Keresés

Megjelenések

2015. március 26., csütörtök 10:46
Legalábbis hat rész erejéig, aztán majd elválik, hogy mi lesz.
most posts by TM
0
2015. március 26., csütörtök 10:25
Folytatódik az x-akták(nem a hazai dvd megjelenés, hanem maga a sorozat :D ):
http://hu.ign.com/the-x-files/1916/news/frissitve-most-mar-hivatalos-ujra-megnyilnak-az-x

0
2015. március 25., szerda 19:52
különben bennem az merült fel hogy a Sony és Universal filmek egy kézbe fognak esetleg kerülni.

valaki megint alakít egy új céget új néven de ugyanolyan nemtörődömséggel. :(
0
2015. március 25., szerda 19:38
ez így van!
0
2015. március 25., szerda 19:30
De a legérdekesebb az egészben mégiscsak az, hogy senki nem képes egy hivatalosat sem fingani a dolgok jelenlegi állásáról. Gyakorlatilag január óta.

És pl. azt sem hiszem el, hogy nem tudja xpress, hogy kihez kerülnek a Sony jogok. Ez nem egy óra alatt fog valamikor napközben eldőlni.
0
2015. március 25., szerda 19:29
Nem kell, ezt eddig is tudtam/lattam/tapasztaltam. Inkabb az a kerdes, hogy miert? Toketlenek lennenek mindenhol?
0
2015. március 25., szerda 19:27
Mert itt kevesebben vettek és vesznek eredeti lemezt. Ilyen egyszerű. Itt nem tudsz külföldiként rendelni, itt ég mindig 7000 ft egyBD ára. Folytassam???

0
2015. március 25., szerda 19:24
Nem tudom, h mekkora uzlet lehet, de ha most megkerdeznel, biztosan azt mondanam, hogy meg mindig milliardos uzlet Mo-n.
0
2015. március 25., szerda 19:24
Azért valószínűleg nem ennyire egyszerű a kérdéskör. Már annak alapján amik pletyka szinten terjengenek.
0
2015. március 25., szerda 19:23
Ezt akar en is irhattam volna.

Ugyan nem szivesen hasonlitok, de hogy lehet h egy orszaggal feljebb kozel 20 eve ugyanazok a kiadok vannak jelen, akik koszonik, jol vannak, igen, bevetelt termelnek es igenyesebbnel igenyesebb kiadvanyokat dobnak piacra, stb.

Ugyanezt miert nem lehetett Mo-n is megtenni?????
0
2015. március 25., szerda 19:22
Mert? Akkora üzlet szerinted???

Amúgy meg azt hiszenm, a Universal akart elmenni.
0
2015. március 25., szerda 19:20
Es nem is csap le rajuk senki?

Intercom? Pro Video? Egyeb?
0
2015. március 25., szerda 18:33
Erre utaltam tegnap a TNT topikban.

Csodás ez a piac, itt minden forgalmazó lapít, mint szar a fűben, a boltok semmit se tudnak. Semmiről semmi hivatalos információ nincs, mindenki csak találgat. Egyszer arra ébredünk, hogy az összes lemezt beolvaszttoták éjszaka... de azért csodálkoznak, hogy nincs bevétel, miközben amit produkálnak, az a gazdasági öngyilkosság mintapéldánya,

Ilyen ididióta bandát még nem láttam. Elég régóta vagyok a gazdaságban, én nem veszem be a "gyártási probléma" dumát.

