Keresés

Megjelenések

2014. július 4., péntek 10:28
A túlélő várható megjelenése a cinetel szerint szeptember.
0
2014. július 4., péntek 5:38
Derült égből fasírt 2 mi a manót keres a upc videótárban,mikor itt még listában sincs,máshol meg augusztus közepére van csak ígérve a megjelenése?

ennyire nem lehetnek a kiadók a maguk ellenségei
0
2014. július 3., csütörtök 12:19
Frappáns, nagyon frappáns :) :)
0
2014. július 3., csütörtök 12:16
Noé születésekor a Biblia leírása alapján szülei azonnal tudták, hogy rendkívüli sors vár rá, ezért is kapta nevét: „És nevezte azt Noénak, mondván: Ez vigasztal meg minket munkálkodásunkban s kezünk fáradozásában e földön, melyet megátkozott az Úr.”
most posts by TM
0
2014. július 3., csütörtök 11:54
Noé megjelenéséről tud valaki információval szolgálni?
0
2014. július 1., kedd 12:13
Ha igazak az előzetes specifikációk, akkor a szeptemberben megjelenő BD kiadáson csak magyar felirat lesz, magyar szinkron nem:

http://www.bluray-disc.de/blu-ray-filme/ghostbusters-2-blu-ray-disc

Nem hinném, hogy az Intercom kiadná ezt feliratosan. Szerintem itthon ez nem jelenik meg. Majd ősszel kiderül. Ha nem jelenik meg, akkor csak a külföldi beszerzés marad, akit érdekel ez a kiadás.
0
2014. július 1., kedd 11:54
Sziasztok!

Esetleg tud arról valaki valamilyen infót, hogy a Szellemírtók II nálunk is megjelenik majd (esetleg BD-n)?
0
2014. június 30., hétfő 16:14
Gondolom ez nem fog nálunk megjelenni? :)

Amúgy remélem a film most IMAX verzióban jelenik majd meg, mert a moziban úgy ment, és nem csonkolják a képet.
SuperHeRo
0
2014. június 30., hétfő 0:42
Köszönöm a választ
0
2014. június 30., hétfő 0:39
Igen pont így.
Offline láttam szombaton.
A 3 db DVD van benne külön tokban.
Talán 3 ezer volt az ára, de már nem emlékszem pontosan.
SuperHeRo
0
2014. június 30., hétfő 0:32

Ez tényleg így néz ki?
0
2014. június 28., szombat 9:10
Az Augusztus Oklahomában c. film hazai DVD megjelenése vajon mikor várható?
0
2014. június 28., szombat 0:12
Transformereknek: http://www.amazon.com/dp/B00L4IDS4W/ref=tsm_1_fb_s_dvd_n7u8gl
0
2014. június 27., péntek 11:37
Ez de jó lenne itthon is:

http://www.blu-ray.com/movies/Clint-Eastwood-Eight-Movie-Collection-Blu-ray/105362/
Az eddig külön is kiadott három filmen van magyar felirat (az egyiken szinkron is), a maradék öt alkotásra is jó lenne, ha felkerülne. Ismerve a Universal mostani trendjét, szerintem lesz azokon is felirat legalább (elég sok katalógus-címre kaptunk az utóbbi időben).

Bár a Breezy-t csak rendezte, így az kissé bizonytalan ilyen szempontból...
0
2014. június 27., péntek 11:29
Ismerve a Szelekt hozzáállását, én nem reménykednék duplalemezes Star Trek Into Darkness-ben. Bár meg kell hagyni, szépen fogy a boltokból, amint meglátom valahol, megyek következő alkalommal, már nincs belőle (a 2D-ből persze).

