Legutóbb a Vasember 3-mal szopatták meg a magyar közönséget (ami azért nem volt egy olyan nagy bünti) valami kamerás fiaskó miatt. Érdekelne, most mi állhat a háttérben. Mindenesetre nem hiszem, hogy az idejekorán virágboltba kikerült filmek miatt kaptuk ezt a maflást, ilyen téren inkább a rukszkikat kéne csesztetni. Komolyan mondom, jóformán le sem forgatták az adott filmet, az oroszoktól már szedni lehet. Zenék terén még durvább a helyzet.
0
2014. november 6., csütörtök 22:26
52685
Amikor a nyolcvanas évek végén Fenyő János a VICO-val úgy adott ki A dzsungel könyve, meg Micimackó műsoros videokazettákat, hogy a Disneynek kb. a két háború között volt azt megelőzően budapesti irodája, azaz full jogsértő módon kaszáltak vele, akkor a "mérges" Disney annyira megharagudott, hogy max. két évvel később sorba jöttek a hivatalos VHS-megjelenései, először a Hamupipőke, majd az Aladdin és a Hófehérke. Kétlem, hogy mostanában ehhez hasonló kihágás történt volna. Torrentre és/vagy kis példányszámra tudok gondolni, de "lekamerázás" más országokban is történik, a szar piacunkra meg más, ugyanolyan kvalitású stúdiónak nem derogál behoznia a kasszasikereit.
most posts by TM
0
2014. november 6., csütörtök 21:58
52685
Gondolhattam volna... kösz!:)
most posts by TM
0
2014. november 6., csütörtök 21:36
6697
És mi van a Pro eddigi teljesítményével? Butított Eredet dvd, új filmeknél egyre gyakoribb a 2.0-ás hang, vagy ott van a Szabotázs dvd esete és még lehetne sorolni. Nem úgy tűnik, hogy a helyzet magaslatán állnànak és lehet, hogy a nem professzionális hozzállásuk eredménye, hogy nem jelentethetnek meg Disney filmeket... Úgysem fogjuk tudni mi volt az ok, de holnap megpróbálom felvenni a kapcsolatot a külföldi jogtulajjal.
0
2014. november 6., csütörtök 21:29
8260
Pedig úgy néz ki, ez irányban megy majd a kommunikáció.
0
2014. november 6., csütörtök 21:27
2738
Hibás bejegyzés
0
2014. november 6., csütörtök 21:26
3113
Bocsi, de nem tökmind1, kihez kerülnek a jogok, ha a Disney mindenkinek keresztbetesz, ha Magyarországról van szó?! Talán itt lenne az ideje inkább őket cseszegetni...
Különben is, Fox fanfárt akarunk a Star Wars VII elé!:-P (Na meg Star Wars VII Blu-rayt, különben dühbe jövünk.)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2014. november 6., csütörtök 21:25
6697
Igaz, de hátha idővel lát fantáziát más cég olyan címekben, mint Bosszúállók, Star Wars... Nem hiszem, hogy a Disney odacsapott volna az asztalra: márpedig a magyarok nem kapnak őröket, punktum.
0
2014. november 6., csütörtök 21:22
2966
ezzel annyi a gond, hogy azért mert elkerülnek tőlük a jogok, még nem feltétlen fog az új kiadó visszamenőleg egy-két éves filmeket kiadni... :(
0
2014. november 6., csütörtök 21:19
8260
Jamánál, az aeonfuxon.
0
2014. november 6., csütörtök 21:17
52685
Ezt hol írták?
most posts by TM
0
2014. november 6., csütörtök 21:13
6697
Most olvastam a Vox FB oldalán, hogy ezentúl lehet, hogy ez lesz a sorsa a többi Disney filmnek, úgyhogy az Ultron korára se számítsunk szerintem jövőre BD-n. Most már csak azt kell kiböjtölni, hogy elkerüljenek vègre tőlük a jogok, másfél év alatt elintézték a Disney BD kiadást részükről.
0
2014. november 6., csütörtök 20:58
8260
"(A részletekre majd később visszatérünk, addig is kéretik nem a kiadón elverni a port, mert a helyzet ennél bonyolultabb.)"
