Keresés

Megjelenések

2021. augusztus 24., kedd 9:22
A remény rabjai nagyon kellemes és örvendetes megjelenés. Én személy szerint nagyon régóta vártam már. A Hang nélkül 2. tetszett, nagyon is jobban, mint az első rész. Kíváncsivá tett hová fut ki a történet, mi lesz a befejezés?
0
2021. augusztus 23., hétfő 17:56
A remény rabjainak nagyon örülök! Remélem, hogy az eredeti szinkron kerül rá, és nem a 2. verzió!

Annak örültem volna, ha ez idehaza is megjelenik!
https://www.blu-ray.com/movies/The-Hunt-for-Red-October-4K-Blu-ray/224730/
0
2021. augusztus 22., vasárnap 21:31
Azért az kemény, hogy a Columbia Classic 1-ből megjelent 2 cím UHD-n.
Erre a Micsoda Csapatot csak BD-n hozzák?
Ki a jó isten ül ott, és hozza meg ezeket az agyatlan baromságokat?
Komolyan szeretnék már az illetékesekkel találkozni, és néhány komolyabb kérdést feltenni!
1
2021. augusztus 22., vasárnap 10:53
De legalább odaírtad, hogy szerinted...

Jester írta:
[..] és most a Mechanikus narancs is elérhető 4K-ban. Remélem jön mondjuk a Spractacus is meg a többi..

Mondjuk pont annál (ill. az ilyen) filmnél semmi értelme nincsen az UHD felbontásnak. :)

Eleve van egy "szemcsés", fakó képi világa, baromi régi... hát kíváncsi vagyok, milyen többletet képesek kihozni ebből a változatból a képminőséget illetően!

Az UHD felbontásnak szerintem csak akkor van értelme, ha valaki egy 3 méteres kijelzőn nézi a filmeket.
0
2021. augusztus 20., péntek 19:47
piftuka írta:
[..] és most a Mechanikus narancs is elérhető 4K-ban. Remélem jön mondjuk a Spractacus is meg a többi..

Mondjuk pont annál (ill. az ilyen) filmnél semmi értelme nincsen az UHD felbontásnak. :)

Eleve van egy "szemcsés", fakó képi világa, baromi régi... hát kíváncsi vagyok, milyen többletet képesek kihozni ebből a változatból a képminőséget illetően!

Az UHD felbontásnak szerintem csak akkor van értelme, ha valaki egy 3 méteres kijelzőn nézi a filmeket.
0
2021. augusztus 20., péntek 10:50
Filmprofi írta:

1
2021. augusztus 19., csütörtök 15:29
Frank Horrigan írta:
A Micsoda csapat Blu-ray-en biztos, hogy nincs szinkron, mert nem létezik belőle szinkronos kiadás, csak 4k-n!

A kiadó ragaszkodik az állításukhoz, hogy ez Blu-ray lesz és szinkronos, de olyan lemez meg nem létezik.

Önmagában nincs is ilyen, de amit az UHD-hez mellékeltek odakint, azon van szinkron is, mivel csináltak egy külön nem kapható remaszterelt BD-t az új képanyagról.

Igen? Erről nem tudtam... 🤔
0
2021. augusztus 19., csütörtök 14:04
nightrace írta:
Neked írtam kb 3 sorral lejjebb, hogy a Spartacusból volt itthon remastered BD...

Bocsáss meg, elsiklottam felette, de jó hír, hogy a kiadás rendben volt.
0
2021. augusztus 19., csütörtök 13:03
Dömi írta:
A Micsoda csapat Blu-ray-en biztos, hogy nincs szinkron, mert nem létezik belőle szinkronos kiadás, csak 4k-n!

A kiadó ragaszkodik az állításukhoz, hogy ez Blu-ray lesz és szinkronos, de olyan lemez meg nem létezik.

Önmagában nincs is ilyen, de amit az UHD-hez mellékeltek odakint, azon van szinkron is, mivel csináltak egy külön nem kapható remaszterelt BD-t az új képanyagról.
0
2021. augusztus 19., csütörtök 11:49
csd írta:
Ezt akartam kérdezni! Az nem UHD fog jönni?

0
2021. augusztus 19., csütörtök 11:20
Ezt akartam kérdezni! Az nem UHD fog jönni?

Dömi írta:
0
2021. augusztus 19., csütörtök 10:40
0
2021. augusztus 19., csütörtök 10:02
Filmprofi írta:
Naív remény, de örülnék egyszer egy hazai Acéllövedék 4K kiadásnak (amiről szintén lecsúsztunk tavaly ősszel).

Legalább újranyomták BD-n, én például most áprilisban szereztem be. Spartacusnál legalább BD is jó lenne, úgy tudom, nem volt rossz a képe.

