Sziasztok! Remélem nem túlságosan off ezen a helyen a kérdésem, de mivel korábban nagyon gyakran megfordult itt: Nem tud valaki valamit Dömiről? Már hónapok óta próbálom elérni, de teljesen eltűnt.
Az oldalára is szokott feltenni képeket az új szerzeményekről, ott is aktív.
0
2021. május 10., hétfő 14:41
1498
Facebook-on aktív, napi szinten.
0
2021. május 10., hétfő 14:23
899
Sziasztok! Remélem nem túlságosan off ezen a helyen a kérdésem, de mivel korábban nagyon gyakran megfordult itt: Nem tud valaki valamit Dömiről? Már hónapok óta próbálom elérni, de teljesen eltűnt.
0
2021. május 8., szombat 19:16
1763
Sziasztok! A Shrek után félve kérdezem, hogy van bármi esélye a Scott Pilgrim a világ ellen UHD lemezen való megjelenésének idehaza?
0
2021. május 6., csütörtök 18:35
1023
Filmprofi írta:
Sziasztok! Közeledik a megjelenése The Mauritanian, és a Zack Snyder's Justice League - nek. Nálunk várható-e eme kiadványok megjelenése?
A The Mauritanian nálunk független, tehát azt a B-Web adhatja ki, ha lát benne fantáziát.
A Justice League meg PV lesz. Lesz 4K-s, meg szerintem steelbook is, de az jelenleg csúszni fog, nem tudjuk mennyit. Ez az utolsó infó erről.
Köszönöm. Egy kis csúszás még belefér, csak jöjjön.
0
2021. május 6., csütörtök 13:27
1849
Foxymaxy írta:
Sziasztok! Közeledik a megjelenése The Mauritanian, és a Zack Snyder's Justice League - nek. Nálunk várható-e eme kiadványok megjelenése?
A The Mauritanian nálunk független, tehát azt a B-Web adhatja ki, ha lát benne fantáziát.
A Justice League meg PV lesz. Lesz 4K-s, meg szerintem steelbook is, de az jelenleg csúszni fog, nem tudjuk mennyit. Ez az utolsó infó erről.
0
2021. május 6., csütörtök 11:09
1023
0
2021. április 24., szombat 22:51
1498
Az új Mortal Kombat-ból lesz bd itthon? Illetve korábban volt róla szó, hogy a John Wick 3 is lesz majd. De mikor?!
0
2021. április 12., hétfő 23:47
1023
Filmprofi írta:
Shrek könyörgöm, egy animációs filmről beszélünk, aminek itthon kultusza van.
A filmnek van kultusza, a 4K-nak még nagyon nincs.
Akkor folyamatos megjelenésekkel és húzócímekkel kiépítem a vásárlói bázist. Amit lehetne jól csinálni, azt is ássuk alá még jobban. De ugye milyen király, már akár 8K-s tévét is lehet kapni, aztán majd nézzük rajta az SD tartalmat. Csodálatos.
Ebben az országban minden szarul működik.
0
2021. április 12., hétfő 22:00
1849
Jester írta:
Akkor folyamatos megjelenésekkel és húzócímekkel kiépítem a vásárlói bázist. Amit lehetne jól csinálni, azt is ássuk alá még jobban. De ugye milyen király, már akár 8K-s tévét is lehet kapni, aztán majd nézzük rajta az SD tartalmat. Csodálatos.
0
2021. április 12., hétfő 21:26
3106
Jester írta:
Még?
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. április 12., hétfő 19:42
7074
Filmprofi írta:
0
2021. április 12., hétfő 19:23
1849
Mr.Sterling450 írta:
Ne már, ez komoly, hogy mert nem jött össze az elég előrendelés a Shrek UHD-re, ezért levették a magyar vonatkozást róla? Ez mi már?!
Röhej! Xpressről innen megvettem volna. Direkt vártam, hogy mikor kerül fel. De ez mi, hogy nem jött össze a minimális darabszám? Felmérték az igényeket? Honnan tudják, hogy menyi fogyna? Lövésük nincs róla, ez szinte biztos. Csak úgy van kommunikálva, hogy nem ment volna el X darab. Ami nem igaz, mert elfogyott volna. Shrek könyörgöm, egy animációs filmről beszélünk, aminek itthon kultusza van.
0
2021. április 12., hétfő 18:57
315
Ne már, ez komoly, hogy mert nem jött össze az elég előrendelés a Shrek UHD-re, ezért levették a magyar vonatkozást róla? Ez mi már?!
0
2021. április 5., hétfő 19:37
7074
Napokon belül megjelenik BD-n Az éjszaka urai és a Becsületes tolvaj. Remélem, itt is kapható lesz.
0
2021. április 2., péntek 15:36
1023
Filmprofi írta:
A GHE tájékoztatása szerint 2021 májusában jön a Tim Burton-féle Nagy hal jön 4K+BD változatban!