Csoda lenne, ha tényleg megjelenne, pedig nem szívesen cserélném le a steeljét (főleg ha a 3D-s lemezt mellőznék)...
0
2014. június 27., péntek 11:27
Abból nehezen, mivel a ProVideo fogja kiadni. Időközben elkerült a joga a Paramount-tól, így nem a Szelekt jelenteti meg (tőlük aztán várhattunk volna többet is, mint cirka 6 évet).
0
2014. június 24., kedd 23:42
Remélem külön is kiadják majd a 2.részt a 2 lemez kiadásban, mert az első rész az már megvan a dupla lemezes kiadása, így azt nem venném meg még egyszer. A 2. részre meg akkor még várok. :)
SuperHeRo
0
2014. június 24., kedd 21:20
Majd a rekordeladású Vasemberegy bevételeiből finanszírozzák.
most posts by TM
0
2014. június 24., kedd 19:15
Az angol változaton nincsen magyar felirat.Ezen lesz!

Mivel teljes,így az eredeti szinkron aligha kerülhet rá.

Ha valaki hibás,akkor az,aki megvágta a filmet...
0
2014. június 24., kedd 18:19
Tegnap egy ilyen hírt olvastam: http://www.thedigitalbits.com/columns/my-two-cents/062314_0600

Úgy látszik a Paramount belátta (vagy eleve ez is volt a tervük), hogy a Star Trek Into Darkness BD kiadását eléggé elcseszték az össze-vissza dobált extra tartalommal, ezért valamikor idén megjelenik az első rész duplalemezes változatát magába foglaló Star Trek The Compendium kiadás, melyben a tavalyi film már két lemezes változatban található, az extra lemezen az összes extrával (újakkal is), a film pedig maga IMAX képarányban lesz kiadva (ha jól értelmeztem). Egy szó, mint száz: így kellett volna tavaly is kiadni. Rögtön írtam is a Se1ect-nek, de azt a választ kaptam tőlük, hogy ők még a Paramount-tól semmilyen tájékoztatást nem kaptak, így sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudják kérdésemet, miszerint itthon is megjelenik-e ez a gyűjtői változat. Reménykedjünk benne, hogy igen!
0
2014. június 24., kedd 17:56
Nagyon remélem, hogy az eredeti szinkront teszik rá. Különben totál felesleges kiadás lesz. Akinek nem kell a szinkron, az már régen megvehette a kiváló angol DVD-t. Annál többet, jobbat úgyse lehet kihozni ebből a filmből, egy BD csak minimálisan javítana a képminőségen.
Ha tényleg nagyon vágott az eredeti szinkron, akkor tegyék rá mindkettőt.
Nem ártana, ha felfognák mind a kiadók, mind a szinkrontulajdonosok, hogy ez az egyetlen hozzáadott érték egy magyar kiadáson. Ezenkívül ezek a régi szinkronok közpénzből készültek. Ha az Etalon és a többi hasonló cég kifizeti a jogdíjat a rendes kópiáért és utána ilyen 2000 ft körüli áron árul egy 50-60 éves filmet, akkor azon aligha fog meggazdagodni. Vagyis a tevékenységük részben kultúrafejlesztés is. Ezért is kapnak ezek a kiskiadók állami támogatást. Mármost fentiek alapján a legnagyobb és leghatásosabb állami támogatás az tud lenni, ha az MTV meg a többi állami cég nem ül rá a kultúrtörténeti jelentőségű szinkronokra.
0
2014. június 24., kedd 14:42
Arról egyébként van hivatalos infó, hogy az Alien most megjelent fémdoboz kiadásai közül a 2. rész hogyan maradt ki a sorból? Vagy csak simán nem is akarták megjelentetni?
0
2014. június 20., péntek 23:47
Az iszdb szerint a Rocco eredeti szinkronja a vágott változathoz készült, úgyhogy valószínűbb, hogy az új kerül rá.
0
2014. június 20., péntek 23:31
Ezekre mondjuk kell is, de csak akkor, ha hozzá tudnak férni a klasszikus szinkronokhoz...
0
2014. június 20., péntek 23:23
Speciel én is.
most posts by TM
0