Éppen azon voltam, hogy érdeklődöm itt a fórumon a spanyol "Star Wars Complete Saga" kiadvány beszerzésének lehetőségéről, amikor megjelent a főoldalon a hír, hogy ismét megjelenik nálunk.
Hasonlóan voltam a Mad Max trilógiával. Már böngésztem az információt a "benzinkannás" kiadás után, amikor jött a hír, hogy megjelenik ismét mindegyik film, és "quadrológia" kiadás is lesz belőle.
Szóval nem adom fel a reményt. :-) Te se tedd! ;-)
0
2015. augusztus 11., kedd 22:15
19957
biztos h nem fog sikerülni, mint ahogy eddig se, pedig Ők "nagyon dolgoztak rajta"
0
2015. augusztus 11., kedd 22:14
1333
"Türelmedet kérjük. A Gyűrűk Ura bővített BD kiadásáról pedig még egyeztetnünk kell a stúdióval, hogy van-e rá lehetőségünk. "
Nagyon bízom benne, hogy sikerül megegyezésre jutniuk, mert egy hazai Gyűrűk Ura bővített kiadvány Blu-ray adathordozóra csodás lenne!
Viszont, ha megvalósul, akkor ne most novemberben, hanem pár hónappal később, mert hát kinek van annyi pénze, hogy a Star Wars kiadványt, és a Gyűrűk Ura kiadványt is megvásárolja!? :-)
0
2015. augusztus 11., kedd 21:57
1084
És közeleg a karácsony, így lesz mire fogni az elcseszerintett kiadványokat. :)
0
2015. augusztus 11., kedd 18:03
19957
Nem 2 hanem legalabb 3 uj megjelenesuk lesz egy honapban.
0
2015. augusztus 11., kedd 17:51
52685
Foltos kísérőlapokkal, megtört gerincű összekaristolt (és szintén foltos) kartontokokkal, ferdén felragasztott és fóliázógép hőjével megolvasztott lentikuláris lapokkal, belső fólia ráégetésével készült mintákkal a sötét felületű, random karcokkal is ellátott futurepak dobozokon és még megannyi vidámsággal. :)
most posts by TM
0
2015. augusztus 10., hétfő 13:46
3448
Kis informáciòk. Minap leveleztem kicsit a Provideoval. Hobbit bővìtettről és a Gyűrűk Ura bővìtett BDről kérdeztem őket. Válasz: Kedves János! Sajnos még semmilyen információt nem közölhetünk, mivel a bővített változat novemberre várható. Türelmedet kérjük. A Gyűrűk Ura bővített BD kiadásáról pedig még egyeztetnünk kell a stúdióval, hogy van-e rá lehetőségünk. Üdvözlettel, PVF
Megköszöntem nekik és még ez a válasz jött:
Kedves János, nagyon sok jóval készül mind a Warner mind mi számotokra. :) Üdv, PVF
0
2015. augusztus 9., vasárnap 18:33
52685
:))
most posts by TM
0
2015. augusztus 9., vasárnap 13:53
6056
Azért az a Lucy fém még nem jelent meg...
0
2015. augusztus 9., vasárnap 13:42
1333
"Azt hiszem kozel 20 ev alatt letettem ezert a piacert az asztalra. Rajtam nem mulott."
Azért nem árt tisztában lenni azzal, hogy ebben is igaz az "egy fecske nem csinál nyarat" elv.
Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy jelenleg Magyarországon maximum néhány tucat olyan ember van, aki hozzád (és még néhány itteni gyűjtőhöz) hasonló gyakorisággal és mértékben hajlandó és képes is kiadványokat vásárolni.
Hidd el, ha a gazdasági és jövedelemviszonyok itt is olyanok lennének, mint tőlünk nyugatabbra, akkor ez szám sok ezerszerese is lehetne, és valószínűleg lenne is.
Addig viszont nem szabad rosszallóan tekinteni egyetlen kiadóra sem azért, mert nem lát piacot a magyar filmrajongókban.
0
2015. augusztus 9., vasárnap 0:28
286
Náluk nagyobb forgalom van, mint gondolnád. Nézzél csak szét a Vaterán, a jófogás.hu-n, vagy bármelyik hasonló oldalon! Lassan nincs olyan Vaterahuszár, aki ne cseh, lengyel, újabban pedig orosz vagy ukrán kiadású Blu-rayt árulna. Manapság már a magukat "bolt"-nak nevező hirdetők kínálata is csaknem teljes egészében cseh kiadású Blu-rayekből áll. Felvásárolnak minden szart, aztán majd koppannak, ha - kicsit talán megkésve - nálunk is megjelennek ugyanazok a termékek. Elég megnézni a Lucy BD-t. Itt-ott 10000 forintért árulja valamelyik a fémdobozos, cseh kiadást, az Xpress meg ajándékba adja a fémdobozt a sima BD mellé 5000 forintért.
