Egyébként még az alábbi témákról kérdeztem őket, hátha érdekel még mást is. Írtam nekik, hogy gond van a Pixel fémdobozokkal, mert tele vannak ujjlenyomatokkal a lemezek, és többeknek karcos a fémdoboz. Valamint a mostanában megjelent normáltokos BD-knél alig lehet a tokról leszedni a csomagolófóliát, mert a tok tetejére és aljára hozzáragadt a fólia. Erre ezt válaszolták:
"Novemberben kipróbáltunk egy másik csomagolócéget, de észrevettük mi is a hibákat és jeleztük nekik. Azt ígérték, hogy a gépeket finomhangolják, hogy a jövőben ne legyen ilyen probléma, illetve jobban odafigyelnek a fémdobozok csomagolására."
Kérdeztem még, hogy mi van a tavalról elmaradt Bad Boys 2 BD-vel és Final Girls DVD-vel, de még egyikről sincs pontos infójuk, hogy mikor jönnek.
Kérdezgettem, hogy mik azok amik várhatók még mostanában. Februárban jön a Hotel Transylvania 2, márciusban a Libabőr DVD-n és BD-n. Mindkettőből szeretnének fémdobozos kiadást is kiadni, de még nem 100%, hogy lesz ezekből steelbook, de nagyon valószínű.
A Mission Impossible 5 és Terminátor 5-ös kérdésemre nem válaszoltak.
Vannak olyan Paramount filmek, amelyek még tavaly jelentek meg külföldön magyar feliratos BD-n. (Project Almanac, Hot Tub Time Machine 2). És szintén feliratosan jön hamarosan külföldön a Scouts Guide to the Zombie Apocalypse BD. Ezek biztosan nem jelennek meg itthon. Akit érdekel az vegye meg külföldről. Feliratos Paramount BD-ket nem terveznek kiadni, mivel a Paramount jóval drágábban adja nekik a BD-ket, mint a Sony, ezért nem éri meg nekik. A Sony által kiadott Zathuránál és Jumanjinál még megérte kiadniuk feliratosan, de feliratos Paramount BD biztosan nem lesz.
Ezekről volt szó, hátha mást is érdekel.