptember 19., vasárnap 9:25
188
Mind a három részen?
BaNo írta:
Szia!
0
2021. szeptember 18., szombat 14:48
214
csd írta:
Szia!
0
2021. szeptember 18., szombat 10:21
188
0
2021. szeptember 2., csütörtök 5:53
1500
Azt hiszem októberi megjelenés lesz.
0
2021. szeptember 1., szerda 21:14
627
A Godzilla vs. Kong megjelenéséről mit lehet tudni? A Justice League óta nem nagyon volt mit megvennem, így annyira nem vagyok képbe a dolgokkal, van valami gáz a Warner filmekkel forgalmazói szinten?