A The Dallay Buyers Club Mielőtt meghaltam címmel jön majd februárban a mozikba, az All is Lost (Minden odavan) a UIP érdekeltsége, és még nincs eldöntve, hogy lesz-e vagy nem a mozikban, de DVD-n majd a SeIect hozza - ha eljön az ideje. A többiről sajna nincs infóm.
0
2014. január 5., vasárnap 15:39
2966
tud bárki bármit is a következő tavalyi filmek DVD megjelenéséről:
Mud, You re next, The iceman, The Dallas buyer s club, Out of the furnace, All is lost, Fruitvale station?
0
2013. december 29., vasárnap 0:26
961
De gondolom steelbook-ban nem jön, ugye?
0
2013. december 28., szombat 15:09
17243
Mostanában azért többnyire már azzal jönnek a PV függetlenjei, sőt, a kiemelt címekhez még extrák is szoktat társulni, szóval jó eséllyel úgy jön majd ez is.
0
2013. december 28., szombat 14:39
3535
Köszi!
Azt nem tudod esetleg, hogy eredeti képaránnyal jelenik meg?
0
2013. december 28., szombat 14:39
17243
Februárra csúszott.
0
2013. december 28., szombat 12:28
3535
A Hajsza a győzelemért mégsem jelenik meg januárban?
Az összes januári Pro Video megjelenés felkerült, csak ez a film nem.
0
2013. december 22., vasárnap 1:04
7721
Alien: Origin – A kezdet Utazás a nácik központja felé A Frankenstein-teória A zombik lázadása Abraham Lincoln a zombivadász Emborg
0
2013. december 17., kedd 0:01
8977
Ebben totálisan egyetértek, amíg a Black Swan-t már láttam négyszer, a Wrestler-ből eddig elég volt egy is. (Bár biztos megnézem még, mert Rourke-ot nagyon bírom.)
Nálam meg háromszor megy (menne) le a Fekete hattyú, mint egyszer A pankrátor. Utóbbit egyáltalán nem éreztem különlegesnek, sajnos még csak együttérezni sem tudtam Rourke figurájával, annak ellenére, hogy szerintem is jó alakítást nyújtott. Ellenben a Hattyút érdekesnek tartom, két jó színésznővel, remek fényképezéssel és forgatókönyvvel.
most posts by TM
0
2013. december 12., csütörtök 20:52
8260
Köszi!
Akkor csak ide nem jutott el... No mindegy, levadászom, mert érdekel.
0
2013. december 12., csütörtök 20:50
4596
Upside Down.
0
2013. december 12., csütörtök 20:46
8260
Mi lett azzal a sci-fivel, amiben két, egymásal szembefordított világ szerepelt? Valami előzetes rémlik róla, koncepcióban az Elysiumra hasonlított, da azóta nem hallottam róla...
Eltűnt a süllyesztőben? Már a címére sem emlékszem...
0
2013. december 12., csütörtök 19:05
4078
Nekem se tetszett a Fekete hattyú. A Pankrátor női párfilmjét akarta megcsinálni, de hiányzott belőle valami + SPOILER (ráadásul megint ez az ócska, ezerszer lerágott skizos szál...) SPOILER vége De A forrás az egyik kedvenc filmem, és nagyon tetszett a PI is. A Rekviem egy álomért is egy figyelemre méltó audiovizuális munka. Aronofskyt nagyon profi filmesnek tartom, aki szintén nagyon érdekes, izgalmas filmeket készít.
0
2013. december 12., csütörtök 18:49
6925
Hát a Fekete hattyú nekem mérhetetlen csalódás volt.Mind a történet,mind a színészi játék. A Pankrátort hitelesnek éreztem,ez meg egy felfújt "szenzációhajhászó"semmi lett.
A bombasztikus szó igazi jelentését használnám rá.
0
2013. december 12., csütörtök 18:45
4078
Valóban. Aztán várhatunk arra a kevés rendezőre, akiknek nagy ritkán sikerül ügyesen lavírozniuk az art és a popcorn filmek világa között (pl.: Del Toro, Aronofsky)
0
2013. december 12., csütörtök 18:35
6925
Art mozik nélkül csak Adam Sandler flmek maradnak meg a popcorn...
0
2013. december 12., csütörtök 17:56
4078
Miyazaki, Haneke, Noé, Refn, Tornatore, Trier, Miike, Herzog stb.
Az a szomorú, hogy más európai országokban ezeknek a rendezőknek akkora presztízsük van, hogy azonnal megjelennek a filmjeik, lévén az aktuális évek legizgalmasabb rendezői (akiknek filmjeit mindig lehet várni, mert nem lehet elmenni mellettük egy vállrándítással, akár tetszenek nekünk a műveik, akár nem) nálunk meg... :(
0
2013. december 12., csütörtök 17:17
6925
Gyakorlatilag már nem létezik a MOKÉP.
Ezért nem jelent meg a Winter s Bone c. film sem.Igaz előtte a szintén Oscar díjra jelölt Egy komoly ember sem jelent meg,Haneke filmjére is várni kel.
Ma már egy Oscar jelölés sem garancia a kiadásra.
0
2013. december 12., csütörtök 12:04
4078
Ezt olvastam én is, de mióta a mozibemutató nem garancia a DVD megjelenésre sajnos örülni se tudok neki igazából. :( Főleg, hogy ahol lakom mozi sincs. Ettől függetlenül remélem, hogy megjelenik DVD-n, és ha akkor még az országban tartózkodom (és ha időm és pénzem engedi, hogy ezért utazgassak), akkor van rá 30 % esély, hogy megnézem a moziban. Idén nem voltam még moziban, de úgy tervezem, hogy a Hobbit 2-re elmegyek (utoljára éppen előző évben a Hobbit miatt mentem el moziba). Főleg, hogy minden kritika örvendezik, hogy végre nem énekelgetnek a filmben :) Remélem Jackson is olvassa ezeket, és a bővített verzióba se pakol ilyeneket bele, ha már ennyien rühellik ezeket a betéteket.
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy a DVD megjelenések hiányai számomra sokkal jobban fájnak, mint a mozibemutatók hiánya. Ennek oka, hogy számomra többet jelent az eredeti film a gyűjteményemben, amit bármikor megnézhetek, mint közel ugyanazért az árért egy egyszer mozizás.
0
2013. december 12., csütörtök 11:51
1084
Állítólag Miyazaki legújabb filmjét, a Kaze tachinu-t nálunk is bemutatják majd moziban, de hogy az otthon mozizóknak lesz-e belőle valami... De rég is volt már a Studio Ghibli díszdoboz. Pedig ahogy elnézem a címeket, megint össze lehetne hozni egyet.
0
2013. december 11., szerda 23:07
2603
A Winter s Bone jogai elvileg a Moképnál vannak, de nem is tudom, hogy egyáltalán létezik-e még a cég.
0
2013. december 11., szerda 22:35
1849
Nekem még nagyobb megdöbbenés ezen meg nem jelent filmek mellett a Winter s Bone dvd hiánya. (BD-ben nem is reménykedem). Azt gondoltam, hogyha Jennifer Lawrence már Oscart nyert, plusz hatalmas kedvenc a Hunger Games miatt, akkor valamelyik kiadó majd előveszi ezt a filmet. De sajnos ez nem az a piac.
Fura, de egy másik film, amit még moziban láttam és szerepel benne ő is, A hódkóros, ez is fájó hiánya a hazai piacnak.