Ha ez összejönne, akkor már nem tudná a Provideo lemosni magáról, hogy ő baszta el a Disney-t!!!
0
2015. szeptember 14., hétfő 11:47
19952
Sajnos amig a ProVideo-nal vannak a WD jogok addig biztos nem lesz. Sot kulfoldi kiadasokon se leszunk rajta. :(
0
2015. szeptember 14., hétfő 11:45
1849
Az nekem is fáj. Eddig nem rendeltem kintről soha, nem is akartam/akarok annyira, de ha az Inside Out nem lesz BD-n akkor nagyon szomorú leszek.
0
2015. szeptember 14., hétfő 2:55
52684
Már erre is létezik megoldás. :) Csak egy kinti BD meg egy magyar DVD kell hozzá.
most posts by TM
0
2015. szeptember 13., vasárnap 22:36
1759
Ez remek hír! Nagy kár, hogy a többi Disney filmre nincs esély BD-n :( Legnagyobb fájdalmam az, hogy nem lesz Agymanók BD :(
0
2015. szeptember 13., vasárnap 22:08
7074
Ez nagyon jó hír!
0
2015. szeptember 13., vasárnap 20:45
3534
Köszönöm a válaszotokat!
Kár :(
0
2015. szeptember 13., vasárnap 20:42
1141
Csak az SW VII-ről.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 19:40
14594
Szerintem kizárólag az SW VII-re vonatkozik. Hallottam egy olyan pletykát (tehát a valóságtartalma erősen kérdőjeles), hogy a Bontonfilm tárgyal a home video jogokról.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 19:08
3534
És ez csak az új SW-ra vonatkozik vagy esetleg más Disney filmek is esélyesek?
0
2015. szeptember 13., vasárnap 18:50
1141
Azért még ne mondjon le senki az új SW BD-változatáról. És igényfelmérésről is szó van, de lehet, hogy egy kicsit másképpen. Reméljük, hogy hamarosan tudunk jelentkezni a részletekkel.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 14:03
6056
Egyébként csak, hogy tisztázzam, én nem azt mondom, hogy NE jelenjem meg az új Star Wars rész BD-n, hanem azt, hogy NEM FOG. Tehát abszolút nem vagyok ellene,felőlem jöhet minden, minél több film jön annál jobb (az xkluzív zóna termékeinél már kiujjongtam magam).
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:56
3091
Az észosztás tényleg király, a káröröm az én ízlésemnek már kicsit kevésbé szofisztikált:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:36
6056
De a káröröm meg azt észosztás sokkal jobb móka az pedig társas tevékenység :-)
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:28
3091
Hogyne, már most is folyamatosan azt csinálod:D
Mondjuk ugyanúgy jogod van ahhoz is, hogy ne mások előtt bonyolítsd a dolgot...
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:25
6056
Ok, ez jogos, én túl földhözragadt/realista vagyok :-D
Cserébe viszont fenntarthatom a jogot, hogy röhögjek ha nekem lett igazam?? :-D
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:18
3091
Nézd, tőled nem is várja senki, hogy bármit is tegyél azért, hogy legyen nálunk akár Star Wars BD, akár Disney Blu-ray úgy általában. Ha valaki nem akarja vagy nem érdekli, akkor egyáltalán nem kötelező, nem kényszerítheti rá senki sem, hogy akár csak a kisujját is megmozdítsa.
De azért ha lehet, hagyd meg másoknak a lehetőséget, hogy megpróbáljanak változtatni a helyzeten, még ha csak a maguk kicsinyes, esélytelen módján is teszik. Ha végül mégsem lesz az egészből semmi, akkor majd magunkban feldolgozzuk a dolgot úgy, ahogy tudjuk, de azt gondolom, saját szívünk joga, hogy ne könyveljük el előre a negatív végeredményt.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 12:56
6056
Nézd az a baj ezzel, hogy a Disney nem a mozis nézőszám miatt húzott ki, hanem a torrentezés miatt. A mozis nézőszámból pedig túl sok mindenre nem lehet következtetni a BD eladások terén, hiszen sok embernek lehet, hogy csalódás lesz a film, vagy amúgy se vesz BD-t, DVD-t, csak moziba jár. De amúgy is, ha most globálisan nézzük az eladási számokat, nézzék meg mondjuk 300.000-en. Abból mennyi veszi meg BD-n? 300? :D Na jó, vegye meg 5.000 ember. Szerinted ez mennyit dob a Disney számain világviszonylatban? Szart se. Simán megéri beáldozni egy fika számokat produkáló országot, hogy példát statuáljanak, bármi is álljon a háttérben. Zéró, nulla, semmi az esély. A Galaxis Őrzőinél már végig lett zongorázva és lám nem, hogy csak DVD lett, abból is egy igazi ótvar szar kiadás. Tehát NEM LESZ, NEM LESZ és NEM LESZ STAR WARS BD az új részből.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 11:55
3091
Kíváncsiságból, na és már csak a "soha ne mondd, hogy soha" elv miatt én is benne lennék egy ilyen igényfelmérésben, de attól tartok, így sem jönne össze annyi potenciális rendelés, hogy az ésszerű hivatkozási alapként szolgálhasson. Akkor látok erre esélyt, ha kellő publicitást kapna a dolog, de ehhez komolyabb összefogásra/szervezésre lenne szükség.
Amennyiben addig nem változik a helyzet a Disney, illetve konkrétan a Star Wars BD-k terén, akkor január közepe táján rá kell dobni az illetékesek asztalára az addigi mozis nézőszámokat, melyek aligha állnak meg néhány százezer fő alatt. Aztán meglátjuk, arra mit reagálnak - de az biztos, hogy akkor már semmi értelme verni az asztalt, amikor bejelentették a megjelenést, és kiderült, hogy nem tervezik a BD-t, illetve már le is gyártották magyar vonatkozás nélkül.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 11:39
3534
Ugyan mit érnének el vele?
Ha erre a filmre nem lenne kereslet, akkor semmire, de itt konkrétan a Disney hozott egy döntést amely felülírhatatlan és ez ellen se a PV se más kiadó nem tehet semmit.
Hiába gyűlne össze megfelelő számú előrendelés, akkor se jelenhetne meg itthon. Akkor meg minek?
0
2015. szeptember 13., vasárnap 11:04
2601
A 82-es változatot DVD-n még a Warner Home Video adta ki, szóval elvileg a Pro Videohoz tartozik.