Spartacusnak legalább gyönyörű a képe BD-n is, míg az Acéllövedéknél marad a régi több, mint 10 éves transzfer, ami főleg a 4K transzferhez képest elég gyenge.
0
2021. augusztus 19., csütörtök 10:01
Filmprofi írta:
Naív remény, de örülnék egyszer egy hazai Acéllövedék 4K kiadásnak (amiről szintén lecsúsztunk tavaly ősszel).

Legalább újranyomták BD-n, én például most áprilisban szereztem be. Spartacusnál legalább BD is jó lenne, úgy tudom, nem volt rossz a képe.

Neked írtam kb 3 sorral lejjebb, hogy a Spartacusból volt itthon remastered BD...
0
2021. augusztus 19., csütörtök 9:55
kobretti írta:

0
2021. augusztus 19., csütörtök 8:40
Filmprofi írta:

A Spartacusról sajnos már lecsúsztunk. Tavaly, vagy tavalyelőtt jelent meg UHD-n, de nem került rá magyar vonatkozás.

Szomorú, pedig nagy film és mivel népszerűbb vagy hogy mondjam fogyaszthatóbb, biztos jobban menne, mint néhány másik Kubrick cím. De majd legközelebb akkor.

0
2021. augusztus 19., csütörtök 8:36
Filmprofi írta:

A Spartacusról sajnos már lecsúsztunk. Tavaly, vagy tavalyelőtt jelent meg UHD-n, de nem került rá magyar vonatkozás.

Szomorú, pedig nagy film és mivel népszerűbb vagy hogy mondjam fogyaszthatóbb, biztos jobban menne, mint néhány másik Kubrick cím. De majd legközelebb akkor.

A Spartacusból legalább van itthon remastered BD, ami nem 4k ugyan, de ettől függetlenül gyönyörű a képminősége.
0
2021. augusztus 19., csütörtök 8:34
kobretti írta:

0
2021. augusztus 19., csütörtök 8:27
Filmprofi írta:
Nagyon tetszetős ez a megjelenési lista.
Szinte már-már a régi időszakot idézi, amikor még értékes címek jelentek meg.

Kubrick mester filmjei közül azért elég jó, hogy a Ragyogás, a Dr. Strangelove, és most a Mechanikus narancs is elérhető 4K-ban. Remélem jön mondjuk a Spractacus is meg a többi.

A remény rabjai feliratáról meg annyit, hogy szomorú, ha nem lenne rajta, de én is mindig szinkronnal nézem, mert csodás munkát végeztek akkor.

0
2021. augusztus 19., csütörtök 8:23
nightrace írta:
GHE - 2021. szeptemberi megjelenések

2021. SZEPTEMBER 10.

Fantasztikus labirintus - 35. évfordulós jubileumi kiadás
- 4KUHD + Blu-ray digibook

Mortal Kombat
- 4KUHD + Blu-ray - a 4K-n csak magyar felirattal
- Blu-ray steelbook
- Blu-ray
- DVD

2021. SZEPTEMBER 17.

Hang nélkül 2.
- 4KUHD + Blu-ray steelbook
- 4KUHD + Blu-ray
- Blu-ray steelbook
- Blu-ray
- DVD

Hang nélkül 1-2.
- DVD

A remény rabjai
- 4KUHD + Blu-ray

2021. SZEPTEMBER 24.

Mechanikus narancs
- 4KUHD + 2 Blu-ray steelbook
- 4KUHD + 2 Blu-ray

Micsoda csapat
- Blu-ray

Szia! A Mechanikus narancs és A remény rabjai tényleg csak az UHD-vel összecsomagolva lesznek kaphatók? Száz éve várunk rájuk...

A Remény rabjai lesz BD-n is 2.0 szinkronnal, magyar felirat nélkül. A Mechanikus narancs meg tudtommal csak UHD-n jelenik meg.

A Remény rabjainál elég furcsa ez a specifikáció, mert külföldi oldalakon (pl. Zavvi) magyar feliratot is írnak. Gondolom majd megjelenéskor kiderülnek a végleges specifikációk.

Igen, de a zavvin-n kívül más oldalak nem írnak magyar feliratot, és a kiadó szerint se lesz a jelek szerint...
Engem mondjuk nem zavar, én ezt a filmet soha nem nézném meg feliratosan, de elhiszem, hogy sokakat bosszant a dolog.
Érdekes, hogy az extrák viszont kaptak magyar feliratot. Fene se érti.