0
2015. augusztus 8., szombat 23:24
6056
Bedobtad az aduászt, TM :):) Nem is merek tovább faggatózni :) Egyébként a hobbi sosem az ésszerűségről szól szerencsére :):)
0
2015. augusztus 8., szombat 23:11
8851
Ha úgy van, ahogyan purple rain írja, megkövetlek. :)
Tudomásul kell venni, hogy az évtizedes hűség e tekintetben semmit sem számít. Nekem mondhatni nincs olyan kiadvány a gyűjteményemben, amin magyar vonatkozás van, itthon is megjelent, és ne vettem volna meg belőle a hazai kiadást. De ha a 2500-as gyűjtemény után holnaptól torrenthuszár lennék, az pont egy vásárló mínusz. Ez van.
Ettől még nem téged okollak nyilván. Az én szívembe se lopta be magát a ProVideo vezetősége, amiért nem hozzák a Disney BD-ket, meg amiért az elcseszett Szabotázs DVD-t se javítják.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 8., szombat 23:02
19957
Megmondom oszinten igen, volt mar ra pelda nem is egyszer. Pl. meg vettem itthon a Die Hard szeriat dvd, bd es most jon kint az Nakatomis kiadas es azt is meg vettem. Vagy hamarosan jonnek a Halalos iram 1-6 sorszamozott kiadas es azt is megveszem mikozben mar itthon megvettem, sot a steelbook-okat a nemetektol is. Ezt hivjak orultsegnek. ;)
De errol TM is odakat tudna meselni miert van ez :)
0
2015. augusztus 8., szombat 22:37
6056
Tehát azt mondod, hogy ha a cseheknél jön valami film hiperszuper kiadásban, szinkronnal BD-n, akkor azt megveszed kint és megveszed hozzá a simát itthonról? Ez miért jó?
0
2015. augusztus 8., szombat 21:20
19957
Te milyen okos ember vagy! Gratulalok! Sot vasarolok usa, angol, francia, spanyol, ausztral, stb.. helyekrol is. Semmi koze ennek hozza. Amik itthon megvehetoek meg is veszem. Azt hiszem kozel 20 ev alatt letettem ezert a piacert az asztalra. Rajtam nem mulott.
0
2015. augusztus 8., szombat 21:07
8851
Miért meglepő? Te is a csehektől vásárolsz. Most lehet örülni: ott továbbra is jönnek Disney BD-k. Vehetsz belőle most is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 8., szombat 18:15
1333
Erre ne vegyél mérget!
Lengyelország lakossága a jogtiszta szoftverek, zenék és filmek vásárlásában már 15 évvel ezelőtt is jóval előttünk járt. Én a szoftverkereskedelemben dolgoztam, egy volt kollégám bátyja már akkor odakint élt, és ezért ő (a kollégáma) sokat mesélt ezekről a dolgokról, az ottani viszonyokról.
Csehországról ebben a témában jóval kevesebbet tudok, de figyelembe véve kis hazánk és a Csehország közötti jövedelemviszonyokat, gazdasági helyzetet, nem lennék meglepve, ha stabil piaca lenne náluk is ezeknek a kiadványoknak.
0
2015. augusztus 8., szombat 16:49
8260
Ez várható volt. Szerintem addig így is lesz, míg a PV-é a Disney.
Mindegy, jó lesz nekem jövőre majd a "Möge die Macht mit dir sein" is. Először úgyis Ausztriában látom majd az EP VII-et, legalább nem lesz annyira fura.
0
2015. augusztus 8., szombat 16:36
19957
Azert az durva h csak a lengyeleknek es a cseheknek csinaltak egy kulon lemezt. Erdekes. Nem hinnem h azert naluk akkora forgalom lenne.
0
2015. augusztus 8., szombat 16:07
3535
Ötödik nyelvként simán elfért volna rajta a magyar hang. Kár érte :(
0
2015. augusztus 8., szombat 16:00
2288
Mielőtt feleslegesen reménykedni kezdene valaki - csak mert már volt aki kérdezte -, szóval a mi régiónkban BD téren így néz ki az Avengers Ultron kora: 2D Audio: angol DTS-HD MA 7.1, lengyel, cseh, orosz Dolby Digital 5.1 Feliratok: angol, lengyel, cseh, orosz, román 3D Audio: angol DTS-HD MA 7.1, lengyel, cseh Dolby Digital 5.1 Feliratok: angol, lengyel, cseh