Én hülye vagyok az ilyenhez (sosem tudtam, mert sosem érdekelt, mi kihez tartozik), úgyhogy felvilágosítanátok, mi nem jelenik meg? Mármint aminek emberi ésszel meg kéne...
0
2016. január 28., csütörtök 0:29
2288
Tényleg tudja valaki ki név szerint a Szelekt tulajdonosa? Szórnék reá néhány átkot :)
0
2016. január 28., csütörtök 0:27
19957
Csak igy megint velunk gyujtokkel ********, meg sajat magukkal is. Mert mire vegre kiadjak X filmet addigra mar meglesz mindenkinek kulfoldrol es nem is kell messzire menni erte. Utana meg sirhatnak h itthon nem fogy.
0
2016. január 27., szerda 23:53
52685
Valami olyan infót hallottam, hogx a SeIect megpróbált egyfajta stratégiát alkalmazni a Paramounttal szemben, csak nem jött be nekik. Nos, ha ez a haditerv az volt, hogy direkt nem adnak ki semmit, hátha az amerikai stúdió ettől megretten és majd kevesebb pénzért többet ad, akkor ez marhára nem jött be. Na de a bénázást nem most kezdte a hazai társulat, hanem már a Transformers 3. BD3D elpasszolásával. A térhatás-láz tetőpontján kishitűen kihagyni a ziccert nagy malőr volt. Innen már csak egy ugrás volt az Indiana Jones BD-ről való lemaradás, a fokozatosan csökkenő példányszámú megjelenések, az utánpótláshiány, majd az elégleszidecsakafeliratis-hozzáállás. Már tavaly is cirkusz volt a megjelenésekkel. Amikor a világon már mindenhol sz@rránézték a Lucy-lemezeket és az ibéjen már háromszor gazdát cseréltek a korongok, addig a Válogatós kiadótól csupán a nagy büdös semmit kaptuk. ************** Azon csodálkozom, hogy még valaki csodálkozik azon, hogy most épp a Paramount-renomét b....ák szét. Pedig igazán meg lehet őket érteni: az Universal-nál már eldobták a kalapácsnyelet, a Sony-filmek sírbatételéhez meg még csak nemrég kaptak felhatalmazást, így arra még nem volt idő, ezért kizárásos alapon csak a Paramount-kapcsolat szétzilálása lehetett a tavalyi produkciójuk.
most posts by TM
0
2016. január 27., szerda 22:59
19957
Ennyit a Szelektrol es a Paramountos filmekrol:
"Egy kérdésre, amely arra vonatkozott, hogy van-e valami biztató hír Szelekt/Paramount-ügyben, Zalaba Ferenc így válaszolt: "Utoljára tavaly tavasszal jelent meg Paramount-film Magyarországon, és azóta a helyzet egyáltalán nem lett rózsásabb. A Paramount mindig is híres volt arról, hogy nem kedvez a kisebb piacoknak (nincsenek katalógus-megjelenések, drágák a kiadványok), ezért rivális forgalmazók szemlátomást nem is kapkodnak azért, hogy aláígérjenek a Szelektnek, hogy a Paramountnak megérje szerződést bontani... Szóval meglehetősen pesszimista vagyok."
Ebbol csak azt nem ertem ha vannak kesz lemezek es elo szerzodesuk van akkor miert nem hozzak ki a mar meglevo filmeket? Hisz ok nem 1-1 filmre kotottek szerzodest hanem az osszesre.
0
2016. január 27., szerda 16:07
1849
Hú igen, képileg nagyon ott van a szeren. Én csak ámultam 1-1 képkockán, hogy így is lehet egy régi sorozatot felújítani? Nem mellékesen ugye 16:9 a képarány, amit nagyon sokáig én sem tudtam, hogy az amit a tévében anno láttunk az csonkolt cucc volt. Árban kéne tisztességesen belőni és akkor nem lenne gond. De vicces lesz amikor jön az új évad és a régiekkel meg adósak az illetékesek.
