Keresés

Megjelenések

2014. november 6., csütörtök 21:19
Jamánál, az aeonfuxon.
0
2014. november 6., csütörtök 21:17
Ezt hol írták?
most posts by TM
0
2014. november 6., csütörtök 21:13
Most olvastam a Vox FB oldalán, hogy ezentúl lehet, hogy ez lesz a sorsa a többi Disney filmnek, úgyhogy az Ultron korára se számítsunk szerintem jövőre BD-n. Most már csak azt kell kiböjtölni, hogy elkerüljenek vègre tőlük a jogok, másfél év alatt elintézték a Disney BD kiadást részükről.
0
2014. november 6., csütörtök 20:58
"(A részletekre majd később visszatérünk, addig is kéretik nem a kiadón elverni a port, mert a helyzet ennél bonyolultabb.)"

Ez aranyos.

Valahogy úgy vagyok vele, hogy látatlanban azt mondom, nem lesz olyan magyarázat, amit majd el tudok (tudunk) fogadni. De hajrá!
0
2014. november 6., csütörtök 20:34
:-)  Sajnos a Warner még náluk van, de az Interstellar-ra, Ultron korára, sőt, Az öt sereg csatájára már akkor ne is számítsunk? Persze, "sejtem" az okokat: "mi szerettük volna megjelentetni, de sajnos a Disney/Marvel-nél nem bírálták el időben a hangsávot/nem adták át a nyers anyagot stb, a lényeg, hogy mi úgy szerettük volna érvényesíteni a magyar vásárlók igényeit, hogy csak na, de már késő, ez van... bla-bla." Kiváncsian figyelem majd, Romániában vagyok megjelenik-e majd?
0
2014. november 6., csütörtök 20:06
Még mindig nem tudom elhinni. Tényleg ide jutottunk, hogy az év abszolút sikerfilmje (mind bevételben, mind kritikailag) nem jön BD-n. Főleg az a legbosszantóbb, hogy ez egy Marvel-film, nem egy skandináv krimi vagy egy francia függetlenfilm. Ha ilyen nagy címekre nincs esély BD-n mi lesz itt a jövőben. Rohadtul ráférne már egy átalakítás a hazai lemezpiacra. Csak döglődnek, meg behoznak egy csomó cuccot, ami nem is kell, ami meg kellene, az nem jön.

Nem értem. Egyszerűen nem értem.
0
2014. november 6., csütörtök 20:05
Baromi jó lesz.
Ez a film(sorozat)is beáll azon filmek sorába amik hiányosan jelennek meg vagyis valamelyik része(i) nem jelennek meg BD-n.(Transformers,Terminátor,Indiana Jones,Dollár trilógia,Red stb.)

0
2014. november 6., csütörtök 19:51
"a Hobbit-ot leszámítva" Ez aranyos. :)
0
2014. november 6., csütörtök 19:51
Az is egy nagy kérdés, hogy az Expendables 3 is, miért csak DVD-n fog megjelenni?

Nyilván nem a Pro Video sara, teljesen egyértelmű :)
0
2014. november 6., csütörtök 19:47
Most olvastam az AE oldalon, hogy tényleg nem lesz BD A galaxis őrzőiből... Anno nyáron nem tudtam rá elmenni moziba, lehetetlen időpontokban volt a városban (ill. nekem volt lehetetlen a beosztásom), de úgy voltam vele, majd télen, BD-n. Hát nem, majd jöhet a torrent. És nem tudok elfogadható magyarázatot elképzelni, hogy miért nem jelenik meg itthon. Indy és a LotR bővített után egy újabb beintés a rajongók irányába. Mert csak itthon nem fog jönni, abban biztos vagyok, lehet izgulni, hogy a környező országokból melyik lemezre kerülünk fel. Részemről pedig a Hobbit-ot leszámítva ennyi volt a ProVideo-ból, majd megveszem később az ő filmjeiket ha lejárt a forgalmazási joguk. Ugye lefog járni?
0
2014. november 6., csütörtök 18:25
Meglepődtem volna, ha nem sejted. Sőt meg voltam róla győződve, hogy tudod is... hozzászólásodat pedig betudtam egy újabb "Jester egysorosnak...

Transformes -> Trafo -> TR  Nálam legalábbis. :)
0
2014. november 6., csütörtök 17:02
Sejtettem egyébként, csak az R betű fura.
0
2014. november 6., csütörtök 17:00
TransRormers?
0
2014. november 6., csütörtök 16:32
Szerintem ha nem kezelnék az egyik legmostohább tárgyként az iskolákban a nyelvtant, akkor ezzel sem lenne gond.

Nem tudom, most hogy megy, de az én koromban még sokszor simán irodalomórák voltak nyelvtan helyett, csak mert az úgysem olyan fontos...
0
2014. november 6., csütörtök 16:25
Most mér mondtad meg?? :P

Holnapig hagytam volna gondolkodni ... :)
0
2014. november 6., csütörtök 16:21
Transformers
0
2014. november 6., csütörtök 15:16
Bájdövéj elég helyről döglesztik a magyar nyelvet már így is. Ofkorsz tudjunk angolul, de csak ha már magyarul is tudunk. Bát legyen csojsz, ha már kéksugár. Szóval magyar embernek magyar hangsávot is asap, különben meg vatevör.
0
2014. november 6., csütörtök 14:43
...jelentsen az bármit is. :)
0
2014. november 6., csütörtök 12:54
Ahhoz először valahol kinn kellene megjelennie magyar felirattal. A Vasember is úgy volt.

Tényleg: ennyi erővel már a TR1-et is behozhatták volna.
0
2014. november 6., csütörtök 12:50
A Galaxis őrzői majd megjelenik a Bosszúállók 3 után, magyar szinkron nélkül, csupán magyar felirattal, 3500-ért! :D :D Lásd Vasember 1.....
0
2014. november 6., csütörtök 8:01
Nagyot mosolyognék, ha hivatkozott oldalakon lévő specifikációval jelenne meg a Robin Hood...
Elszomorító, ami itt folyik. Hát ez van. A Galaxis őrzői nekem is hiányozni fog BD-n, ha már a többi film is ilyen formátumban van meg.
0
2014. november 6., csütörtök 0:49
Ez a válasz jött nekem levélben még korábban:

" A Robin Hood: A tolvajok fejedelme nálunk november elején fog megjelenni Blu-rayen. Üdv, PVF "

Ahogy olvastam, másoknak is ezt az infót küldték és most mégsem adják ki...
0
2014. november 5., szerda 23:56
Pár száz forintos könyv? Van még olyan? :) Jártam pár angol-tanfolyamra, de már azokon is ezresekkel dobálóztak. :)
most posts by TM
0
2014. november 5., szerda 22:39

"Hogy otthon mit nem adtak ki, az meg azért nem jó példa, mert most a hazai hiány miatti külföldi rendelésekről van szó, onnan meg ugyebár nem csak angol nyelvűeket lehet behozatni."

ez teljesen igaz, bele sem gondoltam...

na mindegy, igazából engem csak az zavar az egészben, hogy többen innen tanácstalanul állnak a probléma előtt, (honnan fogom BD minőségben legálisan beszerezni a filmeket ha itthon már nem jelennek meg) és még csak elméleti szinten sem merül fel a dolog, hogy "mi lenne ha egy pár száz forintos könyvvel, meg egy angol feliratos, angol nyelvű filmmel kicsit ráfeküdnék az angolra"...

most már hagyom a témát :)
0
2014. november 5., szerda 22:31
gyűjtésébe
most posts by TM
0