Keresés

Megjelenések

2016. január 28., csütörtök 14:12
Amíg országonként tudnak jogdíjszerződéseket kötni fizikai hordozókra, addig nyilván nem fognak más konstrukciót ajánlani, engedni.
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 13:27
Nem is hülyeség ez az ötlet. Kár, hogy ez azért nem fog megvalósulni, mert a kiadóknak biztos nem éri meg. Mármint, hogy ők tuti ezt válaszolnák. Mi mást. :D :(
0
2016. január 28., csütörtök 12:47
A Nebraskáért tényleg nagy kár. Ha valami csoda folytán kijönne BD-n, rögtön rárepülnék. Addig meg jó lesz a vinyómon is...
0
2016. január 28., csütörtök 12:32
Nekem tökmindegy. De Ausztria közelebb van. :)
0
2016. január 28., csütörtök 12:30
Inkább az angolra, a német nyelvtől irtózom. :)
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 12:27
Ja, persze hogy nagyobb, én már rég mondom, hogy be kéne szüntetni a forgalmazást Magyarországon. Fixre rátenni minket a német piacra - de akkor mindenre - itthon meg az amúgy is üres és összenyomorított DVD részlegeket lehet másra használni.De ezen címek közül egyedül a Nebraskáért fáj(t) a szívem, de miután ***** megjelentetni azt meg már megvettem két éve kintről.
0
2016. január 28., csütörtök 12:16
Nagyobb.
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 12:11
Köszi!

Jó, ebből reálisan gazdaságosan csak a MI5 meg a T4, meg talán(!) a Spongyabob ami megjelenhetne... a többire nem is számít az ember.

Azt hittem, nagyobb a baj.
0
2016. január 28., csütörtök 12:05
Ez amolyan nesze semmi fogd meg jól info.
0
2016. január 28., csütörtök 11:51
Probálkozott valaki azzal hogy esetleg felhivja öket?
Kiváncsi vagyok másnak mit mondanak.
Nekem a hölgy azt mondta hogy megfognak jeleni(már mint a T-5 és a M:I 5) de pontos dátumott sajnos nem tudott mondani.
0
2016. január 28., csütörtök 11:49
Persze, tény, hogy tavasz óta nem jelent meg Paramount-film itthon.
0
2016. január 28., csütörtök 11:46
Amugy meg ez miert fejtegetes? Tenyek szerepelnek bemne!
0
2016. január 28., csütörtök 11:44
Akkor miert nem forgalmaz semmit a Szelekt?
0
2016. január 28., csütörtök 11:43
Ez természetesen csak fejtegetés, ha esetleg valakinek gondjai lennének a szövegértéssel. :)
0
2016. január 28., csütörtök 9:50
Láttam én is, hogy megjelent, sőt, 2.0-ás szinkronos verzióban is létezik, tehát akár még azzal is kiadhatnák.
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 9:32
De az Almanach project DVD már tavaly nyár óta fent van itt az Xpressen. Azóta csak tologatják a dátumát. Nem lennék meglepve, ha meg sem jelenne. Külföldön megjelent feliratos BD-n is, nemcsak DVD-n. Én még tavaly nyáron megvettem a feliratos BD-t belőle.
0
2016. január 28., csütörtök 9:19
A marketingesük sem lehet topon, ha azt nem vette figyelembe, hogy az olcsón megszerzett feliratos filmekből se fogy több, mint a drágán megszerezhetőkből. Vagyis ha már olcsón hozzájuthatnak, akkor érdemes lenne szinkront rátenni és a pluszköltség nagyobb eséllyel jönne vissza, mintha eleve csak felirattal dobják ki az üzletekbe, amit a vevők nagy része bottal se piszkál meg.
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 9:15
A Scouts Guide... kifejezetten sajnálatos, hogy nem került szinkron a BD-re.

Marha jó kis horror-vígjáték.
0
2016. január 28., csütörtök 9:14
Azaz március 9-i dátummal.
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 9:13
Ehhez képest Az Almanach projekt március 8-i dátummal szerepel itt az Xpress adatbázisában...
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 9:11
Biztosan nem esélyesek a S_electtől. Két hete megkérdeztem őket, azt válaszolták, hogy olyan Paramount filmet biztosan nem adnak ki, amin csak felirat van. A Paramount azokat is ugyanannyiért adná nekik, mint amin szinkron is van. És mivel feliratos filmekből kevés fogyna, így nem érné meg nekik, meg sem próbálnak feliratos Paramount filmeket kiadni.

A Sony olcsóbban adta nekik a feliratos Zathurát és Jumanjit, így azokat azért merték bevállalni, de feliratos Paramount filmet biztosan nem adnak ki.
0
2016. január 28., csütörtök 8:57
Csakhogy ezekről nem is volt szó és/vagy még moziforgalmazásra se hozták be őket, így nem is várta senki a megjelenésüket. Mondjuk csak felirattal ezek az egypálcás alkotások éppenséggel esélyesek, mivel valószínű ezeket még a Paramount is odaadja rézpénzért. Már persze ha a Szelekt akar valami kereskedői látszatot mutatni.
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 8:39
Plusz még ezek is:

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
Hot Tub Time Machine 2.

Mindkét BD-n rajta vagyunk magyar felirattal, de szinkron nincs rajtuk. Így ezek itthon soha nem fognak megjelenni.
0
2016. január 28., csütörtök 5:52
Ezek a Paramount-nem megjelenések...
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 5:46
Az új megjelenések közül az alábbiak:

Nebraska
Férfiak, nők és gyerekek
Hazárdjáték
Spongyabob - Ki a vízből!
Az Almanach projekt