Keresés

Megjelenések

2016. augusztus 10., szerda 15:56
Ezt a választ kaptam Pro videótól .-Hamarosan tudunk visszajelzést küldeni a kérdést illetően. Üdv, PVF
0
2016. augusztus 10., szerda 15:50
Ne is! A Vox sokszor írt már hülyeséget.
0
2016. augusztus 10., szerda 15:24
Ezt nem hiszem el :(((
0
2016. augusztus 10., szerda 15:09
Most ezt nem mondod. Elértük a filmmel a 100ezer nézőt is, azt hittem ez elég löket a filmnek a többféle kiadásra. Szomorú. :(

Pedig ennek a filmnek is olyan a képi világa, ami simán megérne egy HD felbontást.
0
2016. augusztus 10., szerda 15:08
Hogy ki szerint mi a legjobb, az sajnos nem számít.
0
2016. augusztus 10., szerda 14:35
Idei év egyik legjobbját nem bírják BD-n kiadni, ekkora szégyent. :(
0
2016. augusztus 10., szerda 14:28
A Vox azt Írta a Facebookon hogy a Rendes fickók csak dvdn jönn itthon ki. :( Pedig vártam a megjelenést .
0
2016. augusztus 9., kedd 14:06
*egyenlő
0
2016. augusztus 9., kedd 14:05
Abszolút jó a hazai tendencia. Sikerült friss vért a gépezetbe önteni. Tudom, hogy van aki szemét csípi a jelenlegi filmrendszer, de az eredmények önmagukért beszélnek. Érdekes filmek készülnek, nem adnak mindenre pénzt, kicsit átgondoltabb az egész. Hajrá tovább!

Ez persze nem segít a többi tényezőn, mert a home video valahogy egyelőre a torrenttel nálunk. :(
0
2016. augusztus 9., kedd 14:00
Nem tudom mennyi figyelmet fordítanak a csehek a saját filmjeikre, úgyhogy nem tudok vitába szállni veled ezzel a kijelentéssel, de elhiszem, hogy így van.

Az viszont, hogy a magyar embert nem érdekli a saját nemzete filmtermése, javarészt tökéletesen érthető. Hosszú éveken keresztül zúdult a fekália a fejünkre, szó mi szó minden évben megfürdettek benne minket, így nem csoda, hogy a magyar ember kiábrándult és csalódott.

Az utóbbi pár évben fordult a kocka. Oscar-díjat nyertünk, sok filmünk nemzetközi karriert is befutott, tényező lettünk a nemzetközi sajtóban és a médiában. Azért ez se semmi. Szerintem.
0
2016. augusztus 9., kedd 13:43
Figyelj, én ezt oda vezetem vissza, hogy a saját filmjeikre is jobban kíváncsiak, mint mi. Egy-egy cseh premier több százezer (akár milliós) nézőt mozgat. ha egy nemzet pedig csak a hazai gyártásra ennyi figyelmet fordít, akkor már mindjárt érthető a többi dolog. Mert ezek egymásból következnek...
0
2016. augusztus 9., kedd 13:36
Az amerikaikkal feleslegesen pedálozni, akárcsak a németekkel.

A csehek volt hozzánk hasonló piac, manapság azonban nagyon elhúztak mellettünk ami a BD kiadásaikat illeti.

Fura hogy ott ennyivel többen vásárolnak, pedig az ország lakosságát tekintve nem sokkal vannak többen mint mi. Az életszínvonal már más kérdés, de hogy ennyire szignifikáns legyen a különbség... háát.. meglepő.
0
2016. augusztus 9., kedd 13:35
Egy leheletnyivel nagyobb piac. Több törzstőkével, több vásárlóval, jobb fizetésekkel. Minimális illegális tartalommal. :D
0
2016. augusztus 9., kedd 13:31
Én az amerikaiakat irigylem. Náluk minden megjelenik BD-n.
0
2016. augusztus 9., kedd 13:29
Az, hogy ki részlet kérdés.  Hogy miért,  mert megadják a lehetőséget még egy piacnak a vásárlásra.
0
2016. augusztus 9., kedd 12:19
Hát ez durva. Bár nem értek a dologhoz annyira, de fura hogy más országban simán kaphatóak olyan filmek magyar szinkronnal és felirattal, amire itthon semmi esély hogy kiaják. Ez hogy lehet? Úgy értem ki és miért teteti rá a magyar vonatkozást, ha kiadója sincs?
0
2016. augusztus 9., kedd 11:29
náluk.
0
2016. augusztus 9., kedd 11:29
Irigylem a cseheket megint. Megjelenik nálunk a Remény rabjai BD-n.

Kár, hogy nálunk már semmiben se látnak fantáziát.
0
2016. augusztus 9., kedd 11:25
Lassan ott tartunk, hogy minden Disney és Paramount címre el kell menni moziba, ha lehetőség van rá, mert ki tudja, jön e bármilyen formában.
0
2016. augusztus 9., kedd 11:23
Ezzel nem vagyunk beljebb az ügyet illetően. :(
0
2016. augusztus 9., kedd 10:19
Itthon nem, de kint jon magyar felirattal.
0
2016. augusztus 9., kedd 9:53
Plusz ugye a kiváló Cloverfield Lane 10 sem jön gondolom. :(
0
2016. augusztus 8., hétfő 23:24
A régi Star Trek BD-k sajnos katalóguscímek, azokra meg csak elenyésző számban kerültünk fel már a stúdió HD-korszakának kezdetén is. Úgy kb. a Hazárdjáték című film elmaradása óta tart ez a huzavona, ami kb. tavaly ilyenkor volt esedékes.

Egyébként ez a helyzet annyiban más, mint a Disney BD-embargó, hogy Paramount DVD sem jött, nemhogy BD az elmúlt 12 hónap során.
0
2016. augusztus 8., hétfő 21:38
Pl. 13 Hours
0
2016. augusztus 8., hétfő 20:29
A Pro videót is kérdeztem de ők azt válaszolták hogy egyáltalán nincs a terveik között a Paramount stúdió filmjeinek forgalmazása , azért érdeklődtem a Bonton filmnél.
0