0
2016. január 27., szerda 15:00
1130
Ez éppen olyan, mint amikor az Intercom mondogatta ugyanezt folyamatosan. Azóta is jön dvd-n... Mondjuk engem rohadtra nem érdekel már, már rég beszereztem külföldről. Magyar vonatkozás nincs rajta ugyan, de mivel beszélek angolul, ez nem gond. Annyi a probléma, hogy így csak magányosan tudom nézni. :)
Itt jegyzem meg, hogy nekem még 1db bd sincs a polcomon, de a sorozat bd kiadásának a képminősége annyira meggyőző, hogy lehet mégiscsak elvesztem vele a szüzességemet. Meglátjuk, még meditálok rajta. (itthoni megjelenésre amúgy is 0.0 esélyt látok)
0
2016. január 27., szerda 14:43
52685
Szívesen! Kötéltánc 3D-ben kötelező feladata a kiadónak.
most posts by TM
0
2016. január 27., szerda 13:58
1849
Most ez vagy marketingduma vagy tényleg van rá valami esély. Legyen már! :D X-aktákat mindenkinek.
0
2016. január 27., szerda 13:46
3535
Ez jó hír, akkor talán a Kötéltáncot is kiadják végre.
Köszi!
0
2016. január 27., szerda 13:35
1154
Az a S_electhez tartozik.
0
2016. január 27., szerda 13:21
52685
Hotel Transylvania 2. BD3D lesz, az tuti! :)
most posts by TM
0
2016. január 27., szerda 10:18
108
Nekem is kéne! Már tavaly is kérdeztem Bontonfilm kiadónál: "Jelenleg tárgyalásokat folytatunk a Foxszal az X-akták-sorozattal kapcsolatban." Reméljük...
0
2016. január 27., szerda 10:13
3535
Bontonfilm februári megjelenései mikor lesznek publikusak?
0
2016. január 26., kedd 23:55
1130
(Mindeközben az USA-ban szépen megjelent a teljes x-akták sorozat BD-n, ráadásul évadonként kb. olyan árban, mint amennyiért itt a dvd-t kínálták teljes áron)
0
2016. január 26., kedd 21:29
108
Nem baj! Jobb, mint semmi. :)
0
2016. január 26., kedd 21:21
1698
Ez nem túl jó hír...
Ha csak így van akkor csökkentsék az árát is a megjelenéseknél! Mert ugye a szinkronért nem kell már többet fizetniük...
Lassan tényleg az lesz ha normális kiadású lemezt akar az ember akkor az alternatív megoldásokhoz kell folyamodnia...
SuperHeRo
0
2016. január 26., kedd 19:56
627
Hát ez szuper... akkor hamarosan nagyobb összeg marad más egyébre, a feliratos sikerfilmeket tartsák meg.
0
2016. január 26., kedd 19:33
19957
A masik meg h Warneres filmre (The 33) mar ra se kerultunk. :( Ja es jon jonehany klasszikus is a Warnertol es azokon se vagyunk rajta. :(
0
2016. január 26., kedd 19:31
19957
Koszonjuk Szelekt! Kezdodik! Uj Paramountos megjelenesen mar csak felirattal vagyunk BD.n. Hamarosan mar ugyse....
0
2016. január 25., hétfő 11:50
536
A kèrdés az valyon ezekböl a"filmekböl" hogy a pékben tartják fenn magukat? Hisz egy-kétt cimtöl eltekintve(John Wick pl.) a többiböl kizárt hogy annyi fogyna.
0
2016. január 25., hétfő 10:40
1698
Ez jó hír. Reméljük a bővített verziót adják majd ki.
SuperHeRo
0
2016. január 25., hétfő 7:57
19957
Persze mert ezek a gagyi filmek fillerekbe kerulnek csomagokban.