Ez aranyos.
Valahogy úgy vagyok vele, hogy látatlanban azt mondom, nem lesz olyan magyarázat, amit majd el tudok (tudunk) fogadni. De hajrá!
0
2014. november 6., csütörtök 20:34
6697
:-) Sajnos a Warner még náluk van, de az Interstellar-ra, Ultron korára, sőt, Az öt sereg csatájára már akkor ne is számítsunk? Persze, "sejtem" az okokat: "mi szerettük volna megjelentetni, de sajnos a Disney/Marvel-nél nem bírálták el időben a hangsávot/nem adták át a nyers anyagot stb, a lényeg, hogy mi úgy szerettük volna érvényesíteni a magyar vásárlók igényeit, hogy csak na, de már késő, ez van... bla-bla." Kiváncsian figyelem majd, Romániában vagyok megjelenik-e majd?
0
2014. november 6., csütörtök 20:06
1849
Még mindig nem tudom elhinni. Tényleg ide jutottunk, hogy az év abszolút sikerfilmje (mind bevételben, mind kritikailag) nem jön BD-n. Főleg az a legbosszantóbb, hogy ez egy Marvel-film, nem egy skandináv krimi vagy egy francia függetlenfilm. Ha ilyen nagy címekre nincs esély BD-n mi lesz itt a jövőben. Rohadtul ráférne már egy átalakítás a hazai lemezpiacra. Csak döglődnek, meg behoznak egy csomó cuccot, ami nem is kell, ami meg kellene, az nem jön.
Nem értem. Egyszerűen nem értem.
0
2014. november 6., csütörtök 20:05
126
Baromi jó lesz. Ez a film(sorozat)is beáll azon filmek sorába amik hiányosan jelennek meg vagyis valamelyik része(i) nem jelennek meg BD-n.(Transformers,Terminátor,Indiana Jones,Dollár trilógia,Red stb.)
0
2014. november 6., csütörtök 19:51
7076
"a Hobbit-ot leszámítva" Ez aranyos. :)
0
2014. november 6., csütörtök 19:51
3535
Az is egy nagy kérdés, hogy az Expendables 3 is, miért csak DVD-n fog megjelenni?
Nyilván nem a Pro Video sara, teljesen egyértelmű :)
0
2014. november 6., csütörtök 19:47
6697
Most olvastam az AE oldalon, hogy tényleg nem lesz BD A galaxis őrzőiből... Anno nyáron nem tudtam rá elmenni moziba, lehetetlen időpontokban volt a városban (ill. nekem volt lehetetlen a beosztásom), de úgy voltam vele, majd télen, BD-n. Hát nem, majd jöhet a torrent. És nem tudok elfogadható magyarázatot elképzelni, hogy miért nem jelenik meg itthon. Indy és a LotR bővített után egy újabb beintés a rajongók irányába. Mert csak itthon nem fog jönni, abban biztos vagyok, lehet izgulni, hogy a környező országokból melyik lemezre kerülünk fel. Részemről pedig a Hobbit-ot leszámítva ennyi volt a ProVideo-ból, majd megveszem később az ő filmjeiket ha lejárt a forgalmazási joguk. Ugye lefog járni?
0
2014. november 6., csütörtök 18:25
8260
Meglepődtem volna, ha nem sejted. Sőt meg voltam róla győződve, hogy tudod is... hozzászólásodat pedig betudtam egy újabb "Jester egysorosnak...
Transformes -> Trafo -> TR Nálam legalábbis. :)
0
2014. november 6., csütörtök 17:02
7076
Sejtettem egyébként, csak az R betű fura.
0
2014. november 6., csütörtök 17:00
7076
TransRormers?
0
2014. november 6., csütörtök 16:32
4596
Szerintem ha nem kezelnék az egyik legmostohább tárgyként az iskolákban a nyelvtant, akkor ezzel sem lenne gond.
Nem tudom, most hogy megy, de az én koromban még sokszor simán irodalomórák voltak nyelvtan helyett, csak mert az úgysem olyan fontos...