Keresés

Megjelenések

2016. január 29., péntek 18:06
Aki keres az talal. Ide nem rakhatom be mert konkurens.
0
2016. január 29., péntek 18:05
na és melyik oldalon?
most posts by TM
0
2016. január 29., péntek 18:02
Na gyerekek, fent van a facen a GHE februari listaja es brutalis!!!!

A legjobb h ok adjak a SONY filmeket!!!! :O
0
2016. január 29., péntek 17:37
Na meg előre is. :)
most posts by TM
0
2016. január 29., péntek 17:37
Ha már a hiányokkal telítődik a topik, ideírnátok azokat a nagy címeket, amelyek a Disney-tilalom óta nem kerültek hazai BD-kiadásra? Ekőre is köszi! :)
most posts by TM
0
2016. január 29., péntek 17:31
Nem listát akarok venni, hanem filmeket, a Bonton meg ha lassan is, de legalább működik.
most posts by TM
0
2016. január 29., péntek 16:49
Olyan szinten volt állami szintű beavatkozás az utóbbi években profitorientált, piaci elveken működő területeken (és még lesz is), amiből arra következtettem hátha itt is lesz valami kezdeményezés...

Úgy tűnik ebben tényleg nincs üzlet :)
0
2016. január 29., péntek 16:47
Dettó. Amit a hazai kínálatból szerettem volna a polcon tudni már 95%-ban teljesült BD-n, azt a kevés jól sikerült új filmet pedig ezután is szeretném fizikai valójában a többi mellé helyezni. A 30 perc nálam még kevés is néha... :D
0
2016. január 29., péntek 16:39
Köszi a választ mindenkinek!
0
2016. január 29., péntek 16:37
Év elején bekopogtatott a Netflix hozzánk. Igaz egyenlőre nagyon gyér a tartalom valamint honosítás sincs, de csak idő kérdése.
Én visszamenőleg majdnem mindent beszereztem már ami tetszik, újak közül meg szelektálom mi érdemli meg a polcra kerülést.
Nekem fájna ha a fizikai hordozók eltűnnének Magyarországról.
Valahogy hangulata van annak mikor a polc előtt állok vagy 30 percet és úgy sem tudom eldönteni mit nézzek. :D
0
2016. január 29., péntek 16:37
Bontonfilm-hez tartozik a Mentőexpedíció és a Spectre is. Én is várom ezeket tőlük az Everesttel együtt. Reméljük jönni fognak hamarosan.
0
2016. január 29., péntek 16:33
Bontonfilm
A Spectre meg elvileg Sony/Fox. (Hogy vegul kitol jon passz)
0
2016. január 29., péntek 16:31
Az még istenes lenne, melóba jövet-menet legalább arra van időm, hogy hallgassam, így azt még van értelme vennem de otthon abból sincs annyi, hogy feltöltse a helyet.. A filmzenékből egyébként is visszább veszek, szelektálok, áll otthon vagy 20-30 cd alsó hangon aminek a közelébe se megyek soha többé... Teljesen felesleges ez az esztelen gyűjtés, inkább veszek havonta 1-2 albumot, de az legyen valami drága, limitált exkluzív cucc...
0
2016. január 29., péntek 16:24
Töltsd fel a helyüket zenei cd-kkel.
0
2016. január 29., péntek 16:23
Mentőexpedíció és Spectre kihez tartozik? Abban legalább még reménykedem...
0
2016. január 29., péntek 16:04
Nem akartam litániát írni, de pont így vagyok én is, egyelőre a Spotify az ami vonz, hogy hallgassam a zenéket, minimális díjért. Volt 1000+ DVD-m, még a konyhaszekrényben is azt tároltam, mindenhol az volt a lakásban, de tényleg. Egyszerűen az egész felesleges, olyan habkönnyedén el lehet engedni ezeket a kényszereket, hogy hihetetlen... Én se gondoltam volna... El kell menni inkább 3x moziba egy film árán és a lemezek árát másra költeni, valóban más élményekre. Nekem kb negyedannyi filmem van mint pár éve és ezek is csak azért maradtak meg, mert ha eladnám őket, üres lenne a polc :D
0
2016. január 29., péntek 15:48
Én azt már nem várom meg. Napok, hetek, hónapok, közel évek óta bénázás megy ezen a területen (is) idehaza. Nálam betelt a pohár. Most még jó árban el tudok passzolni minden ótvar kiadást (na jó szépek, de minek ha nincs utánpótlás), feltöltöm a tartalmakat merevlemezekre, az újdonságok meg jöhetnek le a netről. Ha majd lesz normális fizetős portál annak nem állok ellent, hogy úgymond jogszerű maradjak, de ameddig az sincs marad az alternatív megoldás. Úgy érzem a magam részéről sokat beletettem az ezernél jóval több DVD, több száz BD megvásárlásával a filmes piacba, ezentúl több marad más élményekre.
0
2016. január 29., péntek 15:43
Az kemény lesz azok után, hogy egy regényt lehetne írni abból amit kapott tőled az a cég :D
0
2016. január 29., péntek 15:34
Eskuszom nektek h hamarosan a "kedvenc" roman kiadomnak fogok orulni h ok meg kiadnak valamit talan :)))
0
2016. január 29., péntek 15:26
Ez mekkora felrebeszeles.....
0
2016. január 29., péntek 14:51
A válaszom mint az MNF dolgozója: nem dolga. A nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, ez a titulus. Gondolom egyetértünk, hogy a Disney ebbe nem fér bele...

A válasz egyébként: szerintem egy állam szerv kormánybiztosának nem dolga, hogy profitorientált, piacon működő céget szerződéseit letárgyalja...

De esküszöm nem védem, általánosságban írom.
0
2016. január 29., péntek 14:43
*Disney :)
0
2016. január 29., péntek 14:41
Én meg azt nem értem, hogy elvileg van egy filmügyi kormánybiztosunk néhány éve. Ennyire nem tartozik feladat- vagy hatáskörbe ez a piac (DVD/BD)?

Naivan azzal számoltam korábban, hogy lesz egy kis lobbizás a Disnynél a részéről vagy valahogy kísérletet tesz a hazai DVD/BD forgalmazás rendbetételére (informális; anyagi szinten).
Oké... kellett egy friss feleség. Egzisztencia kiépítése, ami legalább a havi létminimumot biztosítja. Mind idő, érthető..., de komolyan ennyire nincs képben ő vagy a hivatala??

Nem érzik a hullaszagot, pedig elég látványos tetemre hívás zajlik.

Az sem zavarna, ha csak stadionoknál lehetne hivatalosan árusítani/forgalmazni lemezeket, csak lenne valami apró előrelépés; mert ami most dívik az a  nesze semmi fogd meg jól  kategóriából is lassan kicsusszan. :(
0
2016. január 29., péntek 14:40
Igen ez igaz, viszont ha jobban megnézed az előző kettő listájuk is az adott hónap elején (12.03. és 01.02.) lett publikus. Én még bennük reménykedem, mert egy jó pár újdonságukat szeretném a polcon látni.
0
2016. január 29., péntek 14:34
Vagy ők se adnak ki semmit...

Hétfőn már február, megjelenési lista meg sehol :(
0