Köszönjük! Ez a film pont nem érdekel semmilyen formában.
0
2021. április 1., csütörtök 16:49
1849
A GHE tájékoztatása szerint 2021 májusában jön a Tim Burton-féle Nagy hal jön 4K+BD változatban!
0
2021. március 28., vasárnap 13:12
6264
kobretti írta:
Kicsit félve kérdezem, a nemsoká megjelenő Heat 4K-ról van valakinek infója?
Fox film, így esélytelen itthon, ha jól tudom.
A Szemtől szemben? Az Warner.
Lehet visszakerültek a jogok a Fox-hoz, mert a remastered Blu-ray kiadást ők adták ki pár éve és az idei UHD kiadást a Disney forgalmazza.
Hasonlóan a JFK-hez, ami szintén a Warner égisze alatt jelent meg eredetileg,de a rendezői BD kiadvány már Fox volt. A Regency filmek egy része átkerült a Foxhoz (a Heat is az), az meg a Disneyhez.
Sajnos így teljesen esélytelen hogy a Szemtől szembent kiadja a Fox/Disney.
A Féktelenül is jön Május környékén, az sem nagyon fog nálunk megjelenni, A Titanic és az Alien 2,3,4 UHD-ket meg jövőre ígérgették , amiket szintén el lehet felejteni.
0
2021. március 27., szombat 18:50
88
Köszönöm mindenkinek a választ a Heat 4K kapcsán. A májusban megjelenő kiadásokon nem látok magyar specifikációt, ráadásul olvastam, hogy a Disney adja ki, úgyhogy azt hiszem ezt is elfejthetjük.
0
2021. március 26., péntek 20:08
57
Nagyon jó lenne, ha ezek a filmek megjelennének idehaza is Blu-Ray-en, természetesen szinkronnal ;)
Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van listája, amolyan "bilibe-lóg-a-kezem" típusú... Az én lerövidített listám ez lenne:
Kamaszkorom legszebb nyara (Summer of '42) [1971] Óriásláb és Hendersonék (Harry and the Hendersons) [1987] Támadók a Marsról (Invaders From Mars) [1986] Életerő (Lifeforce) [1985] Kedves ellenségem (Enemy Mine) [1985] Oscar [1991] Veszélyes éj (Fright Night) [1985] Mielőtt felkel a Nap (Before Sunrise) [1995] Mielőtt lemegy a Nap (Before Sunset) [2004] Szerelmünk lapjai (The Notebook) [2004] Végső visszaszámlálás (The Final Countdown) [1980] Végtelen történet (Die unendliche Geschichte) [1984] Snowden [2016] Pleasantville [1998] Életrevalók (Intouchables) [2011] Hitchcock összes...
Persze, azt tudom, hogy jó pár film lehetetlen küldetés :)
0
2021. március 26., péntek 18:41
6925
Mr.Sterling450 írta:
A Becsületes tolvaj és az Éjszaka urai című filmek nemsokára BD-n is megjelennek itthon.
Ahogy a Nagy balhé és Shrek UHD-n, illetve a Snyder Cut BD/UHD/DVD verzióban :D
Plusz, áprilisi GHE lista: 2021. ÁPRILIS 1. 13 óra: Bengázi titkos katonái (magyar felirattal) - 4KUHD Angyalok és démonok - bővített változat - Blu-ray - DVD Cinikus hekus (magyar felirattal) - DVD Elvis Presley: Kék Hawaii (magyar felirattal) - DVD Elvis Presley: Hawaii, a paradicsom (magyar felirattal) - DVD Életben maradni (magyar felirattal) - DVD Férfias játékok - Blu-ray G.I. Joe: Megtorlás - Blu-ray Grease - Pomádé - DVD Halálhajó - extra változat - DVD A leleményes Hugo - DVD Noé - Blu-ray Ősök gyűrűje: Final Fantasy XV - 4KUHD+BD Párosban a városban - DVD Robert Langdon 3 filmes gyűjtemény - Blu-ray 2021. ÁPRILIS 23. Wonder Woman 1984 - 4KUHD+BD steelbook - 4KUHD+BD - Blu-ray steelbook - Blu-ray - DVD Wonder Woman 1-2. - 4KUHD+BD - Blu-ray - DVD
Megjelenik a Kék Hawaii, olyan 15 év késéssel, szinkron sincs rajta, ezt sem gondoltam volna.
0
2021. március 26., péntek 17:21
1849
bava írta:
Megkérdeztem a GHE-t, egyelőre nem várható sajnos.
0
2021. március 26., péntek 16:40
1763
Jester írta:
Lehet visszakerültek a jogok a Fox-hoz, mert a remastered Blu-ray kiadást ők adták ki pár éve és az idei UHD kiadást a Disney forgalmazza.
0
2021. március 26., péntek 15:14
7074
kobretti írta:
0
2021. március 26., péntek 14:58
1763
bava írta: