Keresés

Megjelenések

2015. augusztus 8., szombat 0:21
Teljesen jók ezek. Némelyiket meg is venném, mert hiányzik a gyűjteményemből.

A gyűjtődobozon kötelezően feltüntetett korhatárkarikát viszont nem előírni kellene, hanem törvény által betiltani. Ritka illúzióromboló tud lenni.
0
2015. augusztus 7., péntek 21:46
Remélem igazad lesz és végre átkerünek a jogok máshoz.
De sajnos szerintem csak nyári leárazás van "sajnos".
0
2015. augusztus 7., péntek 21:13
Annyira nyomják most a facebook oldalukon a disneyt - nyereményjátékok, akció - hog lehetséges ez már a készletkisöprés mielőtt elkerülnek tőlük a jogok.
0
2015. augusztus 7., péntek 20:54
Ja és lesznek ilyen Marvel kiadások is(dvd!!)mondjuk nem tudom minek:

https://m.facebook.com/dvdnewshu/photos/a.198845783480461.50293.193008217397551/994155067282858/?type=1&source=46&refid=17
0
2015. augusztus 7., péntek 20:45
Hát ha azal jött volba de ez hogy néz már ki?
2015 egyik legsikeresebb filmje(boxofficilag) azért több figyelmett érdemelne.
Bd nincs,dvd re nem forditanak  figyelmett,most már nekem is elegem van a Provideobol.
Remélem egyszer megérjük azt hogy valamelyik normális kiadóhoz kerülnek a Marvel-Disney filmek jogai.(mondjuk ha igy folytatja a Bonton film tényleg ideális lenne)
0
2015. augusztus 7., péntek 20:39
A kiadók leginkább központilag kapott forrásanyagból dolgoznak, vagyis dolgozhatnak. Több más országban is ezzel a borítóval jelenik meg. Az igaz ennél kicsit több részletet mutat az alapkreatív, egy csöppet túlságosan levágtak belőle a Provideónál és így még annál is idétlenebb mint amilyen alapból.
0
2015. augusztus 7., péntek 20:38
Leginkabb azert mert csak dvd.n jon.
Hogy azt a @#&*^/€£¥₩¿》
0
2015. augusztus 7., péntek 20:29
Na a Provideonak ujjabb fekete pont.
Hogy miért.?
Ime:
Bosszúállók ultron kora:
https://m.facebook.com/dvdnewshu/photos/a.198845783480461.50293.193008217397551/994137860617912/?type=1&source=46&refid=17

Ha valoban ez lesz a boritó akkor az kész röhely.
Bár mit várunk tölük....
0
2015. augusztus 6., csütörtök 19:42
:-)
Egyre jobban tetszik a Bonton film a 007 es után jön a Star wars.
Gratula.
0
2015. augusztus 6., csütörtök 19:16

http://dvdnews.blog.hu/2015/08/06/ismet_bd-n_a_ket_star_wars-trilogia_ezuttal_steelbookban_is

Reméljük, az árakat az Xpress is tartani fogja!

0
2015. augusztus 5., szerda 21:30
Ez egyszerűen szenzációs! :-) Nagyon ötletes, és tetszetős kivitelű kiadvány.

Nagyon remélem, hogy nálunk is kapható lesz!
0
2015. július 31., péntek 1:29
Bizony-bizony, remek film! :)
most posts by TM
0
2015. július 31., péntek 1:02
ADS Service adja majd ki.

BD-n elég esélytelennek érzem.
0
2015. július 31., péntek 0:59
Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline) nálunk megjelenik majd? Gondolom igen... vajon ki lesz a forgalmazó? Örülnék egy BD megjelenésnek, elég szép a film képi világa.
Nálam az év eddigi nagy meglepetése, többször nézős kellemes film.
0
2015. július 30., csütörtök 21:44
Esetleg nálunk hasonló finomság nem várható?

Hobbit szobros és ez, de szép megjelenések várhatóak az ősszel. :)
0
2015. július 29., szerda 13:34
És tényleg. Köszi :)
0
2015. július 29., szerda 12:54
Ott a válasz a 14843. hozzászólásban.
0
2015. július 29., szerda 12:49
The Longest Ride című film milyen magyar címmel futott moziban tudja valaki? Semmi infót nem találok erről neten, sem arról ki lehet a hazai forgalmazó.
0
2015. július 26., vasárnap 14:48
"Ha a hozzászólásomra reagálsz a "válasz erre" funkcióval, akkor minek másolod be a te szöveged elé az enyémet?"

