Érdekes, hogy az olasz példát hozzátok :-) épp kint vagyok és a bd-k tényleg jó áron vannak viszont szerintem a dvd-ik irreálisan drágák. Nem ritkák a 17 euros egylemezes kiadványok és az akcios filmek is ritkán mennek 8-10 euro alá.
0
2014. július 18., péntek 12:03
5528
Nem kell elhinnem. Viszik majd mint a cukrot így is, abban biztos vagyok. De ez a negyedik változatú kiadása a szériának már jó lenne ha nem ilyen pofátlanul a lehúzásra hegyezték volna ki. Az első meg érdekes mód majdnem azonnal elment. Aztán meg mégis volt aki meggondolta magát így visszamaradt belőle pár darab. Ennek is van néhány hete már. Lehet kicsit megcsömörlöttek már a bőség zavarától.
0
2014. július 18., péntek 11:13
47
Pedig hidd el, sokaknak pálya lesz. Iszonyatos nagy hiánycikk BD fronton, anno a "simák" közül ez fogyott el leghamarabb. Szerintem a többségnek (nekem legalábbis tuti) ez a kedvenc epizódja a 4 közül. Egyébként ahogy elnézem itt, Xpressen az első rész steeljéből sincs már sok... Én is jobban örülnék egy reálisabb 6K körüli árnak, de azt hiszem ha bejön, akkor nekem is muszáj lesz egyből lecsapnom rá, ha akarok belőle. És akarok, mert nekem ez a nagy betűs KEDVENC FILMEM :) Meg remélem most is kapok egy 500 HUF-os kupont Xpresstől, mint a mostani háromhoz:) (Bár most nem éltem vele.)
0
2014. július 18., péntek 9:37
13392
Ott sokkal nagyobb árrést hagynak a kereskedőknek, a piacgazdaságot nem tette tönkre a multik pénzéhsége és a vásárlók árérzékenysége, minden piaci szereplő jut egy szelet tortához és az árképzés a kezdetektől ésszerű és kiszámítható maradt a mai napig.
0
2014. július 18., péntek 2:14
2288
Én inkább nem írom le micsoda 3 ezer Ft szállítással együtt mert itthon is fog jönni és még megköveznek :D Igaz több mint másfélszereséért és slipcase nélkül.
Igen kint persze, hogy akcióznak egy hónap múlva. Aki nem szeretne várni és rögtön látni szeretné az megveszi azonnal. Miután ez a hullám lezajlott, az eladási szintet fent tudják tartani az olcsóbb árral. Azoknak aki kivárt - mert ott se teheti azért meg mindenki a nyitóárat - vagy eddig gondolkodott kelljen-e, stb. Nálunk minimum egy évig nem akciós. Nálunk sokkal inkább előtérbe kerül az anyagi kérdés sajnos. Persze itthon is van aki rögtön vásárol mert szeretné/megteheti bár ez elenyésző. Meg ugye egyes filmeknél fennáll a veszély, hogy elfogy így kiköhögjük valahogy. De leginkább megpróbálják az emberek hónapok alatt összespórolni rá a pénzt... és ezt tudják, nem akcióznak csak mikor már félnek rajtuk marad a készlet nagy része.
0
2014. július 18., péntek 1:48
961
Én még az angol eBay-n vettem hasonlott észre, hogy megjelenés után egy hónappal iszonyatosan akcióznak.
Apropó!!!
Olaszoknál tessék csekkolni: Forza 10 da Navarone Blu-ray, magyar felirattal (naná hogy nem jelenik meg nálunk, miért is? :D)! S slipcase-s kiadás, én most húztam be egyet termék + szállítással együtt 4e-ért.
Egyik kedvenc filmem egyébként.
0
2014. július 18., péntek 1:36
2288
Na igen. Csak egy csöppet húzós :D Valamelyik nap elidőztem az olasz Amazonon. Most vagy az ottani blu-ray kiadások kapnak állami támogatást :D - amit persze kizártnak tartok, vagy csak egész Európán belül ők dolgoznak a legkisebb, legkevésbé lehúzós haszonkulccsal. Megdöbbentően olcsó árakkal találkoztam. és nem akcióban, friss megjelenéseknél.
0
2014. július 18., péntek 1:27
5528
No ez jó hír. Csak 8k-ért nem pálya.
0
2014. július 18., péntek 1:25
2288
Úgy néz ki jön a 2. Alien is steelbookban.
0
2014. július 17., csütörtök 16:02
609
Biztos kérdezte már valaki,de a Spring breakers lesz itthon?
