Keresés

Megjelenések

2016. július 13., szerda 18:30
Mármint DVD-n, szinkron nélkül és csonkolt képpel? Szerintem soha.
0
2016. július 13., szerda 18:27
Egyébként meg a 3D tökéletes volt vele. :)
most posts by TM
0
2016. július 13., szerda 18:26
48 fps volt az, és végigment vele az egész trilógia.
most posts by TM
0
2016. július 13., szerda 18:22
Kizárt, hogy megjelenjen. Mikor fogyna abból el a minimálisan legyártható ezer darabos mennyiség?
most posts by TM
0
2016. július 13., szerda 16:19
Ebben teljesen egyetértek veled. Az én közeli ismerőseim (mondjuk 80-100 fő) körében velem együtt ketten vagyunk akinek van BD lejátszásra alkalmas eszköze. A másik egyénnél ez ki is merül egy PS4-ben, mivel nagy gamer, de eredeti filmje egy sincs. Tehát kijelenthetem, hogy én vagyok az egyedüli filmgyűjteménnyel rendelkező gyűjtő az ismerőseim közül. A többiek, mint ahogy te is írtad, merevlemez a tv-re és meg is van oldva a Divx házimozizás. És igen néha rajtam is csodálkoznak, hogy vagyok hajlandó pénzt áldozni arra ami szinte ingyen is elérhető. Szeretett BD lejátszóm épp a hétvégén töltötte be a hetedik születésnapját, és köszöni szépen nagyon jól van, tökéletesen működik és marad is addig amíg az égiek engedik. :)
0
2016. július 13., szerda 15:59
Az ár meg másodlagos. Ha hirtelen ugyanannyiért adnának egy 4K-s lejátszót akkor semmivel sem fogyna több. Látni lehet, hogy bár Full HD tévét vesznek nem kevesen (mivel hagyományost nem is lehet kapni), de BD lejátszó nagyon kevés embernek van továbbra is. Egyszerűen nem érdekli az embereket. Inkább rákötnek egy külső merevlemezt a tv-re aztán ennyi. Rengeteg ismerősömnél él ez a gyakorlat. Csak mosolyognak, mikor mondom, hogy nekem már 3-4 éve van BD lejátszóm is.
0
2016. július 13., szerda 15:56
Nem az a baj, hogy jön a UHD BD, az a baj, hogy semmi szükség rá. Őszintén szólva 1-2 technofil gameren és pár japón kívül senki nincs ráizgulva a 4K-ra.

Ráadásul az a legszebb, hogy már van 8K-s megjelenítő is. Ami meg ugye azt eredményezi, hogy ez sem a legújabb technika.

Másrészt amit írsz, a technológiai bizbaszok miatt a kép nem természetes. Annyira túl van rajta tolva minden, hogy egy 4K-s tévét nem láttam, ami életszerű képet adott volna. Az összes bemutató videó úgy nézett ki rajta, mint a TRON világa.
Hasonló élmény volt a megint csak szokatlan 60 fps Hobbit első rész, ami nem kicsit hazavágta az élményt nem kevés embernél. Jackson le is mondott erről a folytatásoknál. Aztán meg lehet számolni 1 kézen, hogy hány film készült azóta ezzel a technikával.

Nem mindent fogad be a mezei néző, ez már kiderült a mozi több évtizede alatt...  
0
2016. július 13., szerda 15:28
Mivel jön az első UHD BD néhány gondolat róla.
UHD BD: A ragyogóbb, mélyebb, életszerűbb színekért.
Hát nem tudom, de én itthoni körülmények között kifejezetten utálom, ha egy film megtekintése közben a színek csúszkái túl vannak tolva. Nekem a kép legyen moziszerű, ne pedig agyonszínezett maszlag, ahol minden túlszaturált. Egy sima mezei BD, egy jól beállított FULL HD megjelenítőn teljesen tökéletes színvisszaadást produkál, ennél többre nincs is szükségem.
Hogy mennyire fog elterjedni nálunk, az függ a filmek mennyiségétől, árszabásától, minőségétől, a lejátszók elterjedésétől és persze még egyvalamitől ami a legfontosabb, minden filmgyűjtőnek a jelenlegi házimoziját teljesen új komponensekre kell cserélnie. Ez nem fog egyhamar megtörténni, mivel ezen eszközök árai még a plafont verdesik.
0
2016. július 13., szerda 13:57
Hát igen..

Már csak azért is jó lenne, ha nyilatkoznának, mert ha csak DVD-n adják ki,  akkor nem várnám feleslegesen. Ahogy gondolom sokan mások sem.

0
2016. július 13., szerda 13:54
És ami a legszebb, hogy többször is lett kérdezve a Fantasy Film A szobáról... annyit mondtak, hogy mivel nyert Oscart, így nagyobb az esély a BD-re. De konkrét dátumot sose tudtak mondani.

A legszebb, hogy a Carol is náluk van, de annak az esélye BD-n még kevesebb, pedig az utóbbi idők egyik legszebben fényképezett filmje.
0
2016. július 13., szerda 13:49
Csak azt nem értem, hogy náluk a szokásos 4-5 hónap helyett, miért kell dupla annyi időt, vagy még többet várnunk...

0
2016. július 13., szerda 13:47
Én őszi megjelenésre számítok. Továbbra is bizakodok, hogy lesz belőle Blu-ray is.
0
2016. július 13., szerda 13:36
A szobával kapcsolatban is nyilatkozhatna már a Fantasy Film...

Vagy majd egyszer csak megjelenik szinkron nélkül DVD-n, csonkolt képpel az eddigi gyakorlataiknak megfelelően.
0
2016. július 13., szerda 13:29
Sajnos így igaz.
0
2016. július 13., szerda 13:19
Nem rossz címek ezek, de az az igazság, hogy kicsi az esély rá. Amíg egy T2-t nem tudunk kiadni, addig ezekre még kevesebb a valós esély...
0
2016. július 13., szerda 12:31
Mielőtt meghaltamra én is befizetnék BD-n és a következő filmekre is: Napos oldal, Túl a fenyvesen, Fogságban.
0
2016. július 13., szerda 12:00
Mondjuk engem ez a sorozat pont nem izgat, ellenben egy csomó régebbi függetlent is kiadhatnának BD-n... Pl Red, Mielőtt meghaltam, A lehetetlen, Mellékhatások stb.
0
2016. július 13., szerda 11:49
Hát ez az. Valószínű, hogy nem fogják kiadni nagyobb felbontásban, hogy még véletlenül se legyen egységes a sorozat.
0
2016. július 13., szerda 10:59
PV adta ki anno DVD-n.
0
2016. július 13., szerda 9:55
Király, hogy jön A hűséges BD-n is, de ki az aki az első részt kiadja ebben a formában?
0
2016. július 13., szerda 8:06
A hűséges pont nem, most nézem. Sorry.
0
2016. július 13., szerda 8:05
A Pro Video augusztusi megjelenéseit böngészve, úgy látszik, hogy az ADS mozibemutatóinak home videos jogait átvették tőlük.

A hűséges és a beépített tudat is ADS bemutató volt a mozikban, mégis a PV adja ki őket korongon...
0
2016. július 12., kedd 21:29
Ha a 4K lemezek ára lejjebb szorítja a BD árát, már jól járunk.
0
2016. július 12., kedd 21:15
Bámulatos, hogy ennek a hírnek is megtaláltátok a rossz oldalát.
0
2016. július 12., kedd 20:27
Csatlakozom.
0