Keresés

Megjelenések

2015. január 23., péntek 21:20
Universal film így a selejtező tartozik.
0
2015. január 23., péntek 17:22
Ez engem is érdekelne. :)
0
2015. január 23., péntek 17:17
Bocsánat januáriban nyilván nem, de februáriban sem.
0
2015. január 23., péntek 17:16
Dracula Untold BD hazai megjelenéséről lehet esetleg valamit tudni? Nem véltem felfedezni egyik januári listában sem, pedig már piacon is van hazai vonatkozással.
0
2015. január 21., szerda 19:02
A MaNDA két februári megjelenése felkerült a DVD- k közé, ha valakit érdekelnek a régi magyar filmek: Déryné Tolnay Klári emlékév alkalmából ez a film jön ki a hónap elején, a színművésznő filmjei közül ezt az egyet fogják megjelentetni, pedig lenne miből válogatni.
A másik  megjelenés február végen Várkonyi Zoltántól a Foto Háber 1963-ból.
0
2015. január 20., kedd 13:36
Köszönöm a gyors és kimerítő válaszod.

Ez esetben a Szél támad, szerelem, Senki többet! megjelenése nem valószínű?

Az Only Lovers kérdéses vagy inkább valószínű, hogy DVD-n kijön az ADS-től?
0
2015. január 20., kedd 13:11
Ez azt jelenti, hogy még egyeztetés alatt áll a megjelenés, tehát nem biztos, hogy megjelenik.
0
2015. január 20., kedd 13:10
Szerelem, Szél támad: ezek Cirko-filmek, nem mindig vesznek DVD-jogot, de ha vesznek is, ők nem adnak ki DVD-t (talán 1-2 példától eltekintve.

Only Lovers: A Company-bemutató, talán ADS.

Maps to the Stars: Cinetel, ez tuti jön.

Ida: Mozinet, valószínűleg Fantasy Film.

Amerikai mesterlövész: Warner.

Senki többet! - Sajna van egy-két Fórum Hungary-bemutató, melynek nincs gazdája. :(
0
2015. január 20., kedd 12:57
Érdekelne, hogy az alábbi, szerintem nagyszerűen sikerült, új filmeket ki és mikor adja ki:

Only lovers left alive ( Jim Jarmusch legutóbbi film, egyike a legjobbjainak , remélem nem ezzel szakad meg a hazai Jarmusch filmkiadás, nagy hiba lenne)

Szél támad (Miyazaki ismét remekművet alkotott, talán a tavalyi év legjobb filmjét)

Maps to the stars (kell a Cronenberg kollekciómba :)

Ida (valszeg Oscart fog nyerni)

Amerikai mesterlövész (Clint Eastwood ismét megcsinálta)

Senki többet! (nem idei film, de Tornatore, könyörgöm...)
Szerelem (Haneke, Oscar-díjas)

0
2015. január 20., kedd 12:34
Remélem a John Wickből lesz BD is, ha már a PV kiadja a November Man-t is.
0
2015. január 20., kedd 11:17
Biztosan nem érnek rá a februári hajtásban...
0
2015. január 20., kedd 11:13
Köszi. A februári listában még nem volt, talán a márciusiban. Igaz "vészjósló", hogy akikkel közösen lennénk rajta ott már februárban jön.
0
2015. január 20., kedd 11:04
Talán a ProVideo kiadja. (kérdések topik 42639. hozzászólás)
0
2015. január 20., kedd 9:41
A John Wick melyik kiadóhoz tartozik meg tudja valaki mondani?
0
2015. január 14., szerda 14:47
Ezt nem értettem én sem, főleg egy olyan sorozat-BD kapcsán, amiből az országos igény aligha több, mint kétszámjegyű, de inkább egy...
0
2015. január 14., szerda 14:24
Több kiadó van, de mindegyik más filmet árul... Attól nem lesz az egyik kiadó filmjének az ára kevesebb mert egy másik kiadó leviszi az ő filmjei árát.. Főleg, ha más kategória a két film... (Transformers-Casablanca mondjuk :)).
0
2015. január 14., szerda 13:30
Arra értettem, hogy mivel több kiadó van a piacon, így versenyhelyzet lenne egészséges esetben, ami azt eredményezi, hogy az árak alacsony szinten vannak tartósan.
0
2015. január 13., kedd 23:35
Nem igazán értem a "versenyár" megjelölést... "Limitált kiadás: 1db, ára: 10 millió Ft"?
0
2015. január 13., kedd 19:50
Jester, szerintem meg igenis törjék magukat. Simán lehetne belőle akár limitált példányszám is. Egy kiadó dolga az, hogy a lehető legszélesebb termékpalettát kínálja versenyárakon. De úgy látszik nálunk ez sem zökkenőmentes, ahogy semmi sem.
0
2015. január 13., kedd 18:04
Nekem mind, az öt évad ott porosodik a polcomon, még mindig várat ez a csemege magára. Sajnos a kiadót ismerve semmi esély, hiszen, ha valamit érdemes volna megjelentetni bd-n, mint sorozatot az a Trónok harca, de mi abból is kimaradunk, mondjuk egy évadot abból biztos 16-17 ezer lehet,de erre talán sokan beruháznának.
0
2015. január 13., kedd 17:42
1.: Nem hiszem, hogy érdemes lenne törniük magukat amiatt a néhány darab eladható BD miatt.
0
2015. január 13., kedd 17:40
Megjelenni megjelent éppen itthon mind az öt... igaz, ebből az 1.-3. évadból már a szekrények-asztalok mögé esett példányok is elfogytak, így legfeljebb másodkézből beszerezhetők. Ha egy kiadónak ezt jelenti a "megvásárolhatóság", lelke rajta...
0
2015. január 13., kedd 17:02
Rákérdeztem, hogy az USA-ban nyáron megjelenő Drót sorozat BD-n itthon megjelenik-e. Annyi választ kaptam rá, hogy "vajmi kevés esélye van" illetve, hogy "dvd megvásárolhatom azért mind az 5 évadot".

1. Ha még egy csomó idő van a kinti megjelenésig is, miért nem intézkedik a kiadó, hogy itthon is elérhető legyen addigra. Legalábbis kicsit törhetnék magukat.

2. Dvd-n csak 1-2 évad elérhető és abból is az utolsó darabok vagy annyi se. Nem értem, hogy hol itt az 5 évad?
0
2015. január 11., vasárnap 16:15
Én az elmúlt hetekben láttam a VAN valami, Utóélet és Swing kombót. Nálam a VAN valami viszi a prímet, de a másik két filmben is bőven akad olyan, ami nagyon megfogott: az Utóéletben például Petrik Andrea (istennő!), a Swingben pedig Törőcsik Mari (nála - valószínűleg a karakterénél fogva - azt éreztem, hogy ezzel a filmmel búcsúzik el a filmvászontól; remélem nem így lesz).
0
2015. január 11., vasárnap 15:58
Én is többekközt a színészek miatt ültem be rá :)
0