Keresés

Megjelenések

2014. július 14., hétfő 0:40
Spekulálni, kalkulálni lehet vagy nem?! Nyilván vannak itt nálam okosabb emberek, akik jobban tudják, hogy egy kiadó mit, miért, hogyan jelentet meg. És mivel az Oblivion steel hamar elfogyott, ebből kiindulva mertem azt feltételezni, hogy a következő Tomi mozi, ami mellesleg nem lett bukó a kasszáknál, is jön majd fémbe hozzánk. De lehet, hogy én következtetek szarul és nem lesz. Csak kíváncsi lettem volna más véleményére is, hogy mit gondol ezzel kapcsolatban.
0
2014. július 13., vasárnap 19:13
Mondjuk én sem értem miért kérdezel olyan megjelenésről ami jobb esetben is csak október környékén esedékes! Május 29-én mutatták be! Az még nincs másfél hónapja.
0
2014. július 13., vasárnap 15:42
Ezzel az erővel az Avatar 3-at is kérdezhetnéd. Szerintem még senki nem tud erről semmit.
0
2014. július 13., vasárnap 15:07
A holnap határa steel BD-re mekkora lesz az esély itthon? A Feledést elég hamar elkapkodták, ezen felbuzdulva a kiadó remélem hozza majd az új Cruise filmet is.
0
2014. július 13., vasárnap 12:41
Szerintetek van arra bármi esély, hogy az HBO kiadja DVD-n a két itthoni gyártású sorozatát (Terápia + Társas Játék)? Tudom, hogy ezek elsősorban új előfizetők becserkészésére szolgálnak, de egy idő után azért DVD-n is jöhetnének. Ebben az esetben talán olyan óriási jogdíjak se lennének, mint mondjuk egy külföldi sorozat kiadásánál. Engem főleg a Terápia megjelenése érdekelne. Az a sorozat hatalmas élmény volt nekem, szeretném a polcomon tudni.
0
2014. július 6., vasárnap 3:27
Ami azt illeti, a Bibliában otthonosabban mozgok, mint Rihannában. :)
A tárgyilagosság és a tájékozatlanság okán anno szükséges volt megemlíteni az énekesnő érdemeit, már csak azért is, mert mások anélkül nullázták le, hogy előtte az állításuk igazához segítségül hívták volna a Google-t.
most posts by TM
0
2014. július 5., szombat 19:04
Azért valld be őszintén ezt is csak kigugliztad, mint annak idején a Csatahajó kapcsán Rihanna életrajzát! :D
0
2014. július 5., szombat 18:20
Igen csak dvd-n jön de annak is örüljük hogy egyáltalán megjelenik.
0
2014. július 4., péntek 15:40
Feltételezem csak DVD-n? Mert nem is túl rég azt írták itt, hogy BD-n nem jön.
0
2014. július 4., péntek 10:28
A túlélő várható megjelenése a cinetel szerint szeptember.
0
2014. július 4., péntek 5:38
Derült égből fasírt 2 mi a manót keres a upc videótárban,mikor itt még listában sincs,máshol meg augusztus közepére van csak ígérve a megjelenése?

ennyire nem lehetnek a kiadók a maguk ellenségei
0
2014. július 3., csütörtök 12:19
Frappáns, nagyon frappáns :) :)
0
2014. július 3., csütörtök 12:16
Noé születésekor a Biblia leírása alapján szülei azonnal tudták, hogy rendkívüli sors vár rá, ezért is kapta nevét: „És nevezte azt Noénak, mondván: Ez vigasztal meg minket munkálkodásunkban s kezünk fáradozásában e földön, melyet megátkozott az Úr.”
most posts by TM
0
2014. július 3., csütörtök 11:54
Noé megjelenéséről tud valaki információval szolgálni?
0
2014. július 1., kedd 12:13
Ha igazak az előzetes specifikációk, akkor a szeptemberben megjelenő BD kiadáson csak magyar felirat lesz, magyar szinkron nem:

http://www.bluray-disc.de/blu-ray-filme/ghostbusters-2-blu-ray-disc

Nem hinném, hogy az Intercom kiadná ezt feliratosan. Szerintem itthon ez nem jelenik meg. Majd ősszel kiderül. Ha nem jelenik meg, akkor csak a külföldi beszerzés marad, akit érdekel ez a kiadás.
0
2014. július 1., kedd 11:54
Sziasztok!

Esetleg tud arról valaki valamilyen infót, hogy a Szellemírtók II nálunk is megjelenik majd (esetleg BD-n)?
0
2014. június 30., hétfő 16:14
Gondolom ez nem fog nálunk megjelenni? :)

Amúgy remélem a film most IMAX verzióban jelenik majd meg, mert a moziban úgy ment, és nem csonkolják a képet.
SuperHeRo
0
2014. június 30., hétfő 0:42
Köszönöm a választ
0
2014. június 30., hétfő 0:39
Igen pont így.
Offline láttam szombaton.
A 3 db DVD van benne külön tokban.
Talán 3 ezer volt az ára, de már nem emlékszem pontosan.
SuperHeRo
0
2014. június 30., hétfő 0:32

Ez tényleg így néz ki?
0
2014. június 28., szombat 9:10
Az Augusztus Oklahomában c. film hazai DVD megjelenése vajon mikor várható?
0
2014. június 28., szombat 0:12
Transformereknek: http://www.amazon.com/dp/B00L4IDS4W/ref=tsm_1_fb_s_dvd_n7u8gl
0
2014. június 27., péntek 11:37
Ez de jó lenne itthon is:

http://www.blu-ray.com/movies/Clint-Eastwood-Eight-Movie-Collection-Blu-ray/105362/
Az eddig külön is kiadott három filmen van magyar felirat (az egyiken szinkron is), a maradék öt alkotásra is jó lenne, ha felkerülne. Ismerve a Universal mostani trendjét, szerintem lesz azokon is felirat legalább (elég sok katalógus-címre kaptunk az utóbbi időben).

Bár a Breezy-t csak rendezte, így az kissé bizonytalan ilyen szempontból...
0
2014. június 27., péntek 11:29
Ismerve a Szelekt hozzáállását, én nem reménykednék duplalemezes Star Trek Into Darkness-ben. Bár meg kell hagyni, szépen fogy a boltokból, amint meglátom valahol, megyek következő alkalommal, már nincs belőle (a 2D-ből persze).

Csoda lenne, ha tényleg megjelenne, pedig nem szívesen cserélném le a steeljét (főleg ha a 3D-s lemezt mellőznék)...
0
2014. június 27., péntek 11:27
Abból nehezen, mivel a ProVideo fogja kiadni. Időközben elkerült a joga a Paramount-tól, így nem a Szelekt jelenteti meg (tőlük aztán várhattunk volna többet is, mint cirka 6 évet).
0