Kérlek, nézd el nekem! :-) Én a hagyományos, és ennél jóval fejletteb fórummotorokhoz vagyok szokva.

Ott az idézet beillesztése automatikus, ha valamelyik fórumtag hozzászólására válaszolok.

Ha megfigyeled, nem idézem be az egész hozzászólást, hanem kiemelem belőle aazt a részt, amelyre a választ írom. Így az is tudja követni a kommunikációt, akit esetleg érdekel még, mert így akkor is könnyen "fel tudja venni a beszélgetés fonalát", ha a két hozzászólás között sok másik foglal helyet, netán oldalak választják el őket egymástól. (Nem kell visszalapozni, hogy "ezt vajon most mire is írta XY?") ;-)

"Még annyit, hogy a plakáttervek nem véletlenül maradnak csupán plakáttervek, a végén azért választanak mást, mert azt találják jobbnak."

Nem csak plakáttervek voltak, hanem felhasznált plakátok is.

http://www.cinemasterpieces.com/cinestarwars.htm>Ezen az oldalon is érdemes nézelődni! ;-)

"De legalább neked tetszik, egy vevő már lesz." :)

Így igaz! :-)

A kérdés még az, hogy a "Star Wars: The Complete Saga" is megjelenik-e nálunk ismét!? Ugyanis arról is lemaradtam sajnos, és már nem kapható sehol!
0
2015. július 26., vasárnap 0:40
Még annyit, hogy a plakáttervek nem véletlenül maradnak csupán plakáttervek, a végén azért választanak mást, mert azt találják jobbnak.
Egyébként meg nem Blu-Ray kiadásokról beszéltem, hanem könyvekről, bár tény, hogy a ronda könyvek erről az új BD-tervezetről jutottak eszembe. :)
De legalább neked tetszik,  egy vevő már lesz. :)
most posts by TM
0
2015. július 26., vasárnap 0:14
Ha a hozzászólásomra reagálsz a "válasz erre" funkcióval, akkor minek másolod be a te szöveged elé az enyémet? Vagy nadrágtartó vagy derékszíj, a kettő együtt röhejes.
ízlés dolga, hogy kinek mi tetszik, az enyém szerint ótvar, méltatlan a Star Wars névhez. Ez az én konzervatizmusom.
most posts by TM
0
2015. július 25., szombat 22:59
"Egy Drew Struzan festmény jogdíjáért vastagon kell perkálni, így ezzel a minimáldizájnnal próbálták elsütni a sokadik kiadást, gondolván, hogy úgy is megveszik, mert Star Wars. No, nálam nem jött be, pedig a korábbi kiadások megvannak."

Hogy kinek tetszik, az ízlés dolga. Az én konzervatív ízlésem számára ennél tökéletesebb kiadás meg sem jelenhetne.

Ez a "minimáldizájn" a maga kategóriájában hibátlan. Minden szempontból. (Egyébként a  70-es évek végének bizonyos rajzolt plakát terveit, valamint az "Anniversary", és "Revenge of the Jedi" plakátokat idézi.)

Ráadásul számomra még a "Star Wars Galaxies" világát is sikerrel elevenítette fel, amiért külön hálás vagyok . :-)

Mindezeken túl nekem sajnos a korábbi Blu-ray kiadványok sincsenek meg, így alig várom, hogy megvásárolhassam! Egyszerűen ezt az új kiadást "nekem találták" ki. ;-)
0
2015. július 25., szombat 13:29
Egész addig adtam ő meg ugy gondolta tovább adja egy haverjának aztán már nem is kaptam vissza a 6részböl egyet se ezért remélem hogy jőn igy-vagy ugy dvdn is.
0
2015. július 25., szombat 12:54
Soha nem adnek kolcson senkinek!
0
2015. július 25., szombat 11:20
Remélem hogy valamilyen kiadában dvd is megjelenik mert a régimnek nyoma veszett(többet nem.is adom majd kölcsön)
0