Keresés

Megjelenések

2015. október 30., péntek 11:04
Life After Beth - magyar felirat

Az Almanach projekt (Project Almanac) - magyar felirat

Aranyoskám (Tootsie) - magyar szinkron, felirat

Túl az Óperencián (Far and Away) - magyar felirat

Nulladik óra (The Breakfast Club) - magyar szinkron, felirat

Felnyomva (Stretch) - magyar szinkron, felirat

Bajkeverő majom (Curious George) - magyar felirat

Casper - magyar felirat

My Girl - Az első szerelem (My Girl) - magyar felirat

Csillagközi romboló (Battlestar Galactica) - magyar felirat
0
2015. október 27., kedd 20:18
Mert a jövőbe lát. :)
Amúgy lassan szállingózhatnának a hírek a kiadók novemberi megjelenéseiről.
0
2015. október 27., kedd 19:59
Miért?
0
2015. október 27., kedd 19:55
Novemberi és decemberi megjelenések kész pocsék!
0
2015. október 25., vasárnap 1:40
Ráadásul az amerikai változatára kerültünk fel, láttam a borító hátulját. DVD-n viszont szerencsénk van hogy nem jött ki, mivel az 4:3 pan-scan formátumban látott napvilágot világszerte. BD-n látható először eredeti képaránnyal.
0
2015. október 25., vasárnap 1:19
Igen arra köszi szépen. Nos akkor BD lesz belőle, azon rajta vagyunk felirattal.
0
2015. október 24., szombat 23:34
Ha a John Wayne filmre gondolsz, az nálunk nem jelent DVD-n, még feliratosan sem.
0
2015. október 24., szombat 23:13
Tudja
0
2015. október 24., szombat 23:13
Tuja valaki, hogy A pokol tornácán (Hellfighters) megjelent itthon? Nem találom az xpress adatbázisban.
0
2015. október 23., péntek 21:52
bizony így
0
2015. október 23., péntek 21:51
Na ez az! Én is rögtön erre gondoltam.
0
2015. október 23., péntek 21:50
De gondolom ez nem csak az online boltokra érvényes, igaz?

Mert offline tudok más boltokat is akik egy csomó külföldi kiadványt árusítanak, amelyeknek van hazai jogtulajdonosa.
0
2015. október 23., péntek 21:48
a forgalmazó=jogtulaj

Xpress, MM, stb... ők a kereskedők, boltok
0
2015. október 23., péntek 21:47
pedig hidd el hogy nem szabadna
ha valaki felnyomná őket úgy megbüntetnék őket hogy csak nyekkennek
0
2015. október 23., péntek 21:25
Ha megnézed a BD listájukat nagyon sok filmet forgalmaznak(tak) ilyen paraméterekkel(magyar vonatkozás nélkül).
A Galaxis őrzői már régóta kapható náluk.
0
2015. október 23., péntek 20:57
"De ők egy bolt, és nem forgalmazzák, hanem behoztak kb 20 darabot az országba és azt adják el..."

OFF: Rég óta olvasom itt a fórumon, és úgy gondolom, keverednek az egyes fogalmak.

A hazai fogyasztóvédelmi törvény szerint "Forgalmazó - az a vállalkozás, amely a terméket közvetlenül a fogyasztó részére forgalmazza".
Tehát a bolt, ahonnan te mint vásárló (jogilag: fogyasztó), megvásárolhatod a terméket.
Az Express, az egyéb webáruházak, valamint a hagyományos boltok és áruházak (pl. MM).

Amire szerintem te gondolsz, az a "Filmforgalmazás", amely a gyakorlatban - jellemzően - teljesen más tevékenységet takar (mint a fogyasztó számára közvetlen értékesítés).
0
2015. október 23., péntek 20:42
Korábban nem értettem, hogy itt a fórumon, vagy a DVDExtra fórumán miért támadják oly  sokan Dömit, amiért gyakran elégedetlenkedik a ProVideo kapcsán...

Az eltelt időszakban viszont megértettem, viszont azt is, hogy miért írja mindazt, amit.

Az elmúlt hónapokban előttem is leszerepelt a ProVideo. A "Hobbit BD3D" gyűjtemény kapcsán már az óriási baki, hogy valamit elrontottak a "Váratlan Utazás" lemezénél, emiatt mindegyiket ki kellett bontaniuk, majd újrafóliázni...

De hogy ezt olyan gyalázatos minőségben tették, ahogyan, az elfogadhatatlan.

A termék fólizását ugyanis valami szerencsétlen, hozzá nem értő úgy oldotta meg, hogy berakta a gépbe, és addig nyomta rá a forró hőt folyamatosan, amíg a fólia teljesen össze nem zsugorodott rajta.
Csakhogy ennek eredményeként nem csak a zsurgorfólia, hanem a termék BD tokjának műanyag borítója is megolvadt, összegyűrődött.

(Alapvető dolog, hogy fokozatosan, a gépet meg-megállítva szabad csak ilyen terméket fóliázni.)

És sajnos minden a boltban kapható kiadvány ilyen volt! Négy csomag volt akkor készleten, és választhattam, hogy a két botrányosan gyűrött/olvadt, az egy nagyon gyűrött/olvadt, vagy a közepesen gyűrött/olvadt példányt kérem.

Ez a kritikán aluli, gyatra munka számomra a vásárló, a gyűjtő meg nem becsüléséről árulkodik.

Ehhez jönnek a semmit nem érő, szalvéta vékonyságú, nyeklő-nyakló "díszdobozok" a kiadványokon, a Disney kiadványok kapcsán történő ködösítés és szerencsétlenkedés, az állandó halasztásokról, és a többi (nem) megjelenő címről nem is beszélve...

Komolyan kérdem, hogy ezek után miért az kapja meg a magáét, aki szóvá meri tenni a színvonalát (ill. annak hiányát) az említett cég tevékenységének!?
0
2015. október 23., péntek 20:02
Akkor a jogtulaj miatt volt duplája az Eastwood doboz ára :)
0
2015. október 23., péntek 19:13
Passz.

A vonatkozó jogszabályokat nem ismerem. Mindenesetre érdekes...
0
2015. október 23., péntek 19:09
Hat errol beszelek. Ezt nem tehetnek meg! Anno itt is felvetodott de xpress utanajart es nem szabad, nem legalis, mert igy megkerulik az itthoni jogtulajt.
0
2015. október 23., péntek 19:06
De ők egy bolt, és nem forgalmazzák, hanem behoztak kb 20 darabot az országba és azt adják el...
0
2015. október 23., péntek 18:49
Na es ezek utan ne mondja nekem a PV h nincs ra kereslet ha meg magyar vonatkozas nelkul is be meri vallalni itthon a forgalmazasukat. Azert azt ne felejtsuk el h igy amugy illegalis mert nem lehetne igy forgalmazni h a hazai jogtulajt megkerulik.
0
2015. október 23., péntek 17:38
Fura hírlevelet kaptam az egyik ilyen DVD/BD webáruháztól.
Náluk kapható lesz a Galaxis őrzői, meg a Bosszúállók 2 is, mind a kettő ugye eredeti nyelven szinkron nélkül.
Fura volt látni, hogy bevállalják, hogy így is megjelentetik...
Természetesen angol borítóval.
SuperHeRo
0
2015. október 23., péntek 14:01
Úgy legyen. :)

0
2015. október 23., péntek 10:53
Azt írta, a csehek is csak felirattal kerültek rá. Nyilván arra célzott, hátha az ő szinkronjuk plusz a mi magyar vonatkozásunk miatt együtt már megéri, ha csak miattunk nem is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0