Szerintem ennek nincs köze az összelopkodáshoz. Aki letölti, az úgyse venné meg, tehát nem csökken a letöltés miatt a kereslet, főleg egy ekkora filmnél olyan mértékben... Az, hogy te mit vársz el a kiadótól, szintén álomvilág, ugye nem kell magyarázni... Ráadásul szerintem nem is a ProVideó tehet róla. Bármennyire is nehéz megérteni, szerintem totál meg van kötve a kezük. Egyszer van az amit szeretnének (mondjuk szinkronos LOTR), egyszer meg vannak a számok, a tények, amiket a döntéshozók orra alá lehet dugni. Képzelem mennyire fedi egymást a kettő. Persze az is kérdés, hogy valami régiós megoldást nem lehetett volna kitalálni erre, de már mindegy, ez a hajó 100% hogy elment Szürkevérbe LOTR és Indy ügyben is. Kétlem, hogy valaha kijönne szinkronnal mindkettő csak nekünk...
Csinálni meg érdemes, hidd el, ha lefosnád a LOTR-t, akkor nem lennének ilyen gondjaid. Venni kell a szebbnél szebb kiadványokat, gyönyörködni bennük (most tervezek steelbook tartó állványokat venni, ahhoz a hatalmas 20db-os gyűjteményhez :)) és nem görcsölni ha valami hiányzik, nincs meg. El kell fogadni és kész. Ott a The Two Towers Complete. Oké, megkaptam ajándékba, de míg nem volt meg, addig lefostam, hiába hiányzott a másik két kiadvány közé, egyszerűen, ha valami mondjuk a fizetésem fele, vagy kétharmada, akkor képtelen vagyok bánkódni, mert rajtam kívülálló okok miatt nincs meg. Akkor meg mit bánkódjak? Tehetek róla? Nem. Szépen ment tovább minden és hopp, megoldódott, úgymond... :D
Tudom, hogy nem vigasz, de azért ez mégis csak hobbi, örülni kéne neki, ki kéne, hogy kapcsoljon, nem pedig újabb, nagyobb stresszforrás kéne hogy legyen, higgyél nekem...