Keresés

Megjelenések

2016. május 19., csütörtök 18:55
A Cseheknél Juliús 20-ra van kiirva a Bad Boys 2.
0
2016. május 19., csütörtök 18:53
A Jurassic World-öt is leadhatnák már, hogy meggyőződhessek róla, azt tényleg nem kell megvennem.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. május 19., csütörtök 14:37
Szerintem előbb fogja leadni valamelyiket a Cinemax vagy az HBO.
0
2016. május 19., csütörtök 14:10
Szerintetek valamikor kiadják itthon a Sinister 1-2,vagy az Ajándék című filmet.
Igazán sajnálom,hogy sem az Insidious 1.része,sem a Monsters 1.része nem jött ki itthon.
Pedig megérne mind 1-1 dvd kiadványt legalább.
0
2016. május 19., csütörtök 12:54
A Dracula Remastered BD kiadása nincs tervben esetleg?
0
2016. május 17., kedd 10:31
Neked címeztem, de általánosságban írtam.
most posts by TM
0
2016. május 17., kedd 10:30
Bájos az a naivság, hogy a hazai gyűjtők világosítják fel a hazai forgalmazókat, hogy mi az, amit megjelentetni lehet. A másik része a témának meg az,  hogy terveket nem lehet a polcra tenni, tehát érdemes megvárni azt, amíg valami valóban megjelenik, értem ezalatt, hogy fizikailag odakerül a boltba - magyar vonatkozással - és hazavihető. Addig meg lehet nézegetni azt, ami már a gyűjteményben van. Nálam ez a földhöz ragadott hozzáállás huszonéve fényesen működik, és pont nem idegesítem magamat semmi ilyesmin. Aki ezt nem bírja, az meg tanuljon nyelve(ke)t - ne csak angolt, hanem németet, franciát, olaszt spanyolt, elvégre ilyen nációból is sok remek film érkezik - aztán vásároljon külföldről és így legyen boldog, csak ne a nyivákolással legyen már tele állandóan ez az elcseszett fórum.
most posts by TM
0
2016. május 17., kedd 10:04
Értem a dühödet. De azt hiszem, pont az Xpress volt mindig is, aki a leginkább kommunikált a vevőkkel. Lehet, hogy ez nem mindig túl informatív vagy kevésnek érzed a sűrűségét, de ezzel kell beérni. Ők is csak egy bolt, azt tudják nyújtani, amit a kiadók eléjük tálalnak. Ők nem gyártók!

Az meg, hogy a külföldi oldalakon van előre tervezés meg tudod, hogy mi jelenik meg, az a rendszer része. Itt nálunk ez nem csoda, hogy itt sem megy az előre tájékoztatás. Az élet más területeire sem jellemző ez.
0
2016. május 17., kedd 8:32
Gyalázat ez az egész. Mi az, hogy mi kuncsorgunk itt nektek meg  a kiadóknak hogy mi fog itt megjelenni. Ti meg nagy kegyesen megnézitek és megírjátok mi van a kiadó terveiben és mi nem. Persze szigorúan egy nagy semmiben tálalva, szüken egy mondatban. Hahó, nyitott a világ, ez nem a 80-as évek Ibusz valutaboltja. Felmegyek akármelyik ilyen oldalra látom előre mi lesz, Angol, cseh, német oldalakon pl. Két év múlva megjelenő  filmre tudok tervezni, itt meg? Szégyen, és az hogy tulajdonképpen mi vagyunk a vevők akikböl éltek. Ha nem lenne ez a nép beszorítva abba, hogy csak magyarul beszél, akkor senki nem rendelne innen, az a maradék sem. Ennyi
0
2016. május 16., hétfő 20:34
Kedves Xpress,

Az Elcserélt életek Blu-ray szerepel a kiadó tervei között?
0
2016. május 16., hétfő 20:07
Jelenleg nem látjuk a kiadó terveiben, de elég sok dolgot adnak ki újra Blu-rayen, így nem reménytelen.
0
2016. május 16., hétfő 19:35
Inkább várok egy magyar kiadásra. Nem olyan sürgős.
0
2016. május 16., hétfő 19:02
Látom, hogy újra kapható dvd-n a Rómeó + Júlia. Ez tök jó dolog, de van esély rá, hogy BD-n is megjelenjen újra?
0
2016. május 16., hétfő 18:56
Tessek es ezen meg van magyar nyelv is.
http://www.filmarena-eng.com/blu-ray-bourne-quadrilogy-steelbook
0
2016. május 16., hétfő 17:39
Nagyon örülnék, ha ez nálunk is megjelenne. http://www.blu-ray.com/movies/The-Bourne-Classified-Collection-Blu-ray/155486/
0
2016. május 13., péntek 16:43
A románoknál látom, hogy meg fog jelenni az Absolutely Anything című film DVD-n:

http://empirefilm.ro/Absolutely-Anything-movie-s1-f1407.htm

Lesz rajta magyar szinkron is. Ez itthon kihez tartozik? ADS-hez? Lehet-e tudni, hogy mikorra várható?
0
2016. május 9., hétfő 12:06
Ha megjelenik "űrhajós" formában, az állat lenne. Én is tuti vevő lennék egyre :D.
0
2016. május 8., vasárnap 22:14
Az már biztos, hogy rajta vagyunk az új kiadáson, innentől a hazai forgalmazón múlik az egész. Közben viszont kiderült, hogy az eredeti hang csak 5.1-es lesz, nem húzták fel 8 csatornásra.
0
2016. május 8., vasárnap 21:56
De jó lenne ha jönne.Én tuti megvenném.Egyik kedvenc filmem.
0
2016. május 8., vasárnap 14:22
Arra nagyon kicsi az esély hogy magyar felirat kerüljön az extrákra. Csak nagyon ritka esetben magyarítják az extrákat régebbi Fox filmek BD változatán.
0
2016. május 8., vasárnap 11:36
Akkor lenne igazán ütős kiadvány, ha az extrák kapnának magyar feliratot. Reméljük, ez teljesülni fog.
0
2016. május 8., vasárnap 11:25
Akkor jó eséllyel most kaphatunk egy extrákkal kitömött változatot :) Végül is egy sima kiadásnak is örülnék, de jól néz ki az a alien támadóhajó :)
0
2016. május 8., vasárnap 11:24
Nem.
0
2016. május 8., vasárnap 11:24
Az első BD soha nem volt kétlemezes, extra is alig van rajta (ha nem számolom a két kommentárt).
0
2016. május 8., vasárnap 11:23
A bővített változathoz készült szinkron?
0