Így még inkább furcsa, hogy a film nem kapott magyar feliratot. De ezzel együtt is megveszem. A bejelentés előtt nem hittem volna, hogy valaha lesz belőle magyar szinkronos BD, nemhogy UHD.
0
2021. augusztus 19., csütörtök 8:23
Nagyon tetszetős ez a megjelenési lista.
Szinte már-már a régi időszakot idézi, amikor még értékes címek jelentek meg.

Kubrick mester filmjei közül azért elég jó, hogy a Ragyogás, a Dr. Strangelove, és most a Mechanikus narancs is elérhető 4K-ban. Remélem jön mondjuk a Spractacus is meg a többi.

A remény rabjai feliratáról meg annyit, hogy szomorú, ha nem lenne rajta, de én is mindig szinkronnal nézem, mert csodás munkát végeztek akkor.
0
2021. augusztus 19., csütörtök 8:05
nightrace írta:
A Remény rabjainál elég furcsa ez a specifikáció, mert külföldi oldalakon (pl. Zavvi) magyar feliratot is írnak. Gondolom majd megjelenéskor kiderülnek a végleges specifikációk.

Igen, de a zavvin-n kívül más oldalak nem írnak magyar feliratot, és a kiadó szerint se lesz a jelek szerint...
Engem mondjuk nem zavar, én ezt a filmet soha nem nézném meg feliratosan, de elhiszem, hogy sokakat bosszant a dolog.

Olyan még soha nem fordult elő a házimozizás történetében, hogy ugyanazon lemezen maga a film ne tartalmazzon magyar feliratot, az extrák meg igen. Szomorú lenne, ha most kezdenék el. Főleg úgy, hogy az UHD-n meg rajta van. Pár éve a Mátrix második részénél volt ugyanilyen kavarodás, aztán ott is kiderült, hogy sehonnan nem hiányzik se felirat, se szinkron.

Micsoda csapat UHD-n nuku? Azon is ott vagyunk, bár engem annyira nem érint, de akkor is érdekes.
0
2021. augusztus 19., csütörtök 7:56
kobretti írta:

2021. SZEPTEMBER 10.

Mortal Kombat
- Blu-ray steelbook
- Blu-ray
- DVD

2021. SZEPTEMBER 17.

Hang nélkül 2.
- 4KUHD + Blu-ray
- Blu-ray steelbook
- Blu-ray
- DVD

Hang nélkül 1-2.
- DVD

A remény rabjai
- 4KUHD + Blu-ray

2021. SZEPTEMBER 24.

Mechanikus narancs
- 4KUHD + 2 Blu-ray

Micsoda csapat
- Blu-ray

Szia! A Mechanikus narancs és A remény rabjai tényleg csak az UHD-vel összecsomagolva lesznek kaphatók? Száz éve várunk rájuk...

A Remény rabjai lesz BD-n is 2.0 szinkronnal, magyar felirat nélkül. A Mechanikus narancs meg tudtommal csak UHD-n jelenik meg.

0
2021. augusztus 19., csütörtök 7:42
kobretti írta:
A Dolog gondolom majd később kerül rá, ha kiderülnek a Cinemix megjelenései is.

A Senki úgy tudom majd csak novemberben jön

Elég baj, hogy novemberig elhúzzák a Senki-t, alig két hét volt közte és Abbott-ék között moziban. Arról nem beszélve, hogy a premier előtt jóval kész volt a lemez.

A Narancs is jó, hogy jön, de látatlanban nem vállalom be, Kubrick művei nálam eddig nem igazán találtak be két kivételtől eltekintve.
0
2021. augusztus 19., csütörtök 7:29
kobretti írta:

2021. SZEPTEMBER 10.

Mortal Kombat
- Blu-ray steelbook
- Blu-ray
- DVD

2021. SZEPTEMBER 17.

Hang nélkül 2.
- 4KUHD + Blu-ray
- Blu-ray steelbook
- Blu-ray
- DVD

Hang nélkül 1-2.
- DVD

A remény rabjai
- 4KUHD + Blu-ray

2021. SZEPTEMBER 24.

Mechanikus narancs
- 4KUHD + 2 Blu-ray

Micsoda csapat
- Blu-ray

Alakul, alakul. Innen már van mit szemezgetni, a Hang nélkül 2 amint meglátom, megy az első mellé. Labirintus is elgondolkodtató, főleg ha visszakapja a magyar feliratot az UHD-re.

Remény rabjai BD-n kötve hiszem, hogy ne lenne felirat, a Warner-nek nem szokása elhagyni. Ha meg igen, akkor egyel kevesebb eladott példánnyal számolhatnak.

Apropó, a Dolog merre van a listából? Senki dettó...

A Dolog gondolom majd később kerül rá, ha kiderülnek a Cinemix megjelenései is.

A Senki úgy tudom majd csak novemberben jön
0