Keresés

Megjelenések

2014. szeptember 29., hétfő 20:13
Az cikinek számít, hogy ezek közül egyiket sem ismerem (s nem is óhajtok ezen változtatni)?

Totál semmit mondó címek ezek nekem..
0
2014. szeptember 29., hétfő 19:27
Ebben azért van némi igazság, tekintve, hogy az utolsó hetekben a valamirevaló megjelenések laza fele olyan elképesztően ütős címekből tevődik össze, mint például a Fekete, fehér, igen, nem, a Huligán háború, a Kalandor: Az aranyládika titka, a Nyár februárban, a Házasokk!, az Anyabuli, az Előzmények törlése, vagy éppen a Flörti dancing. Hiába, ez már a karácsonyi szezon, erősödik a mezőny.
0
2014. szeptember 29., hétfő 19:18
A közeljövőben esetleg lehet számítani a következő filmek itthoni, gyári megjelenésére (bármilyen lemezen: DVD/BD):

Mud
Míg a világ vége el nem választ
Felperzselt föld
Senki többet

Csak abból indulok ki, hogy ezek sem sokkal kutyaütőbb filmek, mint pl. a Bőrnyakúak 2.
0
2014. szeptember 29., hétfő 16:48
Aha. :) Tudom, nincs jó megoldás, de ez az állapot minden csak nem forgalamzás.

Egyébként nem egyszer tettek rá már minket külföldi ország piacára anélkül, hogy bárki is jogdíjat fizetett volna. Nem lesz újdonság.
0
2014. szeptember 29., hétfő 15:57
"aztán tegyenek rá minket fixen egy külföldi ország piacára."

És akkor majd ez a külföldi ország fizesse ki a jogdíjakat, vagy a stúdiók nyeljék be az ezzel kapcsolatos költségeket, miközben azt látják, hogy nincs is magyarországi piac?
0
2014. szeptember 29., hétfő 9:49
A második rész moziba kerülése egy hirtelen, az utolsó pillanatban jött ötlet megvalósítása volt: a Démonok között egyáltalán nem várt sikerén felbuzdulva a forgalmazó rádöbbent, hogy ha akarja, épp a tarsolyában van egy olyan, megjelenés előtt álló film, melyet a promóció során hozzá is kapcsolhat az említett mozisikerhez, így (a második Insidious már a Sony stúdió gondozásában készült, szintén az InterCom hatásköre lett) "a Démonok között rendezőjének filmjével" is learatták a Halloween körüli babérokat. Hogy aztán ez a cím még BD-n is megjelent hazánkban, az nem feltétlen a vásárlói igények, hanem a Sony előzékeny jófejsége miatt történhetett, miszerint automatikusan rápakolták a magyar szinkront/feliratot a lemezre.

Mivel azonban a hordozói fogyás ebből a címből minden bizonnyal alsó hangon is kaotikus, sajnos nem csoda, hogy a független színekben pompázó első részbe egyik, még fennmaradt független forgalmazó sem mer belevágni.
0
2014. szeptember 29., hétfő 1:18
Tudom, ez irányú álláspontoat ismerem... :(

Ráadásul ezek csak azok a címek, amiket én nézek/néztem, egy szűk keresztmetszete a dolgoknak... Millió másik film és sorozat tűnik el a süllyesztőben idehaza.

Még szerencse, hogy írni írnak filmekről mindenféle újságban és fórumon, meg azért az ember - ha akar - előzeteseket is talál, így képben lehet. Meg még szerencse, hogy van nettéka.
0
2014. szeptember 29., hétfő 1:10
Bármennyire is sok általam (is) kedvelt film akad a listákon, az én igazi anomáliám az Insidious; még mindig nem tudom elhinni, hogy úgy vetítették és adták ki itthon, hogy az első résszel egyiket sem tették meg.

