Keresés

Megjelenések

2014. augusztus 21., csütörtök 19:17
Ha nem lenne a túlnyomó többség szinkron-fanatikus, akkor jönnének régi filmek is. Kint egy rahedli kapható, igaz csak felirattal.
0
2014. augusztus 21., csütörtök 18:00
Indiana Jones régiek, Terminátor 2-3, Bad Boys 2, Mission Impossible 1,2,3 , A remény rabjai, Halálsoron, Forrest Gump, Hetedik, A Közellenség, Arthur Király, Csillagkapu, Kap el, ha tudsz, Az Olasz meló, Frequency, A Sakál, Világok harca, 8MM, Bérgyilkosok, Az Ördög ügyvédje, Kardhal, Letaszítva, Folyó szeli ketté...

Csak néhány cím, amit a jelenlegi DVD gyűjteményemből gondolkodás nélkül lecserélnék hazai kiadású BD-re, ha a kiadók is úgy állnának hozzá. Ám úgy érzem a jelenlegi helyzetben az a céljuk, hogy csakis új mozifilmekkel töltsék meg a boltok polcait, amik valljuk be az idén a siralmas kategóriát súrolják (tisztelet a kivételnek).
Kapunk mi még egyátalán régebbi, hiánypótló filmeket BD-n? Vagy ennyi volt? Innentől évente három-négy jobban sikerült alkotás és ennyi?
Lehet
0
2014. augusztus 21., csütörtök 16:43
Az ADS Service októberi megjelenései:

A százéves ember, aki kimászott az ablakon, és eltűnt
A másnaposok szerencséje
Oculus
3 nap a halálig

Sajnos mind csak DVD-n érkezik :(
0
2014. augusztus 14., csütörtök 21:56
A Gengszterkorzó S4 jön valamikor? vagy csak elkerülte a figyelmemet?

Eddig minden évad augusztusi megjelenés volt, most viszont nem találkozatm a hírrel.
0
2014. augusztus 14., csütörtök 8:26
Szinkronnal több is érdekelne ebből a kis listából :((
0
2014. augusztus 14., csütörtök 3:06
Kis külföldi kitekintés, idehaza úgysem lesznek kiadva:

Frászkarika (1985) - magyar felirat:
http://www.bluray-disc.de/blu-ray-filme/fright-night-die-rabenschwarze-nacht-blu-ray-disc

Karate kölyök III - magyar felirat:
KÜLSŐ LINK

Acélmagnóliák - magyar felirat:
KÜLSŐ LINK

Eszeveszett küzdelem - magyar szinkron (5.1) és felirat:
KÜLSŐ LINK

Dundee őrnagy (bővített változat) - magyar felirat:
KÜLSŐ LINK

Úgyhogy hajrá InterCom, lehet ezeket is behozni, nem csak az egy szem árva Az ártatlanság korát...
0
2014. augusztus 12., kedd 20:58
Egészen pontosan július 7-én kérdeztem meg a kiadót és azt a választ kaptam, hogy: "Ősszel jelenik meg, idén".

Én is nagyon várom egyébként. Nem is értem, hogy a mostani VOX-ban meg augusztus 28.-ra van írva a megjelenés. Úgyhogy nem tudom, most akkor mi van, de jönni fog.
0
2014. augusztus 12., kedd 18:33
Adéle élete 1-2. fejezet (La vie dAdele) megjelenési idejéről tud valaki infót? Próbálom pozitívan erősíteni a dolgot: BD-n is jöjjön! :)
0
2014. augusztus 11., hétfő 21:08
Itt a bizonyíték. :)
http://www.blu-ray.com/search/?quicksearch=1&quicksearch_country=all&quicksearch_keyword=bad+boys+II&section=bluraymovies

Pedig én is örülnék neki, hogy kijönne, mert ez is a kedvenceim közét tartozik.
Az első részt láttam már vagy 20x. :D
BD-n nekem is megvan, de még nem néztem meg, de tervbe van véve. ;)
SuperHeRo
0
2014. augusztus 11., hétfő 20:52
Az komoly, nem gondoltam volna.
0
2014. augusztus 11., hétfő 16:35
Máshol sem jelent meg én úgy tudom még.
SuperHeRo
0
2014. augusztus 11., hétfő 16:07
A Bad Boys 2 miért nem jelent meg nálunk BD-n? Valakinek van infója? A minap néztem újra az első részt (sikerült belőle szereznem egy gyári fóliás példányt!)és nagyon kéne a második.
0
2014. augusztus 8., péntek 8:35
Bocs a dupláért. Szép meg minden de nem Smaug. :(
0
2014. augusztus 8., péntek 8:34
0
2014. augusztus 8., péntek 7:42
Smaug pusztasága bővìtett szobros.
0
2014. augusztus 2., szombat 16:57
InterCom kiadásról van szó. már pedig ők most nem a fénykorukat élik.
0
2014. augusztus 2., szombat 14:56
Na jó, de itthon sem lesz külön 2D kiadás? Mert a cseheknél én nem látok...

Már most szólok: ha nem lesz külön és valakivel tudok társulni, akkor én a sima BD-t meg az Angry Birds kódot!!!!) átveszem a kiadásból.

Már ha megjelenik nálunk egyáltalán - akkora a csönd.
0
2014. augusztus 2., szombat 14:40
Ha jól tudom, a sima 2D-lemezen is rajta leszünk, a 3D lemeze nem lesz visszafelé lejátszható.
0
2014. augusztus 2., szombat 14:09
Bocsi a dupláért.
0
2014. augusztus 2., szombat 14:08
Spidey 2 kapcsán jöhetne egy ilyen:

Stan Lee bácsi is ezt ajánlja. :)
0
2014. augusztus 2., szombat 14:08
Spidey 2 kapcsán jöhetne egy ilyen:

Stan Lee bácsi is ezt ajánlja. :)
0
2014. augusztus 2., szombat 14:00
Lehet, hogy elkerülte afigyelmemet, de a Rio 2 BD-ről van valami hír? Gyakorlatilag mindenhol megjelent már, a cseheknél is, viszont megint csak 3D változatban, amin rajta is vagyunk.

Vagy most már rendszer lesz ebből a csak BD3D mániából?
0
2014. július 25., péntek 16:50
Három film, melyek megjelenése már épp aktuális lenne hazánkban is BD-n! DVD-n néztem őket újra, ám mint minden filmnél, ezeknél is szembetűnő a HD felbontás hiánya. A filmek: Folyó szeli ketté (1992), Hetedik (1995) és a Közellenség (1998). Mind három film nagy kedvenc a maga műfajában, jó lenne ha ilyen címekre is fordítanának időt, nem csak az új (20%-ban jó) filmek kiadására.
0
2014. július 20., vasárnap 16:49
Utolsó infóm róla, hogy a Gamma adja ki itthon, de leghamarabb az őszi szezonban. Nem tettek le a kiadásról, csak lassan halad.
0
2014. július 18., péntek 22:29
Hozhatnál nekem egy olasz csajt. Már nem azért, de ha épp ott vagy.
0