Keresés

Megjelenések

2015. december 17., csütörtök 16:27
"Megyek és hozom az újság, hozom az újság" :)
0
2015. december 17., csütörtök 16:22
Én benne lennék. Úgy is csak az első 2 évad van meg dvd-n. :)
0
2015. december 17., csütörtök 16:22
Én benne lennék. Úgy is csak az első 2 évad van meg dvd-n. :)
0
2015. december 17., csütörtök 15:56
Igen, az nagyon nagy ajándék lenne minden rajongónak. De mivel az említett dvd-k már ellepték a paicot, így a drágább BD-t nem hiszem, hogy sokan feltennék a polcra. Lehet erről is kellene igényfelmérés. Sőt! :D
0
2015. december 17., csütörtök 11:59
Főleg a 4:3 képarányú részekre amit a dvd-re írtak. :) Bár anno még nem volt 16:9-es tv-k. De örülnék ha kijönne egy javított verzió ami már 16:9-es és Blu ray minőségű lenne. Akkor azonnal lecserélném :)
0
2015. december 17., csütörtök 11:59
Főleg a 4:3 képarányú részekre amit a dvd-re írtak. :) Bár anno még nem volt 16:9-es tv-k. De örülnék ha kijönne egy javított verzió ami már 16:9-es és Blu ray minőségű lenne. Akkor azonnal lecserélném :)
0
2015. december 16., szerda 11:36
Igen, emlékszem is a reklámra: "2004 a Jóbarátok éve" keresd a dvd-t a boltokban stb. Régi szép idők. :D
0
2015. december 16., szerda 11:34
Ja, nincs 30-40 ezer a párnába varrva, nekem sem. De viszont ha elérhető lenne, sok esetben elgondolkodnék, hogy megéri rá gyűjteni, mert nem hiányos, az összes részt tartalmazza és egyben szépen mutat.

Pl. ott van a Halló halló évek óta nem elérhető, már lemondtam róla rég. Erre egy kedves fórumtárs ideadta egészen jó áron, tehát amit szeret az ember, azt évek múlva is megveszi vagy felkutatja. Ha 2016-ban legalább 2 cím megjelenne egyben az általam említett sorozatokból, tuti összegyűjteném rá a zsetont.

Az Entourage-t tudod, hogy én is szeretem, a mozifilmet is vigyorogva ültem végig. De én is azt hiszem, hogy az kevésbé fogyna, de sajna nem is ismerik sokan.

Viszont amíg irreális az árképzés, addig nem fog fogyni. Oké, amazon, de ott van a Drót vagy a Gengszterkorzó pakk mind a kettő 50-55 font között mozog, na az már egy nagyon jó ár. Ha itthon is meghonosodna ez az ár, nem lenne baj a sorozatok eladásával.
0
2015. december 16., szerda 11:01
Igazad lehet. Lehet, hogy ezeket a sorozatokat az össz. évaddal együtt fogják kiadni. Csak az a rossz, hogy nem tudni, hogy hány évad lesz még :) Mert pl. a Jóbarátok is 2004-ben jelent meg DVD-n amikor az utolsó évadot is leadták.
0
2015. december 16., szerda 11:00
Azért azt is nézd, hogy ezeket a sorozatokat vajon hány ember tudná egyben megvenni? Mondjuk 30-40e sorozatonként azért nincs ott minden háztartásban a párnába varrva...

Azt meg, hogy miből lenne hiány egy hét után, hát nem tudom... A lent felsorolt címekből (nem amiket te írtál hanem a korábbi hozzászólóké) engem például semmi nem érdekel, egyik szarabb mint a másik...

Én nagyon szeretem az Entourage-t. De ettől még én nem gondolom azt, hogy piacképes lenne... Ez a 14 évesek logikája...
0
2015. december 16., szerda 10:55
A film még könnyebb tészta, mivel ott önmagában kell csak kiadni (persze sokszor nehéz még ezt is véghezvinni). A sorozatoknál az a baj, hogy évadokban gondolkodnak csak a kiadók. Mivel nálunk rengeteg sorozat hiánycikk alapból (tehát meg sem jelent) így az lenne a legjobb üzleti modell, hogy az egész sorozatot egy pakkban/gyűjteményben adnák ki. Egy csomó sorozat már lezárult. Jóbarátok, Maffiózók, Csillagkapu, X-akták, Drót, Brekaing Bad, ST sorozatok, Hősök, Szökés stb. Ezek mind jöhetnének BD-n vagy dvd-n komplett kiadásokban.  Mert vagy félbemaradtak vagy már nem is kaphatóak vagy sosem voltak elérhetőek. Csak ennyi a feladat. :) :(
0
2015. december 16., szerda 10:47
Én a sorozatokhoz oda raknám a The Walking Dead, agymenők Blu ray változatát. Bár lehet hogy ezeket külföldről fogom megszerezni hála a magyar kiadóknak.
0
2015. december 15., kedd 22:25
Az attól függ, 200 vagy 2000 darabot gyártanak le belőle. :)

0
2015. december 15., kedd 22:21
Ugyan nem első hetes, de időközben a Bazi nagy francia lagzik is hiánycikk lett.
most posts by TM
0
2015. december 15., kedd 22:01

Film: pl. Aludj csak, én álmodom

Sorozat: pl. Csillagkapu

Egyébként hosszú lenne a lista.

0
2015. december 15., kedd 21:28
Szerintetek melyik az a Film, Sorozat amiből már az első hét elteltével készlethiány lenne az egész országban? Itt azokra gondolok amik még nem jelentek meg országban.
0
2015. december 15., kedd 18:11
Ez részben érzelmi dolog is. Ha valaki kötődik egy filmhez, akkor hajlamos elcsábulni egy gyűjteményes kiadás láttán. Mert tetszik neki. Amúgy meg egy filmet sem kéne megvenni, mivel mindig jön egy újabb, ami talán még jobban is tetszik, mint a régebbi. :)
most posts by TM
0
2015. december 15., kedd 18:03
Én pontosan ez miatt nem veszek semilyen gyűjtődobozos kiadást. Felesleges. Mindig jön egy újabb rész.
0
2015. december 15., kedd 17:30

Ott a pont.

Vedd úgy, hogy nyomtam egy "Tetszik"-et.

0
2015. december 15., kedd 9:31
Szép gyűjtemény.
0
2015. december 15., kedd 9:25
Ilyen alapon a te gyűjteményedben is van vagy 50 felesleges kiadás.... már bocs!
0
2015. december 15., kedd 7:45
a harmadik részen rajta vagyunk felirattal
amúgy meg felesleges most ilyen kiadás mert jön a többi rész/folytatás
0
2015. december 15., kedd 5:44

Az első három részen nem vagyunk rajta, de szerintem egy hasonló kiadást
(mind az öt részen magyar szinkronnal!) a magyar piac is elviselne:

0
2015. december 13., vasárnap 16:05
Tényleg nagyon mély, szép és szomorú film az öregségről. Némelyik mondata a filmnek önmagában megrendítő. A képek meg a szokásos sorrentinoi minőségben andalítanak el a szépségükkel és a tempójukkal. Ahogy A nagy szépség Fellini Édes életét és Antoioni filmjeit idézte fel bennem, ez Thomas Manntól A varázshegyet.
0
2015. december 13., vasárnap 14:59
Nekem már vasban itt pihen.:)
0