0
2014. július 17., csütörtök 12:48
14599
Na végre! Így már ebből is letörölhetem a tévés kópiát, amit úgy egy éve rögzíttettem DVD-re. A maradék kettőt sem ártana.
A Dögkeselyű-ből sem ártana egy rendes kiadás.
0
2014. július 17., csütörtök 1:34
143
A MaNDA még ebben a hónapban kiadja a Csak semmi pánikot DVD -n, egy újabb Ötvös Csöpi film kerülhet a gyűjteményembe :)
0
2014. július 14., hétfő 14:12
2288
A franciáknál szinte biztos, hogy steelbook, már megjelenési dátuma is van. A németeknél még a dátum nem adott, de csodálkoznék ha náluk nem jönne steelben. A cseheknél futurepak jön ha jön, még nem száz százalék. De még messze nagyon a várható októberi megjelenés, addig szerintem több helyen is bejelentik és remélhetően hozzánk is eljut. 3D és 2D combóban természetesen :)
0
2014. július 14., hétfő 13:49
5528
Találtam egy bejelentett exkluzív kiadást belőle steelbook-ként jelölve, nyilván külföldi. Nem tudom mennyire valószínű, hogy steelbook lesz, de még annak írják.
0
2014. július 14., hétfő 7:55
14599
Steelbook biztos nem lesz az A holnap határán-ból, ha terveznek ilyen kiszerelésű változatot akkor sem, mivel Warner-film, ők meg már a Futurepak-nál tartanak.
0
2014. július 14., hétfő 0:57
5528
Végülis miért ne. Sikeresebb volt itthon mint az Oblivion?
0
2014. július 14., hétfő 0:40
1500
Spekulálni, kalkulálni lehet vagy nem?! Nyilván vannak itt nálam okosabb emberek, akik jobban tudják, hogy egy kiadó mit, miért, hogyan jelentet meg. És mivel az Oblivion steel hamar elfogyott, ebből kiindulva mertem azt feltételezni, hogy a következő Tomi mozi, ami mellesleg nem lett bukó a kasszáknál, is jön majd fémbe hozzánk. De lehet, hogy én következtetek szarul és nem lesz. Csak kíváncsi lettem volna más véleményére is, hogy mit gondol ezzel kapcsolatban.
0
2014. július 13., vasárnap 19:13
1534
Mondjuk én sem értem miért kérdezel olyan megjelenésről ami jobb esetben is csak október környékén esedékes! Május 29-én mutatták be! Az még nincs másfél hónapja.
0
2014. július 13., vasárnap 15:42
7076
Ezzel az erővel az Avatar 3-at is kérdezhetnéd. Szerintem még senki nem tud erről semmit.
0
2014. július 13., vasárnap 15:07
1500
A holnap határa steel BD-re mekkora lesz az esély itthon? A Feledést elég hamar elkapkodták, ezen felbuzdulva a kiadó remélem hozza majd az új Cruise filmet is.
0
2014. július 13., vasárnap 12:41
390
Szerintetek van arra bármi esély, hogy az HBO kiadja DVD-n a két itthoni gyártású sorozatát (Terápia + Társas Játék)? Tudom, hogy ezek elsősorban új előfizetők becserkészésére szolgálnak, de egy idő után azért DVD-n is jöhetnének. Ebben az esetben talán olyan óriási jogdíjak se lennének, mint mondjuk egy külföldi sorozat kiadásánál. Engem főleg a Terápia megjelenése érdekelne. Az a sorozat hatalmas élmény volt nekem, szeretném a polcomon tudni.
0
2014. július 6., vasárnap 3:27
52685
Ami azt illeti, a Bibliában otthonosabban mozgok, mint Rihannában. :) A tárgyilagosság és a tájékozatlanság okán anno szükséges volt megemlíteni az énekesnő érdemeit, már csak azért is, mert mások anélkül nullázták le, hogy előtte az állításuk igazához segítségül hívták volna a Google-t.
most posts by TM
0
2014. július 5., szombat 19:04
1534
Azért valld be őszintén ezt is csak kigugliztad, mint annak idején a Csatahajó kapcsán Rihanna életrajzát! :D
0
2014. július 5., szombat 18:20
536
Igen csak dvd-n jön de annak is örüljük hogy egyáltalán megjelenik.
0
2014. július 4., péntek 15:40
1500
Feltételezem csak DVD-n? Mert nem is túl rég azt írták itt, hogy BD-n nem jön.