Keresés

Megjelenések

2016. augusztus 10., szerda 19:31
Amerika Kapitány :/ Na most kezdem érezni a jótékony hatást amiért Ti már egy éve sírtok. Szomorú. Akkor is kedvenc. A többit meg egye meg a fene.
0
2016. augusztus 10., szerda 19:19
ProVideo

2016. szeptember 7.

Scooby-Doo és a WWE: Rejtély az autóversenyen (Scooby-Doo! and WWE: Curse of the Speed Demon)
Tom és Jerry Óz birodalmában (Tom and Jerry: Back to Oz)
2016. szeptember 14.

BD: Trónok harca - 4. évad (Game of Thrones, 4 BD)
2016. szeptember 21.

Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War)
Amerika Kapitány-trilógia (Captain America Trilogy, 3 DVD)
Tini szuperhősök - Az év hőse (DC Super Hero Girls: Hero of the Year)
2016. szeptember 28.

Rendes fickók (The Nice Guys)
BD: Ben-Hur (1959) - steelbook változat (2 BD)

Ez lofasz...
0
2016. augusztus 10., szerda 19:19
http://dvdnews.blog.hu/2016/08/10/pro_video_2016_szeptemberi_megjelenesek :(
0
2016. augusztus 10., szerda 18:34
Bezzeg a Momentumot 15 ezer nézővel ki tudták adni BD-n. Elmennek a francba, ha ez tényleg így lesz és a Rendes fickók csak DVD-n lesz hozzáférhető.
0
2016. augusztus 10., szerda 18:12
Volt munkahelyemen a közvetlen feletteseim, főnököm, küldözgette egymás közt a vinyókat meg a filmlistákat és kvázi még büszkék is voltak magukra... Mikor a fizetésük alapján jó sok BD filmet megengedhetnének maguknak, a rendszerük is megvan hozzá, és letöltenek :( Valamelyik nap olvastam, nem tudom a világ többi részén hogy van ez, de itthon legális a letöltés míg nem osztod meg másokkal (igaz a torrent pont erről szól, de nem látom, hogy nagyon érdekelné a hatóságokat a dolog). A néhány, aktuálisan futó amerikai sorozatomon kívül ezer éve nem töltöttem le semmi olyat, igaz, most a Star Trek: Voyager-t, de hát kiadták nálunk? Nem. A Rendes fickókat imádtam, nem fogom letölteni, de nem is veszem meg a BD-t, egyenlőre egyszeri élmény marad.
0
2016. augusztus 10., szerda 17:39
Jól látod.
0
2016. augusztus 10., szerda 17:34
De nem azért választottad ezt az utat, mert ingyen van.
0
2016. augusztus 10., szerda 17:21
Nem a helyzet védelmében, de a filmrajongó ha nem talál könnyebb utat egy kiadáshoz, akkor maradnak az alternatívák. Hétvégén például egy iráni filmet néztem. Na most, mondanom sem kell, hogy ennek mennyi esélye lett volna, hogy megjelenjen bárhol.
0
2016. augusztus 10., szerda 17:17
"Na mindegy, a BD50 ingyen van" - A legtöbben manapság így gondolkodnak sajnos. Ez sok mindent megmagyaráz.
0
2016. augusztus 10., szerda 16:55
Akkor ugyanakkora bakot lőnek, mint a Dumb és Dumber 2-nél, azt sem adták ki HD-ben, pedig 100 ezer néző felett már azt hinné az ember, hogy automatice jár nekünk is a jobb kivitel.

Na mindegy, a BD50 ingyen van, moziban kimaradt, így a felirat is elég lesz...
0
2016. augusztus 10., szerda 15:56
Ezt a választ kaptam Pro videótól .-Hamarosan tudunk visszajelzést küldeni a kérdést illetően. Üdv, PVF
0
2016. augusztus 10., szerda 15:50
Ne is! A Vox sokszor írt már hülyeséget.
0
2016. augusztus 10., szerda 15:24
Ezt nem hiszem el :(((
0
2016. augusztus 10., szerda 15:09
Most ezt nem mondod. Elértük a filmmel a 100ezer nézőt is, azt hittem ez elég löket a filmnek a többféle kiadásra. Szomorú. :(

Pedig ennek a filmnek is olyan a képi világa, ami simán megérne egy HD felbontást.
0
2016. augusztus 10., szerda 15:08
Hogy ki szerint mi a legjobb, az sajnos nem számít.
0
2016. augusztus 10., szerda 14:35
Idei év egyik legjobbját nem bírják BD-n kiadni, ekkora szégyent. :(
0
2016. augusztus 10., szerda 14:28
A Vox azt Írta a Facebookon hogy a Rendes fickók csak dvdn jönn itthon ki. :( Pedig vártam a megjelenést .
0
2016. augusztus 9., kedd 14:06
*egyenlő
0
2016. augusztus 9., kedd 14:05
Abszolút jó a hazai tendencia. Sikerült friss vért a gépezetbe önteni. Tudom, hogy van aki szemét csípi a jelenlegi filmrendszer, de az eredmények önmagukért beszélnek. Érdekes filmek készülnek, nem adnak mindenre pénzt, kicsit átgondoltabb az egész. Hajrá tovább!

Ez persze nem segít a többi tényezőn, mert a home video valahogy egyelőre a torrenttel nálunk. :(
0
2016. augusztus 9., kedd 14:00
Nem tudom mennyi figyelmet fordítanak a csehek a saját filmjeikre, úgyhogy nem tudok vitába szállni veled ezzel a kijelentéssel, de elhiszem, hogy így van.

Az viszont, hogy a magyar embert nem érdekli a saját nemzete filmtermése, javarészt tökéletesen érthető. Hosszú éveken keresztül zúdult a fekália a fejünkre, szó mi szó minden évben megfürdettek benne minket, így nem csoda, hogy a magyar ember kiábrándult és csalódott.

Az utóbbi pár évben fordult a kocka. Oscar-díjat nyertünk, sok filmünk nemzetközi karriert is befutott, tényező lettünk a nemzetközi sajtóban és a médiában. Azért ez se semmi. Szerintem.
0
2016. augusztus 9., kedd 13:43
Figyelj, én ezt oda vezetem vissza, hogy a saját filmjeikre is jobban kíváncsiak, mint mi. Egy-egy cseh premier több százezer (akár milliós) nézőt mozgat. ha egy nemzet pedig csak a hazai gyártásra ennyi figyelmet fordít, akkor már mindjárt érthető a többi dolog. Mert ezek egymásból következnek...
0
2016. augusztus 9., kedd 13:36
Az amerikaikkal feleslegesen pedálozni, akárcsak a németekkel.

A csehek volt hozzánk hasonló piac, manapság azonban nagyon elhúztak mellettünk ami a BD kiadásaikat illeti.

Fura hogy ott ennyivel többen vásárolnak, pedig az ország lakosságát tekintve nem sokkal vannak többen mint mi. Az életszínvonal már más kérdés, de hogy ennyire szignifikáns legyen a különbség... háát.. meglepő.
0
2016. augusztus 9., kedd 13:35
Egy leheletnyivel nagyobb piac. Több törzstőkével, több vásárlóval, jobb fizetésekkel. Minimális illegális tartalommal. :D
0
2016. augusztus 9., kedd 13:31
Én az amerikaiakat irigylem. Náluk minden megjelenik BD-n.
0
2016. augusztus 9., kedd 13:29
Az, hogy ki részlet kérdés.  Hogy miért,  mert megadják a lehetőséget még egy piacnak a vásárlásra.
0