A "kérésed" pedig a beteljesülés határán van érzésem szerint... Hetente kiadónként legfeljebb két megjelenéssel (még ha többféle formátumban is)... kivérzés előtti állapot.
0
2014. szeptember 29., hétfő 0:48
Két sorozat van, amit hiányolok, és sajnos semmi esélyt nem látok, hogy befejezzék, míg például a cseheknél folytatták: Simpson család, hogy 9 évad megjelent, az is csoda. A másik sorozat, ami két évad után abbamaradt: Agymenők.
De ez van, ezt kell szeretni.
0
2014. szeptember 29., hétfő 0:27
De ne legyen ilyen már. Elhiszem,  hogy 10 évaddal csak a kínlódás megy. Na de 2 évados sorozatot nem kiadni igazi blődség.
Bár most jut eszembe nekem megvan set boxban a széria BD. Csak Solecki Janka hangja nélkül nem az igazi :/
0
2014. szeptember 29., hétfő 0:23
A be nem fejezett sorozatokhoz még egy-kettő :

Hősök
Veronica Mars
Mentalista
Dr. Csont
0
2014. szeptember 28., vasárnap 23:58
Dollhouse ha eddig nem jött akkor szerintem már nincs is értelme várni rá sajnos.

Pedig igazán Whedoni magasságokba a második évad lépett.
0
2014. szeptember 28., vasárnap 23:57
Az Odaát ugyanúgy beletartozik a be nem fejezett sorozatok listájába, mint a többi - annyival komikusabb a helyzet, hogy tényleg a 9-ből jött ki az első.

Dollhouset valóban kifelejtettem, mint ahogy a Lépéselőnybent is.
0
2014. szeptember 28., vasárnap 23:39
Odaát-ot felesleges is volt felhozni. Egyetlen évadot jelentettek meg idehaza ez egyenlő a semmivel, miközben már a 9. évad is lement amcsiban, idehaza meg asszem az 5. évadot vetíti az RTL vagy már be is fejezte. Nem tudom, jó ideje nem követem mert meguntam várni és inkább feliratosan nézem, pedig soroztanál utálok így tenni.
Inkább arról kellene tudni, hogy Dollhouse-t kiadnák e végre. Ugye a 2. évadot, amúgy is csak 2 évad az egész. Nem lenne nagy megerőltetés a befejezőt megjelentetni.
0
2014. szeptember 28., vasárnap 23:32
Only God Forgives nagy szívfájdalmam.
0
2014. szeptember 28., vasárnap 23:28
Kicsit elgondolkodtam, hol tartunk most (a teljesség igénye nélkül):

Félbehagyott, vagy nagy valószínűséggel félbehagyott sorozatok:

Star Wars: The Clone Wars
Gengszterkorzó
Spartacus
Odaát
Miami Vice
Sherlock
Válaszcsapás

... stb

Ki nem adott, be nem hozott sorozatok:

Hannibal
Da Vinci démonai
The Walking Dead
Homeland
Gyilkos hajsza
Breaking bad
A búra alatt
Firefly
Harmadik típusú emberrablások
A cég
Caprica
Kemény motorosok
Touch
American Horror Story
Kártyavár
Éghasadás
Az ifjú Indiana Jones kalandjai

... stb

Nálunk blu-rayen ki nem adott, külföldön megjelent BD filmek,gyűjtemények, amikről mostanában lemaradtunk/lemaradunk:

Indiana Jones quadrológia
Gyűrűk Ura bővített
Szörnyecskék duológia
Penge 1,3
Végjáték
Csontváros
Beavatott
Démonok között
Zero Dark Thirty
Machete 1/2
Mocsok
Mielőtt meghaltam
Ideglelés Csernobilban
Én, Frankenstein
Oculus
Szabotázs
Sanctum

... stb. A teljesség igénye nélkül, csupán ami így elsőre eszembe jutott, ezek egy részét talán úgy bezsákoltam volna BD-n is (mínusz Mocsok). Ugyanakkor ezek legalább DVD-n elérhetők itthon...

Egyáltalán ki nem adott, be nem hozott mozik - amiket nem oly régre visszamenőleg (kb egy év)láttam, de se híre, se hamva. Vannak benn régi filmek is, de a lényegét tekintve mindegy, mikor készült...