0
2015. március 25., szerda 18:20
Universal kiárusításos banner mikorra várható?
0
2015. március 25., szerda 17:57
Origo: "...ugyanis marcius elsejevel lejart a Selekt Video szerzodese a studioval, hosszabbitas nem tortent, igy jelenleg nincs hazai forgalmazoja a Universal altal kiadott DVD-knek es BD-knek."
0
2015. március 20., péntek 17:15
A provideo facebook oldalán kérdezték hogy a Harag és a November man mért késik,ime a provideo válasza: "sajnos gyártási okok miatt
csúszott mindkét termék. Várhatóan két héten
belül a polcokra kerülhetnek."
Tehát vagy jövőhéten vagy legkéssöbb aprilis 1 én(vsgy 31?)megjelenik mind a kettő.hurrá!
0
2015. március 20., péntek 10:26
Húha, a Vadregény engem is érdekel, moziban nagyon tetszett! :)
most posts by TM
0
2015. március 20., péntek 9:41
Sziasztok! Tudja valaki, hogy az Into the woods mikor várható DVD-n idehaza? Köszi!
0
2015. március 19., csütörtök 19:58
Támogatom!!!

Hogy tökéletes legyen valahova csempész be exkluzív kaszinózási lehetőséget a javaslatba, hátha úgy előbb ráharapnak. :)
0
2015. március 19., csütörtök 19:25
Javaslom egy Nemzeti Filmkiadó létrejozását, ami a sok apró, semmirekellő igénytelen kiadásokat produkáló külföldi cégtől átveszi a hazai BD/DVD forgalmazást, majd a szorgosan összegyűjtögetett adóforintjainkat a lehető legjobb és leghatékonyabb módon felhasználva minden eddigi elmaradt filmet, sorozatot megjelentet mint BD-n, mint DVD-n(természetesen a lehető legexluzivabb kiadásokban - lehessen választai sima, digis és steelbookos megjelenés között).

A terjesztést pedig egy új koncessziós eljárásban megpályázandó Nemzeti Filmbolt hálózatban kellene bonyolítani, a multikban manapság meglévő gigászi kínálatot teljesen megvonva tőlük, nehogy a több milliárdos filmforgalmazási profit kiáramoljon az országból. Mert az ugyebár alap, hogy a Nemzeti Kultúra érdekében a kiadványokat nyomott áron kellene adni, hogy minél szélesebb körben elérhetővé váljon...
0
2015. március 19., csütörtök 17:50
Ja értem. Akkor sosem lesz így, hogy kivonultak.
0
2015. március 19., csütörtök 17:42
Universal-os :)
0
2015. március 19., csütörtök 9:54
Ez nagyon jó film. Bár semmi újdonságot nem hoz, ahogy a többi életrajzi film sem mostanában. Viszont az alakítások és a zenei előadások simán elviszik a filmet. Ami fura, hogy az eleje annyira gyenge, hogy azt hittem itt a vége, de a közepe és a vége annyira erős, hogy már 2x néztem meg, mióta elérhető szinkronnal.
0
2015. március 19., csütörtök 9:01
Ezt valaki megjelenteti itthon? Mert magyar szinkronnal és felirattal is rendelkezik.
0
2015. március 18., szerda 20:08
Nem értek annyira hozzá, de ha egy kézben koncentrálódik minden, akkor talán nem ilyen széllel bélelt lenne a piacunk. Jó lenne visszanézni, hogy a tervezett vagy bejelentett megjelenések közül is mennyi nem valósult meg és ez még bőven az aranyidőkben. Aztán a soha meg nem jelent vagy esélytelen filmcímeket már nem is említem.

Valahogy csoda, hogy eddig bírták sokan. Valamiről a vásárló is tehet, meg a dvd kultúra nem kialakulása, meg a torrent, meg a nagy akciózások, a külföldi piac elérhetősége, az itthoni fizetések, a forgalmazó nem kommunikálása. Valahol összetett a dolog, de annyira lehetett volna ezt jól is csinálni. Most nem akarom az itteni boltot dicsérni, de ami itt kialakult az évek során, exkluzív címekkel próbálkozás, limitált cuccok, nyereményjátékok, sokkal barátibb hozzáállás, mint sok forgalmazó esetében.

Valahogy ezen a piaci szegmensen sem annak a kezében van a gyeplő, akiében kéne, hogy legyen. De ez itt Magyarország és már meglepődni nem is kell, tényként kell kezelni a legrosszabb híreket is.
0