A Die Hard 2. része is várható Blu-ray steelbook-ban?
0
2013. október 31., csütörtök 6:51
14599
A Wiamfilm adta ki, meglepő módon nagyon jó kiadás lett belőle, tessék szépen beszerezni! Francia és magyar 2.0 mono hang (eredeti szinkron) magyar felirattal, eredeti képarány és vágatlan film a paraméterek.
Mindössze két országban kapható külföldön official kiadásban (a franciáknál és az olaszoknál), ezek valamelyikét vettük át.
0
2013. október 31., csütörtök 2:10
1560
Vár..Belmondo miatt eszembe jutott valami..meglepetésként futottam egy hazai online adatbázisában,hogy itthon megjelent a Borsalino...lehet pontosabban tudni,ki követte el és milyen paraméterekkel?
0
2013. október 30., szerda 18:54
6925
Persze,mert rábeszélted őket!:) Ahová én jártam,csak porosodtak.
0
2013. október 30., szerda 18:34
52685
Nekem tetszik a magyar cím és a magyar szinkron is. VHS-en más filmek is csak 4:3-ban voltak nézhetőek, akkoriban arra volt lehetőség. Nálunk a videotékában sokan kölcsönözték.
most posts by TM
0
2013. október 30., szerda 18:29
6925
Aki ezt a címet kitalálta,kerékbe húzandó!
Részben ez vágta agyon a filmeket.Emlékeim szerint kazin szinkronnal sem nagyon mentek. A szélét levágva a látvány szépen elveszett.
0
2013. október 30., szerda 17:41
52685
Mindenképpen kár, hogy nincsenek szinkronnal kiadva a mozifilmek, e fogyatékosság miatt ugyanis még kevesebb rajongója van idehaza az Űrszekereknek.
most posts by TM
0
2013. október 30., szerda 17:26
6697
Szerencse, hogy sikerült mind a 10 filmet beszereznem a 2 lemezes, filmeken és extrákon egyaránt feliratot tartalmazó kiadásokat (a 7-8-9. rész a magyar kiadás). Nagy fájdalom, hogy BD-n már egyáltalán nem törekedtek a megjelenésekre.
Egyébként a szinkron hiánya már csak azért sem bánt, mert pl. a Picard-éra filmjeiből csak a Nemesis-hez készült számomra elfogadható szinkron (ami nevetséges módon, rá sem került egy dvd-re sem), a sorozat szinkronja alapján (tudom, a sorozatot azután szinkronizálták le egységesen, hogy a másik 3 film elkészült). Igazán megtehették volna azt a szívességet, hogy mind a 4 filmhez egységes szinkront készítenek a sorozat után, de már a Kirk-éra filmjeihez sem készült egységes szinkron, ha jól rémlik, egyedül Kirk hangja állandó, a többieké változott. Például Leonard Nimoy-t hol Rajhona Ádám, hol Kristóf Tibor, hol R. Kárpáti Péter szinkronizálta (aki egyébként a sorozatban is hallható a hangjaként). Szóval, egyáltalán nem is olyan nagy baj (nekem), hogy nem adták ki ezeket a részeket (sem) szinkronnal.
0
2013. október 30., szerda 17:14
6925
A négy Picardos filmből kiadták a két középsőt. Csak mert véletlenül a DVD hőskorában valami miatt a Paramount szinkront tett rá(hazai forgalmazó még nem is volt!),igaz feliratot meg nem,bár ezt más filmeknél is megtette.(nekem a legfájóbb a Kínai negyed)
Az első és kétlemezes változat megjelenéséig két filmen csak szinkron,ötön csak felirat,egyen(VI.) pedig se szinkron,se felirat nem volt... Logika semmi.
Ismertem egy nagy rajongót.A fejét fogta,mit csinál a Paramount.Az már szinte nem is számít,a filmek hátulról előre jelentek meg.
0
2013. október 30., szerda 17:09
1084
Szerintem még ezek lesznek a Mirax Belmondo-sorozatában: Az arany bűvöletében, Ellenségem holtteste, Javíthatatlan, Az örökös, A fejvadász, Idegen a házban.
