Megmondom oszinten igen, volt mar ra pelda nem is egyszer. Pl. meg vettem itthon a Die Hard szeriat dvd, bd es most jon kint az Nakatomis kiadas es azt is meg vettem. Vagy hamarosan jonnek a Halalos iram 1-6 sorszamozott kiadas es azt is megveszem mikozben mar itthon megvettem, sot a steelbook-okat a nemetektol is. Ezt hivjak orultsegnek. ;)
De errol TM is odakat tudna meselni miert van ez :)
0
2015. augusztus 8., szombat 22:37
6056
Tehát azt mondod, hogy ha a cseheknél jön valami film hiperszuper kiadásban, szinkronnal BD-n, akkor azt megveszed kint és megveszed hozzá a simát itthonról? Ez miért jó?
0
2015. augusztus 8., szombat 21:20
19960
Te milyen okos ember vagy! Gratulalok! Sot vasarolok usa, angol, francia, spanyol, ausztral, stb.. helyekrol is. Semmi koze ennek hozza. Amik itthon megvehetoek meg is veszem. Azt hiszem kozel 20 ev alatt letettem ezert a piacert az asztalra. Rajtam nem mulott.
0
2015. augusztus 8., szombat 21:07
8851
Miért meglepő? Te is a csehektől vásárolsz. Most lehet örülni: ott továbbra is jönnek Disney BD-k. Vehetsz belőle most is.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. augusztus 8., szombat 18:15
1333
Erre ne vegyél mérget!
Lengyelország lakossága a jogtiszta szoftverek, zenék és filmek vásárlásában már 15 évvel ezelőtt is jóval előttünk járt. Én a szoftverkereskedelemben dolgoztam, egy volt kollégám bátyja már akkor odakint élt, és ezért ő (a kollégáma) sokat mesélt ezekről a dolgokról, az ottani viszonyokról.
Csehországról ebben a témában jóval kevesebbet tudok, de figyelembe véve kis hazánk és a Csehország közötti jövedelemviszonyokat, gazdasági helyzetet, nem lennék meglepve, ha stabil piaca lenne náluk is ezeknek a kiadványoknak.
0
2015. augusztus 8., szombat 16:49
8260
Ez várható volt. Szerintem addig így is lesz, míg a PV-é a Disney.
Mindegy, jó lesz nekem jövőre majd a "Möge die Macht mit dir sein" is. Először úgyis Ausztriában látom majd az EP VII-et, legalább nem lesz annyira fura.
0
2015. augusztus 8., szombat 16:36
19960
Azert az durva h csak a lengyeleknek es a cseheknek csinaltak egy kulon lemezt. Erdekes. Nem hinnem h azert naluk akkora forgalom lenne.
0
2015. augusztus 8., szombat 16:07
3535
Ötödik nyelvként simán elfért volna rajta a magyar hang. Kár érte :(
0
2015. augusztus 8., szombat 16:00
2288
Mielőtt feleslegesen reménykedni kezdene valaki - csak mert már volt aki kérdezte -, szóval a mi régiónkban BD téren így néz ki az Avengers Ultron kora: 2D Audio: angol DTS-HD MA 7.1, lengyel, cseh, orosz Dolby Digital 5.1 Feliratok: angol, lengyel, cseh, orosz, román 3D Audio: angol DTS-HD MA 7.1, lengyel, cseh Dolby Digital 5.1 Feliratok: angol, lengyel, cseh
0
2015. augusztus 8., szombat 0:21
1333
Teljesen jók ezek. Némelyiket meg is venném, mert hiányzik a gyűjteményemből.
A gyűjtődobozon kötelezően feltüntetett korhatárkarikát viszont nem előírni kellene, hanem törvény által betiltani. Ritka illúzióromboló tud lenni.
0
2015. augusztus 7., péntek 21:46
536
Remélem igazad lesz és végre átkerünek a jogok máshoz. De sajnos szerintem csak nyári leárazás van "sajnos".
0
2015. augusztus 7., péntek 21:13
2288
Annyira nyomják most a facebook oldalukon a disneyt - nyereményjátékok, akció - hog lehetséges ez már a készletkisöprés mielőtt elkerülnek tőlük a jogok.
0
2015. augusztus 7., péntek 20:54
536
Ja és lesznek ilyen Marvel kiadások is(dvd!!)mondjuk nem tudom minek:
Hát ha azal jött volba de ez hogy néz már ki? 2015 egyik legsikeresebb filmje(boxofficilag) azért több figyelmett érdemelne. Bd nincs,dvd re nem forditanak figyelmett,most már nekem is elegem van a Provideobol. Remélem egyszer megérjük azt hogy valamelyik normális kiadóhoz kerülnek a Marvel-Disney filmek jogai.(mondjuk ha igy folytatja a Bonton film tényleg ideális lenne)
0
2015. augusztus 7., péntek 20:39
2288
A kiadók leginkább központilag kapott forrásanyagból dolgoznak, vagyis dolgozhatnak. Több más országban is ezzel a borítóval jelenik meg. Az igaz ennél kicsit több részletet mutat az alapkreatív, egy csöppet túlságosan levágtak belőle a Provideónál és így még annál is idétlenebb mint amilyen alapból.
0
2015. augusztus 7., péntek 20:38
19960
Leginkabb azert mert csak dvd.n jon. Hogy azt a @#&*^/€£¥₩¿》
Ez egyszerűen szenzációs! :-) Nagyon ötletes, és tetszetős kivitelű kiadvány.
Nagyon remélem, hogy nálunk is kapható lesz!
0
2015. július 31., péntek 1:29
52685
Bizony-bizony, remek film! :)
most posts by TM
0
2015. július 31., péntek 1:02
3535
ADS Service adja majd ki.
BD-n elég esélytelennek érzem.
0
2015. július 31., péntek 0:59
627
Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline) nálunk megjelenik majd? Gondolom igen... vajon ki lesz a forgalmazó? Örülnék egy BD megjelenésnek, elég szép a film képi világa. Nálam az év eddigi nagy meglepetése, többször nézős kellemes film.
0
2015. július 30., csütörtök 21:44
3448
Esetleg nálunk hasonló finomság nem várható? Hobbit szobros és ez, de szép megjelenések várhatóak az ősszel. :)