"Ha a hozzászólásomra reagálsz a "válasz erre" funkcióval, akkor minek másolod be a te szöveged elé az enyémet?"
Kérlek, nézd el nekem! :-) Én a hagyományos, és ennél jóval fejletteb fórummotorokhoz vagyok szokva.
Ott az idézet beillesztése automatikus, ha valamelyik fórumtag hozzászólására válaszolok.
Ha megfigyeled, nem idézem be az egész hozzászólást, hanem kiemelem belőle aazt a részt, amelyre a választ írom. Így az is tudja követni a kommunikációt, akit esetleg érdekel még, mert így akkor is könnyen "fel tudja venni a beszélgetés fonalát", ha a két hozzászólás között sok másik foglal helyet, netán oldalak választják el őket egymástól. (Nem kell visszalapozni, hogy "ezt vajon most mire is írta XY?") ;-)
"Még annyit, hogy a plakáttervek nem véletlenül maradnak csupán plakáttervek, a végén azért választanak mást, mert azt találják jobbnak."
Nem csak plakáttervek voltak, hanem felhasznált plakátok is.
http://www.cinemasterpieces.com/cinestarwars.htm>Ezen az oldalon is érdemes nézelődni! ;-)
"De legalább neked tetszik, egy vevő már lesz." :)
Így igaz! :-)
A kérdés még az, hogy a "Star Wars: The Complete Saga" is megjelenik-e nálunk ismét!? Ugyanis arról is lemaradtam sajnos, és már nem kapható sehol!