Keresés

Megjelenések

2021. január 6., szerda 17:09
Szuper, ebből kettő tuti vétel!
0
2021. január 6., szerda 15:34

A következő filmek fognak a PV gondozásában megjelenni 4k formátumban hamarosan:

- Godzilla (2014)

- A clockwork orange

- Gravity

- THE SHAWSHANK REDEMPTION
0
2021. január 2., szombat 23:00
Persze, tudom :/ Itthon sosem ment jól a sorozatoknak, mindig eszembe jut a szegény Vészhelyzet, csak az utolsó évad nem jelent meg... Sok remek HBO sorozat volt az elmúlt években, azok sem jelentek már meg sajnos, pedig azért jó lenne őket birtokolni, bár mivel HBO sorozatok, így azokat jó eséllyel sosem veszik le a kínálatból a platform kínálatáról.
0
2021. január 2., szombat 14:53
Én úgy látom, hogy a Trónok harca azért széles körben volt népszerű, az is nézte aki amúgy nem sorozatozik. Az Úr sötét anyagai meg eléggé réteg cucc, szóval, ha csak egy kiadó külön be nem vállalja a kiadását, akkor kb. nullával egyenlő a dolog. Tudom, szomorú ezt leírva látni, de én így látom reálisan a dolgot.
0
2021. január 1., péntek 20:08
Ha már a Trónok harca végig ment dvd-n és BD-n, illeve 4K-n is, és itt van végre a Csernobil BD verziója is... van rá esély, hogy mondjuk idén kiadják Az Úr sötét anyagai 1-2. évadát? Mert jó, ott van HBO Go-n, de megnyugtató lenne fizikailag is birtokolni... Ugyanez mondjuk igaz a Leftovers-re is, és abból sem volt itthon már semmi megjelenés :(
0
2021. január 1., péntek 16:47
Nem lesz magyar kiadás, egy jó ideje nincs forgalmazója a Disney filmeknek itthon, fel sem kerülünk a lemezekre sem szinkron sem felirat formájában.

Vagy megveszi az ember külföldről, és beéri angol nyelvvel, vagy elengedi ezt a témát, kár rajta rágódni. Nem is valószínű, hogy valaki be is vállalná a közeljövőben. Rengeteget egyeztetett a PV is a jogokról, sokáig nagy volt a csend, nem lehetett tudni semmit,a Disney sem igazán lehetett partner nem tudom.

Lehetne tárgyalni a háttérben, egyeztetni a cseh Disney jogokat birtokló Magicbox-al, hogy kerüljünk fel a lemezekre. Vagy csökkenteni a 27%-os áfát 5%-ra, vagy ha Andy Vajna még élne mint filmügyi kormánybiztos a kapcsolatai révén elért volna valamit...Sajnos félő, hogy előbb-utóbb vége lesz a bulinak.
0
2021. január 1., péntek 12:36
Azt olvastam márciusban jön a D+. Egyébként megvettem az angoloktól a TROS-t, de jó lenne egy magyar kiadás is. :P
0
2021. január 1., péntek 11:47
Tessék a faszt visszatenni minimum őszig, akkor jön elvileg nálunk is a Disney+. Ott sokkal előbb fogod látni a Skywalker szagát, mint bármilyen (nagyfelbontású) adathordozón...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2021. január 1., péntek 11:36
BUÉK embörök!

Amúgy a fasz kivan már, hogy nem tudják azt a nyamvadt Skywalker Korát kidobni itthon. Jöhetne a SAGA 4K-s doboz is. Most ért bilibe a kezem...
0
2020. december 30., szerda 22:33
Ahogy a Sebhelyesarcúra is felkerült  a magyar szinkron. Azt sem adták ki itthon UHD-n.
0
2020. december 30., szerda 18:16
Jogos, benéztem. Az eredeti megjelenés 2019ben volt, ez gondolom utánpótlás lesz. Viszont akkor nálunk már nem hiszem, hogy lesz.
0
2020. december 30., szerda 17:55
Tényleg, valószínűleg összekevertem az amerikai verzióval, ennyi mindent már nem lehet fejben tartani, köszönöm a kijavítást.

Mondjuk én sem látok sok esélyt az itthoni megjelenésre, a Világok harcára is felkerültünk, de arról a megjelenésről is nagy a csend. Idővel úgyis kiderül.

0
2020. december 30., szerda 17:36
Másfél éve jelent meg!

https://www.blu-ray.com/movies/The-Scorpion-King-4K-Blu-ray/247599/
0
2020. december 30., szerda 17:34
De volt a 4k kiadáson magyar az első megjelenéskor is!
0
2020. december 30., szerda 17:33
Azt láttam anno, mikor megjelent, de azon nem volt magyar vonatkozás emlékeim szerint. Ezért is írtam, hogy én még nem hallottam erről,hogy jönne még valamilyen más féle kiadás pláne magyar vonatkozással.  

0
2020. december 30., szerda 17:01
Nekem már legalább 1 éve meg van. 10£-os akcióban vettem.
0
2020. december 30., szerda 15:36
Én nem hallottam még erről, de legyen igazad. Ha a Universal-os felhozatalt nézem szerintem itthon nem hiszem hogy lesz, de akkor külföldről talán. BD nekem sem rémlik.
0
2020. december 30., szerda 15:30
Már több mint 1 éve megjelent odakint. Itthon nem lesz!
0
2020. december 30., szerda 15:21
Januárban megjelenik a Skorpiókirály uhd-n, magyar vonatkozással. Kapható lesz itthon is? Illetve a bd-re nem kerültünk fel ugye, jol tudom?!
0
2020. december 5., szombat 1:56
Basszus tényleg. Csak később a 2000-ben megjelent VHS-megjelenéshez készült új szinkron.
0
2020. december 5., szombat 0:46
Küldjek zsepit fénypostával?

Hátha a felháborodás mellett pityeregni is szeretnél egy kicsit...Ja bocs, lehet, hogy ez is egy "kedves" stílusú hozzászólás részemről. Nem akarom semmitől sem elvenni a kedvedet, de nem lehetett kihagyni a magaslabdát.

Imádom a műfelháborodást...:)

0
2020. december 4., péntek 23:43
Nem "sírtam", hanem egy kérdést tettem fel teljesen normális hangnemben.

Egyébként tényleg azt gondoljátok, olyan sok és aktív tagja van ennek a fórumnak, hogy az ilyen "kedves" stílusú hozzászólásokkal vegyétek el a kedvét az embernek attól, hogy egyáltalán bármit is írjon ide...?
0
2020. december 4., péntek 22:03
A kölcsönzőire még igen. :)
most posts by TM
0
2020. december 4., péntek 13:48
Az már a VHS-kiadásra se került, nemhogy egy BD-re :D
0
2020. december 4., péntek 13:42
:D Ez jó volt. Ha meg lenne ilyen BD gyűjtemény, akkor meg azért sírnának, hogy hol az eredeti szinkron. Soha nem elégedett a gyűjtő. :D
0