Mondjuk én nem bánnám, ha valamelyik korábban kiadott film helyett Az állat jelenne meg.
0
2013. október 30., szerda 16:51
1084
Szerintem nincs másik szinkron, csak amiben Suka Sándor Louis de Funes magyar hangja.
0
2013. október 30., szerda 16:46
1084
Csakhogy a Mirax a Studio Canalos Belmondo, Funes és Delon filmeket adja ki, Gaumont filmeket nem. Ha nem lesz egy kiadó, amelyik rámozdul ezekre a filmekre, felértékelődnek a régi Best Hollywood kiadások.
0
2013. október 30., szerda 16:26
14599
Star Trek:
A többi nem jön, csak ezt a kettőt adták ki újra, a kiadótól van az infó. Mondjuk engem nem érint, de azért elmehetnek a francba, mert megint a dolgok rövidebb felét fogták meg azzal, hogy reciklálták a korábbi szar kiadásokat, ahelyett hogy egységesen kihozták volna az egész sorozatot, szinkron+felirat kombóbanm(a 8-9 részeken ez teljesült is másodjára, ha nagyon akarták volna, nyugodtan megjelenhetett volna így is), ahogy a Paramount-újrákkal tették régebben, bár így meg félő lett volna, hogy az 5.1-es eredeti hangoknak fuccs, kaptunk volna sima sztereó angol hangsávokat, úgy sem lett volna sok értelme az egésznek.
Én azt mondom, aki teheti szerezze be a duplalemezes verziókat, tömve vannak több órányi feliratos extrával (szinkron nem nagyon van rajtuk, de nálam ez nem szempont).
0
2013. október 30., szerda 16:22
7076
A többi Star Trek nem jön, ezt már többször leírták itt-ott.
0
2013. október 30., szerda 16:16
1560
Két kérdés.. 1.,az újra listába került 1 lemezes Star Trek 8 és 9 a beígért "úra kiadjuk" széria darabja és jön a többi is végre? 2.,a Kis kiruccanáson az eredeti szinkron van?..ha jól rémlik,készült hozzá egy másik is..
0
2013. október 29., kedd 21:07
14599
A Dűnét valóban nem ártana újból kiadni, anamorf képpel. Az Ariel-es változat már akkor is pocsék volt, amikor forgalomba hozták tizenévvel ezelőtt, horror áron. Felirattal valóban nem nagyon lehet végignézni, ha 16:9-es tévéje van az embernek (ma már pedig ez az általános), a szinkronja meg igencsak gyengére sikerült.
0
2013. október 29., kedd 9:05
4078
Értem. Én csak 4:3-as TV-n néztem eddig, szinkronnal, így erről nem volt tudomásom.
0
2013. október 28., hétfő 21:30
552
Köszi
0
2013. október 28., hétfő 21:29
552
Asszem Slim, de erre nem tudnék megesküdni :) Annyira nem érdekel a film, csak egy csomó újra kapható Belmondo film mellé volt letéve.
0
2013. október 28., hétfő 18:38
6925
Én az Arieles változatot láttam nemrég.Ha slim,akkor az új...:)
0
2013. október 28., hétfő 18:37
6925
Talán ők meg tudják mondani.
0
2013. október 28., hétfő 18:14
552
És azt nem lehet tudni, hogy az abba tervezett filmek mik?
Négy hiányzik a Belmondo gyűjteményemből, de ebből 3at szinte biztos megtudok szerezni csak ebbe A nagy zsákmányba tört bele a bicskám, orrom előtt vittek el egy bontatlant egy másik online helyen.
0
2013. október 28., hétfő 18:13
552
A Dűnét láttam offline Alexandrában :) Nemtudom, hogy az az új kiadás e
0
2013. október 28., hétfő 18:11
6925
Az oldalukon nincsen rajta.Sok más film sem.Az okát kitalálhatod...:)
0
2013. október 28., hétfő 17:58
2603
Az, hogy az amúgy se túl nívos minőségű kép 4:3-as tévékhez lett optimalizálva, így nem tudom feliratosan megnézni a filmet.