Keresés

Megjelenések

2014. november 5., szerda 16:50
Ha már utáljuk együtt Provideo-t nap van még egy rúgás nekik. Mi jelenik meg magyar szinkronnal szobrosan nem nálunk? Drágább mint Amerikából de ha nálunk akár ennyiért lehetne kapni akkor itthon vettem volna meg...
http://www.filmarena.cz/blu-ray-3d-hobit-smakova-draci-poust-3d-2d-prodlouzena-edice-5bd-se-soskou-sberatelska-limitovana-edice
0
2014. november 5., szerda 16:36
Ja a Porvideo adná ki. :))) Az a tevékenység amit Magyarországon folytatnak minden csak nem filmforgalmazás, filmkiadás. Szégyen, hogy a mai időkben egy olyan cég piacon tud lenni és talpon tud maradni, amelyik még egy épkézláb weboldalt sem volt képes létrehozni a vásárlól megfelelő tájékoztatására (amit Facebookon művelnek az inkább egy vicc) fennállása óta. Rossz üzleti politikával és megfontolatlan piacfelméréssel károsítanak minket vásárlókat évek óta. A vásárlók közössége előbb vagy utóbb a "nem vásárlásaival" remélhetően az ő számukra is érzékelhetővé fogja tenni, hogy a hibás és selejtes minőségű vagy éppen meg nem jelentetett termékeik hatására lehúzhassák a rolót.
0
2014. november 5., szerda 15:24
Ahogy Aeonflux-on írva vagyon, az új magyar filmforgalmazó majd megoldja a dolgot...
0
2014. november 5., szerda 15:18
Hibás bejegyzés
0
2014. november 5., szerda 15:04
facebookon ìrják konkrétan, hogy nem jelenik meg, kommentek közt megtalálod.
0
2014. november 5., szerda 15:04
Ez komoly...

Ezt a hozzászólást nem láttam. Nagyon durva.
0
2014. november 5., szerda 15:02
Ezt írták valakinek:

Thummerer Márk: A galaxis őrzői Blu Ray-en is megjelenik majd?

Video Film & Distribution: Kedves Thummerer Márk, nem fog megjelenni Ble-rayen. Üdv,PVF
0
2014. november 5., szerda 14:53
Nem írta sehol a Pro Video, hogy nem jelentetik meg BD-n a Galaxis Őrzőit, vagy a Feláldozhatók 3. részét, pusztán csak annyit, hogy DVD-n mikor jelennek meg.

Nem tudom elképzelni, hogy ezeket a sikeres filmeket BD formátumon mellőzzék..
0
2014. november 5., szerda 14:51
Hát ez f@sza lesz ha tényleg így lesz.
Eddig az összes Marvel filmet kiadták BD-n.
Nem is értem, hogy ezt miért nem adják, amikor tényleg sikeres volt mindenhol.

Már csak abban bízok, hogy akkor valamilyen véletlen folytán rákerülünk valamelyik külföldi kiadásra és belehet majd onnan szerezni.

Vagy marad a 150 HUF-os megoldás. :)

A Feláldozhatókra is a fenti érvényes. Kér, hogy nem tudom az első két rész mellé tenni.
SuperHeRo
0
2014. november 5., szerda 14:32
ennyit erről a tökéletes kiadóról, hogy egy nagy siker filmet se képesek kiadni BD-n
szánalmas banda
0
2014. november 5., szerda 14:31
ahogy néztem a válaszokat a facen akkor a Feláldozhatókból se lesz BD kiadás
0
2014. november 5., szerda 14:03
Valószínűleg külön szerződést kötöttek a forgalmazóval, hogy korábban árulhassák.
0
2014. november 5., szerda 13:57
Tök jò mert kb az idei termésből ez volna a harmadik film amit BD-n is megvennék. :(
0
2014. november 5., szerda 13:56
Hibás bejegyzés
0
2014. november 5., szerda 13:55
Embörök, az egyik nagy áruház szòròlapját ma kaptam meg. Ott a Smaug pusztasága bővìtett dvd nov 6 tòl kaphatò. Elìrás vagy lehetséges?
0
2014. november 5., szerda 13:28
Én legalábbis nem láttam olyan megjelenési listát, amiben szerepelt volna a Robin Hood, a tolvajok fejedelme. Az, hogy külföldön megjelenik és itt elterjed a pletyka, még nem ígéret.
0
2014. november 5., szerda 13:26
Lassan már nem érdemes filmet venni, ez szomorú mert nagyon vártam a Galaxis Őrzői bd megjelenését.
0
2014. november 5., szerda 13:20
Az ember mindig azt hiszi, nincs lejjeb, de aztán mindig rájön, hogy van.

Sóval behinteni az egészet.
0
2014. november 5., szerda 13:08
Most olvasgattam a ProVideo Facebook oldalán a hozzászólásokat. Azt írják, hogy a Galaxis örzőí december 15.-én jelenik meg DVD-n. BD-n viszont nem fogják kiadni.

Azért ezt furcsállom, hogy egy ilyen sikerfilm BD kiadására nem kerülönk fel. Mert azt már megszoktam, hogy a kevésbé sikeres filmek csak DVD-n jönnek, de én azt hittem, hogy ez azért megjelnik BD-n. Nem értem, hogy miért nem.
0
2014. november 5., szerda 12:23
Ez egy n-betűvel több lett a kelleténél!
0
2014. november 5., szerda 11:54
csak pont azokat és olyan formátumban nem amiket szeretnénk
0
2014. november 5., szerda 11:32
Szerintem azért a pro video egyedül annyi filmet kiad mint a többi együtt.
0
2014. november 5., szerda 11:20
azért az általam említett vígjáték elég jó szerintem, ennél sokkal szarabbakat is ránk zúdítanak
0
2014. november 5., szerda 10:09
Ja, én is már gratulálni akartam.
Végre egy cég aki gondolkodik is.
Üzletileg azon a 3 vásárlón biztosan nem nyernek, mint kritikus ítésznek meg tényleg csak gratulálni tudok, hogy hál istennek minden szemetet nem zúdítanak ránk.
0
2014. november 5., szerda 9:27
Na igen :)
Lehet erről az oldalról is nézni:)
0