Keresés

Megjelenések

2016. január 29., péntek 14:31
Majd figyeljétek meg február-márciusban kapunk a Bontonfilm-től olyan listát, hogy a havi fizetésünk is kevés lesz a jobbnál jobb filmek beszerzésére. :) Bár így lenne...
0
2016. január 29., péntek 14:00
Arról miért nincs infó, hogy a forgalmazók miért nem adnak ki filmeket és miért csúszunk le szinte minden megjelenésről? Miért titkosak itthon minden adat a Blu-ray forgalmazással kapcsolatosan? Miért kell így bánni a filmgyűjtőkkel ? Miért nem lehet egy normális kommunikáció a filmgyűjtők érdeke és a forgalmazók között?

0
2016. január 29., péntek 13:57
hivatalos
0
2016. január 29., péntek 13:56
De itt soha nincs semmi hicatalos. Itt mindenki sumákol... emlékezz vissza, a Disney ügyben is meddig lapítottak a fűben... a SeIect meg semmivel nem jobb, mint a PV.

Én pl. szívesen vennék egy összefoglalást tőled, hogy jelenleg milyen stúdió kinél van, és hogy kitől mire lehet (nem) számítani.
0
2016. január 29., péntek 13:28
A gond csak annyi, hogy nem lesz :(
0
2016. január 29., péntek 13:27
Ha van hivatalosan is közölhető megjelenési infó, azt megírjuk vagy itt vagy a DVDExtrán.
0
2016. január 29., péntek 13:24
Miért ne szarnának le minket? Körülbelül 5 ember háborog a egész országban, az is mind itt :D
0
2016. január 29., péntek 13:03
Az. De a legundorítóbb az egészben MEGINT az, hogy nagy ívben leszarnak mindenkit, MEGINT csak a sunnyogás meg a mellébeszélés megy. Tájékoztatás nulla.

De nem baj, ezeket mind meg lehet venni máshol.
0
2016. január 29., péntek 12:59
Pompás hírek! :( A Sony és a Paramount filmekről eddig is terjengtek rossz pletykák, ez most sajnos beigazolódni látszik. Viszont már lassan a sírás kerülget ha rápillantok a külhoni megjelenésekre és látom, hogy ömlenek az új filmek tonnaszámra, nálunk meg eltelt úgy a január, hogy a Provideo-n kívül még azt sem tudjuk pontosan mi fog februárban megjelenni. Ez a bizonytalanság szerintem már kezdi felőrölni a filmgyűjtő társadalom idegeit.
0
2016. január 29., péntek 12:50
Ezt inkább hagyjuk :D Crimson Peak dvd-ről nem tudsz??? :D
0
2016. január 29., péntek 12:49
Nem tudom. Ez mar a Te szakmad. :)
0
2016. január 29., péntek 12:47
De ahhoz is kéne csinálnia a cégnek valamit nem? :)
0
2016. január 29., péntek 12:44
Amikor egyszer az irodájukban voltam, akkor két ötven körüli hölgy egy asztalnál trécselt arról, hogy mit főznek majd hétvégén. Körülöttük meg szanaszét filmek, borítópapírok és tokok hevertek. Eléggé lepukkant volt a hely, pedig pár évvel korábban még egy sokalkalmazottas nyüzsgő nagyker volt.
Egyébként én 1990 óta ismerem a SeIect Videót. Akkor még nem a Petneházy utcában volt a telephely, hanem valahol a Lehel úton lehetett kijutni hozzájuk és egy pofás, a logójukkal egyező zöld színű épületben voltak  és meg kell mondjam, nagykereskedőnek a SeIect egyedülálló volt a piacon, verte a konkurens Rocky-t. Filmforgalmazás terén már sajnos nem tudok ilyen lelkesen nyilatkozni róluk, ámbár egy-két jólelkű, segítőkész alkalmazottukhoz volt szerencsém még utána is. Már régóta nem kerestem egyikőjüket sem, gyanítom, hogy azóta máshol dolgoznak.
most posts by TM
0
2016. január 29., péntek 12:44
Vagy csak penzt mosnak igy tisztara....
0
2016. január 29., péntek 12:40
Ez oké, de valamit akkor is csinálniuk kell, különben veszteséget termelnek... Gondolom a tulajdonosok nem szeretnék a faszverést finanszírozni, tehát a cég érdeke is az lenne, hogy valamit kiadjanak.. Az azért sokkoló, hogy hat hónapra előre tudják, hogy nem lesz Bad Boys... Szerintem tudnak ott ők valamit amit nem mondanak el... Lehet megy a Disney után ez a stúdió is, aztán szép lassan mind... Be kell látni, nem érzik meg...
0
2016. január 29., péntek 12:37
Az a baj h amig elo szerzodesuk van addig a Szelekt azt csinal amit akar. Ha ulnek csak a picsajukon akkor azt csinaljak es nem adnak ki semmit. Ilyen ez az orszag.
0
2016. január 29., péntek 12:35
Ez jo kerdes. Passz. Talan Jamamura Ur aki mar jo ideje ott dolgozik o tudna valaszolni de mar o is leszar minket. Biztos van fontosabb dolga.
0
2016. január 29., péntek 12:31
Olyan nem lehet például, hogy mondjuk lejártak a stúdióval a szerződései a hazai forgalmazónak, és most mikor nekikezdenének, akkor a stúdió egyszerűen nem foglalkozik velünk? Annyira kis fika szar piac lehetünk számukra, hogy egyszerűen annyit nem érünk meg, hogy a telefonkagylót felvegyék... Én ilyesmire is tudok gondolni... Nem felmenteni akarom én a hazai forgalmazókat, de egy stúdiót mi mással lehet rábírni a "magyarosításra" mint az eladási számokkal? Azokban pedig nem vagyunk jók...
0
2016. január 29., péntek 12:19
És amúgy mik a terveik? Mit dolgoznak egész nap?
0
2016. január 29., péntek 12:17
1-2 év és annak is örülhetünk majd, ha filmeket szinkronizálnak még itthon.

