Egyébként csak, hogy tisztázzam, én nem azt mondom, hogy NE jelenjem meg az új Star Wars rész BD-n, hanem azt, hogy NEM FOG. Tehát abszolút nem vagyok ellene,felőlem jöhet minden, minél több film jön annál jobb (az xkluzív zóna termékeinél már kiujjongtam magam).
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:56
3113
Az észosztás tényleg király, a káröröm az én ízlésemnek már kicsit kevésbé szofisztikált:)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:36
6056
De a káröröm meg azt észosztás sokkal jobb móka az pedig társas tevékenység :-)
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:28
3113
Hogyne, már most is folyamatosan azt csinálod:D
Mondjuk ugyanúgy jogod van ahhoz is, hogy ne mások előtt bonyolítsd a dolgot...
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:25
6056
Ok, ez jogos, én túl földhözragadt/realista vagyok :-D
Cserébe viszont fenntarthatom a jogot, hogy röhögjek ha nekem lett igazam?? :-D
0
2015. szeptember 13., vasárnap 13:18
3113
Nézd, tőled nem is várja senki, hogy bármit is tegyél azért, hogy legyen nálunk akár Star Wars BD, akár Disney Blu-ray úgy általában. Ha valaki nem akarja vagy nem érdekli, akkor egyáltalán nem kötelező, nem kényszerítheti rá senki sem, hogy akár csak a kisujját is megmozdítsa.
De azért ha lehet, hagyd meg másoknak a lehetőséget, hogy megpróbáljanak változtatni a helyzeten, még ha csak a maguk kicsinyes, esélytelen módján is teszik. Ha végül mégsem lesz az egészből semmi, akkor majd magunkban feldolgozzuk a dolgot úgy, ahogy tudjuk, de azt gondolom, saját szívünk joga, hogy ne könyveljük el előre a negatív végeredményt.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 12:56
6056
Nézd az a baj ezzel, hogy a Disney nem a mozis nézőszám miatt húzott ki, hanem a torrentezés miatt. A mozis nézőszámból pedig túl sok mindenre nem lehet következtetni a BD eladások terén, hiszen sok embernek lehet, hogy csalódás lesz a film, vagy amúgy se vesz BD-t, DVD-t, csak moziba jár. De amúgy is, ha most globálisan nézzük az eladási számokat, nézzék meg mondjuk 300.000-en. Abból mennyi veszi meg BD-n? 300? :D Na jó, vegye meg 5.000 ember. Szerinted ez mennyit dob a Disney számain világviszonylatban? Szart se. Simán megéri beáldozni egy fika számokat produkáló országot, hogy példát statuáljanak, bármi is álljon a háttérben. Zéró, nulla, semmi az esély. A Galaxis Őrzőinél már végig lett zongorázva és lám nem, hogy csak DVD lett, abból is egy igazi ótvar szar kiadás. Tehát NEM LESZ, NEM LESZ és NEM LESZ STAR WARS BD az új részből.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 11:55
3113
Kíváncsiságból, na és már csak a "soha ne mondd, hogy soha" elv miatt én is benne lennék egy ilyen igényfelmérésben, de attól tartok, így sem jönne össze annyi potenciális rendelés, hogy az ésszerű hivatkozási alapként szolgálhasson. Akkor látok erre esélyt, ha kellő publicitást kapna a dolog, de ehhez komolyabb összefogásra/szervezésre lenne szükség.
Amennyiben addig nem változik a helyzet a Disney, illetve konkrétan a Star Wars BD-k terén, akkor január közepe táján rá kell dobni az illetékesek asztalára az addigi mozis nézőszámokat, melyek aligha állnak meg néhány százezer fő alatt. Aztán meglátjuk, arra mit reagálnak - de az biztos, hogy akkor már semmi értelme verni az asztalt, amikor bejelentették a megjelenést, és kiderült, hogy nem tervezik a BD-t, illetve már le is gyártották magyar vonatkozás nélkül.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 11:39
3535
Ugyan mit érnének el vele?
Ha erre a filmre nem lenne kereslet, akkor semmire, de itt konkrétan a Disney hozott egy döntést amely felülírhatatlan és ez ellen se a PV se más kiadó nem tehet semmit.
