Keresés

Megjelenések

2016. január 29., péntek 12:35
Ez jo kerdes. Passz. Talan Jamamura Ur aki mar jo ideje ott dolgozik o tudna valaszolni de mar o is leszar minket. Biztos van fontosabb dolga.
0
2016. január 29., péntek 12:31
Olyan nem lehet például, hogy mondjuk lejártak a stúdióval a szerződései a hazai forgalmazónak, és most mikor nekikezdenének, akkor a stúdió egyszerűen nem foglalkozik velünk? Annyira kis fika szar piac lehetünk számukra, hogy egyszerűen annyit nem érünk meg, hogy a telefonkagylót felvegyék... Én ilyesmire is tudok gondolni... Nem felmenteni akarom én a hazai forgalmazókat, de egy stúdiót mi mással lehet rábírni a "magyarosításra" mint az eladási számokkal? Azokban pedig nem vagyunk jók...
0
2016. január 29., péntek 12:19
És amúgy mik a terveik? Mit dolgoznak egész nap?
0
2016. január 29., péntek 12:17
1-2 év és annak is örülhetünk majd, ha filmeket szinkronizálnak még itthon.

Katasztrófa de tényleg. Ilyen körülmények között legyen az ember jogkövető állampolgár.
0
2016. január 29., péntek 12:11
Ebben a pillanatban beszeltem a Szelekt-el es a Bad Boys 2 a kovetkezo 6 honapban biztos nem fog megjelenni. A Hotel Transylvania 2 se fog mostanaban. Tovabba Paramount filmek se fognak aprilisnal hamarabb megjelenni ha egyaltalan megfognak. Nevetseges es gyalazatos amit a Szelekt muvel. Tonkre **** teljesen a Sony es Paramount jogokat (is). Undorito!!!!
0
2016. január 29., péntek 10:31
Nagyon nem akarják. A fizikai hordozókra országonként kötnek szerződést, melyben alapvető feltétel, hogy külföldi cégnek nem lehet továbbpasszolni a terméket. Nyilván a magánszemély onnan vásárol, ahonnan tud, de a szinkron és/vagy felirat rákerülése a masterre az már a stúdió döntése (épp ezért nincs most a világon sehol magyar vonatkozás az újabb Disney BD-ken) tehát a mindenkori stúdiót kellene ilyen SeIect-félékkel átitatott közegből meggyőzni, hogy az amerikai cég(ek)nek az fogja a legnagyobb örömet okozni, ha az összes kiadványára ráteheti a magyar hangot. Ez azért inkább vicces, mint hihető.
most posts by TM
0
2016. január 29., péntek 10:09
Jó, de ha nagyon akarnák meg tudnák csinálni, hogy a német vagy a brit piaccal közös kiadványokat kapjunk. Ha a Netflixnek sikerült egyszerre 160 országban indulnia a közelmúltban, és ott is van nem kevés jogi procedúra, akkor nehogy már a dvd/bd piac bonyolultabb legyen.
0
2016. január 29., péntek 9:49
A hazai DVD után klasszisokkal jobb a Blu-ray képe, nem beszélve a 16:9-es arányról, amin először magam is meglepődtem, de tényleg igaz, és ráadásul nem a 4:3-ból vágták ki, hanem olyan az eredeti forrás, ami lehetővé teszi a szélesvásznat.
most posts by TM
0
2016. január 29., péntek 9:22
Valaki kompetens meg tudná nekem mondani, hogy A Bíborhegy (Crimson Peak) megjelenés mikorra várható (a lentiek tükrében kérdezem, hogy várható-e egyáltalán :):)).

Köszi!
0
2016. január 28., csütörtök 14:12
Amíg országonként tudnak jogdíjszerződéseket kötni fizikai hordozókra, addig nyilván nem fognak más konstrukciót ajánlani, engedni.
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 13:27
Nem is hülyeség ez az ötlet. Kár, hogy ez azért nem fog megvalósulni, mert a kiadóknak biztos nem éri meg. Mármint, hogy ők tuti ezt válaszolnák. Mi mást. :D :(
0
2016. január 28., csütörtök 12:47
A Nebraskáért tényleg nagy kár. Ha valami csoda folytán kijönne BD-n, rögtön rárepülnék. Addig meg jó lesz a vinyómon is...
0
2016. január 28., csütörtök 12:32
Nekem tökmindegy. De Ausztria közelebb van. :)
0
2016. január 28., csütörtök 12:30
Inkább az angolra, a német nyelvtől irtózom. :)
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 12:27
Ja, persze hogy nagyobb, én már rég mondom, hogy be kéne szüntetni a forgalmazást Magyarországon. Fixre rátenni minket a német piacra - de akkor mindenre - itthon meg az amúgy is üres és összenyomorított DVD részlegeket lehet másra használni.De ezen címek közül egyedül a Nebraskáért fáj(t) a szívem, de miután ***** megjelentetni azt meg már megvettem két éve kintről.
0
2016. január 28., csütörtök 12:16
Nagyobb.
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 12:11
Köszi!

Jó, ebből reálisan gazdaságosan csak a MI5 meg a T4, meg talán(!) a Spongyabob ami megjelenhetne... a többire nem is számít az ember.

Azt hittem, nagyobb a baj.
0
2016. január 28., csütörtök 12:05
Ez amolyan nesze semmi fogd meg jól info.
0
2016. január 28., csütörtök 11:51
Probálkozott valaki azzal hogy esetleg felhivja öket?
Kiváncsi vagyok másnak mit mondanak.
Nekem a hölgy azt mondta hogy megfognak jeleni(már mint a T-5 és a M:I 5) de pontos dátumott sajnos nem tudott mondani.
0
2016. január 28., csütörtök 11:49
Persze, tény, hogy tavasz óta nem jelent meg Paramount-film itthon.
0
2016. január 28., csütörtök 11:46
Amugy meg ez miert fejtegetes? Tenyek szerepelnek bemne!
0
2016. január 28., csütörtök 11:44
Akkor miert nem forgalmaz semmit a Szelekt?
0
2016. január 28., csütörtök 11:43
Ez természetesen csak fejtegetés, ha esetleg valakinek gondjai lennének a szövegértéssel. :)
0
2016. január 28., csütörtök 9:50
Láttam én is, hogy megjelent, sőt, 2.0-ás szinkronos verzióban is létezik, tehát akár még azzal is kiadhatnák.
most posts by TM
0
2016. január 28., csütörtök 9:32
De az Almanach project DVD már tavaly nyár óta fent van itt az Xpressen. Azóta csak tologatják a dátumát. Nem lennék meglepve, ha meg sem jelenne. Külföldön megjelent feliratos BD-n is, nemcsak DVD-n. Én még tavaly nyáron megvettem a feliratos BD-t belőle.
0