Katasztrófa de tényleg. Ilyen körülmények között legyen az ember jogkövető állampolgár.
0
2016. január 29., péntek 12:11
Ebben a pillanatban beszeltem a Szelekt-el es a Bad Boys 2 a kovetkezo 6 honapban biztos nem fog megjelenni. A Hotel Transylvania 2 se fog mostanaban. Tovabba Paramount filmek se fognak aprilisnal hamarabb megjelenni ha egyaltalan megfognak. Nevetseges es gyalazatos amit a Szelekt muvel. Tonkre **** teljesen a Sony es Paramount jogokat (is). Undorito!!!!
0
2016. január 29., péntek 10:31
Nagyon nem akarják. A fizikai hordozókra országonként kötnek szerződést, melyben alapvető feltétel, hogy külföldi cégnek nem lehet továbbpasszolni a terméket. Nyilván a magánszemély onnan vásárol, ahonnan tud, de a szinkron és/vagy felirat rákerülése a masterre az már a stúdió döntése (épp ezért nincs most a világon sehol magyar vonatkozás az újabb Disney BD-ken) tehát a mindenkori stúdiót kellene ilyen SeIect-félékkel átitatott közegből meggyőzni, hogy az amerikai cég(ek)nek az fogja a legnagyobb örömet okozni, ha az összes kiadványára ráteheti a magyar hangot. Ez azért inkább vicces, mint hihető.
most posts by TM
0
2016. január 29., péntek 10:09
Jó, de ha nagyon akarnák meg tudnák csinálni, hogy a német vagy a brit piaccal közös kiadványokat kapjunk. Ha a Netflixnek sikerült egyszerre 160 országban indulnia a közelmúltban, és ott is van nem kevés jogi procedúra, akkor nehogy már a dvd/bd piac bonyolultabb legyen.
0
2016. január 29., péntek 9:49
A hazai DVD után klasszisokkal jobb a Blu-ray képe, nem beszélve a 16:9-es arányról, amin először magam is meglepődtem, de tényleg igaz, és ráadásul nem a 4:3-ból vágták ki, hanem olyan az eredeti forrás, ami lehetővé teszi a szélesvásznat.
most posts by TM
0
2016. január 29., péntek 9:22
Valaki kompetens meg tudná nekem mondani, hogy A Bíborhegy (Crimson Peak) megjelenés mikorra várható (a lentiek tükrében kérdezem, hogy várható-e egyáltalán :):)).

Köszi!
0