Hiába gyűlne össze megfelelő számú előrendelés, akkor se jelenhetne meg itthon. Akkor meg minek?
0
2015. szeptember 13., vasárnap 11:04
2603
A 82-es változatot DVD-n még a Warner Home Video adta ki, szóval elvileg a Pro Videohoz tartozik.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 9:48
2288
Poltergeist első része kihez tartozhat itthon kiadásügyileg? Mert úgy néz ki felkerültünk rá.
0
2015. szeptember 13., vasárnap 8:57
536
Bocsi. Elfelejtetem kijavitani,mielött elküldtem,telefonrol irtam. Jó lenne ha lehetne utolag szerkezteni a hozzászolásokat.
0
2015. szeptember 12., szombat 23:42
2464
Azért az Xpress egy igényfelmérést végezhetne az SW VII-tel.Kíváncsi lennék az eredményre.
0
2015. szeptember 12., szombat 22:17
6056
Valyon? Édes istenem... Minek nektek amúgy is bármilyen film, úgysincs azon a nyelven amit ti beszéltek...
0
2015. szeptember 12., szombat 21:07
536
Aha.Persze,valyon ezt ki hiszi el nekik.? A "folyamatosan tárgyalunk"alatt mit értenek? Azt hogy egyszer-kéttszer irtak egy emailt esetleg nekik? Ebböl a "tárgyalásbol" se lesz semmi.
0
2015. szeptember 12., szombat 12:49
19960
Ezen jót röhögtem a ProVideo facebook oldalán:
Tisztelt Pro Video, Tényleg igaz az a hír miszerint a Disney nem ad ki több BluRay formátumú filmet Magyarországon, feliratozva vagy szinkronizálva? Ez azt is jelenti hogy a SW7 sem lesz elérhető BD-n? Köszönöm válaszukat.
Pro Video Film & Distribution Kedves Tamás, sajnos ez pontosan így van. Folyamatosan tárgyalunk a stúdióval, hogy valamilyen megoldást találjunk a problémára. Üdv, PVF
NO COMMENT
0
2015. szeptember 11., péntek 11:46
1256
Én is nézegettem, kár, hogy csak az első rész ér valamit. Szobor miatt majd behúzom, ha sokkal olcsóbb lesz...
0
2015. szeptember 11., péntek 2:19
1212
Szép darab! Kár, hogy Arnold vagy Jason figurával nem kapható.
0
2015. szeptember 10., csütörtök 21:05
613
Azért mert még csak Novemberi megjelenés van írva.
0
2015. szeptember 10., csütörtök 20:53
25
Az a baj, hogy a hátsó borító sem mindig mérvadó, de az adatlap sem.. Az olasz harcias nőszemély oldalán külön rá lehet keresni azokra a kiadványokra, melyeken van magyar hang. Ha bárki megnézi, akkor láthatja, hogy A kód neve Merkúr Blu-ray adatlapján szerepel a magyar hang és felirat is, viszont a borítón már nem olvasható magyar vonatkozás. Egyébként még nem is láttam itt ezt a filmet senki beszerzései között. Ha tényleg lenne rajta magyar hang, akkor már elég sokan beszerezték volna.
0
2015. szeptember 9., szerda 22:13
14599
A harcias nőszemély soha nem írja ki ennyire konkrétan, milyen specifikációk várhatók az adott kiadványokon, úgyhogy talán már tudnak valamit. Majd a hátsó borító lesz a mérvadó, de az még nincs...
Az A Company Hungary mozifilmjeinek már nem az ADS Service Kft. a home video-s kiadója, perpillanat lógnak a levegőben azok az alkotások, emiatt nincs itthon (többek között) Sírok között, Liza, a rókatündér, stb.
Bár a Lizát nagyon ígérik az alkotói őszre DVD-n (és jó eséllyel BD-n is). Magyar filmeknél gondolom egyszerűbb a jogokat lerendezni, mint a külföldieknél.
0
2015. szeptember 9., szerda 16:58
1849
Tényleg, múltkor kerestem a kínálatban, akkor nem volt még elérhető, de úgy látszik azóta sem. :( Már majdnem elfelejtettem. Pedig milyen jó kis film volt. Ráadásul egy Liam Neeson film meg nem jelenése itthon több mint fura, mert neki a filmjei egyből jönni szoktak nálunk.