Keresés

Megjelenések

2015. június 10., szerda 18:52
Azok a Sony jogok most kerultek hozzajuk es feltoltik a keszletett.
0
2015. június 10., szerda 18:45
Mi történt a svnél? Újranyomtak néhány bd-t? Vagy ennyi készlet maradt náluk régi filmekből? Itt vagyok egy piros üzletben és halom Drakula, El Mariachi/Desperado, A 6. napon és Az eslő lovag van....
0
2015. június 8., hétfő 14:52
Amerikai mesterlővész dvd/bd megjelenés julius elején.
forrás:Pv facebook.
0
2015. június 3., szerda 12:09
No, utánajártam a témának. Igazából elsőkézből nem sikerült, de itt házon belül azt mondták, hogy valószínűleg azért jelennek meg később a dvd-k, mert a forgalmazó hagyja kipörgetni a filmeket a mozi után esetleg külföldön, meg fesztiválokon... Aztán ha mindenhol lecsengett, akkor jön dvd-n. De mondom, ezt nem forgalmazó szájából hallottam, egy kolléganő mondta, aki azért 10-11 éve a szakmában van. Nem tudom mennyire releváns, de ez van.
0
2015. június 3., szerda 9:48
Előrendelhető, ha valakit érdekel írjon mailt és elküldöm a linket.
paarzoltan@gmail.com
0
2015. június 2., kedd 0:40
Úgy nem kell. Csak ajándékba. Addig még különben is kell vennem egy lovat is az ostorhoz meg a szemellenzőhöz. :P
0
2015. június 2., kedd 0:08
Ezeket már külön most is megveheted, filmcímmel emblémázott formában :D De nem linkelem be mert 18 éven felüli a weboldal tartalma :D
0
2015. június 1., hétfő 22:45
:)

Én megvárom a trilógia végét, hátha kiadják majd digipackban egyben a három részt ajándék szemellenzővel, esetleg korbáccsal meg pinaszőrnyíróval.

Addig nem kell...
0
2015. június 1., hétfő 22:03
:)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. június 1., hétfő 21:15
Juj, de fog hiányozni!
0
2015. június 1., hétfő 20:04
Jo hir
a Szurke otven arnyalatan (Universal) meg rajta leszunk. Juniusi megjelenes!

Ja a legfontosabb csak nem itthon!!!
0
2015. május 28., csütörtök 21:20
Utánajárok, amúgy fingon sincs :)
0
2015. május 28., csütörtök 19:56
Ha már Szabó István,a nyolc Oscar díjra jelölt filmünkből mindössze kettő jelent meg itthon...
0
2015. május 28., csütörtök 19:19
S így válik teljessé a kulturális trilógia. :)
most posts by TM
0
2015. május 28., csütörtök 19:15
Akkor ezentúl LESZ-ként emlegetjük.
0
2015. május 28., csütörtök 18:42
Így már értelek. :)
Ami azt illeti, én olyan címekre gondoltam, amiket vagy más országokban (pl. koprodukció okán, mint a Hanussen, Redl Ezredes, Találkozás Vénusszal) már megjelentettek, vagy még váratnak magukra, mint a Tűzoltó utca 25. (ez utóbbi még az MNFA-nál volt ütemezve, de nem lett megjelentetve). A Redl ezredes a cannes-i fesztivál zsűrijének nagydíját nyerte, a Hanussen Arany Pálma-jelölt volt. S ez még csak Szabó István, s hogy maradjak a példaként felhozott két híres magyar rendezőnél, Jancsónak ötször ennyi itthon kiadatlan filmje létezik. Az ő húsz "mellőzött" rendezéséből négyet jelöltek szintén Arany Pálmára, egy ízben ő lett Cannes legjobb rendezője, mégsincs ezeknek a filmeknek hazai kiadása. Ízléstől függetlenül ezek egy sikerkorszak darabjai, melyeket egy-egy hazai kiadással illett volna megtisztelni. Fontos hangsúlyozni, hogy mellettük még "gazdagon" lehetne folytatni a sort azon hazai alkotókkal, akiknek művei szintén nincsenek megbecsülve. Kétlem, hogy más országban ennyire mostohán bánnának a nemzet művészeivel. Na de ez nem csak filmek terén ennyire ciki, nálunk hazai előadók, zenekarok hanglemezei sem elérhetők, mivel a jogtulajdonos Hungaroton sem igazán hajlandó készleten tartani magyar klasszikusokat. Igaz, nála legalább pénzért letölthető majdnem minden az archívumból.
most posts by TM
0
2015. május 28., csütörtök 18:10
Biztos van egy rangsorolás, nem is baj, ha van. De az olyan filmek, amelyek elértek egy elég stabil nézőszámot, plusz kritikailag is sikerek (mert az utóbbit sem lehet kivonni a képletből, sőt sokszor ez adja a kezdőlökést)  automatikusan meg kéne, hogy jelenlenek. Bizonyos határidőn belül. Hiszen az is ritka, hogy 1-1 film évekkel később is szép sikereket érjen el. Igaz, nem hazai, de mostani példa, hogy az Elrabolva 1. része milyen jól fogy. Hála Istennek. :D
0
2015. május 28., csütörtök 18:06
Igen, erre gondoltam, hogy aminek volt már hazai kiadása, azt miért nem lehet újra kiadni, esetleg leporolva a borítót, de ha jó a lemez, akkor meghosszabbítani a jogokat, aztán legyen újra elérhető. :D

Egy teljesen új kiadás nyilván nem olyan könnyű szülés, mint az előbbi eset. De ezt már megbeszéltük.
0
2015. május 28., csütörtök 17:58
Ezt az "utánnyomást" nem értem. Annak a filmnek, amelyiknek sosem volt hazai DVD-forgalmazása, nem lehet "utánnyomni", egy teljesen magyarított kiadást kell létrehozni, akár a "semmiből", mivelhogy arra sincs garancia, hogy bárhol máshol megjelent volna, s ha mégis, akkor is fenáll, amit előtte írtam, plusz még egy sor jogi dolog.
most posts by TM
0
2015. május 28., csütörtök 17:45
Egy tipp: elképzelhető, hogy eleve veszteségesnek ítélik meg a kiadását, amit ebből eredően szintén valamilyen kalapból finanszírozni kell, s ezért sorba állítják más egyéb produkciókkal együtt. Szemben pl. egy Argo 2-vel, ami közönségfilm. Vagy pedig azok kapnak előbb utat, amelyeknek tehetősebb támogatója volt és már a mozibemutatást is megtámogatta. De erről Purple Rain tud talán többet mondani.
most posts by TM
0
2015. május 28., csütörtök 17:42
A VAN-ra nekem azt mondták, ősszel várható belőle DVD-megjelenés.
0
2015. május 28., csütörtök 17:35
Ami ráadásul átléptethető. Legalábbis én még csak ilyennel találkoztam.
0
2015. május 28., csütörtök 17:16
És csak hogy legyen összehasonlítás -bár talán már linkeltem- íme egy vevőbarát spot!

https://www.youtube.com/watch?v=q5TW-AvGHIk
0
2015. május 28., csütörtök 17:10
És persze azóta is át kell tekerned/léptetned, akárhányszor megnézed a filmet. Egyszerűen gyűlölöm azokat a spotokat!
0
2015. május 28., csütörtök 16:33
Azokat szívatják akik filmet vesznek/vettek eddig is.Olyan ez,mint a "Ne lopj filmet" figyelmeztetés anno amit csak az látott aki eredeti lemezt vásárolt.
0