Keresés

Megjelenések

2014. augusztus 27., szerda 19:00
Egy film hazai kiadása kb. 100 ezer forint.

Egy stadion ára mennyi is?Hány ezer filmet lehetne kiadni az erre fordított közpénzből?
Menyi is foci átlagnézőszáma nálunk?

0
2014. augusztus 22., péntek 13:54
Hagyd, nemhogy a figyelmet nem éri meg, de még azt az időt sem, míg leírod a véleményed.
most posts by TM
0
2014. augusztus 21., csütörtök 23:27
Ez is persze közrejátszik. De leginkább a rengeteg *** miatt, akik nem hajlandóak fizetni érte, még néhány száz forintot sem.

Ami pedig a szinkronokat illeti. Én már rég baromira meguntam a sistergő(főképp régi filmek esetében), sokszor átéletlen, kimaradt vagy alig halható hangokkal teli, valamint sokszor az eredeti szövegtől/jelentéstől igencsak távol álló szinkronokat hallgatni. De már fölöslegesnek tartom erről veszekedni, inkább csak vásárolok, manapság 95% ban külföldről, mert itthon a fent említett okok miatt nem jelennek meg azok amiket akarok. Egyébként az öcsém is elképesztően nagy ,,szinkronmániásnak" mondható, de az utóbbi időben ő is kezd egyre inkább rákattanni az eredeti hangra, pedig ő aztán gyakorlatilag semmit nem beszél angolul, de hallja a színvonalbeli különbséget.
0
2014. augusztus 21., csütörtök 23:06
Nem pont így fogalmaztam volna, de nekem is baszottul unalmas már ez a szinkron csesztetés. Jópárszor surlódtunk, de jó látni, hogy rajtam kívül van még valaki itt aki ennyire kiáll a magyar szinkronért.
0
2014. augusztus 21., csütörtök 22:30
Hadd ne reagáljak az első mondatra, meg az egész hozzászólásra...

Amit kiadnak rendesen, azokat beszerzem én is, eddig csak olyan filmet vettem le netről, amit vagy elcsesztek honi kiadásban, vagy egyáltalán nem jelentek meg és szándék sincs a kiadásukra.

Valóban van bennem értetlenkedés, hogy mitől jó az, hogy valaki nem eredeti hanggal nézi a filmeket. Emiatt a hozzáállás miatt nem lehet kapni egy rakat filmet idehaza.

Az ellenvéleményeket meg vastagon leszarom...
0
2014. augusztus 21., csütörtök 22:01
Te volnál a komoly gyűjtő, igazi filmbarát? Mindent letöltesz, vagy megvárod, míg szarért-húgyért veheted meg. Igaz, hogy én csak szinkronnal nézem a filmeket (pedig valamennyire tudok angolul), de legalább fizetek értük. Nem kéne már ilyen látványosan utálnod azokat, akik kevésbé értenek angolul és/vagy szeretik az anyanyelvükön élvezni a mozizást.
0
2014. augusztus 21., csütörtök 20:13
Nem kell, hogy ide is jöjjenek, csak tegyék rá legalább a feliratot valamelyik ország kiadványára (leginkább arra, amin vágatlanul van a film rajta), aztán akinek kell, az megszerzi magának. A Universal és a Sony már felismerte ezt a lehetőséget, most jelent meg egy Clint Eastwood-gyűjtemény odakint például. Ha azok nem klasszikusok, akkor nem tudom, micsodák...
0
2014. augusztus 21., csütörtök 20:09
Sajnos nagyon szinkron beállítottságú nemzet vagyunk, de az is igaz ha már egyszer elkészült a szinkron (lásd. a Warner-től a Kerülj szinkronba kiadások, elég sok van belőlük), miért nem lehet rátenni a BD-re is és kiadni? Félre ne érts, én is szeretem ha eredeti hangjukon szólalnak meg a kedvenceim, de sajnos kevesek vagyunk ahhoz, hogy az itteni eszmecserék után tonna számra érkezzenek a jobbnál jobb katalógus címek, legalább felirattal, mert azt tudjuk hogy nem fogyna jól.
0
2014. augusztus 21., csütörtök 19:20
Megkockáztatom, hogy a Warner sem hagyna le minket a katalógusfilmek 95%-áról, ha elég lenne ide a felirat is. Dehát a vásárlók döntöttek, vagy szinkron, vagy semmi. Ennek viszont a komoly gyűjtők, az igazi filmbarátok isszák meg a levét.
0
2014. augusztus 21., csütörtök 19:17
Ha nem lenne a túlnyomó többség szinkron-fanatikus, akkor jönnének régi filmek is. Kint egy rahedli kapható, igaz csak felirattal.
0
2014. augusztus 21., csütörtök 18:00
Indiana Jones régiek, Terminátor 2-3, Bad Boys 2, Mission Impossible 1,2,3 , A remény rabjai, Halálsoron, Forrest Gump, Hetedik, A Közellenség, Arthur Király, Csillagkapu, Kap el, ha tudsz, Az Olasz meló, Frequency, A Sakál, Világok harca, 8MM, Bérgyilkosok, Az Ördög ügyvédje, Kardhal, Letaszítva, Folyó szeli ketté...