Nebraska
Augusztus Oklahomában
Egy jobb világ
Alabama és Monroe
Halálugrás
Csúnya, gonosz bácsik
I saw the devil
13 sins
Gagarin - first in space
Imagenaerum
Dollár, kanna, szerelem
Monsters
A Grönholm-módszer
Kóma
Snowpiercer
Upside Down
The philosophers
A félelem ára
Gengszterek sofőrje
Amíg alszol
A 211-es cella
Beszélnünk kell Kevinről
Mars-az utolsó napok
Csak isten bocsáthat meg
VHS 1,2
REC3
Insidious
You are next
Byzantium
Sinister
Köpök a sírodra 1-2
Triangle

+ ráadás:egyéb anomáliák, ami csodás piacunkat színesítik:

Transformers BD magyar felirattal kinn
Carrie (2013) BD magyar szinronnal és felirattal kinn
Transformers 4 elbaszott árazása itthon
A BD3D gusztustalan erőltetése a 2D kárára - Pompei, NFS, stb...

Természetesen ezek csak szemelvények, ez csak néhány cím a rengetegből, amikkel én kapcsolatba kerültem, esetleg megvenném, megvettem volna itthon. Azon most lépjünk túl, hogy van-e értelme lemezt gyűjteni (e fórumon legalábbis ennek nincs túl sok létjogosultsága), de ha valaki akarna gyűjteni, kis országunk fos piacán erre egyre kevesebb az esélye.

Tudom, sokan kritizáltak érte, de ismét csak elmondom: szüntessék be a komplett BD/DVD forgalamzást itthon, hintsék be sóval a kiadókat, forgalmazókat a picsába, aztán tegyenek rá minket fixen egy külföldi ország piacára. Tökmindegy cseh, vagy német. Leszarom, milyen a borító...

Apropó: a kiadványok minőségéről még nem is beszéltem  mert az engem nem is igazán érdekel. De másokat igen, így azt adjátok hozzá az egész bosszankodáshoz...

Lehet kiegészíteni a listát.... :(
0
2014. szeptember 22., hétfő 10:44
Szerintem ez is never ending story lesz.
Mint az X-men pl. :)
0
2014. szeptember 22., hétfő 10:42
Hát igen, fájdítjuk csak a szívünket..
Siralmasan szar a hazai BD piacunk..

Igaz, régebbi filmeknél (amit rajtam kívül a családban senki más nem néz meg, vagy max. csak egyszer) már nem szorítkozok arra, hogy legyen bármi magyar vonatkozás (de angol nyelv legyen rajta), tojok rá, úgy se fog jönni nálunk..
Így húztam be pl. nem rég ezt a Müllerben:

Twilight eredeti sorozattal illetve a Das Boot BD-vel is szemezek most.

Amúgy köszönöm a linket, nem ismertem ezt az oldalt, de újabb forrás így!

Egyébként Te merre szoktál járni bevásárolni?
A Wiener Neustadt-i Media Marktban jártál már, széles a kínálat?

Többször terveztem átugrani oda, de eddig mindig csak a Eisenstadt-i Müllerbe mentem el.

0
2014. szeptember 22., hétfő 3:21
Még egy majmos film biztosan jönni fog, teljesen felesleges lenne most megvenni a gyűjtői kiadást. :)
0
2014. szeptember 22., hétfő 2:30
Ezt ugye nem kérdezed komolyan??? :(

Pont ma nézegettem, milyen Ultimate Hero packok jönnek a németeknél... Ghostbusters 1-2, Pókember trilógia, Underworld Quadrology, Man in Balck trilógia... amik szintén nem jönnek ide. Igaz, miért is jönnének?

A lap alján, 09.30-i dátumnál...

http://www.dvd-forum.at/bluray-termine
0
2014. szeptember 22., hétfő 1:25
A Dawn of the Planet of the Apes című film megjelenése kapcsán számíthatunk az alábbi kiadásra?

Az összes majmos film benne van..

0
2014. szeptember 19., péntek 10:57
Nézzetek rá a DVDExtára! :)
0
2014. szeptember 19., péntek 10:41
Mintha november elejét olvastam volna valahol...
0
2014. szeptember 19., péntek 10:15
Éjfélkor. :)
0
2014. szeptember 19., péntek 10:07
A holnap határárol nincs valami hir hogy mikor jelenik meg?
0