Keresés

Megjelenések

2015. május 25., hétfő 18:12
Meg kell védenem a ProVideót.

Ez egy abszolút korrekt, teljes mértékben a vásárlók érdekeit szem előtt tartva munkálkodó kiadó. Itt van példának mindjárt az elcseszett képpel kiadott Szabotázs DVD. Lám, jeleztem a hibát, és milyen szépen orvosolták azt is.

Ja, mégsem... tényleg szartak a fejemre. Akkor visszaszívtam mindent.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. május 25., hétfő 17:42
Azért kiváncsi lennék hogy amit a Provideo anno irt"hogy hosszas tárgyalás után"vajon mit jelenthet.
1-2telefont/emailt,aztán hagyták is az egészet.
Azért érdekes hogy csak a Disney nem add ki bdt ,mert állitolag kevés fogy belőle,miközben a többi kiadó igen.
Szerintem itt a Pv[is]ludas a dologban.
0
2015. május 25., hétfő 17:26
Pontosan errol van szo
0
2015. május 25., hétfő 17:18
Mindenben van igazság, de a legnagyobb felelős számomra mégiscsak a magyar forgalmazó. A Disney is régióban gondolkodik és nem országban, a hangsáv  és feliratsáv rététele az nem ügy egy párszáz forintos lemezre, mert ha így lenne akkor DVD-n sem jelenne meg. Azért az mégiscsak érdekes, hogy senki nem mondott igazából semmit, az üres hablatyon kívűl.  Miután én nem ismerem sem a cseh sem a román piacot nehéz nyilatkoznom, de valahogy a józan paraszti eszem azt súgja náluk sem adnak el tízszer többet mint itt. Egy biztos, nem a torrentezőkkel szúrt ki a Disney, és másik tény, hogy a hazai forgalmazó úgy sz..t a fejünkre ahogy az illik. Ezek nem bennünket képviselnek. Ez van.
0
2015. május 25., hétfő 16:02
Márpedig épeszű cég nem hoz önnön gazdasági érdekeivel szembemenő döntést, hidd el. Pláne nem a Disney.
0
2015. május 25., hétfő 16:02
Szerintem anyagilag semmilyen érvágást nem jelentünk a Disneynek (BD fronton) :(

Ezzel a büntivel inkább példát statuál más "kis" közép-európai országoknak.
0
2015. május 25., hétfő 15:59
Azert nem hinnem h veszteseges lenne/lett volna. Itt szerintem teljesen masrol van szo. Mar csak azert sem mert akkor nem lennenek utangyartasok a regi cimekbol a mai napig is, hanem akkor teljesen megszuntettek volna a forgalmazast.
0
2015. május 25., hétfő 15:55
"...anyagilag nem nagy kár nekik, belefér"

Ez a lényeg. Lehet, az egész csak ürügy, hogy a veszteséges piacról kivonulhassanak.
0
2015. május 25., hétfő 15:34
Mas orszagrol idaig meg nem tudni. Csak a mi kis orszagunkrol.
0
2015. május 25., hétfő 15:33
Csodalkozol ha itthon nem kepesek (normalisan) kiadni?!
0
2015. május 25., hétfő 15:30
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy még hány országgal szemben hozott ilyen büntiembargót a diszni, mert hogy nem a magyar kamerás kalózkópiák szolgálják ki a világ torrentigényét az hótziher. Ha viszont csak minket szívatnak, akkor az max. azt jelenti, hogy bár igazságtalan és következetlen, de anyagilag nem nagy kár nekik, belefér.
most posts by TM
0
2015. május 25., hétfő 15:20
Mit akarsz, az orosz is csak 5.1... :p
0
2015. május 25., hétfő 15:19
Nem értem, mi a probléma? Hisz a te vásárlásaid egy jelentős része is ott csapódik le. Tessék örülni, sikerült felfuttatni a cseh Blu-ray piacot!
0
2015. május 25., hétfő 15:05
Mindenre van megoldás, én már ezen az aggódáson túlléptem.
most posts by TM
0
2015. május 25., hétfő 14:49
De a lengyel DTS 5.1 az hangalámondás ugye? :)
:(
0
2015. május 25., hétfő 14:29
Az FF7-nek kb. augusztusban kéne megjelennie, remélem én is hogy addig rendeződnek az Universal körül a dolgok. Ha pedig hem, akkor ezt egy közleményben kéne továbbítani a vásárlók felé, nehogy úgy járjunk mint Pl. Az Éjjeli féreggel, hogy a DVD megjelenés után két hónapal minden bejelentés nélkül kiadták BD-n is. Tehát hozzák nyilvánosságra hogy igen vagy nem! Ezzel sok kellemetlenség (Pl. külföldről beszerzés) elkerülhető lenne.
0
2015. május 25., hétfő 14:23
FF7 nem izgat, Bosszúállókat meg azért még megemésztem, de a Star Wars már más dolog lesz. :(
0
2015. május 25., hétfő 13:57
Utóbbit jobban sajnálom... De hát ilyen az élet.
0
2015. május 25., hétfő 13:46
A Bosszúállók 2 korábban lesz ...  a bili már ott himbálózni fog. De ha a Universal jogok nem kelnek el (igen csönd van), akkor a FF7 miatt is.
0
2015. május 25., hétfő 13:23
Pont azért kapnak dts hangsávot mert a magyar hang kiesik és ráfér több dts. Nekünk köszönhetik. :D
Egyébként tényleg szomorú, már csak azért is mert jövőre Stat Wars VII megjelenéskor csúnya dolgok lesznek. :(
0
2015. május 25., hétfő 13:18
Azert az durva h vegre kapnak (kapnank) DTS hangot erre meg minket "felejtenek" le rola minket.
0
2015. május 25., hétfő 11:00
Ja mi meg kapjuk  a dvd kb null extrával,5.1 hanggal,2felirattal.
Kösz disney!
0
2015. május 25., hétfő 10:45
http://www.filmarena-eng.com/blu-ray-big-hero-6
azert ezek a speckok durvak
0
2015. május 24., vasárnap 23:58
Felesleges parasztvakítás a DVD-s 3D, mivel a SBS 3D kép 360x576-os felbontása kiábrándítóan kevés egy nagyobb megjelenítőn. Kár elvenni a helyet a rendes 2D elől. Amellett egy dual layer korongon egy animációs film gyönyörűen lekódolható kétszer is.
0
2015. május 24., vasárnap 23:22
Asterix: Az Istenek otthona (2D-s, és 3D-s változat)DVD!
Elérkezett az idő,ha drága kiadni blu-ray-en a 3D verziót, majd rányomorítjuk dvd-re.
Kíváncsi leszek,hogy mennyire butítják le a minőséget a 3D miatt.
0