Csak néhány cím, amit a jelenlegi DVD gyűjteményemből gondolkodás nélkül lecserélnék hazai kiadású BD-re, ha a kiadók is úgy állnának hozzá. Ám úgy érzem a jelenlegi helyzetben az a céljuk, hogy csakis új mozifilmekkel töltsék meg a boltok polcait, amik valljuk be az idén a siralmas kategóriát súrolják (tisztelet a kivételnek).
Kapunk mi még egyátalán régebbi, hiánypótló filmeket BD-n? Vagy ennyi volt? Innentől évente három-négy jobban sikerült alkotás és ennyi?
Lehet
0
2014. augusztus 21., csütörtök 16:43
Az ADS Service októberi megjelenései:

A százéves ember, aki kimászott az ablakon, és eltűnt
A másnaposok szerencséje
Oculus
3 nap a halálig

Sajnos mind csak DVD-n érkezik :(
0
2014. augusztus 14., csütörtök 21:56
A Gengszterkorzó S4 jön valamikor? vagy csak elkerülte a figyelmemet?

Eddig minden évad augusztusi megjelenés volt, most viszont nem találkozatm a hírrel.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 8:26
Szinkronnal több is érdekelne ebből a kis listából :((
0
2014. augusztus 14., csütörtök 3:06
Kis külföldi kitekintés, idehaza úgysem lesznek kiadva:

Frászkarika (1985) - magyar felirat:
http://www.bluray-disc.de/blu-ray-filme/fright-night-die-rabenschwarze-nacht-blu-ray-disc

Karate kölyök III - magyar felirat:
KÜLSŐ LINK

Acélmagnóliák - magyar felirat:
KÜLSŐ LINK

Eszeveszett küzdelem - magyar szinkron (5.1) és felirat:
KÜLSŐ LINK

Dundee őrnagy (bővített változat) - magyar felirat:
KÜLSŐ LINK

Úgyhogy hajrá InterCom, lehet ezeket is behozni, nem csak az egy szem árva Az ártatlanság korát...
0
2014. augusztus 12., kedd 20:58
Egészen pontosan július 7-én kérdeztem meg a kiadót és azt a választ kaptam, hogy: "Ősszel jelenik meg, idén".

Én is nagyon várom egyébként. Nem is értem, hogy a mostani VOX-ban meg augusztus 28.-ra van írva a megjelenés. Úgyhogy nem tudom, most akkor mi van, de jönni fog.
0
2014. augusztus 12., kedd 18:33
Adéle élete 1-2. fejezet (La vie dAdele) megjelenési idejéről tud valaki infót? Próbálom pozitívan erősíteni a dolgot: BD-n is jöjjön! :)
0
2014. augusztus 11., hétfő 21:08
Itt a bizonyíték. :)
http://www.blu-ray.com/search/?quicksearch=1&quicksearch_country=all&quicksearch_keyword=bad+boys+II&section=bluraymovies

Pedig én is örülnék neki, hogy kijönne, mert ez is a kedvenceim közét tartozik.
Az első részt láttam már vagy 20x. :D
BD-n nekem is megvan, de még nem néztem meg, de tervbe van véve. ;)
SuperHeRo
0
2014. augusztus 11., hétfő 20:52
Az komoly, nem gondoltam volna.
0
2014. augusztus 11., hétfő 16:35
Máshol sem jelent meg én úgy tudom még.
SuperHeRo
0
2014. augusztus 11., hétfő 16:07
A Bad Boys 2 miért nem jelent meg nálunk BD-n? Valakinek van infója? A minap néztem újra az első részt (sikerült belőle szereznem egy gyári fóliás példányt!)és nagyon kéne a második.
0
2014. augusztus 8., péntek 8:35
Bocs a dupláért. Szép meg minden de nem Smaug. :(
0
2014. augusztus 8., péntek 8:34
0
2014. augusztus 8., péntek 7:42
Smaug pusztasága bővìtett szobros.
0
2014. augusztus 2., szombat 16:57
InterCom kiadásról van szó. már pedig ők most nem a fénykorukat élik.
0