Keresés

Megjelenések

2016. augusztus 8., hétfő 20:24
Akkor azért akad régebbi Paramount film csak elvétve az Xpress-nél, az M:I4 épp volt, félre is tettem a következő packomba. Egyébként mióta nincs hazai kiadója? A TF4 még jött, szép steelbookban is meg 3D-ban.

Gondolom ezért nem kerültünk fel a star Trek korábbi DVD és BD kiadásaira sem, csak az új filmekére. Én eme két filmet, franchise-t sajnálnám.
0
2016. augusztus 8., hétfő 19:49
A Bontonfilm-nél hiába érdeklődsz, mivel nem náluk van a Paramount, hanem a Magicbox-nál (ami kb. a hazai ProVideo-nak felel meg, legalábbis ők forgalmazzák azokat, amiket itthon a PV).

Eleve esélytelen, hogy felkarolják a stúdiót a fentebb említett okok miatt. Szóba jöhető opció meg nem nagyon van.

Akkor járnánk a legjobban, ha a UIP-Duna visszavenné a stúdió home video jogait, csak ők már évek óta kizárólag mozis terjesztéssel foglalkoznak.

Attól nem kell tartani, hogy nem fogunk felkerülni a kiadványaikra, eddig minden új mozifilmjük megjelent magyarul. Ami ment moziban szinkronnal, azokon rajta van a magyar hang, ami nem, vagy csak feliratosan, azokon ott a felirat.
0
2016. augusztus 8., hétfő 18:49
Azok után is jöhetnek még jó filmek.
0
2016. augusztus 8., hétfő 18:32
Remélem hogy a Star Trekre és a Jack Reacher 2.-re még rákerülünk. :(
0
2016. augusztus 8., hétfő 18:27
F@sza. :(
Pénzéhes banda...

Így akkor majd az új Transformers sem fog jönni.
Igaz nekem az is elég ha valamilyen csoda folytán rákerülünk felirattal.
SuperHeRo
0
2016. augusztus 8., hétfő 18:20
Remek :(
0
2016. augusztus 8., hétfő 18:13
Magyarul a Disney után most már nekik is kevés az itthon eladott példányszám. Innentől kezdve pedig csak idő kérdése, hogy mikor marad le a magyar hangsáv a kinti kiadványokról is. az Mi5-tel és a Terminátor 5-tel még mázlink volt, remélem így lesz ez még a Star Trek-kel is.
0
2016. augusztus 8., hétfő 17:42
Érdeklődtem a Bonton filmnél a Paramount filmekről ,hogy nem akarják e studió filmjeit forgalmazni. Válaszoltak gondoltam megosztom itt hátha mást is érdekel.  - A Paramounttal folyamatosan folynak tárgyalások, viszont a cég elvárásai és a magyar piac nem minden ponton egyeznek meg, ezért is áll fent az a szituáció, amit te is írtál, hogy itthonra nem igazán jönnek be tőlük filmek.

Üdv,
Bontonfilm Magyarország
0
2016. július 29., péntek 2:45
Köszönöm az infót! Elég szomorú, hogy csak DVD-n jön. :(
0
2016. július 28., csütörtök 14:57
Láttam offline, hogy a Rómeó+Júlia újra kapható dvd-n. Ez tök jó. De BD-n is elérhető lesz vajon?
0
2016. július 28., csütörtök 14:46
Kérdésemre ezt a választ kaptam a Bonton filmtől ,hátha mást is érdekel ez a film. Kedves Sándor!Da vinci kód augusztus 19-től lesz kapható DVD-n és BD-n,Üdvözlettel: Bontonfilm Magyarország
0
2016. július 28., csütörtök 11:57
A Ratchet & Clank várhatóan szeptember elején érkezik, és csak DVD-n.
0
2016. július 28., csütörtök 2:45
A Ratchet & Clank megjelenésről lehet már valamit tudni? Mikorra várható? Lesz BD-n?
0
2016. július 27., szerda 16:29
A Vertigo filmeket ki fogja adni valaki?Más,a Selma szerepelt a Filmvilág DVD rovatában,de semmi hír a megjelenésről.
0
2016. július 23., szombat 10:37
Es az UHD-s lemezen is rajta leszunk?
Szinkron gondolom megint csak az uj lesz. De legalabb a dalszovegek feliratosak lesznek vegre?
0
2016. július 23., szombat 9:26
Köszi-köszi!!:-)
0
2016. július 23., szombat 9:09
Agyas és agyatlan szerencsére lesz Blu-rayen. Hamarosan rendelhető is nálunk :)
És mi úgy láttuk, hogy van 1-2 új extra a Fantasztikus labirintus BD-n, ami kifejezetten a 30. évfordulóra készült.
0
2016. július 23., szombat 0:54
Azért is reménykedem, mivel Xpress azt válaszolta nemrégiben hogy kiadják...
0
2016. július 23., szombat 0:48
A lemez már kész van, úgyhogy be kéne hozni és akkor nem kellene az importhoz folyamodni. A Maggie is csak megjelent, pedig már majdnem az angoloktól rendeltem meg.
0
2016. július 23., szombat 0:47
helyesbítve, magyar szinkronnal.
0
2016. július 23., szombat 0:41
Én magyar vonatkozással nem láttam még egy oldalon se feltüntetve....
Mindenesetre köszi az infot!

Megvárom az Xpress válaszát is, mivel azt mondták megjelenik itthon.
0
2016. július 23., szombat 0:37
Történelmi barátainknál, példának okáért. De angol borítós is létezik ugyanezen speckókkal egy távolabbi országban.
0
2016. július 23., szombat 0:18
Komolyan? Hol, merre?
0
2016. július 23., szombat 0:03
Külföldön van belőle BD 5.1-es szinkronnal és felirattal.
0
2016. július 22., péntek 23:28
A Boszorkány nálam is tuti vétel.
0